Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ Ελβετίας www.paok.ch  (Read 4299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Ελβετίας www.paok.ch
« Reply #60 on: June 03, 2010, 16:20:36 »
1. Οι διαφορες ανάμεσα στην ζυρίχη και τον γενικό ελβετίας, αλλα και η ιστορία αντιπαλότητας ανάμεσα στους δυο μου είναι γνωστη. Και οι δυο πλευρές έχουν τα συν και τα μείον. Και οι δυο όμως είναι ΠΑΟΚ.

2. Δεν ξεχνώ όμως ότι ο Σ.F. Ζυρίχης δηλώνει θύρα 4. Άρα αποκαλύπτει εξάρτηση- οποια και να είναι αυτή. Δεν με απασχολεί όμως ούτε και με ενοχλεί.

3. Στην συνάντηση της Φρανκφούρτης και ανάμεσα στην διοίκηση και αντιπροσωπους όλων των συνδέσμων κεντρικής ευρώπης κύριο θέμα ήταν η κατανομή εισιτηριων και ο ορισμός αντιπροσωπων για την εξασφάλιση "σοβαρής" επικοινωνίας μετάξι SF και διοίκησης- και για αλλα θέματα.

4. Ο hotdog έβαλε 3 στοιχεια:

a) στέγαση σε δικό σου χορό
b) τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του συνδέσμου
c) αναγνώριση από της αρχές της χώρας που στεγάζεσαι.

εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

a. Η ελβετία η γερμανία η αλλου απλά δεν είναι ούτε θεσσαλονίκη ούτε αθηνα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι διάσπαρτος και μερικές φορες σε μεγάλη απόσταση από κάτι που θα μπορούσε να ορισθεί ως κέντρο για να στεγασθεί ένα eggxeirima όπως ένας SF. Εμενα προσωπικά με βρίσκει αντίθετο ο εξοστρακισμός παιδιών μας χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του τέτοιου είδους ιδιαιτερότητες.
Εδώ πρέπει να βρεθεί μια λύση.
Με αυτά που γράφω είναι φανερό ότι είμαι αναντίον των αποφάσεων του δικού μου SF της φρανκφούρτης που επεξεργάστηκε και υποστήριξε το σημείο a.

b. Αυτό το σημείο είναι το λογικό για να mbprei να δουλέψει μια λέσχη, σύνδεσμος, όμιλος, και να συναλλαγή με την ΠΑΕ η με άλλους τρίτους.

c. Το τρίτο σημείο είναι πούτσες. Εάν ένας SF αναγνωρισθεί από την ΠΑΕ, από άλλους συνδέσμους και γενικά από την Paoktzidikh κοινότητα, γιατί πρέπει να έχει σχέσης με της αρχές της χώρας p.x. γερμανία? Δεν κατάλαβα. Εννοείτε και εδώ διαφώνησα με την δυστυχώς πλειοψηφία στον δικό μου SF.

Τα εμπόδια που βάζει το p.x. γερμανικό κράτος για την αναγνώριση ενός club ορισμένες φορες γίνονται βουνό και σίγουρα σε άλλες πνιγουν κάθε προσπάθεια συσπειρώσις.

Το όλο θέμα όμως ξεκίνησε από την συνέντευξη του "κοντοπουτανου".
Εσείς και εγώ βεβαια μπορεί να διαφωνούμε με την φάση αλλα δεν είναι λόγος για ολομέτωπη επίθεση εναντίον της προσπάθειας των παιδιών. Κριτική ναι, τσαμπουκαλίκια όχι.

Στάλθηκε από: hotdog
καμια ειδική "μεταχισιρι" για τους "παοksιδες" του εξωτερικού.

για μένα ο σύνδεσμος που μαs αντιπρόσωποι στην ελβετία είναι η ΘΗΡΑ4 Ζυρίχης. τώρα για τον σ. f. Ελβετίας η πως ονομάζονται γνωρίζω μονο ότι είναι μια παρέα σκορπισμένοι σε όλοι την χωρα.

δεν υπάρχει ούτε στέγαση, ούτε αναγνώριση από elvetikes αρχές.

