Karagiwrgo ai gamisou epitelous..!! Esy re magka mou den katalabeneis me tipota... Ekei, to xava sou...me toxou, maladenh kai foutsini... Den ginete etsi re pousti pws to lene?? Ti prepei na ginei gia na to katalabeis epitelous?? O fernantez re agori mou, den sou arese me tin larissa?? O foutsini, toso poly sou arese stin xanthi pou ton xanabales basiko?? ,
Tipota magkes, einai megalos xestis o anthrwpos, den einai gia paok... Loipame pou to lew, alla einai aneparkhs. Akou ekei ena hmixwno stin kontra... Pou eisai re?? Stin xanthi eisai akoma? Me ton atromito paizame kai tetoies omades prepei na tis perneis kai me 9 paixtes stin edra sou. Diladi an meineis me 10 sto mats me ton gauro ti tha ginei re, mou les?? tha fame 8?? ainte xekola... telos, den paei allo.. eisai anepidektos mathisews file mou...
Tis eukairies sou tis eixes... einai plewn fanero oti exeis xasei tin mpala. H katrakila diskola tha stamtisei me ta miala pou koubalas... Olh ti bdomada sou bazame xeri kai esy ntoubari... ta idia.. esy agori mou, oute me daxtilo den se blepw na xypnas. Mono to oti prepei na pexeis me 2 mprosta kai na bgaleis ton sicabala katalabes... Ymarton...
y.g. O maladenis simera ekane mia pasa swsth sto salpi.. auta eixe to menu.
to parakatw, apo sportime ta leei ola kai to parathetw..Μεγάλο μάθημα για όλους στον ΠΑΟΚ. Για την ομάδα που «έκατσε» στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μία ντροπιαστική εμφάνιση, αλλά και για τον κόσμο που έλειπε από ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Τα παθήματα όμως έγιναν μαθήματα;
gia pes re nikola? ti les, eginan?? To piasame to noima h' tha fame kana kavli kai apo tous metalourgous?? An einai na to fame gia na katalabeis, asto file.. Oxi pali tin idia tainia... Tis balitzes sou kai dromo... Wraia tin sxediases tin omada mazi me tous allous tou texnikou tim, alla na tin leitourgiseis den mporeis.
....kai xerete kati, xrono tha thela na parei. Den tha thela na ton katadikasw etsi.... Alla na parei xrono re paidia, an einai anthropos pou katalabainei kai mathenei apo ta lathoi tou. O karagewrgiou deixnei na min exei kamia sxesh me tin parapanw frash
@northeagle, kalitera na paixoume me ton kwstiko me tin metalurg.. Kati prepei na ginei gia na allaxei h psixologia tis omadas. Etsi den tous pername tous metalourgous. KATI PREPEI NA GINEI!!
GIANNHHHHHHH!!!!!!!!! XYPNA KAI ESY RE ORNIO!!