Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 73-72 Σάββατο 06/12/2008 ώρα 17:00 ΕΤ 1  (Read 2705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ομαδα παιδικη χαρα, μπασκετ αλανας.. Με τον σταυρο στο χερι και οτι κατσει..
Για τον προπονητη δεν θα το ξαναπω, δεν υπαρχει λογος. Ο Δροσος τι διαολο θελει στον παγκο γαμω το χτικιο μου...

Διαγωνισμος τριποντων για αλλη μια φορα..  Και μην μου πειτε παλι οτι εχουμε καλους σουτερ κτλ, οταν δεν μπορεις να μπεις μεσα πρεπει να "πεταξεις" την μπαλα για να μην σου μεινει στα χερια. Συστημα σου λεει ο αλλος.. Αν δεν εχεις ψηλους να απειλησεις, προσπαθησε τουλαχιστον να βαλεις την μπαλα μεσα και με το 3αρι.. Ζητημα να ειδα 1 πικ αντ ρολ και 1 χαι - λοου προχθες...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

DimNaoussa

• Guest
Συμφωνω με ολα τα ποστς...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..

CLUB LARISA

• Guest
Κρατιέμαι μέρες τώρα να μην ποστάρω, αλλά με την ψυχική και πνευματική μου υγεία δεν μπορεί να παίζει κανένας τυχάρπαστος που νομίζει οτι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι Μίλωνας....Δυστυχώς το Σάββατο είδα το πρώτο (κ τελευταίο) ολοκληρωμένο ματς της ομάδας φέτος...ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Nα μιλήσω για αυτούς που πραγματικά μας διασκέδασαν όσο λίγοι το Σάββατο
Μουλαομέροβιτς : Τα χρόνια πέρασαν, πέραν του αμαρτωλού παρελθόντος που μερικοί έστω με μισή καρδιά έβαλαν στην άκρη, ο παίκτης είναι φάντασμα, δε νομίζω οτι μπορεί να δώσει πάνω απο ένα δεκάλεπτο στην ομάδα....
Τομάσεβιτς : Αρχίζω να πιστεύω οτι τον Δρόσο τον κορόιδεψαν. Άλλον παίκτη νομίζαμε οτι πήραμε, αυτόν που γαμούσε με τον λαγό, κ άλλον μας κουβάλησαν. Μήπως τελικά πρόκειται για συνωνυμία?
Ουέσον: Μου θυμίζει ενα ψυχασθενή στο Δημοτικό που χεζόταν πάνω του κ απο τη δυσφορία δεν μπορούσε να περπατήσει....ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΑΛΜΑ
Βασιλειάδης : ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΜΕΝΤ. Αντε αγόρι μου που θες να αποκαλείσαι και αρχηγός του ΠΑΟΚ. Βγάλε τη φανέλα ρε xxxxxxxxx , τρίποντα βάρα στη γειτονιά σου για να βελτιωθείς, xxxxxxxxxxx
Κοουτς ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑΚΗΣ : Μαεστρικό κοουτσάρισμα, λίγο Πατ Ράιλι, λίγο Φίλ Τζάκσον...Ρε ΛΟΥΔΟΒΙΚΕ ΤΩΝ ΚΑΤΩΓΕΙΩΝ κάνε μας την χάρη ρε κ παραιτήσου, ούτε τα βασικά δεν γνωρίζεις
Δ. Δρόσος : Η υπομονή μας εξαντλείται, δεν είσαι πρόεδρος του Α.Ο. Η λιούπολης να μου κάθεσαι δίπλα απ την ομάδα στα παρκέ...Πόσο πιο πολύ θα μας μικραίνεις?

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ. Πήγατε στην δεύτερη πιο ΠΑΟΚτσήδικη επαρχία του Βορά και τα κάνατε τα παιδάκια να φωνάζουνε για την Καβάλα. Τόσο άξιοι είσαστε xxxxxxxxxx όλοι σας 
« Last Edit: December 08, 2008, 10:58:02 by BillYpoglwssioS »

LFPADRAM

• Guest
ÐáñáìÝíåé óå êáôÜóôáóç óïê ï Äñüóïò
A1, FEATURED, ÁËËÅÓ ÅÉÄÇÓÅÉÓ, ÌÐÁÓÊÅÔ, ÐÁÏÊ BASKET

