Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08  (Read 24182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2007/08
« Reply #220 on: June 27, 2007, 19:30:39 »
egw pantos to diko mou 8a to afisw sthn ellada....
;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

reset4

• Guest
« Reply #221 on: June 27, 2007, 19:40:17 »
e entaksei re paidia as ftasoume ta 15000 diarkeias k me ton levadiako as erthoun oi misoi.. kai oi alloi 9000 as kopsoun eisitirio.. sas xalaei dld na exei me levadiako 16000 kosmo??

billaras

• Guest
« Reply #222 on: June 27, 2007, 19:53:58 »
egw pantos to diko mou 8a to afisw sthn ellada....
Wink

auti pantos einai i sostoteri kinisi.
opoios exei isitirio diarkias kai einai apo poli makria kai einai gia kana dio tria ante 5 match ton xrono as to afisei to diarkias stin ellada kai ama ginete salonika gia na exei panta kosmo to gipedo kai otan erthei o kairos ton nterbi paei kai to pernei kanonika apo auton pou to dose.vevea edo thelei empista atoma....oxi tixea pare esy. ;)

reset4

• Guest
« Reply #223 on: June 27, 2007, 20:01:44 »
sumfwnw.. k kalutera an skeftetai kapoios na parei stin 4 k na min pigainei.. as parei kalutera gia tin 7 ena eisitirio na meinoun oi kenes ekei..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #224 on: June 27, 2007, 21:22:52 »
Διαφωνώ. Κρατήστε τα διαρκείας σας και μην τα δίνετε σε κανένα. Όποιος θέλει εισιτήριο να πάει στα εκδοτήρια. Και αν δεν υπάρχει εκεί λόγω εξάντλησης τους, ας πάει στο καφενείο να το δει. Έτσι όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και έμενε η ομάδα να παίζει με τα γνωστά 8-10 χιλιάδες άτομα. Αφήστε που επειδη πλέον θα είναι ονομαστικά, μπορεί να σας αποδωθούν ευθύνες αν ο τύπος που του το δώσατε κανει καμμιά λαλακία και σας απαγορευτεί του χρόνου η είσοδος στον Ναό.

Αδέλφια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξαναγίνει μόδα. Τα εισιτήρια της Τούμπας πρέπει να ξαναγίνουν "τα μαγικά χαρτάκια". Οι μαυραγορίτες πρέπει να ξαναεμφανιστούν έξω από το γήπεδο, όσο και αν φοβούνται ότι θα "χαλάσουμε" τις μάπες τους. Έτσι ώστε αυτός που τώρα λέει "σιγά να μην πάρω διαρκείας. Εισιτήριο θα βρω!" να τρώει πόρτα και την επόμενη χρονιά να είναι από τους πρώτους που θα τρέχει να αγοράσει ένα από αυτά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

kostas4

• Guest
« Reply #225 on: June 27, 2007, 21:31:16 »
Διαφωνώ. Κρατήστε τα διαρκείας σας και μην τα δίνετε σε κανένα. Όποιος θέλει εισιτήριο να πάει στα εκδοτήρια. Και αν δεν υπάρχει εκεί λόγω εξάντλησης τους, ας πάει στο καφενείο να το δει. Έτσι όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και έμενε η ομάδα να παίζει με τα γνωστά 8-10 χιλιάδες άτομα. Αφήστε που επειδη πλέον θα είναι ονομαστικά, μπορεί να σας αποδωθούν ευθύνες αν ο τύπος που του το δώσατε κανει καμμιά λαλακία και σας απαγορευτεί του χρόνου η είσοδος στον Ναό.

symfwnw se ola

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: June 27, 2007, 21:43:02 »

Αδέλφια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξαναγίνει μόδα. Τα εισιτήρια της Τούμπας πρέπει να ξαναγίνουν "τα μαγικά χαρτάκια". Οι μαυραγορίτες πρέπει να ξαναεμφανιστούν έξω από το γήπεδο, όσο και αν φοβούνται ότι θα "χαλάσουμε" τις μάπες τους. Έτσι ώστε αυτός που τώρα λέει "σιγά να μην πάρω διαρκείας. Εισιτήριο θα βρω!" να τρώει πόρτα και την επόμενη χρονιά να είναι από τους πρώτους που θα τρέχει να αγοράσει ένα από αυτά.

Mπραβο! Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #227 on: June 27, 2007, 21:52:16 »

Οι μαυραγορίτες πρέπει να ξαναεμφανιστούν έξω από το γήπεδο, όσο και αν φοβούνται ότι θα "χαλάσουμε" τις μάπες τους. .
Εχω, λεγετε!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #228 on: June 27, 2007, 22:04:32 »
Διαφωνώ. Κρατήστε τα διαρκείας σας και μην τα δίνετε σε κανένα. Όποιος θέλει εισιτήριο να πάει στα εκδοτήρια. Και αν δεν υπάρχει εκεί λόγω εξάντλησης τους, ας πάει στο καφενείο να το δει. Έτσι όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και έμενε η ομάδα να παίζει με τα γνωστά 8-10 χιλιάδες άτομα.
...

συμφωνω κι εγω απολυτα.

