Author Topic: Φιλικός Αγώνας: ΠΑΟΚ - ΛΙΒΟΡΝΟ (07/08/2007)  (Read 2029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bL-4-cK_religion

• Guest
paides hmouna 2 bdomades hrakleio kai thiba entkasei anebhka makedonia kai skeftomouna eftasa paokland epitelous....shmera me thn mia ksana thessalonikh gia thn paokara....

YG:asxeto....oi ofitzides telika mas exoune se megalh ektimhsh...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
re black religion zeis esy ??!?!ante na se doume to brady sto gipedo giati olo diakopes eisai ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

zagorakis

• Guest
OLOI TOUMBA ADELFIA. KAI MEIS THA XEKINISOUME 5 ATOMA 4 I ORA APO VOLO.
 Μη γράφεις μόνο με κεφαλαία

fazer

• Guest
Όλοι όλοι να έρθουν σήμερα την γκαύλα μας για τον ΠΑΟΚ όσο και να προσπαθούν δεν θα την σβήσουνε ποτέ!!!1

p@oki-92

• Guest
kati akousa oti dn tha dinoun diarkeias meta tis 3.isxiei?

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
      Άρεσε...

7/8/2007 23:08

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του ΠΑΟΚ ενώπιον του κοινού του στο γήπεδο της Τούμπας. Ο "Δικέφαλος" αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ιταλική Λιβόρνο, δείχνοντας καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σκόρερ οι Γεωργιάδης (45') και Βιτιγκάλ (61').

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=56276
My Own WoRST ENeMy.....

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Παπάρια μπάλα παίξαμε. Με προβλημάτισε η ομάδα, αν και ξέρω ότι είναι νωρίς και μπλα μπλα μπλα...
Αυτά που περίμενα, αυτά είδα. Λίγο καλύτεροι από πέρυσι θα 'μαστε και μακάρι να βγω ψεύτης.
Σε ατομικές κριτικές δεν μπαίνω, αλλά ο Παράσχος δεν μου γεμίζει το μάτι.
Ανεξήγητες εμμονές με Μουμίν και Ηλιάδη εκτός 11αδας από ό,τι φαίνεται. Αυτά τα ολίγα.
Αααα και να μην το ξεχάσω, μάγκες ο Πανιώνιος φέτος πάει για μεγάλα πράγματα... Μας ρίχνει στα αυτιά. Και για αυτό είμαι σίγουρος.
Περιμένω ρεπορτάζ από τα αδέρφια που πήγαν γήπεδο.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
με βαση αυτα που ειδα σημερα...

μου αρεσε πολυ η ομαδα στο κεντρο με βαγγελη μουμιν χριστοδουλοπουλο γεωργιαδη....αυτη τη τετραδα εχει πολυ ταλεντο..αν ο ιλιεφ βγει καλος,νομιζω απο το κεντρο και μπροστα θα μαστε πολυ καλοι....ο βρυζας ηταν ετσι και ετσι αλλα ακομα ειναι νωρις μεσα απο τα φιλικα πιστευω θα αρχιζει να συνεργαζεται καλυτερα με χριστοδουλοπουλο....

στην αμυνα δεν μου αρεσε που μολις οι ιταλοι βγηκαν μπροστα καναν 3 ευκαιριες για πλακα...πολυ φοβαμαι οτι αυτο θα ναι το μεγαλο προβλημα....ο μελισσης γιατι δεν επαιξε???

γενικα οι καλυτεροι.βαγγελης σναουτσερ......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
hrema re file.egw an mou evgazan ta matia shmera 8a anhsyxousa
pantws sto prwto hmixrono h omada mou arese
auto pou parathrhsa einai pws h mpala pernaei synexeia apo ta podia tou vaggelh
pou shmera htan kalos
h omada 8elei pistwsh xronou kai sthriksh.opws kapoios eixe grapsei edw mesa
na kanoume tous paiktes na pistepsoun pws mporoun na kerdisoun tous pantes
mono etsi 8a pame kala