ÐáñáìÝíåé óå êáôÜóôáóç óïê ï Äñüóïò Ç ðåñéðÝôåéá õãåßáò ôïõ ÄçìÞôñç Äñüóïõ óõíå÷ßæåôáé. Ï ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ Üöõãå ãýñù óôéò 12 ôï âñÜäõ áðü ôï íïóïêïìåßï ÐáðáíéêïëÜïõ, áëëÜ êáé ÷èåò ðÞãå óôï Äéáâáëêáíéêü ãéá íÝåò åîåôÜóåéò, ìüíï ðïõ ç ðñïóðÜèåéá ãéá åãêåöáëïãñÜöçìá äåí óôÝöèçêå ìå åðéôõ÷ßá ëüãù ôå÷íéêïý êïëëÞìáôïò. ÊëéíéêÜ ðÜíôùò äåí Ý÷åé åìöáíéóôåß ðñüâëçìá. Ùóôüóï ï Äñüóïò äåí Ý÷åé óõíÝëèåé áðü ôï óïê, áí êáé åîåôÜóôçêå êáé áðü øõ÷ïëüãïõò. ¼ëïé ïé ãéáôñïß êÜíïõí ëüãï ãéá êñßóç Üã÷ïõò (ãéá óõãêéíçóéáêü óïê Ýëåãáí êÜðïéïé Üëëïé) êáé áõôÞ ç êñßóç ðáñÝìåíå êáé ÷èåò, ìå ôïí ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ íá áäõíáôåß íá ìéëÞóåé ìÝ÷ñé êáé ôï áðüãåõìá. ÐáñÜëëçëá äåí ãíþñéæå ïýôå ôá ïéêåßá ôïõ ðñüóùðá, åßôå ôçí ÉùÜííá Ðáðáäçìçôñßïõ, åßôå ôïí Êþóôá Áìïéñßäç, ðïõ êáé ÷èåò Þôáí áñêåôÞ þñá êïíôÜ ôïõ óôï îåíïäï÷åßï üðïõ äéáìÝíåé ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ. ÌÜëéóôá ëüãù ôçò áäõíáìßáò ôïõ íá ìéëÞóåé (äåí èõìüôáí êáé ðïëëÜ ðñÜãìáôá), ðñïóðáèïýóå ïñéóìÝíá ðñÜãìáôá íá ôá ìåôáöÝñåé ãñáðôþò, åíäåéêôéêü ôçò üëçò êáôÜóôáóçò. Ùóôüóï ïé ãéáôñïß Þôáí áéóéüäïîïé êáé Ýëåãáí ïôé ìÝ÷ñé óÞìåñá áõôü ôï ðñüâëçìá èá îåðåñáóôåß. ÓÞìåñá ôï ðñùß èá åðéóôñÝøåé óôçí ÁèÞíá ãéá íÝåò åîåôÜóåéò.
«ÊÜðïéá óôéãìÞ èá ðñÝðåé üëïé íá äïýìå áõôü ðïõ êÜíïõìå óôïí áèëçôéóìü êÜôù áðü äéáöïñåôéêü ðñßóìá. ÐñÝðåé íá åõ÷áñéóôéüìáóôå ãéá áõôü ðïõ êÜíïõìå. Ïé ïìÜäåò ÷ñåéÜæïíôáé õðïìïíÞ êáé ÷ñüíï. Äåí ãßíåôáé Üíèñùðïé ðïõ Ý÷ïõí ôá ðÜíôá íá áäéáöïñïýí ãéá ôçí õãåßá ôïõò» Ýëåãå ï Êþóôáò Áìïéñßäçò, ï ïðïßïò Ýìåéíå ìÝ÷ñé áñãÜ ôá ìåóÜíõêôá óôï «ÐáðáíéêïëÜïõ» ìáæß ìå ôçí óýíôñïöï ôïõ ÄçìÞôñç Äñüóïõ êáé óôåëÝ÷ç ôùí ãñáöåßùí ôçò ÊÁÅ.

