Author Topic: Το Πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2008/2009  (Read 1468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Kala re pousti mou kai me ton rouli 21.15 kiriakis mas valane?? Ante gamithite re gmt.
Tha mas pethanoun emas tous athinaious.. ai sixtir.
etsi einai.giati na mhn paixtei re poysth savvato 9:15?h kalyterh mera kai wra einai
Savata einai kalitera gia emas tis Australias
Edo pera oi agones einai sinithos 2 i 4 i ora to proi tis opomenis meras diladi otan einai kiriakes oi agones edo einai deytera ksimeromata kai to kako einai oti pame aypnoi kai souromenoi stis doulies mas eno otan einai savvato pame sto spiti kai kimomaste ligo toulaxiston.
To idio simveni kai me ta aderfia stin eparxia pistevo.

dystyxws den symvainei gia polloys.kai 7 h wra to savvato gamhsi einai an doyleyeis ekeinh thn mera na trexeis na prolaveis to mats.akoma kai gia 8essalonikeis.
9:15 exeis dyo wres kavatza...

GENTLESOS

• Guest
Gia emas savvato as eitane kai as eitane kai 1 i ora ta ksimeromata gia emas tha eitane akoma kalitera :D :D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ανημερα της εθνικης εορτης 28 οκτωμβριου παιζουν για το κυπελλο ΠΑΟΚ και μακεδονικος.

Δυο φιλικα σωματεια αναμετρωνται σ ενα γνωριμο τερεν της ευκαρπιας στις 17.45

Ευκαιρια για ενα ευχαριστο απογευμα με ωραιο θεαμα και πλουσιο ενδιαφερον

apostolos

• Guest
Από ό,τι έχω καταλάβει ως τώρα ο Ίβιτς δεν παίζει στο επόμενο ματς λόγω καρτών. Αλλά παίζει Βερόν και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξει και ο Γκαρσία αν δεν γίνει αύριο ο εκδίκαση της υπόθεσής του. Ο Δάρλας ευτυχώς επιστρέφει και με Μαρκο Αντώνιο μέσα η άμυντικη γραμμή φαίνεται να είναι αρκετά οκ.
Σε αυτό το ματς παίξει δεν παίξει ο Γκαρσία, το γκολ θα είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Το ματς πάντως το οποίο πιστεύω ότι είναι μακράν το χειρότερο σε αυτή την περίοδο με τις απουσίες είναι αυτό με τον Αστέρα. Βερόν έξω, Γκαρσία και να τη γλυτώσει τώρα σίγουρα θα την έχει φάει μέχρι τότε, άρα σίγουρα έξω, Κοντρέρας έξω, Μούσλι έξω και μόνο επιστροφή Ίβιτς. Για Βιερίνια δεν το συζητάω, αν παίξει κάποιο ματς μέχρι τα Χριστούγεννα θαύμα θα είναι...
Οπότε σε εκείνο το ματς κατεβαίνουμε με Ίβιτς, Μπαλάφα στο κέντρο, πρώτο ματς στη σαιζόν χωρίς Βερόν, και φυσικά τις γνωστές αλχημείες στην επίθεση....Με έναν Αστέρα που για μένα άσχετα με την πορεία του ως τώρα έχει ένα από τα πιο γαμάτα ρόστερ στο πρωτάθλημα, ειδικά κάτι χαφάρες που πραγματικά έτσι και φορμαριστούν, κάτι που μου φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται, θα κάνουν πλάκες.

Αν ο Σάντος πάρει 6 πόνουτς σε αυτά τα 2 ματς, πραγματικά δεν θα έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου...

Offline cure

• Αλλαγή
Εμένα μου αρκούν και οι 4 πόντοι σε αυτά τα δύο ματς για να πω πως έχουμε ξεφύγει ως ομάδα.
Και μην αρχίσει κάποιος να μου λέει τώρα που βραδιάζει "τι λε ρε ΠΑΟΚ είσαι" γιατί το έχω ήδη πει από το χάραμα! Άλλο πράγμα λέμε τώρα. Μιλάμε για τον περσινό ΠΑΟΚ και το τι θα πάρει σε δύο ματς που πέρυσι δεν θα είχε πόντο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

