Author Topic: ΚΑΟΔ - Π.Α.Ο.Κ. Σάββατο 25/10/14 ώρα 17:00 /NS2 & NS2 HD/ Λ.π.  (Read 968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
σορρυ που δεν ξερω πως συμπεριφερεται ο πρετεντερης δεν βλεπω τιβι εδω και καμια 6ετια.το μονο που μου χει μεινει απο αυτον ειναι να λεει βουλγαροι σε ενα ματς της ζελας με το σκουληκι.αν εχεις επικοινωνια μαζι του πες του οτι γιαννιωτιζει

υ.γ μες στη χαρα εισαι παλι σημερα που κερδισαμε  :'( :'(

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
πολυ συντομες απαντησεις γιατι δεν μπορω αλλο.......

bane
1) κασελακης - δεδας τα (περσινα) νουμερα ειναι υπερ (γενικα) του κασελακη....επιπλεον (γενικα) δεν πρεπει να ξεχναμε οτι συγκρινουμε παικτες με 10 χρονια διαφορα ηλικιας με οτι κι αν σημαινει αυτο.....
2) Τσαιρελης....εχεις δικιο οφειλει πολλα στον μαρκοπουλο.
3) Μπογρης....εδω δεν εχεις δικιο.....ολα τα οφειλει στον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΟΥΠΕΡ που τον εκανε πρωτο μαγκα!
4) Χαραλαμπιδης.....εχεις δικιο και εχω γραψει πολλακις οτι ειναι θαυμα η αποδοση του σε αυτην την ηλικια.....εμενα παντως δεν μου αρεσει(ποτε δεν μου αρεσε) ως παικτης.....και γενικα θεωρω ΚΑΤΑΝΤΙΑ για μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ να περιμενει ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ στο τελος εναν χαραλαμπιδη να πεσει πανω στον αντιπαλο να παρει βολες για να κερδισουμε! σε αλλους μπορει να αρεσει αυτο.....οκ

dave για αυτο που λες οτι θελουν να κρατησουν κορμο.......εννοειται πως σε καποιες περιπτωσεις δεν μπορουσαν αλλα σε αλλες τοσες μπορουσαν......σκεψου μονο ποιους πηραν στη θεση των αποστολιδη,γιαννακιδη,χρυσικοπουλου ποιοι απεμειναν στην ομαδα απο τους αντικατασταστες τους και ποιον προτιμησαν να κρατησουν αντι του κασελακη..........

Offline bozik

• Αλλαγή
capri εσυ εκτιθεσαι που προσπαθεις να μου πεις οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν παικτης ειναι καλυτερος ο δεδας απο τον κασελακη......και για να επαναλαβω κατι που εγραψα τις προαλλες.....ο κασελακης επαιζε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ αμυνα ενω ο δεδας ειναι σαν σταθμαρχης που βλεπει απο μπροστα του τα τρενα να περνουν(μου αρεσε αυτο γι'αυτο το ξαναγραψα....ταιριαζει απολυτα με τον δεδα).....μηπως κι αυτο ειναι στατιστικο ή μηπως δεν ειναι ετσι;

κάθεστε και συγκρίνεται παίκτες που πριν καμια εικοσαετία δεν θα έπαιζαν ούτε στον φίλιππο θεσσαλονίκης...αυτή την σύγκριση την βλέπω σαν να συγκρίνεται τον βαλαβανίδη με τον κουκλάκι..κλαιν μαιν

μπραβο για τη νικη και τον κοσμο που τραβηχτηκε..συνεχιζουμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bozik δεν υπαρχει συγκριση αλλα για αλλον λογο........δεν μπορεις να συγκρινεις καποιον που δεν εχει παιξει σε καμια εθνικη ομαδα(δεδας) με καποιον που εχει παιξει με την εθνικη παιδων,εφηβων,νεων και εχει παρει 2 χρυσα και 2 αργυρα μεταλλια....οπως ειπε ο bane.....αιωνιο ταλεντο ο κασελακης....μονο που ο δεδας δεν υπηρξε ΚΑΝ ταλεντο ποτε του......το ταβανι του ηταν τα 5 χρονια στην β' ισπανιας και κανενας διαγωνισμος τριποντων στα φοβερα all star game που διοργανωνει ο εσακε!τελος ο ενας εχει κρεμασει παπουτσια και δεν το ξερει και ο αλλος ειναι ακομα στην αρχη!  

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενα μπραβο στην ομαδα για την νικη

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Τι απίστευτη τάπα απο τον κάρτερ? Οσες φορες τον είδα φέτος μου φαίνεται απίστευτο παικταρας. Καμια σχέση με τον παίχτη που είχα δει πέρσι στον νιονιο. Μακάρι να βγάλει όλη τη χρονια έτσι. Μεγαλο λαχείο.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
οντως φοβερη ταπα!θυμιζει μεχρι στιγμης τον καρτερ του ρεθυμνου.....περυσι στον νιονιο ηταν μετριοτατος γιατι ο μακολουμ ηθελε μια μπαλα μονος του!
μεχρι στιγμης οι ξενοι παιζουν καλα πλην του λανγκφορντ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
 ανεβασμενος ειναι και ο τσοχλας

καλυψε καλα το κενο του οντουμ

εχουμε προβλημα στα ριμπαουντ  δεχομαστε πολλες δευτερες επιθεσεις  αν βελτιωθουμε εκει  θα καθαριζουμε λογικα πιο ευκολα τα ματς

ο μπιδης μας εχει δωσει 3 νικες στο τελος

δεν ξερω πως θα παιξουμε τον βαζελο που εχει καλα πενταρια  θελουμε ενα ψηλο ρε γαμωτο

παππου ο σλαφτσακης  τι λεει αξιζει?

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ο τσοχλας ειναι ανεβασμενος επιθετικα αλλα ως πλει μεικερ παραμενει ΤΡΑΓΙΚΟΣ......αλλα πολυ τραγικος.....ΜΑΛΛΟΝ ο χειροτερος ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ που ειχαμε τα τελευταια χρονια......
οσον αφορα τον ψηλο......ο σαββιδης ειπε στον μαρκοπουλο πως οτι θελει να του το ζητησει......να παει λοιπον και να του πει (αν θελει να παρει το κυπελλο) πως θελει εναν ψηλο!αλλα αν το κανει αυτο πως θα χρησιμοποιουμε την ΚΑΡΑΜΕΛΑ πως δεν εχουμε λεφτα;
οσο για τον σλαφτσακη εγραψα γι'αυτον το καλοκαιρι πριν ακουστει το ονομα του για τον ΠΑΟΚ....ειναι καλο ταλεντακι....ιδιο στυλ παικτη με τον κασελακη μονο που ειναι μολις 20 χρονων και εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης σε αντιθεση με τον καθε δεδα που εχει τελειωσει την οποια καριερα του......απλα ηταν κι αυτος ενας απο τους πολλους νεαρους που ακουστηκαν το καλοκαιρι(μαζι με ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ και σαρικοπουλο) αλλα εμεις τελικα δεν τους θελαμε και καναμε διετες σε μπιδη και δεδα!

Offline bane

• Αλλαγή
ρε φερτε κανα αμερικανακι να πηδαει στο θεο ,κανα πενταρι εστω απο κολλεγιο ,να γαμαμε μανουλες. σλαφτσακια και φλασακια και πουτσες ασπρομαυρες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
ποτε ακουστηκε ο σλαφτσακης ρε παππου?

αυτον τον σταματη απο νιονιο πως θα γινει να τον παρουμε?

κανενα απο τον μαρκοπουλο τζουνιορ?  πχ γκαρετ εχεις εικονα?

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **