Diavaste kai auto http://www.sport.gr/cafe/ Akrivws auto pou leme.
Ας το εχουμε εδω να το θυμομαστε:
Πλιάτσικο στα υλικά!
Περιέργως, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα εμφανίζεται ικανοποιημένη από τον σημερινό ΠΑΟΚ. Σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις κι αφηρημίδες, όλοι, γνωστές μπαλαδόφατσες και άγνωστοι φίλαθλοι - οπαδοί, μιλάνε για "τα νέα παιδιά που βάζει ο Κωστίκας", που "είναι ελληνόπουλα", που "τρέχουνε" κτλ.
Τα αποτελέσματα δεν τα κοιτάει κανείς. "Χτίζει το μέλλον", λένε. Κι οι αντίπαλοι, ετοιμάζονται να κάνουν πλιάτσικο στα υλικά του κτίσματος.
Με τίποτα δεν παίρνει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ. Καλά και άγια τα πιτσιρίκια, ακόμα καλύτερο το τρέξιμο και το πρέσινγκ, καλές οι εμπειρίες που αποκομίζουν για το μέλλον, όμως τι απ΄ όλα αυτά είναι πραγματικό κέρδος για τον ΠΑΟΚ;
Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έχει κέρδος απ' όλα αυτά, λέει ο Μίλτος. Ο Κωστίκας μαθαίνει προπονητική στου κασίδη το κεφάλι. Οι πιτσιρικάδες αποκτούν εμπειρίες. Οι αντίπαλοι αποκτούν βαθμούς. Ο Η-Γούμενος περιμένει στη γωνία, για να κερδίσει με τη σειρά του...
Αν πάει κάποιος μπροστά στον Η-Γούμενο και κουνήσει μια επιταγή, ακόμα και μεταχρονολογημένη, για τον Φερνάντεζ ή τον Ηλιάδη, τον Μπαλάφα, τον Βαγγελή, τον Σικαμπάλα, τον Χριστοδουλόπουλο και μερικούς ακόμα, κινδυνεύει να βρεθεί:
α) Με το χέρι στον γύψο από το αρπακτικό άλμα του Η-Γούμενου προς την επιταγή.
β) Με τον Βαγγελή στην κωλότσεπη και τον Χριστοδουλόπουλο σε σιντί, στη σιντιέρα του αυτοκινήτου του.
γ) Με τον Σικαμπάλα αγκαλίτσα και ό,τι αυτό συνεπάγεται (είπαμε, ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει το χέρι σο γύψο και άρα λιγότερες δυνατότητες οποιασδήποτε αντίδρασης).
δ) Με τον Η-Γούμενο έξω από το γραφείο του το επόμενο πρωί. "Εχω, έχω. Βαγγελή πήρες, Ηλιάδη έχω, έλα να πάρεις, έλα και δώρο μια κοπέλα".
Αυτή είναι η κατάσταση. Ολοι κάτι κερδίζουν ή θα κερδίσουν κι ο ΠΑΟΚ χάνει. Αιμορραγεί. Φυτώριο κινδυνεύει να γίνει. Τσικό των μεγάλων της Αθήνας. Μια βαριά φανέλα για να ψηθούν τα μελλοντικά αστέρια άλλων ομάδων. Εκτός κι αν πιστεύει κανείς πως ο Η-Γούμενος είναι ικανός (άσχετα αν έχει ή όχι τη διάθεση) να τους κρατήσει στη Σαλονίκη.
Μέχρι να κερδίσει κάτι κι ο ΠΑΟΚ από το ...φυτώριό του, εγώ, ο Μίλτος, νά 'μαι καλά...