mpougatsas

• Guest
Σχεδόν το απόλυτο μετράει το Σάββατο ο ΠΑΟΚ

Αν και το Σάββατο δεν είναι ημέρα που ευνοεί τους γηπεδούχους με βάση αυτά που μας έχουν διδάξει τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο φαίνεται ότι είναι η γούρικη μέρα του αφού έχει συλλέξει 19 βαθμούς συνολικά, έχοντας σχεδόν το απόλυτο. Ο δικέφαλος θα μπορούσε να έχει το απόλυτο στις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις του, αν δεν είχε την «λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ το Σάββατο έχει κερδίσει στην Κρήτη 2-0 τον ΟΦΗ, επικράτησε στην Κομοτηνή (0-1) στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ παράλλλα εντός έδρας, έχει τη νίκη 3-1 επί του Λεβαδειακού, την επικράτηση 2-0 στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το Χιτσκοκικό 1-2 στην Φυλή με τον Θρασύβουλο και το αγχωτικό 1-0 του περασμένου Σαββάτου επί της Ξάνθης.

Κι όμως ταιριάζει στους φιλοξενούμενους

Ο ΠΑΟΚ είναι εξαίρεση πάντως στον κανόνα που θέλει το Σάββατο να ευνοεί ως μέρα κυρίως τους φιλοξενούμενους την φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα σε σύνολο 42 παιχνιδιών, μόνο 10 φορές κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Τις τρεις εκ των οποίων δράστης ήταν ο ΠΑΟΚ, δύο ο Παναθηναϊκός και η Λάρισα κι από μία φορά ο Άρης, ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός. Τα 14 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ 18 φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές.

http://www.metropolisradio.gr/947

zagorakis

• Guest
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Σε αλλαγή της ώρας της έναρξης του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ημέρα της Σούπερ Λιγκ, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, προχώρησε το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, έπειτα από την αποδοχή του αιτήματος της Αστυνομίας, η αναμέτρηση αμφότερων των ομάδων θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη, Κυριακή 11 Ιανουαρίου του 2009 στις 20:15 μ.μ (αντί για τις 19:00μ.μ), που είχε αρχικά οριστεί.

http://www.gazzetta.gr/content/view/20656/2/

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Αγωνιστική      Ημερομηνία        Ώρα       Αγώνας                 Τηλεοπτική Μετάδοση
16η             Κυριακή 4/1        16:45      ΠΑΟΚ - ΟΦΗ            NOVA
17η             Κυριακή 11/1      20:15      ΑΕΚ - ΠΑΟΚ             NOVA
18η             Κυριακή 18/1       19:00     ΠΑΟΚ - Πανθρακικός  NOVA
19η             Κυριακή 25/1       19:00     Άρης - ΠΑΟΚ            ΝΕΤ
20ή             Κυριακή 1/2         16:45     ΠΑΟΚ - Εργοτέλης     NOVA
21η             Κυριακή 8/2         19:00     Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ  ΝΕΤ
22η             Σάββατο 14/2      16:45     Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ    Alpha
23η             Σάββατο 21/2      19:00     ΠΑΟΚ - Ηρακλής        NOVA
24η             Κυριακή 1/3         16:45    Πανιώνιος - ΠΑΟΚ       NOVA
25η             Κυριακή 8/3         19:00    ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός     NOVA
26η             Σάββατο 14/3      16:45     Λάρισα - ΠΑΟΚ          Alpha
27η             Κυριακή 22/3        19:00    ΠΑΟΚ - Θρασύβουλος
28η             Κυριακή 5/4         19:00     Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
29η             Κυριακή 12/4        19:00    Ξάνθη - ΠΑΟΚ
30ή             Κυριακή 26.4        19:00     ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

*Κατά τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται ταυτόχρονα ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης 19:00.
**Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις δεν έχουν οριστικοποιηθεί για τις συγκεκριμένες αγωνιστικές. Αυτό προφανώς θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τη διεξαγωγή τους αν και μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι τους αγώνες ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος και ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός θα τους δούμε από τις διάφορες συχνότητες της NOVA ενώ τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ και Ξάνθη-ΠΑΟΚ από την κρατική τηλεόραση.
***Αν είναι εύκολο, κάποιος mod να μεταφέρει το πρόγραμμα και στο πρώτο μου post στην αρχή του θέματος για να είναι άμεσα διαθέσιμο.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GENTLESOS

• Guest