μακαρι να φτασουμε στο σημειο να κανουμε sold-out σε ματς με Εργοτελη και Αστερα Τριπολης
και ας εχει και 2-3 χιλιαδες αδεια καθισματα.
αν αυτος που ειναι να χρησιμοποιησει το διαρκειας σας εχει τα λεφτα να πληρωσει
το εισιτηριο ενος παιχνιδιου (που λογικα θα τα εχει), καλα θα κανει να τα πληρωσει.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ck

• Guest
« Reply #229 on: June 27, 2007, 22:13:51 »
Μήπως παίζει καμια πληροφορία για κανένα νουμεράκι, έχω άγχος μέχρι να το αγοράσω. Νομίζω πως μετά θα μου φύγει, αφού ελπίζω να δω τον αύξοντα αριθμό μου. Ετσι κάτι θα καταλάβω.

legones

• Guest
« Reply #230 on: June 27, 2007, 22:24:12 »

Συμφωνό απολύτως.. ..!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #231 on: June 27, 2007, 22:40:19 »
Υπαρχει και αλλη λυση για οσους ειμαστε μακρια ,αν το αφησουμε σε καποιον φιλο που ειναι Θεσσαλονικη η κοντα καθε φορα μπορει να παιρνει μαζι και ενα ανηψακι ,ξαδερφακι που δεν εχει τη δυνατοτητα να παρει για να μπαινει σιγα σιγα στο νοημα.Διπλο το κερδος ετσι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #232 on: June 27, 2007, 22:58:35 »
 den xerw se poio topic na to valw alla @arwste to ar8ro sou einai poly wraio. Eidika to ysterografo...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #233 on: June 28, 2007, 00:40:10 »
Μήπως παίζει καμια πληροφορία για κανένα νουμεράκι, έχω άγχος μέχρι να το αγοράσω. Νομίζω πως μετά θα μου φύγει, αφού ελπίζω να δω τον αύξοντα αριθμό μου. Ετσι κάτι θα καταλάβω.

ck Δεν νομίζω να καταλάβεις κατι από τον αύξοντα αριθμό (δεν  υπάρχει τέτοιος) Υπάρχει πάνω στην απόδειξη που παίρνεις ο αριθμός απόδειξης αλλά υπάρχουν 3, 4 η 5 μπλοκ οπότε χλωμό.... ΠΧ εγώ που το πήρα Τετάρτη απόγευμα γράφει πάνω 144. Δεν νομίζω να λέει κάτι αυτό....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

skam8

• Guest
« Reply #234 on: June 28, 2007, 00:44:26 »
συγχαρητήρια στα αδέρφια από εξωτερικό που πήραν το διαρκείας τους...

κ εγώ με τη σειρά μου ανανέωσα το διαρκείας μου.

καμιά δικαιολογία για τους εδώ παοκτσήδες.όλοι διαρκείας.

ντάλα ήλιος,45 βαθμοι έξω κ υπήρχε αρκετός κόσμος στα γραφεία.αντε μακάρι να δουμε τα 15000 κ να τρελλάνουμε κόσμο :spray: :spray:

goudas4

• Guest
« Reply #235 on: June 28, 2007, 02:49:06 »
Ante apo vdomada pou tha exw fragka pairnw ki egw seira gia Diarkeias!!!
Vevaiws ektos apo mena tha paroun diarkeias episis polla atoma apo tin parea mou pou
mexri perysi erxontan mono sta derby stin Toumpa...Opote eimaste se kalo dromo!!!
Ante re Oloi Diarkeias na min meinei kanena diarkeias apoulito!!!
Prepei na deixoume se olous poios einai o Laos tou PAOK kai ti mporei na petyxei otan einai ENOMENOS...

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #236 on: June 28, 2007, 11:03:55 »
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=487

Εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2007-08, καθημερινά από τις 19:30 ως τις 22:00, από τα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ Θ4, Π.Π. Γερμανού 39 (2310 231258). Δώρο, ένα dvd τελευταίας (υπερ)παραγωγής (και όχι μόνο).
...

O Συνδεσμος απο τα Γιαννιτσα ( "Πατριαρχείο") αγορασε 100 διαρκειας, δινοντας ουσιαστικα
μεσα σε λιγες μερες στην ΠΑΕ 29.000 ευρω, οπως αναφερει το πρωτοσελιδο των Σπορ του Βορρα

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=EBA372FF44DC0D26D216E5231E535E5E?newsCode=20070627174759765
...
Στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συνδέσμων Αν. Μακεδονίας και Θράκης με τον Σύμβουλο της Διοίκησης, Παναγιώτη Ποικιλίδη.
...

(προφανως η συναντηση γινεται για τα εισιτηρια διαρκειας κατα κυριο λογο)
« Last Edit: June 28, 2007, 11:06:37 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

nick4

• Guest
« Reply #237 on: June 28, 2007, 12:06:38 »
OLOI DIARKEIAS, ...

TWRA HR8E H WRA, ...
NA DEIKSOUME THN PRAGMATIKH MAS DYNAMH.

KAI SYMPLHRWNW, ... KAI OXI MONO DIARKEIAS.

www.paokrhodes.com
www.clubpaokmania.com
www.zorro4.com

AINTEEEEEEEEEEEEEE

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #238 on: June 28, 2007, 12:23:32 »
Αναζητούνται κωλόγεροι σαν εμένα που θα αγοράσουν στην Θ5 διαρκείας, για να κάνουμε κανένα πυρήνα του PAOKWORLD εκεί μέσα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #239 on: June 28, 2007, 12:24:50 »
exei exei kosmo pou phran ekei...kati 8a vreis!