Εγώ βασικά, συνέλληνες, πιστεύω ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός, η μασονία και ο αλφ ο εξωγήινος συνωμοτούν για να καταστρέψουν την ελλαδίτσα μας, να μας φάνε τη μακεδονία μας οι σλάβοι, την ήπειρο οι αλβανοί και το αιγαίο οι τουρκαλάδες. Αυτό το κάνουν και μέσω του ποδοσφαίρου. Και όλα αυτά τα θέλει η ξεπουλημένη κυβέρνηση των μασόνων, που έχει έδρα (από παλιά) στην αθήνα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καπιταλιστές και όσοι κρατούν τις τύχες της οικονομίας στα χέρια τους, πρώτο τους μέλημα είναι να εξυπηρετήσει ο καθένας τη χώρα του, έτσι, από φιλοπατρία. Και θέλουν όλοι πάντα να αφανίσουν τους έλληνες γιατί είναι οι καλύτεροι (παγκοσμίως γνωστό κι αυτό, μας θαυμάζουν, μας ζηλεύουν και μας μισούν, πρώτοι σε όλες τις λίστες).
Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω πού κολλάει σε όλα αυτά για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα βρω να τον κολλήσω κάπου. Μάλλον θα πω:
ΠΑΟΚ=ματσεντόνια=ελλάς=σουβλάκι=κολοκοτρώνης=οι εβραίοι μας σταύρωσαν τον χριστούλη και θέλουν να μας αφανίσουν
1000 χρόνια ηρακλής
Συμπέρασμα: ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τρώτε την πούτσα και μην πολυμιλάτε.