Author Topic: ΠΑΟΚ βόλει περίοδος 2007 - 2008  (Read 7690 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ βόλει περίοδος 2007 - 2008
« Reply #280 on: April 03, 2008, 13:10:43 »
Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω πάει ποτέ σε κανέναν αγώνα του βόλει. Ακόμη και για πρωτάθλημα να πηγαίναμε, πολύ δύσκολα θα πήγαινα σε αγώνα βόλει, εκτός αν τύχαινε.
Αν βγω και πω πως με πειράζει τώρα που πέφτουμε θα ήμουν ψεύτης.

Το μόνο που έχω κάνει για το βόλει και όχι μόνο, είναι που είμαι μέλος στον ΑΣ και πληρώνω τη συνδρομή μου και ψηφίζω τον Χ πρόεδρο του ΑΣ, ο οποίος είναι υπεύθυνος να ελέγξει το ΤΑΠ, στη προκειμένη περίπτωση.
Ούτε μπορώ και ούτε θέλω να ασχοληθώ περισσότερο για το βόλεϊ και για τα υπόλοιπα αθλήματα.

Τα 7 ευρώ μου το μήνα και η ψήφος μου είναι για μένα υπεραρκετά.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #281 on: April 03, 2008, 14:08:08 »
ka8iste re paidia h va8mologia shmera auth den einai?

Oι Θεσσαλονικείς παραμένουν στην κορυφή της μίνι λίγκας, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για το διακοπέν αγώνα ΑΕΚ - Εθνικός Αλ.

Βαθμολογία (23 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 20 (30-54)
2. ΑΕΚ 19 (34-58)
3. Εθνικός Αλεξ. 16 (22-56)

k exw mia aporia: AFOU DIEKOPH O AGWNAS TOU XANOUMIOU GIA EPEIDODIA, GIATI DEN TIMWREITAI?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #282 on: April 03, 2008, 15:22:40 »
σε αυτή την βαθμολογία αεκ και εθνικός έχουν ένα αγώνα λιγότερο
και περιμένουν την απόφαση για το παιχνίδι που διακόπηκε.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

mitsos_g4

• Guest
« Reply #283 on: April 03, 2008, 15:27:35 »
uper poias omadas tha vgei i apofasi gia to match auto????kserei kaneis ti akougetai?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #284 on: April 03, 2008, 15:33:29 »
Λοιπόν μέσα στη μέρα θα γράψω κάποια πράγματα για το άθλημα που αγαπώ και παρακολουθώ όποτε βρίσκομαι επάνω.
Για την αεκ απολογείται σε λίγο για την ρίψη μπύρας στον αγκώνα παίκτη του εθνικού.
Ο παίκτης επικαλέστηκε  αδυναμία να συνεχίσει τον αγώνα και ετσι διακόπηκε ο αγώνας.
Η αεκ κατέθεσε ένσταση γιατί υποστηρίζει πως ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός. Οι διαιτητές όμως βασιζόμενοι στους κανονισμούς και με την γνωμη του γιατρού διέκοψαν τον αγώνα.
Τώρα τι θα γίνει θα μάθουμε σύντομα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: April 03, 2008, 15:36:40 »
Entaksei egw apla sou lew, oti sthn telikh den tha phgaina sthn mpalla se mia tetoia periptwsh...Dioti polu apla to ena peftei, to allo einai adiaforo, dhladh thelei kai ligh logikh...Kai mhn to pairneis proswpika, oute ta xwnw se kanenan, opoios antexei paei, einai sketo sfiksimo sto stomaxi auta ta mats....ante pantws osoi mporeite kante thn maggia kai pate mpas kai ginei tipota....

