Τέλος καλό, όλα καλά. Σας είχα πει απο χθές ότι σήμερα θα τελείωνε θετικά το θέμα είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν αυτές τις δύο μέρες και έστω με την παρουσία τους πίεσαν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης. Αν δεν είσασταν εσείς μάγκες μου, αν δεν ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ, δεν θα γινόταν τίποτα. Εγώ μερικές μέρες ήμουν μακριά απο τις εξελίξεις λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Μίλησα σήμερα με τον Alamana85 και συγκινήθηκα, φίλε μου να είστε καλά, που τα παιδιά έτρεχαν απο χθές το βράδυ και οι περισσότεροι απο εμάς δεν κοιμηθήκαμε καν χθές, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν διαρκώς στην τσίτα και το τρέξιμο. Σε αυτούς οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ.
Φυσικά τα εύσημά μας στην πρώτη ΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση, του μετά απο δεκαετίες ελεύθερου ΠΑΟΚ, στον Θοδωρή τον Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του. Εμείς, θα τους στηρίξουμε με ότι μέσα διαθέτουμε. Εδώ στηρίζαμε για το καλό του ΠΑΟΚ απατεώνες του κοινού Ποινικού Κώδικα, αρχιλαμόγια του κερατά, θα αφήσουμε έτσι την πρώτη επαναστατική διοίκηση του ελεύθερου ΠΑΟΚ; Φυσικά θα πάρουμε μετοχές, με νύχια και με δόντια, όχι 1 ... όχι 10 ... χιλιάδες ... εκατομμύρια. Απο εμάς εξαρτάται πλέον να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που είναι στη διοίκηση και αυτό θα κάνουμε, αφήνοντας για μιά ακόμα φορά άφωνη όλη την Ελλάδα με την δύναμή μας και την αγάπη μας για τα τέσσερα ιερά γράμματα ... Π.Α.Ο.Κ.
Τίποτα πλέον δεν μας σταματά ... το ποτάμι, πίσω δεν γυρίζει, ο λαβωμένος γίγαντας που σάλευε χαροπαλεύοντας, στέκεται πάλι στα πόδια του. Ήρθε η ώρα μας ... ήρθε η ώρα του Π.Α.Ο.Κ. Φίλοι μας, χαρείτε με την χαρά μας ... εχθροί μας, τρέμετε ... απο σήμερα εμείς θα κοιμόμαστε τα βράδια και εσείς θα χάσετε τον ύπνο σας ... ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. είναι πλέον εδώ, σύσσωμος, ενωμένος όσο ποτέ, δυναμωμένος απο τα χτυπήματα που μας ρίξατε τόσες δεκαετίες, τώρα πλέον έφτασε η ώρα να μας νοιώσετε καλά στο πετσί σας!!!