Λοιπόν.... Δεν είδα ούτε άκουσα το ματς, γι' αυτό θα κρίνω με βάση μόνο το αποτέλεσμα (1-1). Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε νίκη, τι λέω.... ξέσκησμα του κωλόγαυρου.
Και θα το θέλαμε όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί μέσα μας πιστεύαμε ότι, ένα ξέσκησμα αυτής της κωλοομάδας θα ήταν το τελικό σημάδι της οριστικής ανάκαμψης του ΠΑΟΚ, το οριστικό κλείσμο μίας εποχής! Η νίκη αυτή δεν ήρθε... Όμως πιστεύω ότι ακόμη και χωρίς το σημαδιακό γεγονός (ξέσκησμα του γαύρου) η σελίδα γύρισε!!!
Προσπαθώ να γράψω με ψυχραιμία, και το γεγονός ότι δεν είδα το ματσάκι με βοηθάει... Και συνεχίζω... Όλη η φετινή χρονιά είναι γεμάτη από σημαδιακά γεγονότα που δείχνουν αυτή την αλλαγή έποχής στον ΠΑΟΚ. Θα αναφέρω μόνο μερικά: Απανωτά sold out, μηδέν γκρίνια(!), βελτίωση οικονομικών, αργή αλλά σταθερή αγωνιστική βελτίωση κλπ.
Λοιπόν μάγκες μου ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου. Ο πουστόγαυρος τέλος. 1-1 ΟΚ,ΤΕΛΟΣ! Αν περιμένατε (όπως και εγώ) μία νίκη επί του γαύρου για να έχετε και μία σημαδιακή ημερομηνία που θα ορίζει την ανάκαμψη της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ κάνετε και εσείς όπως και εγώ, λάθος. Και ξέρετε γιατί? Γιατί σημαδιακή ημερομηνία είναι όλη η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά!!! Δείτε το με ψυχραιμία και πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου.... Και κάτι τελευταίο.... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!
Φιλικά, Papritsa
PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT