Author Topic: ΠΑΟΚ - Αιγάλεω 88 - 65 Κυριακή 9/11/2008 ΏΡΑ 17:00 Παλατάκι novasports  (Read 1803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα ήθελε το αποτέλεσμα, το χρειαζόταν και το πήρε. Είχε ανάγκη αυτή τη νίκη και το αιγάλεω προσφέρονταν για να είναι η νίκη και σχετικώς εύκολη (απορώ πως κέρδισε το μαρούσι και μάλιστα εκτός έδρας).

Ο Μούλα έδειξε κάποια στοιχεία του τι σημαίνει playmaker. Η μπάλα πέρασε και μέσα στη ρακέτα και βγήκανε και εύκολοι πόντοι από το lowpost. Η υποδοχή του από τον κόσμο ήταν σχετικώς θερμή, όχι τίποτε Μούλα-Μούλα κ.λ.π., αλλά έδειξε ο κόσμος να ελπίζει ότι μ' αυτόν κάτι θα βελτιωθεί. Και βελτιώθηκε. Βέβαια έδειξε εμφανώς ότι είναι ανέτοιμος, κυρίως στο σουτ. Νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά.

Επίσης σηματική η παρουσία του Γκρέκορυ, ιδιαίτερα στην επίθεση. Εμνέει εμπιστοσύνη (στα θετικά του κι ένα εντυπωσιακό κάρφωμα που ξεσήκωσε τον κόσμο). Γρήγορος, οξυδερκής και ΑΠΛΟΣ.

Για τον Τομάσεβιτς έχω να πω τα εξής: αν είναι να τον αλλάξουμε, να το κάνουμε ΤΩΡΑ. Ισως δεν το αντελήφθηκαν πολλοί αλλά στην αντικατάστασή του ήταν εμφανώς εκνευρισμένος. Κάνει δύο καλές επιθετικές προσπάθειες, μια πολύ καλή άμυνα και αμεσως μετά αντικαθίσταται. Πηγαίνει προς τον πάγκο και δεν πλησιάζει. Μένει μακριά. Δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε μετά. Αν τον θεωρούμε παίκτη που θα μείνει, έπρεπε να είναι με τον Μούλα για περισσότερη ώρα στο παρκέ.

Για το θέμα των τριπόντων. Είχε 6/6 ο Βασιλειάδης και 4/18 (ποσοστό 22%) οι υπόλοιποι. Και να σκεφτούμε ότι πολλά από τα σουτ αυτά γίνονταν, όχι υπό την πίεση του σκορ αλλά, με την άνεση μιας μεγάλης διαφοράς. Οταν σε αιφνιδιασμό γίνεται σουτ τριών πόντων δεν πας πουθενά. Το κακό είναι πως τα περσσότερα συστήματά μας δε είναι για να μπεί η μπάλα στη ρακέτα (ειδικά με άσσους Χαρίση και Καυκή), αλλά να βρεθεί ελεύθερος παίκτης στην περιφέρεια, έξω από τα 6,25. 

Η ομάδα παρ' όλα αυτά δείχνει να έχει περιθώρια βελτίωσης ειδικά με Μούλα και Γκρέγκορυ. Ας ελπίζουμε για τα καλύτερα.

Τέλος 53% ποσοστό στις βολές; Ημαρτον.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

bagos1

• Guest
ο μούλα αν και λιγες ημέρες στην ομάδα έδειξε οτι έχει καλή συνεργασία με τον ουέσον αλλα κατα τα αλλα ο γνωστος μούλα..............οταν γυαλίσει το ματι του δεν καταλαβαίνει τιποτα ειναι ικανος να καταστρέψει οτι χτίζεις.  για πρώτη φορα κάναμε καλό 3ο δεκάλεπτο και βασικά μας μπήκανε ολα τα σουτ και ιδιαιτερα τα τρίποντα και γιαυτο χτίσαμε την διαφορά.  η ομάδα δεν έδειξε καμία διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς απλά το αιγάλεω ήταν κατώτερο.  αυτό το 4 του αιγάλεω πολύ μου άρεσε έναν τέτοιο θέλουμε στην ομάδα