An eixe to volley frabala, tote na deis posoi tha phgainan. Osoi phgainan palia kai sto basket kai twra oute pou rwtane.
Oute me titlous exei na kanei oute me diakriseis. Apla o mesos paoktshs goustarei to xavale kai monon...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #286 on: April 03, 2008, 15:52:15 »
pantws suzitiseis tou tupou giati fwnaksan kapoioi partizan kai na psaxnoume tous logous den eixe megali proselefsi sto gipedo nomizw oti einai ligo akaires parolo pou einai eksisou simantikes.na tis suzitisoume alla oxi twra.
i omada peftei mallon kai prepei na skeftoume pws mporei na swthei.ta senaria upovivasmou mporei kapoios na t anaferei kai ti prepei na kanoume gia na swthoume.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: April 03, 2008, 16:44:03 »
μεθαυριο σαββατο ο επομενος αγωνας στην αλεξανδρουπολη με τον τοπικο εθνικο 19:00...

νικη παση θυσια!!!...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: April 03, 2008, 16:48:07 »
Να μην περιμενουμε την αποφαση για το αλλο ματς, αλλα να κοιταξουμε την παρτη μας, μια νικη θελαμε και καταφεραμε και χασαμε..τους αναστησαμε.
Εχουν και ενα παιχνιδι λιγοτερο αυτοι, ανετα βρισκομαστε σε μειονεκτικη θεση.
Παση θυσια νικη με εθνικο!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #289 on: April 03, 2008, 17:15:17 »
Θέλω να πω πέντε πράγματα για το άθλημα που αγαπώ, κάποια τα συζητούσα εδώ και δυο μήνες με κάποια μέλη του φόρουμ και θεωρώ πως άργησα.
Όχι βέβαια πως με τα γραφόμενα μου θα άλλαζε τίποτα, αλλά ίσως κάποιοι μάθαιναν τα ευτράπελα που έχουν γίνει φέτος σε αυτή την ομάδα.
Και να ξέρουν σαν μέλη του ΑΣ  ΠΑΟΚ τι θα πρέπει να πράξουν στην συνέλευση.

Βασικός υπεύθυνος για αυτό το χάλι μετά τον Ανδρέου, είναι ο Α.Σ ΠΑΟΚ.
Κάπως αργά κινητοποιήθηκε ο ΑΣ όπως και στα άλλα αθλήματα.
Έχουν γίνει σκηνικά φέτος που δεν αρμόζουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Όταν φεύγουν  παίκτες  όπως ο Μπαμπαλιούτας , ο Κυριαζής ο Καραγιάννης, ο Χάνσεν, ο Αρμενάκης και ο Καρυπίδης
Όταν δεν κάνεις μεταγραφές ουσίας.
Όταν κάποιοι έλεγαν το καλοκαίρι πως η ομάδα τερματίζει τέταρτη και πως παίκτες σαν τους παραπάνω είναι ακριβοί, ενώ με τα μισά λεφτά θα έχουν για πλάκα την ομάδα τέταρτη.
Όταν κάθονται σε μια χρονιά  4 προπονητές στον πάγκο.
Όταν πουλάς ταλέντα σαν τον Καραγκιόζη
Όταν καταθέτεις συμβόλαιο τελευταία μέρα των μεταγραφών κι δεν έχεις φροντίσει να έχεις κενή θέση για τον ξένο που θέλεις να πάρεις.
Όταν πηγαίνεις στην Πάτρα για αγώνα οδικώς !
Όταν ο πρόεδρος του βόλεϊ τηλεφωνεί σε παίκτη και τον ενημερώνει πως δεν χρειάζεται να δώσει το παρόν στο γήπεδο, ενώ έχει ακόμα σε ισχύ συμβόλαιο.
Όταν φέρνεις τον Γκάβρανσιτς για πασαδόρο και τον έχεις σε ξενοδοχείο με παράπονα
Όταν δεν πληρώνεις μισθούς και δόσεις συμβολαίων
Όταν δεν έχεις σελίδα στο ίντερνετ για την ενημέρωση του κόσμου.

Όταν γίνονται όλα αυτά σε μια ομάδα τότε τι μπορεί να περιμένει κάποιος. Είναι γεγονός πως στο βόλλευ η προσέλευση του κόσμου είναι μικρή μη ξεχνάμε όμως πως και στο μπάσκετ είναι μικρή.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως σε δυο μήνες περίπου θα γίνει η Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ και εκεί κάποια θέματα όπως η τύχη του μπάσκετ και του βόλλευ πρέπει να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις.

Να μη ξαναέρθει τέτοια χρονιά για την ομάδα σε κανένα άθλημα.

Είναι δυνατόν μέσα σε μια μέρα να παίρνονται ? αποφάσεις για τόσα  τμήματα του συλλόγου;

Μήπως πρέπει να γίνονται τακτικότερες συνελεύσεις ώστε να παίρνονται αποφάσεις;

Μήπως και αυτή η συνέλευση θα χαθεί για να βγάλουμε άκρη για την Τούμπα; (και αν βγάλουμε)

Μήπως πρέπει σαν φόρουμ ιδέα ρίχνω, να καταθέσουμε κάποιες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου; Όπως π.χ κάναμε με την πρόταση των 82 υπογραφών. Μυαλά και χέρια καλά έχουμε  μια απόφαση είναι.

Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, ο καθένας μόνος του κι όλοι μαζί.

Πρέπει να γίνουν αλλαγές, πέρσι ο πρόεδρος υποσχέθηκε πως θα συζητούσαμε το θέμα μπάσκετ, έγινε ότι έγινε εκείνη τη μέρα και σήμερα παλεύουμε να σωθούμε.

Τα ίδια και στο βόλλευ χάθηκε πολύς χρόνος, κάποιοι τα έβλεπαν από την αρχή που θα καταλήξουν τα πράγματα και αν στο μπάσκετ μπήκε το νερό στο αυλάκι στο βόλλευ δεν υπάρχει τέτοια προοπτική.
« Last Edit: April 04, 2008, 00:10:41 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #290 on: April 03, 2008, 17:18:13 »
Δηλαδή δεν υπάρχουν επιτροπές για κάθε άθλημα ξεχωριστά; Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι/έφοροι/πως αλλιώς λέγονται;

edit tsakalaki

Για ποιο άθλημα μιλάς ακριβώς;

edit: Για τον ΑΣ μιλάω. Δεν έχει σε κάθε άθλημα δικό του εντεταλμένο έφορο/υπεύθυνο που διαχειρίζεται το μπάτζετ;
« Last Edit: April 04, 2008, 02:14:44 by egoist »

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #291 on: April 03, 2008, 17:27:09 »
Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω πάει ποτέ σε κανέναν αγώνα του βόλει. Ακόμη και για πρωτάθλημα να πηγαίναμε, πολύ δύσκολα θα πήγαινα σε αγώνα βόλει, εκτός αν τύχαινε.
Αν βγω και πω πως με πειράζει τώρα που πέφτουμε θα ήμουν ψεύτης.