Hotdog

το παοκτσήδες μπήκε κατά λάθος ως "παοκτζήδες" έτσι?
Φυσικά και καμια ιδιαίτερη μεταχείριση για τους παοκτζήδες του εξωτερικού.
Αλλα ΕΜΑΣ μας ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ο ΘΥΡΑ 4 στην ελβετία τι σημαίνει? Στην γερμανία ποιος σε εκπροσωπεί δηλαδή?

Κάθε προσπάθεια στο εξωτερικό είναι γαμάτη και αξίζει την υποστήριξη μας. χαιρετισμούς στο tuebingen.

φιλε baron το θέμα γίνετε κουραστικό/φιλοσοφικό. κάτι που δεν ήθελα να εξελέχθη σε τέτοια φάση.

είναι ασέβεια να μιλάμε στο topic αυτό που κουβαλάει το όνομα Σ.F. ΕΛΒΕΤΙΑ και να κρίνουμε το ένα και το άλλο.

από τα λεγόμενα σου κρατάω κάποια πράγματα όμως:

1) λες ότι εσύ δεν σύμφωνης με την απόφαση του συνδέσμου σου στην φρανκφούρτη --> πολύ καλά κανεις αφού νομίζεις ότι είναι αυτό το σωστό αλλα μην πας να διόρθωσης τους άλλους που συμφωνούν.

2) λες προσωπικά σε μένα ότι μιλάω στο πληθυντικό ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Ο Σ.F. Ζυρίχης Θήρα4 --> εδώ σε παρακαλώ πάνε διάβασε ξανά το μήνυμα μου. Εγώ μίλησα "απολκλιστικα" και μονο για μένα. ΟΧΙ για σένα ούτε για τον από διπλα

Στην τελική then ήθελα να θίξω καμια προσπάθεια και καμια ιδέα στο εξωτερικό. προσωπικά γνωρίζω και μέλος από τα παιδιά. Απλά και μονο ήθελα να γράψω κάποια γεγονότα.

περιληπτικά. έγινε όχι μια αλλα συνολικά 3 συηγκέντρωσης με ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους της βόρειας ευρώπης (ανεξάρτητος τα κριτήρια s.f. που υπήρχαν). προσπάθηκε να γίνει μια συντονιστική ώστε για την καλύτερη οργανώνει του οπαδικού μας κίνημα. πάρθηκαν κάποιες απόφασις που για θέλω να πιστεύω ότι στο σύνολο θα βοηθήσουν. η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το σεβαστούμε τουλάχιστον οποιος θέλει να ονομάζεται Σ.F. του ΠΑΟΚ. οποιος δεν τα σέβεται υπάρχουν και η Λέσχες ΠΑΟΚ kiss, Παρέα ΠΑΟΚ psi, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΟΚ omega ktlp ktlp.

είπαμε όλες η γνώμες δεκτες. αλλα μην ισοπεδώνομε προσπάθειες που αποφασίστηκαν με πλειοψηφία και κάνουμε το έργο ακόμα πιο δύσκολο για τα παιδιά.

και σαν απάντηση ποιος αντιπροσωπεύει εμενα στο εξωτερικό:

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ Κριτήρια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ Η SINDSMI και αν ΣΥΜΦΩΝΟ η ΔΕΝ SINFONO. ΑΠΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ.

τώρα για το "παοξιδες"/παοκτζήδες --> παράπονα στον μετατροπέα xexexe

"χερετσισματα" στο frankfurt. συνεχίζεται ο διάλογος στο offenbach τον ιούλιο

Tasos
PAOK PANO APO OLLA

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: June 03, 2010, 16:24:02 »
Παρολαυτα, χωρις να γνωριζω  κ τπτ περισσοτερο, νομιζω οτι η θυρα 4 ζυριχης δεν εχει καμια εξαρτηση απο την θυρα 4.μια απλη βολτα στο σαιτ της το πιστοποιει αυτο..σε αντιθεση για παραδειγμα με την θυρα 4 βρυξελλων που φαινεται να εχει καποια κοινα με την θυρα4.

100% sosto
PAOK PANO APO OLLA

baron

• Guest
« Reply #62 on: June 03, 2010, 17:16:43 »
@hotdog

αδελφέ καταλαβαίνεις ελπίζω ότι τα γραφόμενα μου είναι σε ούριο κλίμα χωρίς την παραμικρή υποψία αντιπαλότητας.

Το έξεις: Οι διεργασίες που γίνανε από δς και προεδρία τελειωσαν με την συμφωνία ΠΑΕ και συνδέσμων. Φυσικά και θα σεβαστώ την πλειοψηφία.

Έχεις gnwsh όμως και ελπίζω να κατανοείς ότι διαφωνώ με την συμφωνία γιατί είναι καταδικαστική για πολλές ευρωπαϊκές προσπάθειες.

Στην γέρμανιa η αναγώριση από της αρχές σημαίνει
την οργάνωση σε e.V ( νομικό πρόσωπο δημοσιου δικαιου).

Ποιοι είναι αυτοί στην γερμανία? Στουτγγάρδη και φρανκφούρτη.
Και οι άλλοι? Μοναχο, Solingen, νέες προσπάθειες όπως το duisburg/troisdorf?
Αυτό που θέλω να πω είναι: Ναι πρέπει να μπούν περιορισμοί στο ποιος είναι SF και ποιος είναι " ας πάρουμε τα κουβαδάκια μας να παίξουμε" αλλα δεν πρέπει μονοι μας να βάζουμε εμπόδια που ίσως είναι ανυπέρβλητα για άλλους. Έτσι στραγγαλίζουμε μονοι μας αυτό που θα μπορούσε να γίνει.

Τα λέμε με την kickers.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #63 on: June 03, 2010, 17:57:48 »
baron φιλε καταλαβαίνω προσωπικά το σκεπτικό σου.

αλλα κάτι πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τομέα ώστε να ξεχωρίζονται η σύνδεσμοι από της παρέες που εμφανίζονται μια εβδομάδα πριν από mats του ΠΑΟΚ στην ευρώπη και έχουν διαφορες απαίτησης (p. x. εισιτήρια και σία) ; εδώ δεν εννοώ τα παιδιά από τον s.f. παοκ elventias. αλίμενο μην με καταλάβετε λάθος.

δεν θέλω να σε διορθώνω. αλλα όταν βάζεις ονόματα και παραδιγματιτα p.x. συνδέσμους αναγνωρισμένη στην γερμανία na prosexoume. ΔΕΝ είναι μονο η φρανκφούρτη και η στουτγκάρδη. Είναι και άλλοι. οποτε μην γράφουμε ονόματα και παραπληροφορούμε κόσμο στην ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο (μέσο internet).

και στην τελική σιγά την διαδικασία να αναγνοριστς tous sindesmou;.
15 λεπτά υπόθεση με ραντεβού στον ston σιμβολεολογrapho.  Tο e. V. exi κάποιο σκεπτικό που θα prospthiso να στο εξηγήσω. δεν το κάνουν η σύνδεσμοι γιατί είμαστε τόσο νομοταγείς εδώ στο εξωτερικό. προσωπικά στα @@ μου ο γερμανός και κάθε γερμανική αρχή που λέει ο λόγος. Το e.V. πρέπει να γίνει γιατί είναι απαραίτητο να άνοιξη ο σύνδεσμος τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του επάνω. είναι το πρώτο νοικοκυριό που είναι απαραίτητο να γίνει διότι διαχειρίζεσαι χρήματα από sινδρομες meli, πληρώνεις ενοίκια, ρεύματα, έσοδα από BAR, mlouzakia, φουτερακια και ότι κατεβαίνει στο μυαλό σου.

θα προσπαθήσω να το εξηγήσω και αλλιώς. στο κάτω κάτω δεν γίνετε να πεζή ο ΠΑΟΚ ευρώπη p.x να μοιράζονται μόλις 200 εισιτήρια για όλη την γερμανία και ένα έρχεται ένα τύπος p.x. σαν εμενα από το tübingen και να παίρνει τα 50 οργανώνοντας εκδρομή και όλα τα έσοδα δικά του. -- λέω παράδειγμα. δεν μιλάω για τα παιδιά της ελβετίας. μην το πάρετε στραβά.

μακάρι να παίρνει επίσημα η παε σε όλα τα εκτος 20.000 εισιτήρια και να eξιπεριτουνται όλοι, απλά παοξακια, σύνδεσμοι, καπη και ότι άλλο υπάρχει.

αλλα όταν υπάρχουν μετρημένα tickets είναι γαϊδούρια να εμφανίζονται μυστήρια άτομα και να το παίζουν μαναβοσκιλα.

επιμένω σε αυτό οποιος θέλει να ονομαζετe Σ.F. του ΠΑΟΚ πρέπει να τήρηση ορισμένα πράγματα. τουλάχιστον αυτά τα 3 βασικά που έγραψα. από εκεί και πέρα δεν σε λέει κανεις να ισe υπέρ η κατά του ΚΟΝΤΟΥ. κανε ότι νομίζεις. αλλα τουλάχιστον να σέβεσαι το αρχικό Σ. F.

πάντα φιλικά Τάσος
« Last Edit: June 03, 2010, 18:03:58 by hotdog »
PAOK PANO APO OLLA

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #64 on: June 03, 2010, 18:25:42 »
φιλε αυτο με τα εισιτηρια ειναι πονεμενη ιστορια.
Ορισμενοι επαιρναν παλια τα εισιτηρια με την σεσουλα και δεν εδιναν ουτε μισο και οταν εφτανε η μερα του αγωνα, εψαχναν να τα σπρωξουν απο εδω και απο εκει.

Frankfurt, Stuttgart, Mannheim δεν μπορουσαν να καλυψουν τις αναγκες τους... Και αλλοι ειχαν 10αδες απουλητα...
Ανεκαθεν ημουν τις κεντρικης διαχειρησης των εισιτηριων και δημιουργια μιας συντονιστικης επιτροπης, οπως στην Θεσσαλονικη. Ο προεδρος της συντονιστικης να μην εκλεγεται, αλλα να προεδρευει ενας συνδεσμος ανα 1 χρονο.

Τελοσπαντων χαιρομαι, που ανοιξε αυτη η κουβεντα. Ισως πρεπει να δημιουργηθει ενα ξεχωριστο τοπικ.

baron

• Guest
« Reply #65 on: June 03, 2010, 19:00:49 »
δεν χρειάζεται καινούργιο topic γιατί όπως έγραψα υπάρχει πια συμφωνία συνδέσμων- ΠΑΕ - και εκπροσωπου της συντονιστικής  ( άρα των SF από ελλάδα). Ας το κλείσουμε εδώ

Offline diego

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: June 05, 2010, 02:42:02 »
baron ρότα τους δικού σου στην Frankfurt τη έγινε στον αγώνα με την γκρασχόπερς σε mats Uefa και θα καταλάβεις το γιατί. όσο για το 3 που το θεωρείς πούτσες.
εάν δεν είσαι e.v σε πιο όνομα θα λειτουργεί ένας σύνδεσμος??

Offline diego

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: June 05, 2010, 02:50:51 »
φυσικά εννοώ τον χορό,την στέγαση σε πιο όνομα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #68 on: June 05, 2010, 10:38:20 »
Αν ενας συνδεσμος ειναι e.V ή Gesellschaft des bürgerlichen Rechts (κοινως να μην εχει δηλωθει στο Vereinsregister) εχει να κανει μονο με το Haftung του ΔΣ του.

Φυσικα και ειναι καλυτερο να ειναι e.V., ωστε πχ την συμβαση μισθωσης του χώρου να την υπογραψει ως Verein και οχι προσωπικα ο προεδρος. Στην περιπτωση, που υπαρχουν προβληματα τα χρεωνεται ολο το Verein και οχι συγκεκριμενα ατομα, ενω σε αντιθετη περιπτωση μονο αυτος που βαζει την υπογραφη του.

Ειναι λοιπον θετικο να υπαρχει μια προτροπη να γινουν ολοι οι συνδεσμοι της Γερμανιας e.V, αλλα οχι και αυτο να γινει κριτηριο. Δεν καταλαβαινω πως η αναγνωριση απο το πρωτοδικειο εξασφαλιζει την σωστη λειτουργια ενος συνδεσμου.  Ειναι λαθασμενη αυτη η αντιληψη.

baron

• Guest
« Reply #69 on: June 05, 2010, 13:08:13 »
diego

ξέρω τι έγινε με την γκρασχόπερς και όχι μονο. Πολλές φορες έγιναν σκηνικά και σύμφωνο 100 % ότι έπρεπε να μπει τάξη και ανάμεσα στην σχέση ΠΑΕ - SF και στο ποιος μπορεί να λέγεται SF.