antongio

• Guest
Θα διαφωνησω φιλε μου με τα συμπερασματα σου!
Και μονο το γεγονος οτι για φετος δεν υπαρχουν στοχοι θα πρεπει να καταλαβεις οτι τα μυαλα μας δεν θα πρεπει να παιρνουν αερα!
Οσον αφορα για τον Παρασχο δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δε σου γεμιζει το ματι!Ξερεις κανενα καλυτερο που θα μπορουσαμε να εχουμε την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο?Ειχαμε κανενα καλυτερο τα προηγουμενα χρονια και θελεις  να τον ξαναφερουμε?Πρεπει να εισαι πολυ τσακαλος για να τον κρινεις μεσα σε 45 λεπτα-γιατι στην ουσια πιστευω αυτο το διαστημα τον ενδιεφερε πεισσοτερο!Αν μπορεις σε παρακαλω κανε λιγο υπομονη μεχρι να λυσουμε καποια οικονομικα προβληματακια που υπαρχουν στην ομαδα,και μετα θα μπορουμε να ειμαστε οσο κακοι θελεις!!!

BLACK DOG

• Guest
μη τρελαινεσται ρεεεεεεεεεε!φιλικο ηταν!ΕΛΕΟΣ!ελεος πια με αυτη την γκρινια.ειχα και το κουμπαρο μαζι και μου ζαλισε τον ερωτα και τη ομαδα ειναι αυτη και μ αυτους
θα βγεις ουεφα και ο ρουλης θα σε σκισει και λοιπες παπαριες.στο δευτερο αλαξε τη μιση ομαδα τι διαολο συμπερασματα να βγαλουμε.να παμε εμεις να κανουμε τους προπονητες και να διωξουμε τον παρασχο.εγω θα περιμενω μεχρι το δεκεμβριο και θα πω για παρασχο, παιχτες και συστημα.ειδα και το βαζελο σε 2 φιλικα και με πονεσαν τα ματια.δευτερη πασα δεν μπορουσαν να αλλαξουν,2 πραγματα κραταω απο το σημερινο
΄¨γεωργιαδης και αραμπατζης συνεργαζονται πολυ καλα και σναουτσνερ πολυ καλος
μαχητης με καλη φυσικη κατασταση και εξυπνος.για τους αλλους οτι και να πω θα ειναι αστοχο.θελω να δω την ομαδα με το σερβο και τον james bond βασικους για να εκεφερω καλυτερη γνωμη.λακη και βρυζα τους ξεραμε το φιλικο με λιβορνο περιμενα να τους δω.αλλο το πρωταθλημα κι αλλο τα φιλικα   ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Πρώτα απ'όλα θα σταθώ στον κόσμο που με εξέπληξε θετικά.18.000 λαό είχαμε χαλαρά νομίζω,είχε πολύ ουρά πριν το παιχνίδι στα γραφεία των διαρκείας και ελπίζω να έφυγε καμιά χιλιάδα.
Τώρα για το αγωνιστικό,με εκπλήσεις toubaliban,γιατί έπαιξαν όλοι και ο Μουμίν ήταν βασικός που γράφεις για εμμονή .
Το "παπάρια μπάλα" σύγκρινέ το με τη μπάλα που έπαιξε ο γάυρος και το χανούμι χθες και ο βάζελος προχθες.
Στα πολύ θετικά του παιχνιδιού,νομίζω ήταν οι πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι Μπαλάφας και Χαραλάμπους  και αρκετά  δεμένοι για 7 Αυγούστου.Ο Βαγγελής πήρε το πιο ζεστό χειροκρότημα από τότε που παίζει στον ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα!
Σε γενικές γραμμές είδα πολύ όρεξη και αυτό πρέπει να μας ικανοποιεί περισσότερο.
Αυτά...Α,και στην Ξάνθη πρέπει να πάμε με φρέσκια συνθηματάρα!!Εχουμε κι εμείς 20 μέρες να ετοιμαστούμε..

