Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός κύπελλο Πέμπτη 28/2/13 ώρα 18:00  (Read 3339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Λοιπόν άκου ρε μεγάλε και βάλτο καλά στην γκλάβα σου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΓΚΟΛ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ

ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΙΞΤΟ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ
« Last Edit: February 28, 2013, 21:10:39 by Capricorn »
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Παρτο αλλιώς μεγάλε
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline dave

• Αλλαγή
ρεζιλικι, απο ολες τις αποψεις. παμε για το επομενο

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
τουλαχιστον ηρθε ο κοσμος...μπραβο στη διοικηση που στην αλλαγη της ωρας συμφωνησε...την επομενη φορα αν μας πουν να παιξουμε 1 το μεσημερι δε πιστευω να εχει προβλημα ο τσισια και σια ο.ε.

ΥΓ μπραβο για το 1 +1 τικετς
ΥΓ2 γτπ νικη τρισαθλια εμφανιση, το οφσαιντ στο γηπεδο δε φανηκε, εξου και μονο 2 παικτε του οτσαλαν αντεδρασαν μονο και μαλιστα χλιαρα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
αν εχουν τετοιο παθος "στο μοναδικο στοχο που μας απεμεινε" γαμησε τα...

ρε φιλε κανεις δεν τα γουσταρει αυτ αλλα δεν μπορεις να μπαινεις να γραφεις να ποιος ειναι ο οσφπ κ τετοιες μαλακιες, κανενα ΠΑΟΚτσακι δν θα το γραφε αυτο, οποτε μη μας λες οτι να ναι

ξεκόλα φιλε ξεκόλα σαν 15χρονο κάνεις, το πρόβλημα είναι η άθλια εμφάνιση όχι εγώ, με αυτή την ομάδα Αστέρα δεν περνάς ξύπνα
τι λες ρε μεγαλε τι την πας αλλου την κουβεντα;στο πε σωστα ο μπατι αυτο το πραμα δεν το γραφει ΠΑΟΚτσης

Λοιπόν άκου ρε μεγάλε και βάλτο καλά στην γκλάβα σου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΓΚΟΛ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?

σουταρετε τον ρε που καθεται κ μιλαει ετσι για παιδια που εχουν πατησει πεταλα που παιζει να μην τα εχει δει στη ζωη του....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε σου πε κανεις κατι για το γκολ;οφσαιντ ειναι ελα τωρα να δεις τα παπαρια μου να πεις αν τα χω

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΙΕΜΠΙΑΚΟΣ

το καταλαβαινεις ψηλε μου;

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

ρε στα αρχιδια μου το γκολ ρε βλαχο μπαινεις εδς κ λες να ποιος ειναι ο ολυμπιακος ? εσυ τι ομαδα εισαι ρε ? αν θες ελα να σου δειξω αν εχω φρυδια η οχι, το γκολ ειναι οφσαιτ κ ξενερωσαμς ολοι αλλα εσυ το γαμησες τετοιες μαλακιες κ να ποιος ειναι ο γκευ σε σαιτ του ΠΑΟΚ δεν θα γραφεις

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
fontana την μαλακία που ξέρασες (και ειδικά με τον τρόπο που το γραψες) αν είχες λίγο ΠΑΟΚτσηδιλκι πάνω ούτε που θα την σκεφτόσουνα......

έχεις μούτρα κ απαντάς κι ολας..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τι νοοτροπία είναι αυτή ρε πούστη μου να σταματάμε στο 60 να παίζουμε μπάλα και να κοροϊδεύουμε. Βρε βαλτους 4 γκολ τι σταματάς στα δύο?? Στο πρώτο ημιχρονο απαράδεκτη η ομάδα, τρεις φορές άλλαξε σύστημα ο δώνης δείγμα της ανασφάλειάς του και του φόβου του μην φάμε κανένα γκολ λες και παίζαμε με την μπαρτσίτσα. Στο δεύτερο ήταν καλή η ομάδα, κάναμε φάσεις και από επιπολαιότητα του λώρες και του αθανασιάδη δεν βάλαμε κι άλλο γκολ. Το γκολ ειναι οφσάιτ, και το γήπεδο σε καλύτερη κατάσταση απότι ήταν με την κέρκυρα από πλευράς κόσμου. Άλλο ένα θετικό σήμερα ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την λιβαδειά. Επίσης πως γίνεται κάθε φορά στην εστία μπροστά στην 7 να παίζει μπάλα η ομάδα και από την 4 λες και δεν υπάρχει ομάδα λες και παίζουμε σε άλλο γήπεδο. Συνέχεια γίνεται αυτό και δεν νομίζω να είναι τυχαίο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline James

