Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Kai gia kapious pou nomizoun oti o Santos leei tixaia pragmata para8etw tis dilwseis tou pio sta8erou pexti tou PAOK fetos tou Salmon...:
Τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Οι περισσότεροι κρυβόμασταν πίσω από τους αντιπάλους μας. Οποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Δεν είμαστε μια καλή ομάδα, δεν έχουμε ποιότητα, θα πρέπει να έχουμε περισσότερη μαχητικότητα στο γήπεδο για να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Δυστυχώς, παρότι ήταν σαν να παίζαμε στην «Τούμπα», ηττηθήκαμε.

Offline sabbath

• Αλλαγή
poios pektis na skistei,otan sernete,kseftilizete i omada k oi opadoi xirokrotane?
ayto den einai stiriksi stin prospatheia pou ginete.ayto einai efisixasmos

εχεις απολυτο δικιο!!!πραγματικα απαραδεκτο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Maria

• Guest
δεν πρεπει να μιλαμε για στοχους στο πρωταθλημα..

μήπως εννοείς για πρωτάθλημα στους στόχους?...

sabbath... είδες τον αριθμό μηνυμάτων σου?... τα χίλιασες!... (sorry για το offtopic...)

northeagle_4

• Guest
Tragikh h omada,tipota allo.Klassikos fetinos PAOK ektos edras.Kalo kouragio ston Santos,PAOK-Trichoptosi.Emeis tin doulia mas kai as afisoume tin ipsili kritiki tetoia ora.Dipla ston skylo os to telos
Bravo ston Santos kai Salmon pou milane tin alithia

Offline sabbath

• Αλλαγή

sabbath... είδες τον αριθμό μηνυμάτων σου?... τα χίλιασες!... (sorry για το offtopic...)

ευχαριστω βρε μαρακι....χρονια μου πολλα.... ;D ;D
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

JOHNNYS-4-

• Guest
OSO ME PLHGONEIS TOSO ME PORONEIS  !!

to ksexasate ayto merikoi???? apo to deytero xronw kai meta h kritikh.. mexri tote PAOK OLE !!

Maria

• Guest

ευχαριστω βρε μαρακι....χρονια μου πολλα.... ;D ;D

μηνύματα πολλά!!!

:b191: :spray: :b191: :spray: :b191: :spray: :b191: :spray: :04a: :b191: :b191: :b191: :b191:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτό στην Ευρώπη γίνεται χρόνια εφόσον με χρήση του βίντεο γίνεται φανερό ότι δεν υπάρχει παράβαση. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε για 1η φορά σε μια περίπτωση με τον Τσιρίλο πέρσυ το φθινόπωρο.
  Πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσουμε να μην επιβληθεί ποινή στον Κνολ βάσει του βίντεο

+1

Maria

• Guest
Ποιοι να το ζητήσουν?...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
epeidi pisteuw oti i eksigiansi pernaei kai mesa apo to agwnistiko asxetws an pisteuoume pws einai swsto i oxi kalo tha einai na doulepsoun oloi panw se auto proponitis kai paixtis kai na ginoun ena swma giati meta ta pragmata tha einai polu duskola

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
re paidia min epiriptete ey8hnes mono stous paixtes... vevaia htan oloi xwma shmera!!! ALLA GIATI AYTOI OI PAIXTES NA PAIKSOUN OTAN PRIN 2 MERES O PROPONHTHS TOUS, TOUS APOKALESE SARDELES KAI SKYLAKIA???

O SANTOS DEN KSEREI OTI O HLIADHS PAIZEI AMYNTIKO XAF??? KAI AFOU DEN EXEI AMYNTIKO XAF GIATI DEN TON XRHSIMOPOIEI???
GIATI BAZEI STO '89 TON ORFANO ANTI NA VALEI TON A8ANASIADH AFOU 8ES NA PAS GIA GOAL???

GIATI RE SANTOS DEN KSEKINAS ME 2 EPI8ETIKOYS NA PAREIS APOTELESMA OTAN EINAI SAN NA PAIZEIS STHN TOUMPA???

GIATI RE DANIEL DEN KLEINEIS THN GAMIMENH THN KLEISTH SOU GWNIA???

KAI KATI POY EIPE ENA PALIKARI PRIN... POSH STHRIKSH PLEON RE PAIDIA??? PREPEI NA FTASOUME SE SHMEIO NA PEFTOUME GIA NA KSYPNISOUN EKEI MESA??? O ZAGORAKHS DEN MPOREI NA TOUS TA PSALEI KAPOIA STIGMH???
EIPAME NEO KSEKINHMA ALLA OXI ETSI RE!!! ONTWS EXOUN EFISIXASTEI!!!
DEXOMAI OTI DEN EXW OMADA GIA PRWTA8LHMA (POU DEN TO 8ELW THN SYGKEKRIMENH STIGMH) ALLA RE SANTOS TOULAXISTON BALE MESA ELPIDOFORA PAIDIA KAI OXI TO PALTO TON LAKH GAMW TO FELEKI MOY!!!

Μη γράφεις μόνο με κεφαλαία.
« Last Edit: January 20, 2008, 23:11:55 by tsakalaki »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ποιοι να το ζητήσουν?...

προσφυγή από τη διοίκηση στον αθλητικό δικαστή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
παντως ταζ νομιζω τον ορφανο σεντερ-φορ τον εβαλε κι αυτον για καμια κεφαλια

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Καλά συνεχής πονοκεφάλους μας δίνει η ομάδα...πονάνε και πάλι τα μάτια μου...ΕΛΕΟΣ!
για τον αδερφό azazel και για όσου είπαν για τον Santos  θα συμφωνήσω μόνο στο ένα...η αλλαγή του Ορφανού στο 90...σε τι αποσκοπούσε?
για όλα τα άλλα δίνω στον Σάντος 1000% δίκιο....το είπα ξανά και το ξαναλέω οι παίκτες δεν αξίζουν ούτε για Β ή Γ (τοπικό...)πραγματικά!
τι να πω για τον Χαραλάμπους σήμερα? δεν υπήρξε φάση που να μην έκανε τραγική επιλογή
Για τον Μπαλάφα πάλι τι? ΕΛΕΟΣ ρε παλικάρε τράβα να ανοίξεις φίλο για μπουγάτσα λέμε!!! ας αφήσω το εγκληματικό τάκλιν που στοίχισε στην ομάδα και άλλο παίκτη...ΟΛΕΣ οι επιθέσεις τους πέρναγαν από αυτόν...σήμερα μάρκαρε...από το πλάι! δεν ξέρω αν ήταν νέος τρόπος μαρκαρίσματος αλλά εντάξει! δεν πέτυχε ούτε ένα μαρκαρισμα! με αποκωρύφωμα τη φάση του 29' όπου το γλιτώσαμε στο τσακ..
Ο Γεωργιάδης το έχω πει..αειθαλής αλλά ταλαιπωρεί πολύ την μπάλα και μερικές φορές νομίζω ότι παλιμπαιδίζει! (τι ακριβώς ήθελα να πετύχε με το χάδι κλωτσιά στον Ααρόν εκτός φάσης? δεν το περίμενα από αυτόν!)
Ο Μελίσσης 2 φορές πήρε κεφαλιά στην αντίπαλη άμυνα και ήταν σαν να έδινε πάσα στον Πάρντο...έλεος! Να μην πω για το μαρκάρισμα στο γκόλ! Γιατί ρε παλήκαρε σήμερα τέτοιο παιχνίδι?
Ο Σάλμον απελπισία...μόνος σαν την καλαμιά! πρέπει να έχει ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ το παιδί! αλλά δεν μπορείς ρε φίλε να χάνεις τετ α τετ...και να τη σουτάρεις πάνω στο ρετάλι! το χειρότερο με διαφορά τερματοφύλακα του πρωταθλήματος!
Μπαιάνο...εκτός τόπου και χρόνου
Λάκης...δεν έχω να πω τπτ..(αν και έπρεπε να παίξει από πιο πρίν!) τη σέντρα ήταν αυτλή στο 83? πόσα χρόνια παίζεις μπάλα!
Γκονζάλεζ...ούτε για θέση άιφερ...(ο τελευαταίος του πάγκου...δεξιά στον οποίο απεύθυνεσαι και λες...άι φερ΄ το νερό, άι φερ΄ την πετσέτα! κτλ...)
Κωνσταντινίδης...κρίμα! πιστεύω ότι η χρονιά αυτή θα του καθόταν λίγο...ΤΠΤ...μα ΤΠΤ!
Γενική εικόνα τραγωδία! 5000 δικοί μας και 11 μαλάκες σα κότες στο γήπεδο....

Ζαγοράκη δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τα φυντάνια αλλά ρε μεγάλε...ΠΡΟΣΤΙΜΟ ή αντιστροφή κλίματος! δλδ πως ακριβώς αλλιώς θα γίνει? μήπως θα γυρίσουμε στα ομαδικά Incentives στο Άγιο Όρος?
Άντε γιατί θα κόψουμε και τα αλμυρά με τον επόμενο αγώνα...(19 μέτρησα πίεση σήμερα!)

ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΥΓ...με το βάζελο το μουνόπανο θα κάνει πάρτυ!

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
gianniwth mporei... alla den einai epi8etikos to palikari file mou....

eida twra thn fash pou exase o Salmon... pote 8a valeis kai esy goal re palikare???? oute sta tet-a-tet!!!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ksafnika twra  8a bre8oun lefta 8a ginoun 2 metagrafes kai ola meli gala. proxeirothtes kai politikes tou kwlou. krima

jimpapa83

• Guest
geia xara paidia ,

pisteuo pos simera o paok kai mono apo tin sinthesi tou den katebike gia polla polla , lipamai pou to leo an kai genika theoro ton santos poli megalo proponiti gia mas , katebikame gia na xasoume ! einai dinaton na min kaneis mia fasi sto proto imix.? Akira pragmata simera teleios . Apo tin alli omos molis pigame na kanoume kati....tsoup to koraki stin ekatse ! NAI sigoura den ftaiei o germanakos pou xasame alla itan thema xronou na to karfosoume ! to mats mirize xinari ! kano lathos ?
tora to palikaraki o balafas ti na po re pousti mou , gia mena einai gia kafe stin aristotelous , theloume xaf EMPIRO epigontos kai enan goltzi i esto na parei paixnidia o mikros athanasiadis !
auta apo mena paidia , o laos tou paok itan gia akomi mia fora ANEPANALIpToS ! snexizoume etsi OLOI sto gipedo tin kiriaki mono etsi tha to kataferoume ! ante mpas kai doume kamia aspri mera !

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
alla panw apola o paok!

Offline tsag

• Αλλαγή
Γκονζάλεζ...ούτε για θέση άιφερ...(ο τελευαταίος του πάγκου...δεξιά στον οποίο απεύθυνεσαι και λες...άι φερ΄ το νερό, άι φερ΄ την πετσέτα! κτλ...)

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Με πέθανες!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ψιλο-off topic...
Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι θα ρθει ο κοντοπούτανος-ρουφιάνος;
κάτι μου λέει ότι θα τραυματιστεί στην τελευταία προπόνηση... ;D ;D ;)
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