Αυτός είναι ο κ. Καρπετόπουλος PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.58 out of 5)

Επειδή τελικά μερικοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, κι επειδή ευτυχώς τα γραπτά μένουν, παραθέτουμε απόσπασμα κειμένων γραμμένα από τον ίδιο συντάκτη.

Η κωλοτούμπα ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας και έρχεται να επιβεβαιώσει ένα πράγμα που είναι γνωστό σε όσους αρνούνται να σταματήσουν να σκέφτονται: Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι απλά αναξιόπιστα και ο κύριος Καρπετόπουλος σίγουρα δεν αποτελεί την εξαίρεση...

 

* Καρπετοπουλος, 20/11/2008, SportDay.

http://www.sport-fm.gr/article/155048

"Μνήμες Καρεμπέ

Τελικά με πόσες αγωνιστικές είχε τιμωρηθεί ο Καρεμπέ όταν έριξε μπουνιές στον Οκκά και στον Καφέ; Με τέσσερις όπως γράφουν τα σάιτ των οργανωμένων του Ολυμπιακού ή με μία όπως ισχυρίζονται οι του ΠΑΟΚ; Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι έχουν και οι δύο δίκιο! Ο Καρεμπέ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη που είχε αντικρίσει για φάουλ και όχι για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Εκανε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης ο τότε πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων κ. Χλαμπουτάκης και μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει τού έριξαν άλλη μία! Ετσι ο Καρεμπέ είχε τιμωρηθεί με συνολικά τέσσερις, αλλά για τα μπουνίδια ουσιαστικά με μία. Αυτά για την ιστορία και για να επιτρέπονται και κάποιες συγκρίσεις όταν θα βγει η απόφαση για τον Γκαρσία."

 
* Καρπετοπουλος, 23/3/2003, Το βήμα, Κωδικός άρθρου: B13820A501

http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=13820&m=A50&aa=1

"


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου ο Καρεμπέ (αριστερά εφαρμόζει κεφαλοκλείδωμα στον Οκκά, ενώ ο Ζέτερμπεργκ προσπαθεί να τον αποτρέψει υπό το βλέμμα του Καραδήμου) κλήθηκε σε απολογία γιατί «συνεπλάκη με τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Οκκά, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό με χειρολαβή και τον έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας Καφέ». Το ίδιο όργανο όμως αθώωσε τον Γάλλο του Ολυμπιακού λόγω «μη αναγραφής των πειθαρχικών παραπτωμάτων στο φύλλο αγώνα»... Τότε όμως γιατί τον κάλεσαν σε απολογία; "


και συνεχιζει στο ιδιο αρθρο...


"...Επειδή στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ό,τι είναι στραβό μπορεί εύκολα να γίνει χειρότερο, ακολούθησε το σκάνδαλο της απόφασης αθώωσης του ερυθρόλευκου Κριστιάν Καρεμπέ, που βιαιοπράγησε κατά των παικτών του ΠΑΟΚ Παντελή Καφέ και Γιαννάκη Οκκά σε πανελλήνια μετάδοση αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψη ούτε των διαιτητών ούτε των αρμόδιων παρατηρητών ούτε των αθλητικών δικαστών, οι οποίοι πρώτα τον κάλεσαν σε απολογία με βάση το βίντεο και μετά αρνήθηκαν να το λάβουν υπόψη τους και τον αθώωσαν. "


...και συνεχιζει και τελειωμό δεν εχει....


"...η έφεση από τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ στην απόφαση αθώωσης του Καρεμπέ ύστερα και από παρέμβαση του υπουργού Πολιτισμού·... "


Τελικά ρε καρπετοπουλε για πες μας... Ποιος καρπετοπουλος πιστεύεις πως τα λέει σωστά; Ο νέος που λέει πως μετά από ψάξιμο που έκανε, βρήκε ότι ο καρεμπε έφαγε 4 αγωνιστικές σύνολο αλλά για τα μπουνιδια 1, ή ο άλλος ο πιο παλιός που μετά από πιπεράτη εξιστόρηση λέει πως εν τέλη ο καρεμπε αθωώθηκε σκανδαλωδώς; Τελικά μας ενδιαφέρει η τιμωρία για το χτύπημα, ή το πόσο χρεώνεται η απευθείας κόκκινη κάρτα το 2003 και πόσο το 2008?

King 20/11/2008

υγ. Πάντως πραγματικά πιστεύω πως πρέπει να έριξες τρελό ψάξιμο στο google και στο wikipedia ρε καρπετοπουλε για να θυμηθείς...


Συζήτηση για το κείμενο