Author Topic: Ρουντ Κνολ  (Read 4215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Ρουντ Κνολ
« Reply #20 on: September 11, 2007, 12:12:41 »
emena autos einai to poulen mou, mias k ton eida apo konta, ton perimena varu(k sto swma) k eida ena korni sto ghpedo, pou ksexwrize san th muga mes to gala apo olous. kales topo8ethseis, polu kalh pasa, an kerdizei thn katoxh ths mpalas shkwnei kefali k th stelnei swsta k oxi opou fugeu fugei. genika mou arese perissotero apo olous! go roud! kane ton prasino prodoth na... :emetos:

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: September 11, 2007, 13:04:37 »
simfwnw me thn maria, alitheia pou kathosastan?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #22 on: September 11, 2007, 13:06:16 »
sthn 7 nf me larisa k phgame dipla sta epishma me aek

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #23 on: September 11, 2007, 17:24:09 »
εγω επειδη τον ειδα οτι ξερει μπαλιτσα...και επειδη στα χαφ ειμαστε χαλια,φοβαμαι οτι θα δουμε πολλες γιομες απο αυτον...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #24 on: September 17, 2007, 14:27:55 »
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=101666

Η αναζήτηση νέων εμπειριών ήταν ο λόγος που ο Ρουντ Κνολ επέλεξε να φύγει από την πατρίδα του και ήρθε στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στη «SportDay».

«Είναι αλήθεια πως με είχε κουράσει το ότι ζούσα σε μία χώρα που όλοι με ήξεραν και με αναγνώριζαν. Δεν μπορούσα να κινηθώ όπως ήθελα, με αποτέλεσμα να αναζητήσω κάτι διαφορετικό. Θέλω να έχω στη ζωή μου νέες εμπειρίες, θέλω να γνωρίσω ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και ο ΠΑΟΚ μού έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω αυτή την αναζήτηση», δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός.

Ο Ολλανδός παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» από τα πέντε του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο! Η πρώτη του ομάδα ήταν η ερασιτεχνική OBW, στην οποία προπονητής ήταν ο πατέρας του. Στα δεκατρία του χρόνια ήταν διακαής πόθος των Φίτεσε και Ντε Γκράαφτσαπ. «Προτίμησα τη Φίτεσε, γιατί ήταν πολύ πιο οργανωμένη στις ακαδημίες της. Είχε δικό της σχολείο, όπου φρόντιζαν για τη μόρφωσή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας έδιναν ταυτόχρονα την ευκαιρία να προπονούμαστε πριν αλλά και μετά το μάθημα», θυμάται ο Ρουντ Κνολ.

Ο πιτσιρίκος, τότε, Κνολ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και ήταν θέμα χρόνου η χρησιμοποίηση του από την ομάδα Ανδρών. Το πρώτο του επαγγελματικό του συμβόλαιο το υπέγραψε όταν ήταν 18 ετών. «Όταν πήγα στην πρώτη ομάδα, προπονητής της ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν, γεγονός που με βοήθησε πάρα πολύ. Ως παίκτης είχε το ίδιο στυλ με εμένα και κατάφερε να μου μεταδώσει αρκετές λεπτομέρειες της θέσης, που καλύπτουν τις αδυναμίες μου. Πρέπει να ομολογήσω πως οφείλω πολλά σε αυτόν».

Η καριέρα του 26χρονου παίκτη εκτός από ευχάριστες είχε, δυστυχώς, και δυσάρεστες στιγμές, όπως ο μακρόχρονος τραυματισμός του, προτού καθιερωθεί στην ολλανδική ομάδα. «Ήταν μία περίοδος της καριέρας μου πάρα πολύ δύσκολη, γεμάτη αρνητικές σκέψεις και αγωνία για το επαγγελματικό μου μέλλον. Υπήρχαν στιγμές που σκεφτόμουν πως ίσως δεν θα τα καταφέρω να συνεχίσω, όμως το πείσμα μου με δικαίωσε».

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής φαίνεται ικανοποιημένος από αυτά που έχει βρει στη Θεσσαλονίκη και πλέον αισθάνεται ελεύθερος. «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω την ευκαιρία να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Μέχρι τώρα είχα δίπλα μου ανθρώπους του περιβάλλοντός μου και δεν αισθανόμουν 100% ελεύθερος».