Αυτή ακριβώς την άποψη θα ήθελα να αναπτύξω και για τον εαυτό μου και, απ την προσωπική μου εμπειρία, για την πλειοψηφία των απλών ΠΑΟΚτσήδων.
Αυτή τη στιγμή ο ερασιτέχνης δεν έχει λεφτά. Ο ΑΣ και τα επιμέρους τμήματα του (εκτός ποδοσφαίρου αααατε και μπάσκετ υπό προυποθέσεις): Δεν μπορεί να βρει ούτε χορηγίες ούτε να πείσει τον κόσμο να πάει να δει τα ματς να πάρει διαρκείας σε τέτοια αθλήματα ούτε να βρει ισχυρούς επενδυτές που θα κρατούν τα τμήματα αυτά σε αξιοπρεπή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚτσής δεν ενδιαφέρεται για το χάντμπολ δεν ενδιαφέρεται για το βόλευ δεν ενδιαφέρεται για το πόλο δεν ενδιαφέρεται για την κολύμβηση, δεν ενδιαφέρεται ρε παιδί μου για άλλα πραματα εκτός του ποδοσφαίρου και, υπό προυποθέσεις, του μπάσκετ. Το κοινό στα υπόλοιπα αθλήματα είναι 50 άτομα που τους αρέσει, 50 συγγενείς και φίλοι και άλλοι 100 στην Ελλάδα που παρακολουθούν αλλά δεν είναι σε θέση να στηρίξουν τα τμήματα. ΟΛΟ το ενδιαφέρον θα είναι αν τυχόν πάει κανα τελικό κυπέλλου/πρωταθλήματος κάποιο τμήμα άντε κανα ματς με ρούλη/γαύρο κ εκεί θα χει 500 άτομα αντί για 100. Άντε κι άμα πέφτει κάνα τμήμα να μπούμε να δούμε πόσο πήγε το σκορ στα πλέι άουτ. Για μένα, και το ξεκαθαρίζω για μένα, τμήματα για τα οποία δεν έχει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να υπάρχουν.
Ξέρω ότι θα βγείτε και θα μου πείτε μα πως ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα κ πρέπει να έχει εκπροσώπηση παντού κλπ κλπ ή ότι πρέπει να κάνουμε ΠΑΟΚτσάκια από κάθε τμήμα κ.ο.κ. αλλά αν το δεις ψυχρά αυτά είναι λόγια του αέρα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μικρύνει άμα δεν έχει τμήμα πινγκ πονγκ. Όσα ΠΑΟΚτσάκια κάνει με κάθε πρωτάθλημα (λέμε τώρα) το χάντμπολ κάνει 1 νίκη επί του γαύρου στη μπάλα. Για έσοδα στον ΑΣ ούτε λόγος, ποια έσοδα... Ότι και να μου πείτε εκτός αν βρείτε καμία στατιστική έρευνα που λέει ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι...βολλεικοί, εγώ είμαι σίγουρος ότι το 99% των ΠΑΟΚτσήδων (και των περισσότερων Ελλήνων φιλάθλων) ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, και μετά το μπάσκετ.Όπως είπε κ ο PAOKCURE, και πρωτάθλημα να παίρναμε, άντε να ήταν 500 άτομα στο γήπεδο αντί για 100. Αυτό έιναι, τέλος.
Έφτασε η ώρα νομίζω να δούμε κάποια πράγματα πιο ψυχρά σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ. Το ότι έχει το σήμα της ομάδας που αγαπώ μια φανέλα δεν σημαίνει για μένα ότι ξεχνώ όλα τα υπόλοιπα και βαράω παλαμάκια και λέω μεγάλα λόγια. Σε ενδιαφέρει, Γιώργο, το βόλευ? ΟΧΙ. Συνεπώς δεν θα το στηρίξω, θα δώσω τα λεφτά μου για κάτι που με ενδιαφέρει. Μην με παρεξηγήσετε ότι είμαι "πρώτα φίλαθλος του ποδοσφαίρου και μετά ΠΑΟΚ". Δεν είναι ετσι. Είμαι πρώτα ΠΑΟΚ γι αυτό στηρίζω μόνο οποιοδήποτε τμήμα του μπορεί να μην φυτοζωεί. Προσοχή, όχι "δεν φυτοζωεί" γιατί κ το μπάσκετ φυτοζωεί, αλλά "ΜΠΟΡΕΙ να ΜΗΝ φυτοζωεί με τη στήριξή μας στο μέλλον" και στήριξη το χάντμπολ δεν θα δεί ποτέ όσο είναι τα σημαντικά τμήματα έτσι. Αν γίνουμε υπερδύναμη στη μπάλα και στο μπάσκετ ας τα ανοίξουμε τα άλλα τμήματα ξανά, δεν θα χάσουμε την... τεράστια ιστορία τους.
Προτιμώ να μην κρύβομαι πίσω απ το δάκτυλό μου και να πω ότι ναι ρε, δεν νοιώθω κανένα ηθικό εκβιασμό να στηρίξω την ομάδα βόλει επειδή έχει το ίδιο σήμα με την ομάδα ποδοσφαίρου/μπάσκετ που με έκανε ΠΑΟΚ. Και όταν σκέφτομαι ΠΑΟΚ δεν σκέφτομαι το χαντμπολ σκέφτομαι την Τούμπα. Το να υπάρχουν αθλήματα που είναι μόνο βάρος στον ΑΣ και συσπειρώνουν καμιά 50ριά ΠΑΟΚτσήδες μόνο όταν παίρνουμε πρωτάθλημα η πέφτουμε εμένα μου φαίνεται ανούσιο. Αν μπορούσαν να κλείσουν όλα τα τμήματα και να επινοικιάσει την περιουσία τους στον ΑΟ Καρδίτσας ώστε να βοηθηθεί η μπάλα και το μπάσκετ, καθόλου δεν θα με πείραζε.
Ξέρω ότι θα διαφωνήσουν πολλοί, ίσως και οι περισσότεροι, με αυτά που έγραψα. Αλλά σκεφτείτε αν πρακτικά έχουν βάση αυτά που λέω η όχι, χωρίς συναισθηματισμούς και λόγια του αέρα, με ψυχρά σκληρά επιχειρήματα.
Θα ήθελα να δω την άποψη ατόμων που δεν ενδιαφέρονται η τουλάχιστον δεν καίγονται για τα αθλήματα πέραν του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Γιατί οκ ο tsakalaki το βρίσκω λογικώ να διαφωνεί σε όλα όσα έγραψα αφού του αρέσει πολύ το βόλει. Επαναλαμβάνω, χωρίς επιχειρήματα τύπου "θα μικρύνει ο ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ είσαι, πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις παντού, να αλλάξουμε την ψυχοσύνθεση όλων των ΠΑΟΚτσήδων για να τους κάνουμε χαντμπολικούς" κλπ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #292 on: April 04, 2008, 00:00:45 »
ανεκαθεν μου αρεσε το βολλευ και καποτε προσπαθησα και να παιξω,χωρις ιδιαιτερη επιτυχια
σεβαστη η γνωμη σου alkaholic αλλα εγω διαφωνω.το βολλευ του ΠΑΟΚ ανεκαθεν ειχε κοινο
και προσωπικα για μενα ισχυει αυτο που περιμενεις να ακουσεις.στηριξη σε ολα τα τμηματα του ΠΑΟΚ
προσωπικα και χωρις να θελω να αντιδικησω με καποιον που εχει αντιθετη γνωμη.
για φετος ξερω λιγα πραγματα,οπως για παραδειγμα την φυγη πολλων παικτων(στο σκουληκι πηγαν αρκετοι απο αυτους)
το μεγαλυτερο εγκλημα κατ'εμε ηταν η φυγη του κυριαζη του καλυτερου σου ελληνα παικτη
και χρονια μελος της εθνικης.αυτα αγωνιστικα συν τα πιο αναλυτικα που γραφει το tsakalaki οδηγησαν
την ομαδα εκει που ειναι σημερα.παμε στα εξωαγωνιστικα.
το μεγαλυτερο εγκλημα εδω εχει γινει εδω και περιπου 10 χρονια
φταει και ο ανδρεου βεβαια.καταρχην ολες οι ελληνικες ομαδες εχουν προβλημα στην βοηθεια απο τον κοσμο.ολες.
ο ΠΑΟΚ παντα αναλογα με τα οικονομικα του ειχε μια ομαδα μετρια που μερικες χρονιες αν το "ανοιγμα" μπορουσε να
βγει ηταν καλη αλλα οχι αρκετη για τιτλο.αλλα θεσεις τετραδας η κοντα σ'αυτην ηταν εφικτες.ο ανδρεου με προσχημα
την μη υποστηριξη του κοσμου διελυσε φετος αυτη την ομαδα.κυριως διελυσε την οποια οικονομικη διαχειρηση ειχε γινει
ξεκινωντας απο περσι.ανοιχτηκε πανω απο τις δυναμεις του,με συνεπεια την κατρακυλα φετος.
θα μου πειτε οσοι τα παρακολουθειτε αυτα τα ξερουμε τωρα τι κανουμε.
εγω δεν εχω την δυνατοτητα να βοηθαω οπως θα θελα το συγκεκριμενο τμημα οπως και πολλοι εκτος θεσσαλονικης νομιζω
το πιο απλο που μπορουμε να κανουμε ειναι να γραφτουμε στον Α.Σ. και να ελπισουμε οτι καποια λεφτα θα πανε κι εκει
(παλι το tsakalaki γραφει πολλα ενδιαφεροντα).σιγουρα τα λαμογια ευθυνονται για την καταντια σε μπασκετ βολλευ
ζω για τη μερα που θα απαλλαχθουμε απο αυτους και θα ειμαστε ελευθεροι...

Υ.Γ μεγαλο ξενερωμα να γραφεις και να σου λεει αποσυνδεση μολις πατας αποστολη

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #293 on: April 04, 2008, 11:09:08 »
Κι εγώ είμαι υπέρ της άποψης να υπάρχουν και να πηγαίνουν καλά όλα μα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Απλά, και μιλώντας προσωπικά, το να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ απαιτεί πολλά. Και χρήμα και χρόνο και στομάχι.
Εγώ δεν έχω περίσσευμα σε κανένα από τα δύο συν ένα επίφοβο στομάχι-διυλιστήριο.
Οπότε κάνω τις επιλογές μου και λέω. Θα δώσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μου για διαρκείας και μετοχές στη ΠΑΕ, θα πάω σε μερικά παιχνίδια στο μπάσκετ και έχω στάνταρ και τη μηνιαία συνδρομή στον ΑΣ.

Αν κάποιος μπορεί να διαθέσει αλλιώς το χρόνο και τα χρήματά του καλώς. Δεν μπορώ όμως να μου λένε να αφήσω τη μπάλα και να ασχοληθώ με κάτι που δεν με αγγίζει. Ούτε να προσποιηθώ ότι με στενοχωρεί αυτό, στο πλαίσιο ενός Politically Correct ΠΑΟΚτσή.

Εύχομαι στο βόλει να σωθεί απ' την καρδιά μου και αν συζητηθεί στη ΓΣ έχω βρει το κατάλληλο άτομο για να ενημερωθώ (tsakalaki).  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

IronEagle

• Guest
« Reply #294 on: April 04, 2008, 12:49:06 »
Diki mou apopsi (....pou distixos "stenaxorei" pollous edo mesa)
einai oti exoume mperdepsei tin pou... me tin bourtsa !!!!

Genikos se olo ton kosmo yparxoun ETAIRIES pou poulane EMPOREYMETA !!! Alles poulane podosfairo, alles mpasket, alles American Football, Tennis, Volley klp. klp. klp. klp. !!!! To ka8e EMPOREYMA exei kai tous ENDIAFEROMENOUS oi opoioi to stirizoun, ....stirizoun taytoxronos tin ETAIRIA pou to poulaei !!!!

H diki mas ETAIRIA loipon legete "PAOK" kai poulaei apo sardelles mexri kai kounoupidi (Mpasket, podosfairo, Volley, Ice Hokey (alli8eia pou xa8ikan ta PAOKtsakia pou forane ton dikefalo sto sti8os kai paizoun Ice Hokey ? ? ?), Handball, Rallye-Team, Tae Kwon-Do, Omada Palis kai kai kai kai kai............!!!

Etsi loipon gia na 8eori8oume kaloi "pelates" prepei oposdipote na agorzaoume kai na stirizoume OLA ta parapano, dioti allios 8a 8eori8oume apo tous ypoloipous sin-pelates (sin-opadous) mas, ligotero PAOK ap'oti einai oi aytoi !!!

.....kouloubaxata !!!!  Ellas to Megaleio Sou !!!  H Ellas dioikite apo Ellines,    .......distixos !!!!

IronEagle

• Guest
« Reply #295 on: April 04, 2008, 13:16:50 »
Para8eto edo ena post mou apo to topic tou Ice hokey pou isos na endiaferei !!!
To idio isxyei kai sto Volley, kata tin prosopiki mou gnomi !!!

Gia na min mpoume se diadikasia dialogon kai pareksigi8oume pali, kseka8arizo oti auro to post afora tin @Maria kai genikotera ta paidia tou Ice Hokey !!!  Oi 8ermoi ypostiriktes ton ekastote A.S., as min mpoune stin diadikasia na to diabasoun kan !!!

@Maria,
mia bdomada prin tin enarksi tou pagosmiou prota8limatos kai meta apo filiko agona tis Germanias vs. Elbetia (1:5), bgeike o proedros tis germanikis omospondias IceHokey (DEB = Deutscher Eishokey Bund) kai dilose tin disareskeia tou gia ton tropo leitourgeias ton prota8limaton, stin xora, opos epeisis apo tin eleipsi probolis tou a8limatos apo ta germanika MME !!! Tonise oti me aytin tin taktiki einai 8ema xronou na EKSAFANISTEI to a8lima apo tin Germania kai na diali8oun ta prota8limata opos exei ginei kai se alles xores (les na ennoouse KAI auto tis boulgarias ? ? ?) !!! 

Epeisis 8elo na 8imiso ena paromoio peristatiko sto germaniko Basket, opou meta to '93 eno itan prota8litria Europis i Germania, ta MME eksakolou8ousan na "snomparoun" ta enxoria prota8limata tous, ftanontas to a8lima ena bima prin tin katasrofi !!!

Kataleigoume sto oti, ena megalo pososto epitixias ekstartate kai apo tin "diafimisi" stin T.V. kai ton tileoptiko xrono pou 8a xarisei ena kanali se sigekrimeno prota8lima/agonisma !!!

Auto pou 8elo na sas po telikos einai, oti an parameinete makria apo ton A.S., kai kataferete apo monoi sas na proselkisete kapoious xorigous, oi opoioi 8a epixorigoun tin proboli sas se ena tileoptiko kanali (esto kai mikro), siga siga balete sto tripaki tous xorigous gia to xtisimo enos pagodromiou stin Saloniki, kai oi eggrafes melon oi opoioi agapane to a8lima na ginonte apeu8eias se sas (diladi na exete kapoio grafeiaki sto kentro tis poleis, opou 8a mporoune na mazeuoun plirofories oloi oi endiaferomenoi, opos epeisis na eggrafonte os melloi stin omada sas) pisteyo me tin parodo tou xronou na kataferete kai na "breite" ton dromo sas !!!
Ean tora perimenete omos apo tion A.S.-katsari, na exete xeri bo'i'8eias tote zito pou ka'i'kame !!!
Distixos me autous tous an8ropous pou dioikoune ton PAOK pleon einai "disfimisi" na pas os PAOKtshs se kapoio ypourgeio 'H na baleis ton A.S.-katsari na sou zitisei apo ton dimarxo i ypourgo a8litismou na sou xtisei pagodromio gia tin omada Ice Hokey tou PAOK !!! 

Prepei na ginei mia arxi kai na apokobonte siga siga ta a8limata apo ton A.S. (ypo tin simerini tou morfi), kai an tixon den exei ginei i epafi me tous "kyrious"ston A.S., ka8isteristeto oso to dinaton pio poli !!!

8elo omades protagonistes sta enxoria prota8limata, kai oxi komparsous pou apla simplironoume tous 16 kai den exoume na plirosoume tous ekastote proponites, eno exoume propliro8ei tin kratiki epixorigisi tis ka8e omadas ksexorista !!!! 

Nai stis a8litikes omades PAOK !!!
Oxi sto ntabatziliki katsari !!!!

(*) Opou katsaris = A.S. = M.L.B. = X.D. klp. klp.     .....distixos !!!

apostolos

• Guest
« Reply #296 on: April 04, 2008, 13:18:44 »
Ela re IronEagle, ma klassikos isopedwths, to mono pou eipame einai mia kai exe ftasei h omada sto xeilos tou gremou, osoi mporoun as pane giati oloi ma oloi aneksairetws (kai esu sigoura mesa sou) stenoxwriomaste me thn katastash...Enas upovivasmos einai panta enas upovivasmos, kaneis den evgale paokometra edw pera....
Ektos an mou peis oti isxuei to idio kai gia to basket na paw paso tote, allo proion ekeino ara as asxolhthoun autoi pou agorazoun apo ekeino to proion kai oxi apo th mpalla kai as stenoxwrethoun mono autoi.....
Kai mhn ta xesoume twra, de milaw gia xandball, polo klp. Kaka ta psemmata ekei xesthke h forada sto alwni...Alla edw milame gia to No.2 kai No.3 athlima. Enas Vania Grbic forese th fanela tou PAOK estw kai sta geramata, dhladh o Maradona tou volley, e emena na dw ayth thn omada A2 tha mou th spasei afantasta kai estw kai twra se ena duo kwlopaixnida tha phgaina....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #297 on: April 04, 2008, 13:51:15 »
Iron Eagle δε νομιζω απο το δικο μου ποστ η οποιουδηποτε αλλου χθες και σημερα εσυ να καταλαβες για ΠΑΟΚομετρα
και ποσο ΠΑΟΚτσης ειναι αυτος και εσυ δεν εισαι.σεβαστες οι γνωμες ολων.απλα οπως σεβεται καποιος αυτα που λες
,και πραγματικα εν μερει μπορει και να εχεις δικιο για τα τοσα τμηματα του Α.Σ,ετσι σεβασου κι εσυ
οποιον ασχολειται με αυτα τα τμηματα.ειτε ελαχιστα,ειτε και ολη την μερα του.φιλικα στο λεω
και προσωπικα τον εαυτο μου τον νιωθω "λιγοτερο" ΠΑΟΚτση απο καποιους αλλους γιατι πραγματα που θα θελα να ζησω
απο κοντα τα ειδα εξ'αποστασεως.

zagorakis

• Guest
« Reply #298 on: April 04, 2008, 16:33:24 »
Απορρίφθηκε αίτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ απέρριψε αίτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, το οποίο κατατέθηκε σήμερα το πρωί, για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο για τα πλέι άουτ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Ανδρών. Ο λόγος που επικαλέστηκε η ακριτική ομάδα είναι ο τραυματισμός του αθλητή της Σιδηρόπουλου, στη συνάντηση της 29ης Μαρτίου με την ΑΕΚ, που διακόπηκε. Η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα επειδή δεν προβλέπεται αναβολή αγώνα λόγω τραυματισμού αθλητή. Επιπροσθέτως, το αίτημα κρίθηκε εκπρόθεσμο.

www.metrosport.gr

zagorakis

• Guest
« Reply #299 on: April 05, 2008, 21:33:42 »
epitelous niki mesa sti alexandroupoli me 3-2 set.
1ο σετ: 39-41 
2ο σετ: 25-22
3ο σετ: 21-25
4ο σετ: 26-24
5ο σετ: 12-15