Ç áíáðïäéÜ, ôçò áíáðïäéÜò…

¹ôáí Ýíá ôñéÞìåñï ãåìÜôï áñíçôéêÞ åíÝñãåéá. Íïê Üïõô ï ×áñßóçò, Þôôá áðü ôï +10 óôçí ÊáâÜëá, ôñáõìáôéóìüò ìÝóá óôï ðáé÷íßäé ôïõ Êõñßôóç, ï Äñüóïò óôá íïóïêïìåßá, ÷Üëáóå êáé ôï ëåùöïñåßï… Ôá ìÝëç ôçò áðïóôïëÞò åíçìåñþèçêáí ãéá ôï çëåêôñïëéêü ðñüâëçìá ôïõ ëåùöïñåßïõ ðïõ ìåôáöÝñåé óõíÞèùò ôçí ïìÜäá êáé Ýôóé-êáé ìå ôçí êáèõóôÝñçóç ôïõ ÏõÝóïí íá äþóåé äåßãìá ãéá áíôéíôñáãê ôåóô-ç áðïóôïëÞ áíá÷þñçóå ìåôÜ áðü ó÷åäüí äýï þñåò áðü ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá. Ôá âÜóáíá üìùò äåí ôåëåßùóáí åêåß. Ç áðïóôïëÞ áíá÷þñçóå ìå ôçí óõíïäåßá åíüò ðåñéðïëéêïý êáé îáöíéêÜ ôï ëåùöïñåßï óôáìÜôçóå óôçí ìÝóç ôïõ ðïõèåíÜ. ÍÝá êáèõóôÝñçóç… ¸ðñåðå íá ðåñéìÝíïõí ãéá íá áíáëÜâåé ôçí «ðñïóôáóßá» ç ôñï÷áßá ÁóðñïâÜëôáò. Ðåñßìåíáí 4-5 ëåðôÜ, ôï ëåùöïñåßï Ýöõãå ÷ùñßò óõíïäåßá êáé ôåëéêÜ Ýíá Üëëï ðåñéðïëéêü ôïõò ðñüëáâå óôïí äñüìï. Êáé ìç ÷åéñüôåñá…

705 Áíáãíþóåéò
Äçìïóéåýôçêå : 8 December 2008
http://www.metropolisradio.gr/181

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
θα γίνω λίγο κακός, αλλά αγαπητέ κύριε δρόσο ότι σπέρνεις θερίζεις... περαστικά.

επισης συνιστώ ψυχραιμία, έχουμε να δούμε και άλλα τέτοια.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

kostas4

• Guest
ντιαρα-γκρεγκορι μεχρι τις 3.30 το βραδυ εξω.το κλεινουμε το μαγαζι και μετα φευγουμε για συνεχεια αλλου.αυτοι νομιζουν οτι παιζουν στην ομαδα της γειτονια τους μαλλον

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
καταφεραμε και χασαμε στην κυριολεξια

πριν τελειωσει ο αγωνας, βγηκε μια καρτα στην τηλεοραση ποντοι ψηλοι και κοντοι και ειχαμε 60 οι κοντοι και 2 μεχρι τοτε οι ψηλοι, αν δεν κανω λαθος. τι αλο να συζητησεις επι του αγωνα;

μην διωχνετε τον κοσμο απο το μπασκετ και αναφερομαι σε προεδρο, κοουτς και παιχτες

υγ. μπραβο στα παιδια που τραβηχτηκαν και ηταν αναγκασμενοι να στοιβαχτουν ο ενας πανω στον αλλο, λες και ειναι δυσκολο να αφησουν 1-2 μετρα να ειναι πιο χαλαρα ο κοσμος.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή
μια μικρη διορθωση, οι ποντοι των ψηλων ηταν 6 (εξι) ολοκληροι ποντοι ....παμε για το ρεκορ γκινεσ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ. Πήγατε στην δεύτερη πιο ΠΑΟΚτσήδικη επαρχία του Βορά και τα κάνατε τα παιδάκια να φωνάζουνε για την Καβάλα. Τόσο άξιοι είσαστε xxxxxxxxxx όλοι σας 

γι αυτό δεν φταίνε οι παίκτες και ο πρόεδρος πάντως. Φταίνε κάτι μεγαλύτεροι σε ηλικία (σκουλήκια και λοιπές κομπλεξικές δυνάμεις) που τους λεγανε να βαρανε εριστικα το τυμπανο για να μην ακουγομαστε και να σφυρανε τις γαμοκορνες επι 40 λεπτα, τους διναν συνθηματα σε χαρτακια και τους λεγαν να κανουν χειρονομιες ενω εμεις ουτε που ασχολιούμασταν μαζί τους. Αλλα αμα τα βρισκε απ εξω κανα τρελακι καβαλιώτης δικός μας κανενα απ αυτά τα κωλόπαιδα και τους έβαζε την κορνα στον κώλο θα φταιγε αυτός μετα. Που κοντέψαμε να φάμε και ξύλο απ τα ματ και να χουμε και καμια σύλληψη εξαιτίας τους. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Α2. ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΟΚ Η ΤΙΠΟΤΑ. ΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΙΛΟΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ (εχουν και τις χειροτερες πολιτικες σε θεματα εισητηρίων για φιλοξενούμενους) ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ-ΠΑΤΡΕΣ-ΙΩΝΙΚΟΙ-ΤΡΙΠΟΛΕΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ. ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΜΟΝΟ Π Α Ο Κ.

