Author Topic: Τα αεκάκια μας αντιγράφουν στα συνθήματα  (Read 1078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
fainete to emathan ta xanoumia to mathima tous to perasmeno savvato kai simera sto pagritio akougete sinexeia to sinthima mas...
a re xamoures gia poso akoma tha sas anoigoume ta matia...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
sovara milas?

Poso gia ton poutso eiste re xanoumia epitelous??? ... ma sto kapaki dld??

ante kai aurio na mas peite pws bgalate kai sinthima gamato.
ypoloimata tis xabouzas

demis-g4

• Guest
fainete to emathan ta xanoumia to mathima tous to perasmeno savvato kai simera sto pagritio akougete sinexeia to sinthima mas...
a re xamoures gia poso akoma tha sas anoigoume ta matia...

Me ta idia logia to lene?

Offline meandros_kal

• Κερκίδα
  • *
καλα ρε δεν ντρεπονται;εγω θα ντρεπομουν να κλεψω συνθημα αλλης ομαδας,

και αντε το κλεβεις.την επομενη μερα;

aetopoulo

• Guest
sovara milas?

Poso gia ton poutso eiste re xanoumia epitelous??? ... ma sto kapaki dld??

ante kai aurio na mas peite pws bgalate kai sinthima gamato.
ypoloimata tis xabouzas
:smiliedisco1:

Offline spinos_4

• Αλλαγή
to proto kommati tou sinthimatos to lene 2 fores autoi... to oooo paokara pou leme emeis dld, autoi to lene 2 fores
exoun valei dikous tous stoixous alla o rythmos einai o idios
PAOK-Hersonissos (Kriti)

aparadektos69

• Guest
toso dyskolo einai na mhn anoigeis NEO topic gia 8ema pou exei hdh anoix8ei? ???
chris(to metefera edo)

STO MATCH AEK-MAROYSI POY DIEKSAGETE AYTI TIN STIGMI TA XANOYMIA TRAGOYDOYN TO ARGENTINIKO SINTHIMA KAI DNE NTREPONTAI KATHOLYO GIAYTO POY KANOYN... MALISTA EPIDI DEN  INE IKANI NA BALOYN LOGIA LENE MONO OOOO AEKARA OOO OMADARA KAI META OLE OLE OLE!

MOYNIAAAAA NA PETHANETE
« Last Edit: October 03, 2006, 22:36:30 by chris »

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δεν αναφέρω τις παραφράσεις (πχ του "ΠΑΟΚ ολέ, γάμα τους δικέφαλε") που για μένα είναι ένας πιο ύπουλος τρόπος να κλέψεις σύνθημα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ήταν ότι φωνάξαν οοοο αεκάρα οοοο ομάδαρα ολέ που απ' όσο ξέρω είναι του ΠΑΟΚ και μερικά ακόμα που μου φάνηκαν ύποπτα για κλοπή αλλά δε συγκράτησα. Με αυτούς βέβαια τα πράγματα είναι λίγο περίεργα επειδή έχουμε κοινό σήμα πχ το "δικέφαλε - εμπρός αετέ" ξέρω ότι το πρωτοέβγαλαν ΠΑΟΚτσήδες αλλά το έκαναν ερωταπάντηση πρώτοι οι αεκτσήδες - εμείς το λέγαμε με τεντωμένα κασκόλ... Το μόνο που ξέρω να έχουμε πάρει από αυτούς είναι το "στην ευρώπη το καλύτερο σιρόπι" και το έμαθα εδώ μέσα. Όσο λιγότερο αντιγράφουμε τόσο καλύτερα αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο μέρος του φόρουμ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Kαι το "μη σταματας δικεφαλε" ηταν δικο τους...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Euthemes

• Αλλαγή
26η αγωνιστική Α1 κούλα - Πανιώνιος

"κούλα σ' αγαπώ κι όταν θα πεθάνω, θέλω το δικέφαλο στον τάφο μου απάνω".

6 ή 7-2 στις αντιγραφές  :P  Ανύπαρκτοι με σήμα τη ΣΚΙΑ του δικέφαλου αετού (δεν είναι σχήμα λόγου, τη σκιά έχουν).

Α ναι ξέχασα, μας δέρνουν και παντού  :'(  ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. Με τους άλλους να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Κούλα - γκέι 15/10/2011

Κατά το 40 οι κούληδες με ένα εντελώς νέο σύνθημα προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα τους. Οποιαδήποτε ομοιότητα με το ΩΩΩΩ ΠΑΟΚάρα είναι συμπτωματική.

