Author Topic: Συγκεντρωση μελων PAOKWORLD στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (χαντμπολ) Σάββατο 13/12/2008 ώρα 15:00 Μίκρα 3  (Read 1658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
οχι ρε τη αστικό θα κανονίσουμε θα έρθεις τουμπα κ θα παύε μαζί αν είναι ( αρα καμιά 3 άτομα χωράνε ακόμα σε μένα)

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Έχω σπαστεί πάρα πολύ, δε θα μπορέσω τελικά να έρθω σήμερα, ανέβασα πυρετό και είμαι χάλια... Ήθελα πάρα πολύ να έρθω και στο handball και για να σας δω αλλά ανωτέρα βία... ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τηλεόραση ρε πούστη μου? Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

rounos

• Guest
Εχετε πουθενα συναντηση? π.μ.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Νομίζω πως στη χθεσινή νίκη μεγάλο και σημαντικό ρόλο έπαιξε αυτό εδώ το φόρουμ και τα μέλη του.

Βοήθησαν τους παίκτες μας να πάρουν κουράγιο.

Συγχαρητήρια σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δώσανε το παρόν. Και ήταν πολλοι αυτοί.

Ελπίζω σε συνέχεια της κίνησης αυτης και σε άλλα αθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
« Last Edit: December 14, 2008, 12:16:59 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

MetroStar

• Guest
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν ήρθα στο ματς.

CLUB LARISA

• Guest
Πάντως, Τρέλα πουλάμε τις μάνες τους μαμάμε....Συγχαρητήρια σε όσους ήταν εκεί, συγχαρητήρια στον Zakynthos 4 που πραγματικά το στόμα του εξαπολύει υγρόν πυρ..... ;D Τελικά με λάθος νούμερο τα έβαλα, το 4 ήθελε γκάζωμα... :P

ΠΑΟΚ ΠΑ ΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
Tο χαντμπολ ειναι πολυ ωραιο και αντρικο αθλημα με αγκωνιες,σπρωξιες και πολυ δυναμη.Αν ειναι και κοντα το σκορ ειναι συναρπαστικο,πρεπει να το τιμησουμε παλι.προσωπικα το βολλευ δεν μ αρεσει οποτε χαντμπολ δαγκωτο.
  για την κερκιδα τι να πω αυτα τα παιδια που παιζουν σε αυτα τα τμηματα και 40-50 τρελλαμενους να βλεπουν σε καθε ματς σεληνιαζονται ειδικα ενα τσακαλακι παικτης μας που σημειωσε και το τελευταιο γκολ στανταρ ειναι και στα τσιμεντα της 4.
  τα υπολοιπα ωραια τα ειπε ο αδερφος ποιο πανω  ;D

Scorpion4

• Guest
Μπράβο για τη βοήθεια στο χαντμπολ!Πρεπει να συνεχισουμε αυτες τις κινησεις αδερφια!Να ενημερνομαστε για τα ματσακια να σκαμε μυτη μαχημο τιμ! 8)

Offline corrupt

• Αλλαγή

Panagiotis4

• Guest
Tο χαντμπολ ειναι πολυ ωραιο και αντρικο αθλημα με αγκωνιες,σπρωξιες και πολυ δυναμη.Αν ειναι και κοντα το σκορ ειναι συναρπαστικο,πρεπει να το τιμησουμε παλι.προσωπικα το βολλευ δεν μ αρεσει οποτε χαντμπολ δαγκωτο.

Το πιο απολαυστικό πάντως στον αγώνα, πιστεύω πως ήταν οι εκφράσεις αγάπης του CLUB LARISA προς το πρόσωπο του παίκτη της αεκ με το νούμερο 7. Με CLUB LARISA και το βόλλευ μπορεί να γίνει πολύ συναρπαστικό άθλημα... ;)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πάντως, Τρέλα πουλάμε τις μάνες τους μαμάμε....Συγχαρητήρια σε όσους ήταν εκεί, συγχαρητήρια στον Zakynthos 4 που πραγματικά το στόμα του εξαπολύει υγρόν πυρ..... ;D Τελικά με λάθος νούμερο τα έβαλα, το 4 ήθελε γκάζωμα... :P

ΠΑΟΚ ΠΑ ΝΤΟΥ

Οχι πως εσυ πηγες πισω αδερφε.. χαχα.. οχι μονο το 4.. και το 7 ηθελε το γκαζωμα του ;D

Πρωτη φορα παρακολουθησα απο κοντα το αθλημα.. πολυ καλη εμπειρια.. και το PAOKWORLD εδωσε βροντερο παρων!