Για να ξεκαθαρίσω και το τοπίο ήμουν μονος με την άποψη μου και παραμένω μονος.

Πρόσεχε όμως:

Όταν είσαι e.V και αυτό ισχύει με παραπλήσιους τρόπους σε όλη την ευρωπη;, πλην ελλάδος, δεν έχεις μονο θετικά έχεις και αρνητικά.
- έχεις τις αρχές συνεχώς μέσα στα πόδια σου
- γίνεσαι στόχος των αρχων όταν μέλη διαπράττουν συγκεκριμένες πράξεις ( παιδιά δικά μας γράψανε στον υπόγειο ΠΑΟΚ- Frankfurt και την άλλη μέρα είχαμε τους μπάτσους μες το σπίτι) και αλλα τέτοια.
- έχω πληροφορίες ότι στο mats offenbach- ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της kickers θα είναι και γαύροι. Μπορείς να φανταστείς τι συνέπειες θα υπάρξουν για τον SF τον δικό μας σε περίπτωση επεισοδιων? Εδώ είναι γερμανία. Δεν χρειάζεται να σου πω ούτε πως λειτουργούν οι μπάτσοι, ούτε γενικά οι αρχές, ούτε η κοινή γνώμη.

Αυτά εμενα δεν με ενδιαφέρουν. με απασχολεί περισσότερο και βασικά:

Ένας νέος SF η καλύτερα μια νέα προσπάθεια ένωσις φίλων ΠΑΟΚ έχει εμπόδια μπροστά της τα οποια φαντάζουν ανυπέρβλητα εάν όχι το γερμανικό κράτος αλλα εμείς οι ίδιοι τους ζητάμε να είναι eV.
Κάποιος έγραψε αυτά γίνονται σε 15 λεπτά. Πιστεύω ότι πρώτος εσύ ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Πιστeuw να καταλαβαίνεις ότι δεν κάνω αντιπολίτευση ούτε στον COY ούτε στα αλλα παιδιά ( καθώς είμαι και ο αρχαιότερος και εκ των ιδρυτικών μελών ) ούτε πολιτική μέσο ενός Forum που έτσι και αλλιώς δεν το στηρίζει κανένας άλλος από την Φρανκφούρτη. Ουσιαστικά εγώ τα γράφω εγώ τα διαβάζω (χα χα).
Παρόλα αυτά υπάρχει τώρα πια τετελεσμένο με συμφωνία όλων άρα το θέμα έχει λυξh.

τα λέμε από κοντά εάν έρθεις με την offenbach.

Georgie-4-
θα συμφωνήσω στην δεύτερη παράγραφο αλλα η πρώτη έχει πρόβλημα. e.V δεν έχουν σχέση με GbR.

Κάντε και κάτι καλο. Κάπου έγραψα ότι στουτγγάρδη και φρανκφούρτη είναι μονοι με status e.V. Εάν είναι και άλλοι
διορθωστeτo please.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #70 on: June 05, 2010, 13:36:02 »
Δεν εχει κανενα προβλημα φιλε μου, διαβασε την λιγο καλυτερα.
2 status μπορει να εχει ενας συνδεσμος στην Γερμανια.

1ον Να ειναι e.V, δηλαδη δηλωμενος στο Vereinsregister υστερα απο αιτηση στο Amtsgericht
2ον Να ειναι nicht eingetragener Verein, το οποιο αυτοματως το κατατασσει στις GbR.

Κατι ξερουμε και εμεις απο νομικη ;D

baron

• Guest
« Reply #71 on: June 05, 2010, 13:45:46 »
σου απαντώ σε pm γιατί μάλλον δεν ενδιαφέρει αλλα είμαστε και off topic

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #72 on: June 06, 2010, 00:21:57 »
Και το Βερολίνο είναι e.V., αναγνωρισμένο από το Amtsgericht. Αλλά μέχρι να βγει αυτό το χαρτί χάσαμε ένα καλό εξάμηνο. Πολύ παίδεμα.