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορω να καταλαβω γιατί οι παίκτες δεν έδειξαν το απαιτουμενο παθος στο παιχνιδι. Σε καποιο σημείο κοντεψα να κοιμηθω. Βεβαια και ο αντιπαλος ηταν για κλάματα και δεν ξερω εαν αυτο το κλειστο και αργο παιχνιδι μας επηρεασε τελειως. Επίσης μάλλον ο Δωνης είναι "τρακαρισμένος" από τις δηλώσεις του προεδρου για το κύπελλο!! Καλά ο Σαββίδης αλλά αν δεν το πιστέψει και ο Δώνης....Καποιοι παικτες είχαν πάθος αλλά η ομάδα ως ομάδα δεν είχε ούτε πάθος ούτε ταυτότητα.  Τελικά εαν δεν είμαστε αουτσαιντερ κατι παθαίνουμε, μπλοκαρουμε, χαλαει η ψυχολογία μας....! Δεν έχω όμως καμία αμφιβολία ότι με δυνατότερες ομάδες μπορούμε να δείξουμε καλύτερο χαρακτήρα.
Και αυτο το κενό στο κέντρο της άμυνας από μια βαθιά μπαλιά!! Μου θύμησε κάτι από το γκολ της Κέρκυρας. Χάρηκα όμως που είδα την επιστροφή του Ολίσε!

Θα ξαναδω τον τελικό κυπέλλου (4-2)  με τον Γαυρο. Εκείνη ήταν ομάδα 2 ταχύτητες πάνω!!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline t.b

• Αλλαγή
Κάνετε όπως κάνανε τα πρώτα χρονια όταν τολμουσες να πεις κάτι για τον τσεποστερονη. Ετσι το ενοιωσες έτσι το έγραψε. Μην τον φάμε κιόλας. Πιστεύω οτι ντρέπεται τόσο πολυ γι αυτό το γκολ κ γι αυτό του ξέφυγε. Ας το ληξουμε... Ολοι!
Το πρόβλημα ειναι αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι και ας επικεντρωθούμε εκεί.
Ετσι λοιπόν ντρέπομαι κ εγω να χρειάζεται η ομάδα τέτοιο γκολ για να ανοίξει το σκορ απέναντι στους σουβλατζηδες, ντρέπομαι που βλέπω κάποιους ποδοσφαιριστές να φοράνε την φανέλα, ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας. Ντρέπομαι ρε πουστη μου για όλη την κατάσταση (αγωνιστική) σήμερα αλλά θα είμαι Πολυ περήφανος που τον Μάη θα σηκωνω το γαμοκυπελλο. Θα την καταπιω λοιπόν την ντροπή για άλλη μια φορά γιατί οι χαρές που έχω πάρει ειναι μετρημένες και έχω φτάσει τα 40 ρε γαμωτο

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *

ρε φιλε κανεις δεν τα γουσταρει αυτ αλλα δεν μπορεις να μπαινεις να γραφεις να ποιος ειναι ο οσφπ κ τετοιες μαλακιες, κανενα ΠΑΟΚτσακι δν θα το γραφε αυτο, οποτε μη μας λες οτι να ναι

ξεκόλα φιλε ξεκόλα σαν 15χρονο κάνεις, το πρόβλημα είναι η άθλια εμφάνιση όχι εγώ, με αυτή την ομάδα Αστέρα δεν περνάς ξύπνα
τι λες ρε μεγαλε τι την πας αλλου την κουβεντα;στο πε σωστα ο μπατι αυτο το πραμα δεν το γραφει ΠΑΟΚτσης

σουταρετε τον ρε που καθεται κ μιλαει ετσι για παιδια που εχουν πατησει πεταλα που παιζει να μην τα εχει δει στη ζωη του....