Μαθαίνουν πάντως. Εξελίσσονται.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
οχι μονο δεν αστοχουν σε συνθηματα μας ειναι και συνεπεις...μουνοπανα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

antenapoume-4-

• Guest
Kαι το "μη σταματας δικεφαλε" ηταν δικο τους...
'

το μη σταματας διλκεφαλε σαν στιχος οντως αυτοι το ελεγαν πρωτα στο μπασκετ.αλλα μιλαμε για χρονιες οπου οι κλοπες στα συνθηματα μας ηταν πιο πολλες κ απ ατα σκανδαλα του ελληνικου δημοσιου.στο ρυθμο ΠΑΟΚ ολε ΠΑΟΚ ολε ολεο.αρη μπινε πουτανας γιε.κ μετα το χρησιμοποιησε ολη η ελλαδα με τα κατσε καλα γερασιμε που ελεγαν τα πιτσιρικια.την ιδια χρονια δε ξερετε ποιον εχετε πατερα και τα συναφη.αυτα τα 2 συνθηματα απ τις πρωτες φορες που ακουστηκαν ηταν σ ενα ματσ ΠΑΟΚ ζρινιεβατσ μπασκετ και μετα αρχισε ολη η ελλαδα να παιρνει τους ρυθμους αυτους.τοτε εβγαινε και το ΠΑΟΚ ολε σε ρυθμο κοκκινο στεφανι πιο πριν εχει βγαλει και τσεκο αληταρα ρυθμους που δηλ αποτελεσν τι βαση ολων των συνθηματων ολων των ομαδων που μεχρι τοτε ηταν μονο γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας και γαμιεται ο παο κ η λεωφορος.κατι τσα τσα τσα που φωναζαν οι βαζελοι και τα σκουληκια ειναι συνθηματα που ακουσ σε ολη την ευρωπη.

φυσικα και τοο φορτσα ΠΑΟΚαρα ειναι χανουμοσυνθημα φαινεται αλλωστε.οπως και το γιατι εισαι στην ευρωπη το καλυτερο σιροπι ειναι συνθημα σιροπακηδων αρχες 90 για το ντοβα.και τον πουσταρα το φαρμοκοποιο και τον πουσταρα το φαρμακοποιο μια ζωη θα το γαμαμε την βιτρινα θα του σπαμε.φυσικα και ο ρυθμος του καθε ολυμοιακος στην ελλαδα ακουστηκε πρωτη φορα απο γαβρους αλλα δε μπορει να θεωρηθει κλοπη γιατι ειναι ενα συνθημα που φωναζει ολη ηξ ευρωπη.επισης αλλος ενας ρυθμος που πρωτοακουστηκε απο γαβρους και μετα εγινε συνθημα μας ειναι το της μαμας τη μουναρα τη γαμει ΠΑΟΚτσηδικη ψωλαρα που οι γαβροι το φωναζαν μ εναν δικο τους αυτιστικο τροπο.κατα τ αλλα οτι συνθημα ακουγεται στην ελλαδα εκτος απο κατι αργεντινικες καρικατουρες του σκουληκιου κ κατι τρα λα τρα λα λο του βαζελου ειναι ολα ΠΑΟΚτσηδικα

antenapoume-4-

• Guest
διορθωση κοκκινο φουστανι.το στεφανι ηταν το τριτο

Offline Euthemes

• Αλλαγή

κουλα ΠΑΟΚ 3-2 τη χρονιά του κυπέλλου με το γαύρο στο ίδιο γήπεδο (2-1 στην Τούμπα το πρώτο παιχνίδι που πήγα ποτέ χωρίς γονείς). 1ο γκολ κούλας ο σπίκερ δεν μπορεί να δει τη βουτιά του μαλαδένη αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι το χαλί "ο οοοο αεκάρα ο οοοο  ομαδάρα οε".

Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που το βίντεο είναι από χρήστη "κουλαφανσ", είναι καλό ξεμπρόστιασμα. Πρόσφατα άκουσα ότι οι βάζελοι τραγουδάνε ή τραγουδούσανε σε ρυθμό "ΠΑΟΚ ολέ, ΠΑΟΚ ολέ, ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ". Γνωστά και χιλιοειπωμένα πράγματα για τους περισσότερους σίγουρα αλλά θέλω να τα βάζω εδώ να τα βλέπουν και άλλοι.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οφτοπικ αλλα να ηξερες τι μου θυμησες!!!!

το τελευταιο ματς που ειχα δει του ΠΑΟΚ πριν εγκαταλειψω τη χαβουζα...

αναμεσα μας τοτε κ ο ρας που δε μασησε σε μπατσους κ χανουμια...

Offline savage republic

• Βασικός
και τα πρώτα δύο γκολ μούφα. Τόσο η βουτιά μαλαδένη, όσο και το οφσάιντ ντέμη

Offline Euthemes

• Αλλαγή
κουλα κερκυρα σημερα "αεκαρα ομαδαρα εα εα εα εεε". Ειναι καλοι αυτοι.