Με προπονητή τον Σάντος, ο Κνολ υπολογίζεται για βασικός και δεν κρύβει πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. «Είναι αλήθεια πως η διακοπή δεν είναι και ό,τι καλύτερο», λέει, εμφανίζοντας την αμηχανία ενός παίκτη που δεν παίζει ποδόσφαιρο.

-------------------

Για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός..
έχω ακούσει πολλα θετικά και περιμένω να ηγηθεί της άμυνας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #25 on: September 17, 2007, 14:35:39 »
Πάντως αυτό με την ελευθερία που του έλειπε, μπορεί να σημαίνει και κάτι. Ελπίζω να μην έχει επίπτωση στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ μας, εκτός και αν έχει για καλό σκοπό. Τότε, καλώς να έχει επίπτωση, θετική.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #26 on: September 23, 2007, 14:58:18 »
Μπραβο στον Κνολ..εχει λιγη δουλεια ακομη στην φυσικη κατασταση αλλα ξερει την θεση καλα οπως δειχνει.
Γνωριζει μπαλα, εχει καλη κεφαλια, τοποθετησεις και πασα. Και κυριως δενει καλα με Μελισση.
Τον περιμενω και καλυτερο στο μελλον..

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #27 on: September 23, 2007, 23:37:41 »
poli swsta......simfono...8eli akoma ligi doulia...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: September 24, 2007, 10:33:19 »
poli kalos kai statheros..pisteyo tha exei igetiko rolo stin amyna !!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: September 24, 2007, 12:32:46 »
Poly viazeste. Gia na ton doume me kanenan grhgoro epithetiko.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: September 24, 2007, 14:48:03 »
Nomizo oti se grigoro epithetiko tha kaliptei o Melissis...Se epithetikoys styl Kovasevic tha pigainei o Knol.
Vevaia o lagos piazei me Salpiggidi kai h AEK me Blanco mprosta...O Aris me Koke kai h Larissa me Bakayoko...Tha doume sthn praxi an kai sto psilo paixnidi deixnei arketa kalos.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #31 on: September 24, 2007, 14:54:35 »
Poly viazeste. Gia na ton doume me kanenan grhgoro epithetiko.
Δικιο έχει ο papakon. Μου φάνηκε λίγο αργός στη πρώτη αντίδραση. Μακάρι να κάνω λάθος. Θέλω και γω να τον ξαναδω, ιδίως απέναντι στον για τα ευρώ πουτάνας γιό ο οποίος να στε σίγουροι θα σκυλιάσει το επόμενο σάββατο. Εκτός εαν τον αναλάβει ο Μελισσης να του βγάλει την χολή και τα πλευρά του κοντοπούτανου....

SKAILS

• Guest
« Reply #32 on: September 24, 2007, 16:19:11 »
m arese o knol,den me trelane kiolas vevaia..o barcaouan ston ofi paizei opws epaize ston PAOK sto deutero guro,dld anebainei psila k ofi egine sourotiri pisw(6 apo gauro,4 apo larisa se filiko k 2 apo kalamaria)

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: September 25, 2007, 09:25:44 »
 «Μπορούμε καλύτερα»

Ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης δήλωσε ο Ρούντι Κνολ με αφορμή το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου στο εντυπωσιακό 3-0 επί του Ηρακλή. Ο Ολλανδός αμυντικός τόνισε ότι «όταν μία εμφάνιση συνοδεύεται με μια νίκη 3-0, τότε πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνολική εικόνα. Ηταν απλά ένα παιχνίδι, πήραμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάμε τώρα το επόμενο. Ο νέος προπονητής άλλαξε κάποια πράγματα στην ομάδα, σίγουρα όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο Σάντος δίνει πολλά κίνητρα στους παίκτες και βοηθάει για να βελτιώσουν τα αδύνατα σημεία. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ο κόουτς κρίνει μέσα από τις προπονήσεις ποιος θα παίξει. Αλλά, μετά, αυτοί που θα παίξουν, πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν. Αυτό προσπάθησαν να κάνω κι εγώ» είπε ο παίκτης στον Αθλητικό Μετρόπολις.

Ο Κνολ ενθουσιάστηκε και από την αμτόσφαιρα που επικράτησε στην Τούμπα. «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν μία πολύ καλή και δυνατή ατμόσφαιρα, πολύ διαφορετική από την Ολλανδία, την προτιμάω! Μας έβγαλαν πολλά αισθήματα και μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Έβγαινε από την κερκίδα ένα θετικό πνεύμα, που μας έδωσε τη δύναμη να κερδίσουμε το ματς. Κάθε παίκτης μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα, εγώ προσπαθώ να βοηθήσω σε θέματα τακτικής και να ανεβάσει η ομάδα το επίπεδό της στην αμυντική γραμμή».