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αν η ομάδα παίξει σε ανοιχτό γήπεδο μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Χθες μου άρεσε που είδα διαρκή κίνηση και πολύ καλή κυκλοφορία από τους παίχτες μας. Επίσης με ικανοποίησε ιδιαίτερα το ότι επιτέλους είδαμε κάποιες οργανωμένες προσπάθειες με αποδέκτη τον ψηλό κάτω από τη ρακέτα. Πολύ καλή συνεργασία Μούλα-Ουέσον όσο έπαιξαν μαζί, όπως και πολύ καλός ο Γκρέγκορι...

Εξακολουθώ να περιμένω να δω περισσότερο τους Μαρμαρινό και Σίμτσακ. Αν και χθες δόθηκε κάνα πεντάλεπτο στο τέλος του αγώνα στο Σίμτσακ, όπως και να το κάνουμε Τσιάρας και Ουέσον δεν μπορούν να βγάλουν όλη τη χρονιά μόνοι τους, δεδομένου ότι και να μείνει ο Τομάσεβιτς(χλωμό) δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να αγωνίζεται για πάνω από 8-12 λεπτά ανά αγώνα.

Για το διάστημα που αγωνίστηκε, ο Σίμτσακ συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Καυκή και από τις τρεις προσπάθειες που πήρε με τα πικ εν ρολ ευστόχησε στις δύο... Σαν παίχτη δεν τον ήξερα καν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά ας μην προδικάζουμε για κάποιους αθλητές αν δεν τους δούμε πρώτα στο γήπεδο και πάνω απ'όλα να μην τους κράζουμε(όπως μερικά γυφτο-ΠΑΟΚτσάκια χθες)...

Όσο για την κερκίδα... θύμιζε εποχές παντελονάτου. Κρίμα. Στο ποδόσφαιρο πέρσι στηρίζαμε την προσπάθεοα Ζαγοράκη σε μια μεταβατική χρονιά(τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται φέτος με τη 2η θέση στο 1/3 της χρονιάς), στο μπάσκετ γιατί όχι...; Οέο...;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε γυπα συμφωνω παρα πολυ με αυτα που εγραψες ΑΛΛΑ.....
1ον:ας μην περιμενουμε αλλαγη του τομασεβις γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ!ή τουλαχιστον αν δεν δειξουμε οτι μπορουμε να πλησιασουμε το στοχο του δροσου ετσι ωστε να κανει ΑΛΛΗ ΜΙΑ υπερβαση!
2ον:ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ "τα περισσοτερα συστηματα μας να ειναι για να μπει η μπαλα μεσα στη ρακετα"!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΟΥΣ ή μαλλον ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!παιζουμε ΜΟΝΟ με ουεσον στη ρακετα και τον τσιαρα τον οποιο ομως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορεις να τον χαρακτηρισεις "παικτη ρακετας"

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου παππού, ακριβώς για το λόγο που ανέφερες θεωρώ ότι ο Δρόσος δεν προτίθεται, τουλάχιστον άμεσα, να αντικαταστήσει τον Τομάσειτς. Αφού λοιπόν θα αποτελεί μέρος του ρόστερ για κάποιο καιρό ακόμη (ίσως και ως το τέλος της χρονιά), όφειλε ο Πεδουλάκης α τον έχει περισσότερη ώρα στο παρκέ και να δοκιμάσει την συνύπαρξή του με τον Μούλα. Νομίζω ότι συμμετείχε για λιγότερο από 5 λεπτά στον αγώνα.

