Από ό,τι έχω καταλάβει ως τώρα ο Ίβιτς δεν παίζει στο επόμενο ματς λόγω καρτών. Αλλά παίζει Βερόν και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξει και ο Γκαρσία αν δεν γίνει αύριο ο εκδίκαση της υπόθεσής του. Ο Δάρλας ευτυχώς επιστρέφει και με Μαρκο Αντώνιο μέσα η άμυντικη γραμμή φαίνεται να είναι αρκετά οκ.
Σε αυτό το ματς παίξει δεν παίξει ο Γκαρσία, το γκολ θα είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Το ματς πάντως το οποίο πιστεύω ότι είναι μακράν το χειρότερο σε αυτή την περίοδο με τις απουσίες είναι αυτό με τον Αστέρα. Βερόν έξω, Γκαρσία και να τη γλυτώσει τώρα σίγουρα θα την έχει φάει μέχρι τότε, άρα σίγουρα έξω, Κοντρέρας έξω, Μούσλι έξω και μόνο επιστροφή Ίβιτς. Για Βιερίνια δεν το συζητάω, αν παίξει κάποιο ματς μέχρι τα Χριστούγεννα θαύμα θα είναι...
Οπότε σε εκείνο το ματς κατεβαίνουμε με Ίβιτς, Μπαλάφα στο κέντρο, πρώτο ματς στη σαιζόν χωρίς Βερόν, και φυσικά τις γνωστές αλχημείες στην επίθεση....Με έναν Αστέρα που για μένα άσχετα με την πορεία του ως τώρα έχει ένα από τα πιο γαμάτα ρόστερ στο πρωτάθλημα, ειδικά κάτι χαφάρες που πραγματικά έτσι και φορμαριστούν, κάτι που μου φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται, θα κάνουν πλάκες.
Αν ο Σάντος πάρει 6 πόνουτς σε αυτά τα 2 ματς, πραγματικά δεν θα έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου...