Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
ειπα toy δεν θελω να αναλυσω εδω τιποτα
ακομα περιμενω τι προτεινεις εσυ

Offline t.b

• Αλλαγή
Έλα,ξεχυλίζει μαγκιά και βλαχοκριτική το τόπικ..
Στο ματς κυπέλλου με το γαύρο που τελικά οι ανακοινώσεις του οργισμένου λαού ήταν περισσότερες απ'οσους τελικά μαζεύτηκαν απ'έξω ..γαργάρα.
Έχω την εντύπωση τελικά πως μερικοί νιώθουν τύψεις,εξαιτίας της αποδοχής του γκαγκάτση και του κοντου και άλλων πραγματικών χοντράδων του Ζαγοράκη,με αποτέλεσμα να μαγκίζουν αδικαιολόγητα και ετεροχρονισμένα σε ψιλοάκυρα πράγματα που στην τελική δεν περνάνε από το χέρι του.
Σαν να βρίσκεις τη γυναίκα σου καβάλα όταν γυρνάς απ'τη δουλειά,να τουμπεκιάζεσαι από το μεγάλο σοκ και μετά από κανένα μήνα να την πλακώνεις στα χαστούκια γιατί τα φασολάκια είναι μάπα.

μίλα συγκεκριμένα για ποιους μιλάς, ποιοι είναι μαγκιά και ποιοι είναι στην βλαχοκριτική, έτσι για να δούμε πως αντιμετώπισαν τα θέματα στα οποία αναφέρεσαι και να δούμε πως ακόμη τα αντιμετωπίζουν. Έτσι για να μην μείνεις και εσύ στην βλαχοκριτικη και στην μαγκιά προς κάποιους άλλους που ούτε καν τους ξέρεις..

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Πάω να διαβάσω τα τόπικ του γκαγκάτση,του κοντού,του ματς με τη δυναμο και σε κανα-δύο εβδομάδες θα σου δώσω ονόματα.
Ποιά θέματα αντιμετώπισαν ρε αδερφέ,μη κολλάς στο φόρουμ.
Ένας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ μίλησε τότε και κόντεψαν να τους φάνε και στην Τούμπα δε σηκώθηκε μισό πανί..Αυτά πληρώνουμε.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
έτσι όπως το πας τώρα είμαι μαζί σου!

ive4

• Guest
επειδη ειμαι και λιγο χαζος
ολοι οσοι κραζετε τη διοικηση και για αυτο το θεμα
πως θα επρεπε να αντιδρασει η διοικηση;να μας μοιρασει καλαζνικοφ και να χτισουμε τοιχος στα Τεμπη;
αν εναι ευκολο ας με βοηθησει καποιος αδερφος να μου λυσει την απορεια

Δυστυχώς δε μπορεί να κάνει τίποτα και αυτό έχει αποδειχτεί με όλες τις διοικήσεις διαχρονικά.

Ο Μαρινάκης και ο κάθε πρόεδρος των 3 ομάδων της Αθήνας, δεν παίρνει δύναμη από το όνομά του ή τα λεφτά του, ούτε από τον κόσμο της ομάδας του. Παίρνει δύναμη από την Αθήνα και το σύστημα που υπηρετούν αυτές οι ομαδούλες. Αν ο Μαρινάκης ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ θα ήταν ένα τίποτα. Αν ο Ζαγοράκης ήταν πρόεδρος σε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε τα πάντα να λειτουργούν υπέρ του. Κανείς δε θέλει να έρθουν μαζικά τίτλοι στην Μακεδονία. Κανείς δε θέλει να πάρουν τίτλο ομάδες που θυμίζουν την Κωνσταντινούπολη. Θέλουν την Βόρεια Ελλάδα φτωχό συγγενή και πολίτες βήτα κατηγορίας για να διευκολυνθούν, άλλα σχέδια που έχουν, που προφανώς δεν είναι αθλητικά. Και βρισκόμαστε στην εποχή που στο λένε σχεδόν ανοιχτά, απροκάλυπτα.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Μικρό μου λικόπουλο η βία αόριστα δεν είναι πρόταση
Για να συνεχίσω στο δικό σου δρόμο όμως θα πω την εξυπνάδα που και εδώ μέσα περισσεύει  ;)

Ο lik κάνει μια διαπίστωση. Αν συμφωνείς στη διαπίστωση, τότε η πρόταση δεν απέχει και πολύ. Αν και πιθανόν θα είναι ελαφρώς διαφορετική για τον καθένα, και δεν μπορεί να είναι διατυπώσιμη σε ένα ανοιχτό οπαδικό φόρουμ στο ιντερνετ.
Αν διαφωνείς, μπορείς να αναφέρεις τη δική σου αντίληψη των πραγμάτων.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ignorance is no excuse

...for Violence, NO ONE WINS !   ;)

υγ: ποσο μπροστα ηταν ρε οι πουστηδες....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
επειδη ειμαι και λιγο χαζος
ολοι οσοι κραζετε τη διοικηση και για αυτο το θεμα
πως θα επρεπε να αντιδρασει η διοικηση;να μας μοιρασει καλαζνικοφ και να χτισουμε τοιχος στα Τεμπη;
αν εναι ευκολο ας με βοηθησει καποιος αδερφος να μου λυσει την απορεια

Δυστυχώς δε μπορεί να κάνει τίποτα και αυτό έχει αποδειχτεί με όλες τις διοικήσεις διαχρονικά.

Ο Μαρινάκης και ο κάθε πρόεδρος των 3 ομάδων της Αθήνας, δεν παίρνει δύναμη από το όνομά του ή τα λεφτά του, ούτε από τον κόσμο της ομάδας του. Παίρνει δύναμη από την Αθήνα και το σύστημα που υπηρετούν αυτές οι ομαδούλες. Αν ο Μαρινάκης ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ θα ήταν ένα τίποτα. Αν ο Ζαγοράκης ήταν πρόεδρος σε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε τα πάντα να λειτουργούν υπέρ του. Κανείς δε θέλει να έρθουν μαζικά τίτλοι στην Μακεδονία. Κανείς δε θέλει να πάρουν τίτλο ομάδες που θυμίζουν την Κωνσταντινούπολη. Θέλουν την Βόρεια Ελλάδα φτωχό συγγενή και πολίτες βήτα κατηγορίας για να διευκολυνθούν, άλλα σχέδια που έχουν, που προφανώς δεν είναι αθλητικά. Και βρισκόμαστε στην εποχή που στο λένε σχεδόν ανοιχτά, απροκάλυπτα.

Το πιστευω ακραδαντα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
καταρχην για το παραπανω, δεν εχει σχεση με την μακεδονια ή την κρητη... και στην αθηνα να ηταν ο ΠΑΟΚ (λεμε τωρα) παλι τα ιδια θα περναγε.. οι τιτλοι πρεπει να πανε στους 2 αιωνιους μπασταρδους γιατι εναλλαξ κανουνε κουμαντο στο ελληνικο μπουρδελο ποδοσφαιρο

για τον θοδωρα να πω οτι και αυτο περασε πολυ λαιτ.. εχουν αποβληθει τοσοι προπονητες τοσα χρονια και αυτο που κανανε στον ΠΑΟΚ ηταν πρωτοφανες

δεν περιμενα κατι παραπανω απο μια ανακοινωση απο τον ζαγορ αλλα και αυτη παλι με υπονουμενα ηταν

mpougatsas

• Guest
πολύ λίγη η ανακοίνωση για ένα τέτοιο θέμα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ignorance is no excuse

Μεγαλο ΠΑΟΚσακι ο Scot Ian αδερφε   ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ θα διαφωνήσω με αυτό.. πολύ μοιρολατρία και δε μου κάθετε. Βασικά δε νομίζω ότι κανείς εδώ κάτω ασχολείται ή την ψάχνει με το πως οι πολίτες της Β. Ελλάδας θα είναι δούλοι οι φτωχοί συγγενείς ή θα τους έχουμε απο κάτω. Αν το αποβάλλει και ο κόσμος στη Β. Ελλάδα ίσως είμασταν καλύτερα.

Ο μοναδικός λόγος που δεν μετράμε μία στη διαδικασία λήψης απόφασης είναι ότι τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται στη Β. Ελλάδα είναι επιπέδου "οικονομικών περιπτέρου" ενώ εδώ κάτω ελέω ύπαρξης της κεντρικής διοίκησης και των πολλών διαύλων επικοινωνίας και διαπλοκής με άτομα που έχουν "εξουσία" (την όποια εξουσία,  απο νομοθετική μέχρι οικονομική) είναι περισσότερα. Δεν υπάρχει άλλος λόγος πίσω από αυτό και θεωρώ ότι αν τα συμφέροντα αλλάξουν ρότα και ανέβουν (για όποιο επιχειρηματικό λόγο) στη Β. Ελλάδα μια χαρα θα κοντράρεις το σύστημα. μη σου πω ότι θα γίνεις στο σύστημα.

ένα ακόμα πράγμα που έμαθα μέσα από την επαγγελματική ενασχόληση είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Βόρειοι είναι πρόθυμοι να δεχθούν μια "επένδυση" (άρα και τα ανταποδοτικά οφέλη) και ο τρόπος με τον οποιο δέχονται την ίδια "επένδυση" οι νότιοι. Στο βορά φτάνουν 2-3 καθρεφτάκια και χάντρες άντε και κανα ουίσκι ενώ στο νότο ο εκβιασμός και τα δικαστήρια είναι στην ημερήσια διάταξη. ώσπου τελικά γίνονται συμμέτοχοι στην "επένδυση" οι εκβιαστές... Συνεπως έτσι μάθαν! έτσι είναι το σύστημα!

φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλα είναι ακόμα τα συμφέροντα εδώ κάτω για να ανέχονται (οι έχοντες τα συμφέροντα) ακόμα τέτοιες συμπεριφορές και ακόμα να προτιμούν το νότο...
δείτε το και λίγο δημογραφικά. είναι τα 7 εκατομύρια απένταντι στα 3. μεγαλύτερη μάζα συγκεντρωμένων συμφερόντων υπάρχει στο νότο. ΤΕΛΟΣ.

και για να συμπληρώσω στο θέμα της ανακοίνωσης.

μετά από την ασάλιωτη που φάγαμε και εγώ περίμενα κάτι πιο στοχευμένο με ονόματα χωρίς υπαινιγμούς και ειρωνείες.
δλδ σε ένα πιο απόλυτο στυλ: η ξεπουλημένη ΕΠΟ που αποκλειστική της ευθύνη είναι η ευνοια του γκευ και του ζέλα (ονομαστικά) κάνει εκείνο και εκείνο
και εμείς παρά το γεγονός ότι σασ θεωρούμε ξεπουλημένα τομάρια μιας και θέλουμε να παίζουμε ευρώπη να χαρίζουμε χαρές στο λαό, σας φτύνουμε στα μούτρα αλλά επειδή ελέω UEFA πρέπει να φαίνεται ότι αποδεχόμαστε κάποιες αρχές λειτουργίας ακόμα και αν εσείς προς όφελος του τάδε και του δείνα τις ξεφτιλίζετε θα κάνουμε ότι επιβάλλατε, όντας ξεπουλημένοι. το επίπεδο δικαιοσύνης που δίνετια έιναι για να το κατουρήσεις και τα λοιπά και τα λοιπά...

κάτι τέτοιο με πιο εύσχημο τρόπο πάντως.

« Last Edit: February 15, 2011, 11:16:06 by rabbitweed »

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτη την στιγμη πρεπει να στοχοποιηθει η ΕΠΟ.Τα υπολοιπα περι Νοτου-Βορρα κτλ ειναι αλλα λογια μια αλλης στιγμης.Οταν μιλας και στοχευεις εναν ή λιγους οι πιθανοτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες να εχεις αποτελεσμα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ..............ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ  ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

baron

• Guest
Ζαγοράκη μη μασάς υπάρχουν άπειρες λύσεις στο θέμα

α)Παίρνεις μία κατασκευαστική. Ζητάς κατασκευή-πατέντα με ανσανσέρ που θα βρίσκεται ακριβώς ΠΙΣΩ από την Θύρα 5, δηλαδή εκτός γηπέδου, όπου φτιάχνεις μία ειδική σουίτα με ενσωματωμένες κάμερες και... κυάλια, όπου θα βρίσκεται ο Ιωακείμ και θα διαβιβάζει τις οδηγίες με ασύρματο στους βοηθούς

β) Προσλαμβάνεις ένα σωσία του Μάκη και γλιτώνεις το δεύτερο συμβόλαιο προπονητή

γ) Παίρνεις τον Σάντος δανεικό από την Εθνική με σύμβαση αορίστου χρόνου

δ) Κάνεις τον Χάβο τεχνικό διευθυντή και τον Παντέλα προπονητή, και μετά από δύο μήνες τους ξαναλλάζεις, σαν τους ανασχηματισμούς που κάνουν οι κυβερνήσεις δηλαδή.

Διάλεξε και πάρε

Η πας και παίρνεις προπονητή και τελειώνει το παραμύθι
- που θα περνάμε έτσι και αλλιώς έτσι δεν είναι?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
καλα, μην ορκιζεσαι κι ολας οτι θα περναμε, ή οτι θα παρουμε ποτε...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Και για να μην ξεχνιόμαστε, έδειξαν για άλλη μία φορά το πόσο "υπολογίζουν" τον πρόεδρο με τον κρίνο στα χέρια..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ignorance is no excuse

Μεγαλο ΠΑΟΚσακι ο Scot Ian αδερφε   ;)

Δεν θα μπορούσε να τανε και τίποτε άλλο....

One World
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Català

• Αλλαγή
Εγώ βασικά, συνέλληνες, πιστεύω ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός, η μασονία και ο αλφ ο εξωγήινος συνωμοτούν για να καταστρέψουν την ελλαδίτσα μας, να μας φάνε τη μακεδονία μας οι σλάβοι, την ήπειρο οι αλβανοί και το αιγαίο οι τουρκαλάδες. Αυτό το κάνουν και μέσω του ποδοσφαίρου. Και όλα αυτά τα θέλει η ξεπουλημένη κυβέρνηση των μασόνων, που έχει έδρα (από παλιά) στην αθήνα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καπιταλιστές και όσοι κρατούν τις τύχες της οικονομίας στα χέρια τους, πρώτο τους μέλημα είναι να εξυπηρετήσει ο καθένας τη χώρα του, έτσι, από φιλοπατρία. Και θέλουν όλοι πάντα να αφανίσουν τους έλληνες γιατί είναι οι καλύτεροι (παγκοσμίως γνωστό κι αυτό, μας θαυμάζουν, μας ζηλεύουν και μας μισούν, πρώτοι σε όλες τις λίστες).
Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω πού κολλάει σε όλα αυτά για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα βρω να τον κολλήσω κάπου. Μάλλον θα πω:
ΠΑΟΚ=ματσεντόνια=ελλάς=σουβλάκι=κολοκοτρώνης=οι εβραίοι μας σταύρωσαν τον χριστούλη και θέλουν να μας αφανίσουν
1000 χρόνια ηρακλής
Συμπέρασμα: ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τρώτε την πούτσα και μην πολυμιλάτε.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αυτη την στιγμη πρεπει να στοχοποιηθει η ΕΠΟ.Τα υπολοιπα περι Νοτου-Βορρα κτλ ειναι αλλα λογια μια αλλης στιγμης.Οταν μιλας και στοχευεις εναν ή λιγους οι πιθανοτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες να εχεις αποτελεσμα.
+1926
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»