Μεγαλιωδης εμφανιση..Για μενα δεν υστερησε κανεις...Γουσταρα Ιβιτς, γουσταρα Λακη, γουσταρα τον ΨΩΛΑΡΑ τον αραπη, γουσταρα τον ΑΡΧΗΓΟ μας που αναπληρωνει επαξια τον Σκυλο στο αρχηγηλικη, γουσταρα επιτελους επιστροφη Παμπλο και μακαρι να γερασει στην Τουμπα, γουσταρα Μιρο, γουσταρα Δαρλα, γουσταρα Αντονιο, Μαλεζα οσο επαιξε αλλα γι αυτο τον παιχταρα τον Βερον τι να πω...Ζηση σου βγαζω το καπελο....
Τελικα δεν ειναι τυχαιο το παρατσουκλι του Μηχανηκου...Ρολοι δουλευει η γαμημενη η ομαδα....
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ....28 χρονια τοσο σταθερη πορεια δε θυμαμαι ποτε....
εγω θα γκρινιαξω
ασχετο με την μπαλα που παιξαμε και με τις ευκαιριες που καναμε στο τελος μας εβγαλε την ψυχη..
στα καλα καθουμενα να φαμε γκολ?
μου την εδωσε ασχημα και δεν χαρηκα την νικη. 
Αδερφε ενα εχω να σου πω...Η μιζερια ΤΕΛΟΣ..δεν μας πειθει ρε καρντασι....Ανθρωπος που μαυτην την εμφανιση μιζεριαζει καλυτερα να μην ασχολειται..Ας μετκομισει στο Ουζμπεκισταν να γινει οπαδος της ομαδας του Ριβαλντο να κερδιζει παντα παιζοντας με 4 σεντερ φορ...
Κι αν θες να το παμε αγωνιστικα, το σημειο που λες ηταν το 80 που ο Σαντος δινει εντολη σε Ιβιτς να γυρισει πισω να μαρκαρει Λαμπριακο και τον αλλον τον αραπη τον ψηλο..2 σεντερ φορ η ξανθη 1.90 και οι 2....Ο ιβιτς δε γυρναει ή δεν το χει αν θες και βαζει Μαλεζα και το κλειδωνει ΠΑΛΙ....
Για μενα ο Σαντος δινει ρεσιταλ προπονητικης με το δικο του στυλ που παιζει ολο τον χρονο και σε εχει 2ο....
ΥΓ1. Θεωρεις ασχετο την μπαλα που παιξαμε? τι να πω...
ΥΓ2. Εδω θα σε φτιαξω...ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...