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline bozik

• Αλλαγή
πολυ καλο πρωτο ημιχρονω...η ομαδα κατα διαστηματα επαιξε την μπαλα κατω...και εδειξε οτι υπαρχει βαθος στην ομαδα...μια χαρα ηταν για 7 αυγ....παμε γερα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

North_pole

• Guest
Πολύ καλή εμφάνιση για πρώτο φιλικό. Μου άρεσαν πολύ ο Σνάουτσνερ κι ο Βαγγελής (πολύ βελτιωμένος από πέρσυ). Σκεφτείτε ότι έχουμε ακόμη Ουντέζε (όταν και αν θα ετοιμαστεί), Σάλμον, Ιλιεφ και ίσως ένας στόπερ ακόμη. Με αυτούς μέσα θα είμαστε καλύτεροι πιστεύω. Οι νεαροί ήταν μαχητικοί και χαίρομαι να τους βλέπω να παίρνουν ευκαιρίες και να πηγαίνουν καλά. Μου αρέσει που έχουμε πολλούς Ελληνες παίκτες στην ομάδα μας. Μου άρεσε τέλος η γεμάτη Τούμπα. Και μάλιστα καμιά δεκαριά φίλοι που έχουν διαρκείας δεν ήταν εκεί λόγω διακοπών (ήταν πολύ μακριά για να έρθουν). Τούμπα όπως παλιά!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μιας και φέτος θα μιλάμε και για μπάλα μετά από πολύ καιρό, να πω κι εγώ τί είδα:

1) Μια Ιταλική ομάδα πολύ κουρασμένη (2 αγώνες σε 3 μέρες και μάλιστα με πτήση ενδιάμεσα) να περιμένει τον ΠΑΟΚ στην άμυνα της.
2) Έναν ΠΑΟΚ να έχει όλο το γήπεδο για να κάνει παιχνίδι και σε γενικές γραμμές να τα καταφέρνει. Χαρακτηριστικό το ότι ο Μπαλάφας πέρασε αρκετές φορές τη γραμμή του κέντρου όσο οι Ιταλοί περίμεναν πίσω.
3) Στρωτή κυκλοφορία της μπάλας. Πάσες κάθετες και οριζόντιες με τις κοντινές πάσες να αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας μας.
4) Βαγγελής και Μουμίν πολύ καλύτερο δίδμο από τον Βαγγελή και τον Ηλιάδη καθώς και οι δυο μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα και να κάνουν σωστότερες μεταβιβάσεις από τον Ηλιάδη, ο οποίος έχει και κακό κοντρόλ. Πιστεύω ότι ο Ηλιάδης θα παίζει βασικός όταν ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει όχι για να δημιουργήσει αλλά για να αμυνθεί. Στο χέρι του είναι να μάθει να κάνει σωστές πάσες και καλύτερα κοντρόλ.
5) Η άμυνα δε μπορεί να κριθεί, δεν είχε πίεση οι Ιταλοί περίμεναν πίσω και στις αντεπιθέσεις τους κουτσά-στραβά με την ταχύτητα του Χαραλάμπους και του Αραμπατζή/Σνάουτσερ προλαβαίναμε το κακό. Σε στημένες φάσεις όμως χάσαμε 5-6 κεφαλιές κι αυτό καλό σημάδι για την άμυνα δεν είναι.
6) Πρόβλημα στην επίθεση

Για το φίλο που ρωτάει για τον Μελίσση, δεν έπαιξε γιατί ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και ο Παράσχος τον προφύλαξε.

Τα πάντα πάντως θα εξαρτηθούν από το αμυντικό δίδυμο καθώς ο Μελίσσης θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ βασικός στην 11άδα πράγμα που σημαίνει ότι το πού θα παίξει θα καθορίσει και το ποιοι εκ των Χαραλάμπους/Βαγγελή/Μουμίν/Ηλιάδη/Ίλιεφ θα ξεκινούν από τον πάγκο... Σε περίπτωση μάλιστα που και ο Ουντέζε παίζει τότε ο Μελίσσης θα παίζει μάλλον στο κέντρο.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς, εγώ από το σημερινό κρατάω την παρουσία του κόσμου και τις λίγες και καλές ευκαιρίες κόντρα σε μια ιταλική άμυνα, και περιμένω να δω πώς ο Παράσχος θα ενισχύσει την επίθεση και πώς θα αντιδράσει αμυντικά η ομάδα όταν θα παίξει κόντρα σε αντιπάλους που πιέζουν ψηλά.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

LoGotHeTiS

• Guest
Edit Δικέφαλος: Διαγραφή του ποστ σου - άσχετο με το φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ

καθόλου άσχετο φίλε..τεσπα..
« Last Edit: August 08, 2007, 01:04:02 by logothetis »

