Μπορεί να έχει μεγάλο δίκαιο σε αυτά που λέει ο Ζαγοράκης πιο πάνω αλλά εμένα το αποτέλεσμα της Σύρου με τη γριά δε μου άρεσε.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Σύρος μας πλησίασε στους 3 βαθμούς, βλέποντας το πρόγραμμα των αγώνων που απομένουν έχω την εντύπωση πως ίσως τελικά δεν μπούμε στην 8αδα.
Σίγουρα και να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, έχουμε πολύ δρόμο για να γίνουμε ομάδα και να διεκδικήσουμε τίτλους.
Μια εμπειρία όμως φέτος στα play of πιστεύω πως μόνο καλό θα κάνει στους νεαρούς μας παίκτες.
Σίγουρα θα έρθουν ήττες στα επόμενα παιχνίδια, αυτό είναι σίγουρο και να το περιμένετε.
Ίσως και να μπορέσουμε να κερδίσουμε την γρια (για εμένα και 2 πόντους να πάρουμε όφελος είναι), αυτό θα εξαρτηθεί όμως από πολλούς παράγοντες.
Ένας από αυτούς θα είναι τα λάθη που θα κάνουν οι δυο ομάδες, στα τελευταία ματς οι αντίπαλοι μας έχουν κάνει πιο πολλά λάθη απο εμάς.
Ένας άλλος λόγος θα είναι η κατάσταση των παικτών μας και οι τραυματισμοί.
Το κυριότερο όμως είναι το αν θα έχει κόσμο στο παλατάκι, εδώ είναι το ζουμί.
Χρειάζεται πυρήνας στο παλατάκι την Τετάρτη, η παρουσία του κόσμου εκτός απο ψυχολογική ανάταση των δικών μας παικτών παίζει σημαντικό ρόλο και τους αντίπαλους.
Επίσης παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και στους διαιτητές και τις αποφάσεις τους.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που όμως δεν μπορώ να τους γράψω εδώ, το παιχνίδι της Τετάρτης είναι σημαντικό όπως και του Σαββάτου με την Σύρο.
Δώστε το παρών...δεν μένουν πολλοί αγώνες πλέον στο παλατάκι.