υ.γ.: Κ μην πει κανεις οτι "φυσικο ειναι ολοι την μεγαλη ομαδα του Βορρα θελουν να κερδισουν" γιατί οταν παίζουν στο νότο οι μεγάλες ομάδες του νότου δεν βλέπω τέτοιον ζήλο(ενω και οι βορειες μικρες ομαδες πεταν λευκη πετσέτα), γιατί να τον ανεχτώ στα δικά μου μέρη;

CLUB LARISA

• Guest

γι αυτό δεν φταίνε οι παίκτες και ο πρόεδρος πάντως. Φταίνε κάτι μεγαλύτεροι σε ηλικία (σκουλήκια και λοιπές κομπλεξικές δυνάμεις) που τους λεγανε να βαρανε εριστικα το τυμπανο για να μην ακουγομαστε και να σφυρανε τις γαμοκορνες επι 40 λεπτα, τους διναν συνθηματα σε χαρτακια και τους λεγαν να κανουν χειρονομιες ενω εμεις ουτε που ασχολιούμασταν μαζί τους. Αλλα αμα τα βρισκε απ εξω κανα τρελακι καβαλιώτης δικός μας κανενα απ αυτά τα κωλόπαιδα και τους έβαζε την κορνα στον κώλο θα φταιγε αυτός μετα. Που κοντέψαμε να φάμε και ξύλο απ τα ματ και να χουμε και καμια σύλληψη εξαιτίας τους. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Α2. ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΟΚ Η ΤΙΠΟΤΑ. ΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΙΛΟΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ (εχουν και τις χειροτερες πολιτικες σε θεματα εισητηρίων για φιλοξενούμενους) ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ-ΠΑΤΡΕΣ-ΙΩΝΙΚΟΙ-ΤΡΙΠΟΛΕΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ. ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΜΟΝΟ Π Α Ο Κ.

υ.γ.: Κ μην πει κανεις οτι "φυσικο ειναι ολοι την μεγαλη ομαδα του Βορρα θελουν να κερδισουν" γιατί οταν παίζουν στο νότο οι μεγάλες ομάδες του νότου δεν βλέπω τέτοιον ζήλο(ενω και οι βορειες μικρες ομαδες πεταν λευκη πετσέτα), γιατί να τον ανεχτώ στα δικά μου μέρη;

Eσύ μιλάς για τα οπαδικά και εγώ μιλάω για τα αγωνιστικά. Βεβαίως και αγωνιστικά φταίνε αυτοί που είπα. Όταν είσαι δεκα, δώδεκα κ δεκατεσσάρων ετών, η ομάδα δεν σε ελκύει απο την ιαχή των οπαδών της, γιατί δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις ακόμα. Σε ελκύει το αν κερδίζει στο χωριό σου (με σεβασμό στην ασπρόμαυρη Καβάλα) ή όχι. Ε, λοιπόν η ομάδα (Θεός να την κάνει) έχασεενώ ήταν μπροστά με 10 5' πριν το τέλος και ο κος Βασιλειάδης νόμιζε οτι έκανε διαγωνισμό τριπόντων το Μίλκο....Για τα υπόλοιπα που ποστάρεις συμφωνώ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sport24.gr/html/ent/208/ent.265208.asp

Νέα κλήση σε απολογία
Νέα κλήση σε απολογία έλαβε την Τετάρτη (10/12) από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για δύο υβριστικά συνθήματα που σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GeorgT

• Guest
κ το ωραίο είναι ότι δεν πήραμε επίσημα εισιτήρια!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε μαγκες ειναι απλα τα πραγματα...οταν στον εσακε κανει κουμαντο "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" παντα τοσο ευνοικη μεταχειριση θα εχουμε...
τι αλλο πρεπει να γινει ρε πουστη μου...

αλλα αυτα επρεπε να τα κανε πριν 10-15 χρονια ο οποιοσδηποτε για να βλεπαμε
αν θα μπορουσε να πλησιασει το σπιτι του.

τωρα ο κοσμος δεν ασχολειται και βρισκουν ευκαιρια τα λαμογια να βγαζουν
απωθημενα...η πιο αδικημενη ομαδα μπασκετ στον πλανητη συνεχιζει να κυνηγιεται απο "δικους" της ανθρωπους.