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
« Reply #73 on: June 06, 2010, 01:23:05 »
diego

ξέρω τι έγινε με την γκρασχόπερς και όχι μονο. Πολλές φορες έγιναν σκηνικά και σύμφωνο 100 % ότι έπρεπε να μπει τάξη και ανάμεσα στην σχέση ΠΑΕ - SF και στο ποιος μπορεί να λέγεται SF.

Για να ξεκαθαρίσω και το τοπίο ήμουν μονος με την άποψη μου και παραμένω μονος.

Πρόσεχε όμως:

Όταν είσαι e.V και αυτό ισχύει με παραπλήσιους τρόπους σε όλη την ευρωπη;, πλην ελλάδος, δεν έχεις μονο θετικά έχεις και αρνητικά.
- έχεις τις αρχές συνεχώς μέσα στα πόδια σου
- γίνεσαι στόχος των αρχων όταν μέλη διαπράττουν συγκεκριμένες πράξεις ( παιδιά δικά μας γράψανε στον υπόγειο ΠΑΟΚ- Frankfurt και την άλλη μέρα είχαμε τους μπάτσους μες το σπίτι) και αλλα τέτοια.
- έχω πληροφορίες ότι στο mats offenbach- ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της kickers θα είναι και γαύροι. Μπορείς να φανταστείς τι συνέπειες θα υπάρξουν για τον SF τον δικό μας σε περίπτωση επεισοδιων? Εδώ είναι γερμανία. Δεν χρειάζεται να σου πω ούτε πως λειτουργούν οι μπάτσοι, ούτε γενικά οι αρχές, ούτε η κοινή γνώμη.

Αυτά εμενα δεν με ενδιαφέρουν. με απασχολεί περισσότερο και βασικά:

Ένας νέος SF η καλύτερα μια νέα προσπάθεια ένωσις φίλων ΠΑΟΚ έχει εμπόδια μπροστά της τα οποια φαντάζουν ανυπέρβλητα εάν όχι το γερμανικό κράτος αλλα εμείς οι ίδιοι τους ζητάμε να είναι eV.
Κάποιος έγραψε αυτά γίνονται σε 15 λεπτά. Πιστεύω ότι πρώτος εσύ ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Πιστeuw να καταλαβαίνεις ότι δεν κάνω αντιπολίτευση ούτε στον COY ούτε στα αλλα παιδιά ( καθώς είμαι και ο αρχαιότερος και εκ των ιδρυτικών μελών ) ούτε πολιτική μέσο ενός Forum που έτσι και αλλιώς δεν το στηρίζει κανένας άλλος από την Φρανκφούρτη. Ουσιαστικά εγώ τα γράφω εγώ τα διαβάζω (χα χα).
Παρόλα αυτά υπάρχει τώρα πια τετελεσμένο με συμφωνία όλων άρα το θέμα έχει λυξh.

τα λέμε από κοντά εάν έρθεις με την offenbach.

Georgie-4-
θα συμφωνήσω στην δεύτερη παράγραφο αλλα η πρώτη έχει πρόβλημα. e.V δεν έχουν σχέση με GbR.

Κάντε και κάτι καλο. Κάπου έγραψα ότι στουτγγάρδη και φρανκφούρτη είναι μονοι με status e.V. Εάν είναι και άλλοι
διορθωστeτo please.

Θα κανουν αυτο το λαθος και θα ερθουν στο οφενμπαχ οι απογονοι του 6ου στολου;;;;
Αυτοι  ρε Βαρονε πέριση επεζε ο γαυρος στο μποχουμ και δεν πηγανε....

Τελος παντων θα χαρουμε αν μας ερθουν τα Red Girls τα στελνουμε τα κοριτσα τα φιλια μας απο τωρα.... :inlove:

Οσο για τους Συνδεσμους ποιοι ειναι E.v. εγω ξερω οτι ειναι ολοι, εσυ λες μονο η Στουτγκαρδη και εσεις.
Τωρα πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα εγω δεν το καταλαβενω μιας και εισαι οργανομενος οπως λες.

ΜΠΙΛΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

baron

• Guest
« Reply #74 on: June 06, 2010, 01:37:20 »

διορθωστeτo please.