Offline savage republic

• Βασικός
Το είδα το ματς από το Supersport και αυτό που μου έκανε εντύπωση περισσότερο απ' όλα είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω να τον έχουν φτιάξει μέχρι τέλη Αυγούστου, γιατί έτσι θα έχουμε πολλούς τραυματισμούς, η ομάδα δε θα μπορεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και το πρόβλημα με τις ομάδες που αμύνονται θα είναι πολύ μεγάλο. Κατά τα άλλα, μου άρεσαν κάποια πράγματα, ελπίζω όσα δε μου άρεσαν, να προλάβουν ο Παράσχος και η διοίκηση να τα φτιάξουν μέσα στις επόμενες τρεις βδομάδες. Αναμένουμε.

giannis80

• Guest
Δεν το παίζουμε προπονητές,απλά βγάζουμε κάποια αγωνιστικά συμπεράσματα.
1. Σίγουροι τουλάχιστον για Ξάνθη να ξεκινήσουν είναι Φερνάντεζ, Σνάουτσερ, Μπαλάφας, Βαγγελής, Βρύζας, Χριστοδουλόπουλος και μάλλον Κωνσταντινίδης.
2. Όπως είπε και ο Δικέφαλος, εκτός του Βαγγελή, από τα χαφ Μουμίν, Ηλιάδη, Ορφανό, καλύτερα στάθηκε ο Μουμίν.
3. Δεν νομίζω οτι ταιριάζει στον Χριστοδουλόπουλο να παίζει περιφερειακά, αριστερά-δεξιά, πίσω απο βρύζα κτλ.
4. Ο Χαραλάμπους ας πούμε καλά στάθηκε σαν στόπερ, απλά εμένα προσωπικά κάτι δεν μου κολλάει.Προτιμώ Μελλίση εκεί μαζί με Μπαλάφα.
5. Εντάξει, Άλαν για μπούλο, Μπαϊάνο ξέρει μπαλίτσα, πιστεύω θα βοηθήσει.
Αυτά τα ολίγα, γενικά η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα, πιστεύω όμως οτι γίνεται καλή δουλειά από Παράσχο και σε τομέα φυσικής κατάσταση και σε θέμα στρωτού ποδοσφαίρου.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Na kanoun trigwnakia paixtes tou PAOK posa XRONIA eixame na doume..
Polla kala stoixeia apo tin omada..
Pame kala..

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Μην βαράτε ρε. Ξέρω ότι υπάρχουν χίλια δύο ελαφρυντικά.
Κακό είναι να θέλω από την ομάδα μου να βλέπω μπαλίτσα σαν αυτή του Νιόνιου χθες;
Κακό είναι να ζηλεύω τον Λίνεν σαν προπονητή; Πάλι δηλαδή να ψάχνουμε για προπονητή τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο;
Όσο για τους τρεις μαλάκες (λαγό, γκέι και ξαδέρφη) είδα τα χάλια τους, δεν είμαι μαλάκας. Αν και η ΑΕΚ θα πάει καλά κατ'εμέ.
Και ακόμα, τον Μουμίμ δεν τον πιστεύω ρε μάγκες καθόλου. Τον είδα σε πολλά ματς και πιστεύω ότι για ΠΑΟΚ δεν κάνει.
Για τον Βαγγελή, γυμνάσιο πήγαινα και διάβαζα για το δεκάρι με το ταλέντο... Και ακόμα στα 25 ψάχνει την θέση του. Άσε που παίρνει κάρτα και στο οικογενειακό διπλό... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
Τέλος για Ηλιάδη, πιστεύω ότι μαζί με οικοδόμο και Ντάνι, είναι οι μοναδικοί που παίζανε σε λαγό, γκέι και ξαδέρφη. Το να μένει πάγκο επειδή δεν έχει καλό κοντρόλ και πάσα, πιστεύω ότι είναι αστείο, την στιγμή που παίζει ο Μουμίν, ο Βαγγελής και ο Ορφανός...
Τέσπα. Ας πάμε λίγο σε κάτι που είπε και ένας αδερφός πιο πάνω. ΡΕΕΕΕΕ ΖΑΓΟΡ... Τι γήπεδο είναι αυτό; Τι έγινε σε τρεις μήνες ρε μάγκες;
Το χαλί έγινε τυρί γκούντα; Περιμένω μια απάντηση σε αυτό από το site της ΠΑΕ.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