Λαός
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ 4/10/99 PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.73 out of 5)

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ   4/10/99Αν και πέρασαν δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια απο το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999 κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να ξεχάσει τα 6 αδικοχαμένα αδέρφια μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή λίγο πριν τα τέμπη. Έξι νέα παιδιά που λάτρευαν τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και τον ακολουθούσαν παντού. Μάγκες όλα αυτά τα χρόνια οι θέσεις σας στο λεωφορείο είναι κενές και σας περιμένουν να ανεβείτε για να ξεκινήσουμε...

Περισσότερα...
 
Βρεττανοί σχολιάζουν ΠΑΟΚτσήδες στο White Hart Lane PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.75 out of 5)

 PAOK FANS IN WHITE HART LANEForum οπαδων της Sunderland και της Tottenham  μιλούν με θαυμασμό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο White Hart Lane.

Περισσότερα...
 
Ρουμανική ιστοσελίδα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.00 out of 5)

Romanias sports site about PAOK FansΆρθρο στην ρουμανική ιστοσελίδα prosport.ro και αναδημοσίευση της στο europeanultras.com για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, Φεβρουάριος 2011.

Περισσότερα...
 
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.50 out of 5)

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕΠέρασαν ήδη 12 χρόνια από την αποφράδα νύχτα του Οκτωβρίου του ’99 όπου η αγάπη μας για το Σωματείο επικαιροποιήθηκε με τον πλέον παραστατικό τρόπο. Ο ΠΑΟΚτσής έδωσε αίμα για να σφραγίσει τους αιώνιους δεσμούς του με τον Δικέφαλο, ο οποίος ουδέποτε δεν υπήρξε για τον οργανωμένο οπαδό του μια αφηρημένη έννοια δέους που τυφλά ακολουθούσε.

Περισσότερα...
 
ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ.... PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.36 out of 5)

est1926Ενημερωθήκαμε λοιπόν εν έτει 2011 με 5-6 πανώ που κρέμασαν στο γήπεδό τους στο μεταξύ μας ματς, ότι οι γαύροι έχουν την αποκλειστικότητα στα κράνη (θέμα χρόνου η μήνυση σε καμιά Shoei για διαφυγόντα κέρδη), καθότι μόνο αυτοί επιτρέπεται να τα φοράν.

Περισσότερα...
 
20-12-1981 Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ-3 PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.57 out of 5)

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

  Η κατάληψη ενός αντίπαλου πυρήνα φάνταζε κάτι το αδύνατο, ακόμα κι εκείνη την εποχή.

Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ όμως, ήταν τότε πολύ δυνατός και υπό τις οδηγίες του μεγαλύτερου αρχιστράτηγου που έχουν αναδείξει ποτέ τα ελληνικά γήπεδα, του Μάκη, γινόταν ακόμη δυνατότερος. Ήταν έτοιμος όχι απλά να δεχτεί πρόθυμα οποιαδήποτε πρόκληση, αλλά ακόμη και να δημιουργεί προκλήσεις για τον ίδιο του τον εαυτό.

Περισσότερα...
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.48 out of 5)

Με αφορμή το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο θεωρούμε κατάλληλο να πούμε μερικά λόγια για το σπίτι τον οπαδών μας στις Βρυξέλλες όπως επίσης και χρήσιμες πληροφορίες για τον τόπο και τον τρόπο μετάβασης.

Περισσότερα...
 
Γιώργος Παντελάκης (1926-2009) PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.51 out of 5)
Την εποχή της τραγιάσκας, του ζιβάγκο και της καμπάνας-παντελόνι ίσα που την πρόλαβα στα τελειώματα της. Πιτσιρικάς τότε 14-15 χρονών γύρω στα 1982.
Περισσότερα...
 
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: O θρυλικός «παππούς» του Πανελληνίου (1920 - 18/12/2007) PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.63 out of 5)

Απρίλης 1981.Τότε γράφτηκα στον Πανελλήνιο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα καθώς είχε φροντίσει για αυτό ο πατέρας μου που ήταν ήδη μέλος από πιο παλιά. Παίζαμε ματς στην Αθήνα -δεν θυμάμαι με ποιόν. Στο γραφείο καθότανε ο παππούς και ο Μάκης ο Μανάβης. Ψαρωμένος να πω την αλήθεια ζήτησα να γραφτώ και να πάρω και εισιτήριο για τον αγώνα.

Περισσότερα...