Πόσο χρονών είσαι ρε Παοκάρχη και πες μου πια πέταλα πάτησες για να ψαρώσω..
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *

ρε στα αρχιδια μου το γκολ ρε βλαχο μπαινεις εδς κ λες να ποιος ειναι ο κοκκινη πουτανα ? εσυ τι ομαδα εισαι ρε ? αν θες ελα να σου δειξω αν εχω φρυδια η οχι, το γκολ ειναι οφσαιτ κ ξενερωσαμς ολοι αλλα εσυ το γαμησες τετοιες μαλακιες κ να ποιος ειναι ο γκευ σε σαιτ του ΠΑΟΚ δεν θα γραφεις

Φίλε γελάω με αυτά που λές
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
κ γω γελαω με κατι τυπους σαν εσενα που λενε οτι ειναι ΠΑΟΚ κ γραφουν τετοιες μαλακιες

Offline James

• Αποστολή
  • **
Παντως το θεμα του οφσαιντ εχει και την αστεια του πλευρα. Ο επόπτης στα χαμένα, ο Αθανασιάδης να μην ξέρει εαν πρέπει να πανυγηρίσει το γκόλ και οι ασχετοι του Λεβαδειακού μετά από μια χλιαρή αντίδραση, να συνεχίζουν τον αγώνα! Μιλάμε για σουρεαλιστική εικόνα.
Θα πω όμως την αμαρτία μου. Γουστάρω ένα τετοιο γκόλ στον τελικό με τον Γαυρο. Έτσι για να πάρουν μια γεύση. Θα το ηθελα πολύυυυυ μιλάμε!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **

Πόσο χρονών είσαι ρε Παοκάρχη και πες μου πια πέταλα πάτησες για να ψαρώσω..

πιασε τ αυτια σου και τεντωστα ρε...

floudas4

• Guest
γτπ νίκη

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ελα στο θέμα μας.......τελείωσε λέμε.
Δεν υπαγορεύουμε στους άλλους τι θα γράψουν και όποιος ξεφεύγει τουλάχιστον εδώ μέσα δεν γλυτωνει την σβήστρα και το ξέρετε
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
με τετοια χαλια αν παμε τελικο τι θα κανουμε;;;; ο δωδωδω γνωστος χεστης θα παιζει με 3 σ.μπ., ολοι στημενοι πισω απο την σεντρα μην φαμε κανενα μπαλακι και γιομες σε καμια αντεπιθεση που θα καταληγουν στα αζητητα.... αυτο για να παμε καμια παραταση, με την ψυχη στο στομα να φτασουμε πεναλτυ και αν ειμαστε κωλοφαρδοι να παρουμε το κυπελλακι με τον πιο αντι-ΠΑΟΚτσηδικο τροπο ever.... μακαρι να παμε τελικο, γουσταρω να κατεβασουμε 25000 λαο στην αθηνα, να τα γαμησουμε ολα οπαδικα και να αφησουμετο στιγμα μας οπως πρεπει. Αλλά απο την αγωνιστικη πλευρά, οσο εχουμε τετοια χαλια φοβαμαι μην γινουμε ξεφτιλα και χασουμε τιτλο με κατεβασμενα τα βρακια, με τα γατακια που εχουμε (προπονητη και παικτακια, πλην 2-3 εξαιρεσεων....)
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Παντως το θεμα του οφσαιντ εχει και την αστεια του πλευρα. Ο επόπτης στα χαμένα, ο Αθανασιάδης να μην ξέρει εαν πρέπει να πανυγηρίσει το γκόλ και οι ασχετοι του Λεβαδειακού μετά από μια χλιαρή αντίδραση, να συνεχίζουν τον αγώνα! Μιλάμε για σουρεαλιστική εικόνα.
Θα πω όμως την αμαρτία μου. Γουστάρω ένα τετοιο γκόλ στον τελικό με τον Γαυρο. Έτσι για να πάρουν μια γεύση. Θα το ηθελα πολύυυυυ μιλάμε!

2001 Βασίλης Μπορμπόκης. Ναι ρε οφ σάιντ. Πρόπερσι η ΑΕΚ έσφαξε τον Ατρόμητο στο τελικό και 'γω θα το κάνω θέμα σε ένα προημιτελικό? στ' αρχίδια μου.