Author Topic: Νομαρχία Θεσσαλονίκης - Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με γραμματόσημα του γάβρου !!  (Read 452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLaCK-WHiTe

• Guest

Φάκελος από Χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλαν σήμερα σε ένα φίλο μου...

Τα σχόλια δικά σας..

Argonath4

• Guest
Den einai thema nomarxias... Emena mou irthan 2 diaforetika grammata kai kartes apo ton nomo Thes/nikis kai eixan to idio gay grammatosimo... Einai thema taxydromiou. An thymase ta ELTA eixan vgalei epetiaka grammatosima ta 2-3 teleutaia xronia gia tis megales omades Gaybros,aek44,vazelo,PAOK ktl... To thema einai pou kai pws ta xrisimopoioune.

Apla tha ithela na kserw an kapoios adelfos apo tin N.Ellada elave gramma i karta me antistoixo grammatosimo tou PAOK...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
swstos o millwall. Einai 8ema elta. Edw prin dyo mhnes hr8e ena gramma
se filo mou kai eixe panw grammatoshmo tou skoulikiou!!!!!!!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εγώ που ξέρεις πως είμαι στην Ν. Ελλάδα και μου έχουν δώσει στο ταχυδρομείο γραμματόσημο δικό μας το οποίο κρατάω ακόμα.
Φάκελλος απο πάνω δεν ήρθε με γραμματόσημο δικό μας αλλά ίσως είναι η πολιτική των ΕΛΤΑ
Προχθές ήρθε φάκελος απο Βέροια με γραμματόσημο του ΟΦΗ, μη τρελαίνεστε.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

ive4

• Guest
εγώ έχω δει πολλά γραμματόσημα του Άρη στην Αθήνα. Του ΠΑΟΚ δεν έχω δει κανένα. Αλλά πρέπει να γίνει θέμα να μη χρησιμοποιούνται αυτά από Μακεδόνες και ειδικά από τη νομαρχία. Στον Ατρόμητο ο δήμος περιστερίου είναι χορηγός. Ενώ οι δικοί μας στη Θεσσαλονίκη είναι μόνο λόγια!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Καλά φέτος όλες τις κάρτες και τα δώρα που έστειλε η εταιρεία μου έφυγαν με γραμματόσημα του άρη και του γαύρου (δεν ελέγχεται από εμένα αλλά από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ όπου πάνε με μαζική αποστολή)...ΠΑΟΚ στην Αθήνα δεν έπαιξε κανένα. Ακόμα και εργοτέλη είδα ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι έγινε με τις συμβάσεις και αν είναι θέμα superleague ή άλλου φορέα αλλά ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ΠΟΥΘΕΝΑ! έστειλα και πήρα πάνω από 500 κάρτες και δώρα

Offline petrov

• Αλλαγή
black-white ο φίλος σου τυχαίνει να είναι και γειτονάκι μου. Ελπίζω να μην δω το ίδιο γράμμα τώρα που θα γυρίσω στις γιορτές γιατί θα πέσω ξερός!
Επίσης ελπίζω να μην έχει μέσα κάρτα με τον ερυθρόλευκο άγιο βασίλη  :cwm23: :b347: θα πέσει ματσούκι.

BLaCK-WHiTe

• Guest
Θέμα ΕΛΤΑ είναι αλλά από τι στιγμή που γίνεται μαζίκη αποστολή από τη Νομαρχία θα έπρεπε να προσέχουν λίγο. Δε νομίζω στην αντίστοιχη νομαρχία Πειραιά να "τύχαινε" να στείλουν με γραμματόσημα του ΠΑΟΚ... Απλώς κάποιοι νομίζω ότι παίζουν ένα παιχνίδι.

Υποτίθεται τις κάρτες τις στέλνουν για δημόσιες σχέσεις κ για να ψαρέψουν ψήφους στο μέλλον. Με τέτοια γραματόσημα το ακριβώς αντίθετο πετυχαίνουν.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
se elta tis patision mou dosane tou gay gramatosima
se karta pou mas irthe apo kriti eixe tou ergoteli
kai se karta pou mas irthe apo salonika itan o tipos sti lekani pou xezei se kitrino fonto, dld eleos.

pantos sta elta sto pefkoxori xalkidikis ta exoun ta dika mas proti mouri :)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Maria

• Guest
Α!!.. Ωραία.. μπορείς να μου στείλεις καμιά εκατοστή να μου βρίσκονται?... Έχω βαρεθεί να βλέπω του γαύρου... Και γενικότερα κοκκινόλευκα πράγματα... Είναι και χριστούγεννα...

Και petrovgr... Πόσο μου τη σπάει ο αγιος Βασίλης... δεν θέλω να τον βλέπω μόνο και μόνο απ το χρώμα των ρούχων του. Για μένα είναι σύμβολο του γαύρου. Αφού η μάνα μου έχει φρίξει... νομίζει ότι έχω φύγει... ότι είμαι γκάου... πως το λένε?... Βλέπω άγιο βασίλη και αλλάζω δρόμο! :cwm23: :cwm23: :cwm23:

apostolos

• Guest
Gia ton Agio Basilh to pio swsto to exei pei o megas Jimmis Panousis:
(se rythmo jingle bells):

Santa Clause Santa Clause
We dont like youuuuuu
Santa Clause go away
Santa Clause fuck you....hey..!

Maria

• Guest

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **

Φάκελος από Χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλαν σήμερα σε ένα φίλο μου...

Τα σχόλια δικά σας..

Μαρεσει που το παοκι που πηρε την καρτα ειναι και απο νεαπολη.Και ρωτω ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ;;;;;;;; :o :o :o :o

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Maria

• Guest

To παρέλαβα το καλοκαίρι. Δν μπορώ να καταλάβω πως δεν το προσεξα τότε κ το πρόσεξα τώρα...

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ΦΤΟΥ ΜΟΥ!