Τρεις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ
Η πρόσφατη ισοπαλία του ΠΑΟΚ με το Π. Φάληρο (9-9) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών άνοιξε την όρεξη των παικτών του δικεφάλου που θέλουν νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια. Την αρχή θέλουν να κάνουν στο ματς κυπέλλου με την Γλυφάδα, ενώ σημαντικές είναι και οι επόμενες δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με τον ΝΟ Πατρών και τον Ηρακλή.
«Θέλουμε τη νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, για να ανέβουμε στον πίνακα της βαθμολογίας. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Οι περισσότερες είναι ικανές για όλα τα αποτελέσματα», αναφέρει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Βενετόπουλος και συμπληρώνει αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Γλυφάδα: «Η Γλυφάδα είναι ομάδα καλή και χρειάζεται προσοχή. Το κύπελλο είναι άλλος θεσμός και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Τουλάχιστον όπως έπαιξαν στο παιχνίδι με το Π. Φάληρο, όπου η διαιτησία έπαιξε το δικό της ρόλο. Το ευχάριστο είναι ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία των παικτών μου βρίσκεται σε καλό επίπεδο».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέφερε για άλλη μια φορά τον στόχο της ομάδας του. «Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι υψηλός. Θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να καταλάβουμε μια θέση στην πρώτη τετράδα. Για να το καταφέρουμε αυτό χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να κυνηγάμε μόνο τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός του ασπρόμαυρου συλλόγου.
http://www.novasports.gr/waterpolo/default.asp?aid=169616Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στην προημιτελική φάση (18 Μαρτίου), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου (13.00) στα γραφεία της ΚΟΕ.
Στην εφημερίδα σήμερα διάβασα ότι το παιχνίδι γίνετε στις 3 η ώρα. Στο spordog τώρα γραφει για 6 η ώρα. Τώρα το τι ισχύει ακριβώς δεν έχω ιδέα. Εφόσον καταφέρω να μάθω θα ενημερώσω.