http://www.metrosport.gr/?p=1302Τέλος καλό, όλα καλά. Ο Δημήτρης Δρόσος συμφώνησε οριστικά να είναι το νέο αφεντικό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τους μετόχους του ΠΑΟΚ αλλά και τους ανθρώπους του Α.Σ. Ο κ. Δρόσος έχει συμφωνήσει και με τους ατζέντηδες που είναι να παίρνουν χρήματα από τον δικέφαλο. Η απόφαση του Δημήτρη Δρόσου είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, βάζοντας πλέον την ομάδα του ΠΑΟΚ σε μία άλλη εποχή. Στην διάρκεια της αυριανής ημέρας θα αποτυπωθούν όλες οι λεπτομέρειες σε χαρτί για να μπούνε οι τελευταίες υπογραφές ενώ πλέον θα «τρέξουν» τα ζητήματα στο αγωνιστικό κομμάτι με τον Νίκο Μπουντούρη να έχει κυρίαρχο ρόλο. Αύριο θα υπάρξει και μία πρώτη γνωριμία με τους εκπροσώπους του τύπου ενώ την Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου
αντε λοιπον καλο ξεκινημα με τα βουντου για φετος
ευχομαι να αλλαξει η ιστορια και παλι του μπασκετικου ΠΑΟΚ .ενα τμημα που προσωπικα με ποναει πολυ μιας και εχω ζησει παρα πολλα με αυτο.καθε νεο ξεκινημα και νεα ονειρα. ελπιζω να αποτυπωθει και στην πραξη η αναληψη της καε απο τον δροσο
alamana85 καρφιτσες κουκλες μπογιες και λοιπα αξεσουαρ στο τραπεζι.μιας και εισαι και ποιο γερος απο μενα

να σου πω τι μου ηρθε στο μυαλο.προσωπικα τα ματς που αλλαξαν την ιστορια του μπασκετικου ΠΑΟΚ ειναι τα ματς με την μποσνα σεραγεβο το 83 νομιζω . τοτε που ηταν πρωταθλητες ευρωπης και τους αποκλεισαμε νικιωντας 2 ποντους στο παλε και χανωντας 1 ποντο εξω . στο καπακι παιζουμε στο σπορτιγκ με περιπου 400 οπαδους ,πρωτες μπασκετικες εκδρομες αν θυμαμαι καλα νικη παλι με 2-3 ποντους .απο εκει και περα για μενα πηρε τον δρομο του το τμημα αυτο
και μια και πιασαμε τα παλια το περισσοτερο κλαμα το εχω ριξει οχι σε αγωνα ποδοσφαιρου ουτε στο f4 της αθηνας.θυμηθηκα το πρωταθλημα που χασαμε το 1982 ? απο τον πανελληνιο στην κυψελη με 1 ποντο (τοτε δεν ειχε play off και λοιπες μαλακ..) οταν ολη η ομαδα ειχε παθει τροφικη δηλητηριαση και με τον αλεξανδρη και κατι μικρους το παλεψαμε μεχρι τελους και με κοντρα διαιτησια(νομιζω το πηρε ο βαζελος).και μετα πρεπει να εγινε και οτελικος στο παλε με αυτους ,τοτε που δεν εγινε απονομη με εκεινη την πουστια του βιδα.
τσπ τι θυμηθηκα τωρα. αλλα πιστευω οτι αυτο το τμημα εχει προοπτικες. μπορουμε παλι να γινουμε η πρωτη ομαδα στην ευρωπη. απο αγαπη και μερακι οχι απο λεφτα