Author Topic: αεκτσίδικη προπαγάνδα και τι γράφουν στα site τους  (Read 1553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Άσε που ένα δικό τους σύνθημα δεν είπανε οι ανύπαρκτοι, μέχρι και το "Δικέφαλε αρρώστησα" κλέψανε

Αυτό  δεν ισχύει. Δεν χρειάζοντε περαιτέρω αλλά είναι 100% σίγουρος
ΑΡχίΔια

CLUB LARISA

• Guest

http://www.original21.com/domatiaki.php?res=low

........................................" Και ΟΛΟΙ εσείς που αναρωτιέστε που είναι η ORIGINAL όταν αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δεν λιποψυχάτε θα την δείτε. Ο λογαριασμός για την Α.Ε.Κ. της Καρδιάς συνεχίζει να είναι ανοικτός. Στο Χάντμπολ πάμε για Ντάμπλ, έστω και αν είναι όνειρο και χωρίς φράγκο στην τσέπη."

Βρε Ξεπλένηδες Τζέσηδες, ρε αλβανοπρόσφυγες, ρε πειρατές της ονείρωξης, ρε στοχαστές του κώλου, ρε ποιό ντάμπλ στο handball ονειρεύεστε ρε αεκ44 & 99, ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ DOUBLE PENETRATION, που με θέλετε κ ντάμπλ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
double penetration.....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa

gangbang style
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δεν ανοίγω νέο νήμα αλλά ήθελα να αναφέρω κάτι για το πρωτάθλημα που πήρε το χανούμι το 1992 βλέποντας αυτό που γράφτηκε στο τόπικ "εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο ΠΑΟΚ". Είναι τα πράγματα όπως τα έχω διαβάσει από παλιότερους και όπως τα έχω δει από στιγμιότυπα της εποχής, τότε ο ίδιος ήμουν 4 ετών.

Το 1992 έδωσαν στο χανούμι το κύπελλο του πρωταθλητή στην Τούμπα, ήταν δηλ. ΗΔΗ πρωταθλητές και δεν αναδείχτηκαν χάρη σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό έγινε προφανώς για να προκληθεί ο ΠΑΟΚ αλλά η αφορμή που προέβαλαν ήταν ότι το Μακεδονικό τότε ήταν στα φόρτε του. Τα χανούμια, που διαχρονικά πουλούσαν πρόλογο περί φιλίας και πολλοί τον τρώγαμε αμάσητο ενώ ήταν απ' τους πρώτους που είπαν το Βούλγαροι και πάντα προπαγάνδιζαν τον "αυθεντικό" δικέφαλο αετό τους (που είναι ΣΚΙΑ γαμώ το στανιό μου), εκμεταλλεύτηκαν την αποχή λόγω ΘΒ και γέμισαν την 7 και την 8 (6000 κόσμου) κάνοντας το κομμάτι τους ενώ στο υπόλοιπο γήπεδο ήταν διάσπαρτοι μερικές χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδων. Η εικόνα αυτή των διάσπαρτων ΠΑΟΚτσήδων σε αντιπαραβολή με το γεμάτο κιτρινόμαυρες σκιές πέταλο δεν είναι δύσκολο να περάσει προπαγανδιστικά ως "κατάληψη". Εγώ πάλι λέω ότι, αν αυτό είναι το καλύτερο που έχουν να δείξουν οι αλλόθρησκοι στην Τούμπα, ένα γεμάτο πέταλο σε περίοδο αποχής και απαξίωσης, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο τρέμουν αυτό το γήπεδο και πόσο πολύ μετράει στα μεταξύ τους η παραμικρή επίδειξη θάρρους εδώ πάνω.

Η ημέρα εκείνη έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη ζημιά που έκανε ο ΘΒ στον ΠΑΟΚ. Δεν του άφησε χρέη αλλά τον έκανε ομαδούλα επιτρέποντας να γίνει εδώ η απονομή. Δεν ξέρω τι στάση κράτησαν οι σύνδεσμοι τότε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά