Μαλακίες. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τον Γκαρσία τον φέρανε πίσω για να καταλαγιάσουν τις αντιδράσεις του κόσμου με αυτά που γινόντουσαν τότε. Δυστυχώς φέτος δεν θα τον δούμε σχεδόν καθόλου στον αγωνιστικό χώρο και είναι πολύ κρίμα, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε ματς όπως αυτό με τον Παναιτωλικό για να πάρει παιχνίδια, είτε όπως αυτό με τη Σάλκε που η εμπειρία και η προσωπικότητά του θα έσπρωχναν όλη την ομάδα. Άσχετα αν δεν έβγαζε ολόκληρο το 90άλεπτο. Αν αυτή τη στιγμή ήταν ο Δώνης ή κάποιος άλλος προπονητής στον ΠΑΟΚ, όλοι θα κράζαμε που δεν τον χρησιμοποιεί έστω και ελάχιστα. Τώρα με Στέφενς υπάρχει η αίσθηση της σιγουριάς του στυλ "κανονικός-καταξιωμένος προπονητής, του έχουμε εμπιστοσύνη, κάτι θα βλέπει, ξέρει αυτός κλπ". Ακόμα κι έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει στα χαφ τον Τζιώλη που για μένα παραμένει άχρηστος, τον Κάτσε που δεν έχει ιδέα από μπάλα, τον Λώρενς που νομίζει ότι βρέθηκε στον Κάβο για διακοπές και τον Λάζαρ του οποίου η αστάθεια στην απόδοση σπάει τα αρχίδια και του πιο φανατικού του υποστηρικτή. Πιστεύω ότι κάπου χωράει και ο Γκαρσία, έτσι; Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του, μετά από αυτά που του κάνανε τότε θα τους έγραφα όλους στ' αρχίδια μου, θα έπαιρνα την οικογένειά μου και θα γυρνούσα στην πατρίδα μου. Έφαγε το σκατοφιλότιμο ο άνθρωπος και έκατσε στον ΠΑΟΚ των κλεφτών, των μιζαδόρων και του ρωσομπλιάτη με ελάχιστα χρήματα, και από πάνω δεν τον υπολογίζει και κανείς.