Οσο για την έλειψη ψηλών και το αν πρέπει να μπεί η μπαλά στη ρακέτα, νομίζω ότι την κίνηση αυτή μπορεί να την κάνει και ο Ντιρά και ο Γκρέγκορυ, εάν ο ψηλός μας παρασύρει εκτός ρακέτας τον αντίστοιχο center. Αν δεν περνάς καν μέσα από τη ρακέτα τότε δημιουργείς μόνο περιφερειακό παχνίδι και η άμυνα του αντιπάλου δεν ανοίγει ποτέ. Ετσι καταλήγεις στα περάσματα των 2 και 3 πίσω από τους αμυντικούς για να βρουν θέση για σουτ (το εφαρμόζουμε κατα κόρον), σύστημα που κουράζει τους παίκτες.

Αλλά ελπίζω ότι ο Μούλα θα το αλλάξει αυτό (ξεκίνησε ήδη από χθές).
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πραγματικα γυπα αυτο που ειπες για ντιαρα και γκρεγκορυ αναρωτιεμαι γιατι δεν το εχουμε δει ακομα.ειδικα οταν αντιμετωπιζουν αντιπαλα 3αρια ισουψη με το αλμα που εχουν αν βαλουν πλατη χαμηλα εχουν καλες προυποθεσεις για καλαθι ή φαουλ.κι αν προσαρμοστει η αμυνα πανω τους πασαρουν ευκολα την μπαλα εξω

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Κανένα Βίντεο με τον Zlatan στο γήπεδο υπάρχει;;;

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εχεις δικιο γι'αυτο που λες με την κινηση στη ρακετα και τους ντιαρα και γκρεγκορυ.......ΟΜΩΣ για να γινει αυτο πρεπει να παιζουμε με 5αρι τον τσιαρα.......πρεπει ο δικος μας ψηλος να εχει σουτ απο μεση και μακρυνη αποσταση για να τραβηξει το 5αρι τους εξω.......ουεσον και τομασεβιτς δεν το εχουν το σουτ αυτο!
ομως το κυριως προβλημα παραμενει.....παιζουμε με -2,5 ψηλους......δηλαδη σιμτσακ και μαρμαρινος δεν παιζουν σχεδον καθολου και ο χρονος συμμετοχης του τομασεβιτς συνεχως μειωνεται........καμια ομαδα δεν μας "φοβαται" μεσα στη ρακετα!
παντως ο ντιαρα και ο γκρεγκορυ μπορουν να κανουν πολλες ζημιες σε αντιπαλες ομαδες αλλα το προβλημα παραμενει........ποση ωρα μπορουν να παιζουν σε καθε παιχνιδι αυτοι οι 2 + ουεσον + τσιαρας;

Offline cure

• Αλλαγή
Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Μόνο ένα παραλειπόμενο θέλω να ανφέρω για να μείνει στο "αρχείο".
Σε αυτό το ματς κάποια σκουπίδια που ήτανε και αντιπρόεδροι επί παντελονάτου και κάποιοι που ήταν μέσα και σε διοικήσεις παντελονάτου και γαλατσόπουλου ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Ο Δρόσος κάποια φάση τα πήρε και λογομάχησε και όταν τους είπε πως εγώ την έχω έτσι την ομάδα, αλλά τουλάχιστον βάζω τα λεφτά μου άκουσε το θεϊκό "κι εμείς βάλαμε υπογραφές" και συνέχισαν τη μαλακία!!! Η λογική αυτών που δεν πρόλαβαν να ρίξουν την ομάδα Α2 με συγκλονίζει.