[/quote]

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #75 on: June 06, 2010, 01:38:55 »
Θέλεις νούμερο;

baron

• Guest
« Reply #76 on: June 06, 2010, 11:59:01 »
όχι egoist.

Εννοώ εάν και άλλοι έχουν πάρει την αναγώριση η και απλώς επιδιώκουν κάτι τέτοιο στο προσεχες διάστημα ας γράψουν μια σειρά εδώ για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Offline diego

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: June 07, 2010, 18:17:39 »
Reutlingen
Stuttgart
Frankfurt??(πρόσφατα έκαναν energies δεν ξέρω τελικά τη έγινε)
Düsseldorf
Duisburg
Solingen??(μάλλον όμως ναι)
Troisdorf
Berlin απότη μας είπε ο egoist ναι
Lüdenscheid??????

zagorakis

• Guest
« Reply #78 on: August 23, 2010, 17:10:04 »
Έκκληση για βοήθεια από ΣΦ ΠΑΟΚ Ελβετίας

Κάλεσμα ανθρωπιάς από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Ελβετίας, για οικονομική και ψυχολογική βοήθεια προς τον αθλητή του "Δικεφάλου", Τάσο Θεοδωρίδη, που χρίζει πολυέξοδης νοσηλείας στην Ελβετία για την αποκατάστασή του

Το olaPAOK.gr είχε αναφερθεί και παλαιότερα στην αναγκαιότητα για συσπείρωση που υπάρχει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, με αφορμή τον τραυματισμό του Τάσου Θεοδωρίδη, ενός παιδιού που προέρχεται από τα σπλάχνα του "Δικεφάλου". Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελβετίας, τα μέλη του οποίου από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια του 16χρονου κολυμβητή και "παλεύουν" με σκοπό να βρεθούν επιπλέον χρήματα, για να συνεχιστούν τα νοσήλια του άτυχου Τάσου στην Ελβετία, εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση. Παρακάτω, οι ενδιαφερόμενοι θα διαβάσετε τους τρόπους επικοινωνίας, αλλά και τον λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας που έχει ανοιχτεί, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Ελβετίας:

"Ο Τάσος Θεωδωρίδης, ένα 16χρονο ταλαντούχο και γεμάτο όνειρα παλικάρι, ανήκει στο τμήμα Τεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ. Ήταν Τρίτη 30 Ιουνίου του 2009 και ενώ διασκέδαζε σε μια παραλία μαζί με τους φίλους του,η μοίρα του τον έδειξε την άσχημη πλευρά της.

Προσπαθώντας  να κάνει μια βουτιά στην θάλασσα, χτύπησε το κεφάλι του πάνω σε ένα βράχο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος.

Μετά από περίπου 8 μήνες νοσηλείας του σε κέντρο αποκατάστασης στο Χέγκναου (Hegnau) της Γερμανίας, ο κύριος Μίμης και η κυρία Άννα, οι γονείς του Τάσου, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν σε μία ποιο ειδικευμένη κλινική,στο Nottwil (Luzern) της Ελβετίας. Ένα κέντρο αποκατάστασης (www.paranet.ch), από τα ποιο σύγχρονα στον κόσμο.

Από τις 16 Ιουλίου 2010 που ο Τάσος ήρθε σε αυτό το κέντρο έχει παρουσιάσει πάρα πολλή μεγάλη πρόοδο, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (ούτε 2 μήνες) κουνάει άνετα το κεφάλι και τα χέρια του!! Για να συνεχιστεί όμως η παραμονή και η θεραπεία του Τάσου σε αυτή την κλινική, χρειάζεται την οικονομική και ψυχολογική βοήθεια όλων μας! Για αυτό τον λόγο έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός σε Ελβετική τράπεζα τα στοιχεία του οποίου είναι:

Raiffeisen Bank

Theodoridis Archimidis

Konto Nr: 60-8545-1

Ο Σ.Φ PAOK FAN CLUB SWITZERLAND βρέθηκε από τις πρώτες μέρες στο πλευρό του Τάσου και θα συνεχίσουμε ασταμάτητα να τον στηρίζουμε!