«Συμβαίνουν αυτά σε παιχνίδια. Ο αντίπαλος ήταν μάλλον εκνευρισμένος από το ότι έχανε η ομάδα του και έπεσε έτσι επάνω μου» δήλωσε ο Μπαϊάνο ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το διάστρεμμα που υπέστη τελικά μετά από μαρκάρισμα του Νικολόπουλου. Η διάγνωση για τον τραυματισμό του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και πλέον καταβάλει προσπάθειες ώστε να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες είναι λιγοστές για τον Μπαϊάνο ενώ δεδεμένη είναι η απουσία του Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

http://sportnews.flash.gr/articles/2007/9/24/86134/
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: October 24, 2007, 15:13:07 »
Σε αυτόν πρέπει να στηρίξει ο Σάντος την άμυνα...Ειναι το μοναδικό στόπερ του ΠΑΟΚ που τον κόβει το μυαλό..
Σωστά πηδήματα σε κάθε κεφαλια.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #35 on: October 24, 2007, 15:44:21 »
Στον αέρα καλός είναι.όταν η μπάλα παίζει κάτω όμως, αμφιβάλλω. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να στρίψει για να κυνηγήσει στη ντρίπλα...

SKAILS

• Guest
« Reply #36 on: October 24, 2007, 18:24:22 »
para polu argos,k biastikes kinhseis kanei,me diafora o kaluteros amuntikos tou PAOK mas einai o melisis.o cnol einai polu argos re paidia,les k einai 35 xronwn,den stribei,ston aera kalos einai,alla fagame goal ston aera k me rouli k me pao k me ofh!!xrush metriothta o ollandos...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #37 on: October 24, 2007, 19:37:17 »
@skails,
φίλε, καταρχήν είναι 26 ο τυπάς...κατά δεύτερο θα συμφωνήσω (μετριότητα όντως)
αλλά γενικά στην Ελλάδα πλην Άντζα Δέλλα και 2-3 άλλων που είναι αγκαζέ στο ΠΟΚ +Πανιώνιο από αμυντικούς αυτή είναι η κλάση που υπάρχει γενικά στη χώρα...
Εμένα πάντως αναφορικά με υπόλοιπους αμυντικούς (και με βάση τα όσα προείπα) δεν με ξενίζει ο τρόπος που αγωνίζεται
το είχα πει και αρχικά σε άλλο ποστ...αυτός θέλει ένα δεξιά και ένα αριστερα να κόβουν μαχαίρι και αυτός να συντονίζει (Ευρωπαικό προφίλ) έλα όμως που εδώ δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και πρέπει να παίζουν άμυνα όλοι
τεσπά είναι αργός όντως αλλά το τόπι το ψιλοκατέχει (και στα κόρνερ επίθεση παίρνει πάντα καλή θέση) και τα λάθη που έχει κάνει πιστεύω από λάθος εκτίμηση του συντονισμού με τους άλλους είναι
τεσπά είναι μετριότητα αλλά είχαμε και πολύ καιρό να έχουμε στη θέση αυτή ένα αξιοπρεπή παίκτη αυτός απλά είναι λίγο καλύτερος από τα προηγούμενα λιμά που είχαμε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #38 on: October 24, 2007, 20:06:46 »
τον δελλα αδερφε...ετσι και τον βαλεις αυτη την στιγμη στον ΠΑΟΚ...θα λες τα ιδια πραγματα που λες για τον Κνολ...και αν βαλεις τον Κνολ στην εθνικη θα λες αυτα που λες για τον Δελλα.....εγω ετσι το βλεπω.....για να παιξει ενας πεκτης πρεπει να υπαρχει μια ομαδα που θα παιζει πανω σε αυτο που μπορει να παιξει ενας πεκτης.....π.χ δεν μπορεις να εχεις τον Δελλα πεκτη και να ανεβαζεις την αμυνα στο κεντρο....αλλιως και ο Δελλας θα τρεχει και δεν θα φτανει.....αρα για μενα πρωτα  πρεπει να κανουμε ομαδα, για να μπορουμε να κρινουμε τους πεκτες....
« Last Edit: October 24, 2007, 20:08:30 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #39 on: October 24, 2007, 20:30:30 »
@bozik
αυτό λέω αδερφέ...συμφωνώ...η άμυνα παίζεται από όλη την ομάδα...