Κάπου εκεί λες πως και τις μεγαλύτερες μαλακίες να κάνει ο Δρόσος εμείς πρέπει να τον στηρίξουμε, από τη στιγμή που δεν χρεώνεται οικονομικά ο ΠΑΟΚ με αυτές, για να μη ξανάρθουν τα κοράκια να ξαναϋπογράψουν!!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
Óå áðïëïãßá êëÞèçêå ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ ãéá ôï ðñùß ôçò ÐÝìðôçò (13/11) ãéá Ýîé õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá, ìåôÜ áðü ôçí Ýêèåóç ôçò Áóôõíïìßáò ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÁéãÜëåù.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/219980.html

ãéá ðïéá? ? ? åãù ïôáí åâëåðá ôï ìáôò ñå ðáéäéá ï÷é áðëá õâñéóôéêï äåí áêïõóá, áëëá ïõôå êáí óõíèçìá...ãéá äéáöùôéóôå ìå!
« Last Edit: November 12, 2008, 00:27:53 by maria-mtb »

fatal_invasion

• Guest
ποια υβριστικά ρε παιδιά;καλά πλάκα κάνουν; το ΠΑΟΚ γερά γερά και γάμα τα μουνιά γράψαν;Δε μπορώ να θυμηθώ άλλο.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Ε  μάλλον για τα "Κάθε Ολυμπιακός... "  "Κάνε μας την χάρη..."  "Ζλάταν αλάνι..."  Για αυτά τα υβριστικά συνθήματα λέμε... Μου αρέσει που λένε και τον αριθμό, έξι, την επόμενη φορά ας τα ονομάζουν κιόλας...

fatal_invasion

• Guest
Τα ονομάζουν φίλε Greenleaf.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ακουστηκαν και συνθηματα για την ομαδα της γειτονιας... και μαλλον θιχτηκε ο υπουργουλης...  ;)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Kenny Gregory Dunk

Niente incontri....Solo scontri

bagos1

• Guest
Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Μόνο ένα παραλειπόμενο θέλω να ανφέρω για να μείνει στο "αρχείο".
Σε αυτό το ματς κάποια σκουπίδια που ήτανε και αντιπρόεδροι επί παντελονάτου και κάποιοι που ήταν μέσα και σε διοικήσεις παντελονάτου και γαλατσόπουλου ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Ο Δρόσος κάποια φάση τα πήρε και λογομάχησε και όταν τους είπε πως εγώ την έχω έτσι την ομάδα, αλλά τουλάχιστον βάζω τα λεφτά μου άκουσε το θεϊκό "κι εμείς βάλαμε υπογραφές" και συνέχισαν τη μαλακία!!! Η λογική αυτών που δεν πρόλαβαν να ρίξουν την ομάδα Α2 με συγκλονίζει.

Κάπου εκεί λες πως και τις μεγαλύτερες μαλακίες να κάνει ο Δρόσος εμείς πρέπει να τον στηρίξουμε, από τη στιγμή που δεν χρεώνεται οικονομικά ο ΠΑΟΚ με αυτές, για να μη ξανάρθουν τα κοράκια να ξαναϋπογράψουν!!

αυτοι οι συγκεκριμενοι ειναι που τηλεφωνούσανε τον δρόσο και του τα χώνανε οταν την προηγούμενη βδομαδα ειχανε δεσμευτεί οι τραπεζικοι τους λογαριασμοι για 2 μέρες μάλιστα ο ένας τον αποκάλεσε και λαμόγιο!!! για δες ποιοι μιλανε...........

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αυτο που επισημαινει και το επισημο site της ΚΑΕ ειναι οτι το φυλλο αγωνα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και οτι καλεστηκε απο τον αθλητικο δικαστη ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο την εκθεση της αστυνομιας ή γουρονοποιιας ή μπατσαριας ή χοιροστασιο!

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΦΕΤΟΣ.............ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

makptol

• Guest
αυτοι οι παοκαρχες δεν επρεπε να περνανε ουτε εξω απο το γηπεδο
.....σε λιγο και ο πανελουδης θα εμφανιστει και θα κανει κριτικη
στον Δροσο................ >:(

Offline cure

• Αλλαγή
Απ' το ραδιόφωνο  8)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=04QKSeEa9h8 (Embedding disabled, limit reached)

Αν παρει το ματι σας σε τορεντ το ματς πειτε ε