Τηλέφωνο και email επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση:

0041 79 308 23 50
zacharias@paok.ch

info@paok.ch"                                   

http://olapaok.gr/incoming/ekklhsh_gia_vohtheia_apo_sf_paok_elvetias.479897.html

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #79 on: January 20, 2011, 02:41:46 »
ÁãáðçôÜ ìÝëç ôïõ óõíäÝóìïõ ìáò, ÁãáðçôÜ áäÝñöéá ÐÁÏÊôóÞäåò,

Ôçí ÊõñéáêÞ 23 Éáíïõáñßïõ 2011 óôßò 12:00 èá ðñáãìáôïðïéçèåß ç êïðÞ âáóéëüðéôáò ôïõ óõíäÝóìïõ ìáò óôï ôáâåñíÜêé ÊÜëõìíïò (Motorenstrasse 25,8005 Zürich). ¸êåé èá Ý÷ïõìå ôçí åõêáéñßá íá ãïõóôÜñïõìå åëëçíéêïýò ìåæÝäåò, ôóéðïõñÜêéá êáé ñåôóßíåò óôçí ãíùóôÞ ðáïêôóßäêç áôìüóöáéñá. Ç ÷áñÜ ìáò èá Þôáí ìåãÜëç áí âëÝðáìå åóÜò êáé ôçí ðáñÝá óáò íá ãßíåóôå Ýíá ìå ôçí äéêéÜ ìáò ðáñÝá!

Ï Óýíäåóìïò ÖéëÜèëùí Ð.Á.Ï.Ê. Åëâåôßáò,áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ ôçò ßäñõóçò ôïõ, åß÷å ôá äéêÜ ôïõ ãñáöåßá. Åäþ êáé ìåñéêÝò åâäïìÜäåò ìåôáêïìßóáìå óå êáéíïýñãéá êáé ðïßï ìåãÜëá óôï Zürich-Höngg (Regensdoferstrasse 42). Åêåß óôåãÜæïíôáé ç ìðïõôßê ìáò, ôá áñ÷åßá ìáò, åêåß óôåãÜæïíôáé êáé ôá üíåéñá ìáò…

Óôá ðëáßóéá ôçò óôÞñéîçò ôçò ïìÜäáò ìáò, ðñïìçèåõôÞêáìå åéóéôÞñéá äéáñêåßáò ãéá ôéò Èýñåò 5-6. Ôá åéóéôÞñéá éó÷ýïõí ãéá üëïõò ôïõò áãþíåò ôçò ÐÁÏÊáñáò êáé åßíáé óôçí äéÜèåóç üëùí ôùí ìåëþí ðïõ Ý÷ïõí ôáêôïðïéÞóåé ôéò ïéêïíïìéêÝò åêñåìüôçôåò ôïõò ðñïò ôïí Óýíäåóìï. ÌÝëç ðïõ èÝëïõí íá ðáñáêïëïõèÞóïõí áãþíåò ôçò ÐÁÏÊÜñáò äùñåÜí, ìðïñïýí íá áðåõèýíïíôáé óôï êéíçôü ôïõ ÃñáììáôÝá ôïõ óõíäÝóìïõ, Æá÷áñßá Öáíôßäç Ôåë. 079 308 23 50.

¼ðùò Þäç ãíùñßæåôå, ôá ìïíáäéêÜ Ýóïäá ôïõ óõíäÝóìïõ åßíáé áðü ôéò óõíäñïìÝò ôùí ìåëþí ìáò êáé ôçí ìðïõôßê ìáò. Ïé óôü÷ïé ôïõ óõíäÝóìïõ ìáò äåí ìðïñïýí íá ðñáãìáôïðïéçèïýí ÷ùñßò ôç óõíäñïìÞ óáò. Ãé’áõôü óáò åóùêëåßïõìå åðéôáãÞ ãéá ôçí áðïðëçñùìÞ ôçò óõíäñïìÞò ãéá ôï Ýôïò 2011.

Ç óõíäñïìÞ ðáñáìÝíåé óôá CHF 50.-

ÔçëÝöùíï êáé email åðéêïéíùíßáò ãéá ïðïéáäÞðïôå áðïñßá ç åñþôçóç:
0041 79 308 23 50.
info@paok.ch
zacharias@paok.ch