(...) tote einai ypoxreomenos o A.S. na dosei tin oikonomiki anasa pou xreiazete i PAE !!!! Alloste ayto egine kai prosfatos !!!! (...)
Αυτή ακριβώς είναι η απόδειξη και η ειρωνεία ταυτόχρονα της αποχής.
Δεν πας στο γήπεδο για να μη δώσεις λεφτά λες.
Όταν όμως φτάσει η κατάσταση στο... παρά 1, τότε πρέπει να επέμβει και να δώσει λεφτά ο ΑΣ λες.
Και όντως, έτσι έγινε.
Ο ΑΣ έδωσε τα λεφτά του ΠΑΟΚτσή στην ΠΑΕ για να κάτσει ο Σαλπιγγίδης.
Αποτέλεσμα;
Ο Σαλπιγγίδης πουλήθηκε πληρωμένος και ο Γούμενος βγαίνει λάδι.
Η όλη ιστορία του "δε πάω στο γήπεδο" είναι - κατά την ταπεινή μου γνώμη - μια λάθος προσέγγιση που δεν αρμόζει καθόλου στον ΠΑΟΚτσή ο οποίος ανέκαθεν έκανε Λαό από το Λαό του.
Αντίθετα με αυτό που γράφεις, προσωπικά δε χρειάζεται να περιμένω να δω εάν θα πάρει ο Βεζυρτζής την ομάδα, ο Τουρσουνίδης ή η Παππαρήγα. Εγώ ξέρω ότι όποτε μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο συνέχεια.
Πρέπει να φύγει ο Γούμενος αλλά όχι κι ο κόσμος από την κερκίδα. Ήδη έχει φύγει ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ.
Και για να μην είμαστε εντελώς off-topic ας εστιάσουμε τη συζήτηση στο ματς του Σαββάτου.
Εγώ προτείνω σαν Γιάννης να πάτε όσοι μπορείτε στο γήπεδο και να σας καμαρώσουμε σε μια ανεπανάληπτη κερκίδα η οποία θα κάνει νέα ΠΑΟΚτσάκια τη Δευτέρα στα σχολεία και τα υπάρχοντα περίφανα. Και να πάρετε μαζί σας και όποιον φίλο/φίλη μπορείτε. Και μετά τον αγώνα να ανανεώσετε το ραντεβού στη ΔΕΘ.
Πώς το έλεγε στο έργο The Fifth Element το Κακό στην προσπάθεια να καταστρέψει τα πάντα: "Money is not important; only life is important."
Εγώ λοιπόν εξισώνω ως εξής:
Life = κερκίδα