Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εγω ξερω μαγκες οτι εφυγε ο ζαγορ ερχεται ο βρυζας και εμεις θα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να κλεισουμε τα στοματα μας να αφησουμε επιτελους και την γκρινια για να ξεκινησουε σωστα...(αυτο ισχυει και για μενα)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
παλι γαργαρα κανεις την δευτερη θεση περσυ ....γιατι δεν ειστε μερικοι αντικειμενικοι δεν μπορω να το καταλαβω αδυναμια
τα ντερμπυ σωστα αλλα σε 30 αγωνες να τελειωσεις δευτερος δεν το κανεις καθε χρονο ουτε καθε 10 χρονια....
μετα λεμε οτι μιζεροι ειναι καποιοι εδω εσυ για να ανεβασεις καποιον(τον γνωστο)  μηδενιζεις την περσινη πορεια τι να πω......

Φιλαράκο έχω την πολυτέλεια να κρίνω εκ του αποτελέσματος.
Και λέω ότι αγωνιστικά δύο χρόνια πέτυχες λίγα πράγματα. Ενώ και φέτος έχεις ήδη αποτύχει σε ένα στόχο, και δεν τα πας και πολύ καλά στον άλλο. Εγώ δε νιώθω ότι έχω ανέβει αγωνιστικά στο επίπεδο να διεκδικώ πρωτάθλημα. Εσύ πες ότι το νιώθεις...
Η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσ.Λ., εσύ έπαιξες ΟΥΕΦΑ. Αν αναγνωρίσω επιτυχία τη 2η θέση, θα πρέπει να θεωρήσω διασυρμό τα πλει οφ. Εγώ θεωρώ συνολικά αδιάφορη το περσινό αγωνιστικό αποτέλεσμα. Μην αρχίσουμε την ίδια συζήτηση.

Επιπλέον σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα... Η εμμονή (θετικά ή αρνητικά) σε ένα πρόσωπο είναι μιζέρια...

moutsouris2

• Guest
Φίλε, liakos, είσαι το λιγότερο άδικος. Ο Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι δεν σου έταξαν πρωτάθλημα και ευρώπη. Σου υποσχέθηκαν σωστή διαχείρηση των "χρημάτων" σου και κατά δεύτερο λόγο αξιοπρεπή ομάδα. Και μάλλον έχουν πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα δύο. Συν ότι ένωσαν για πρώτη φορά τον κόσμο και του έδωσαν όραμα. Να είσαι δίκαιος απέναντι σ' όλους για να σε σέβονται και αυτοί. Και όλα αυτά σου τα λέω με μεγάλο σεβασμό στην άποψη σου.

chiltsid

• Guest
λιακο πανε γραψτα στο αλλο φορουμ ρε,ξες εσυ εκει που λετε για τον gayρο προεδρο μας,δεν θελουμε να γεμισουμε απο τωρα σπυρια εδω,αντε μπραβο.

ααααα και πριν το ξεχασω,μην νομιζεις και ελπιζεις πως ο ζησης θα βαδισει σε διαφορετικο δρομο απο τον ζαγορ!!!!(αλλα τι λεω,τα ξες αυτα)
απλα θα κανει τα πραματα με τον δικο του τροπο!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλαρακι για να παει αγωνιστικα καλα μια ομαδα πρεπει πρωτα απο ολα να πανε ολα τα αλλα καλα..

κ οταν τον πρωτο χρονο δεν υπηρχες καν κ ηταν το τελευταιο που ενδιεφερε τοσο τους 15 χιλ οπαδους που ηταν εκει καθε κυριακη οσο κ την διοικηση δεν μπορεις να κρινεις τις αγωνιστικες επιδοσεις της διοικησης..

απο εκει και περα η ομαδα εδω κ ενα χρονο χτιζεται,περσυ βγηκες δευτερος στο πρωταθλημα κ φετος ακομα το πρωταθλημα ειναι στην 6 αγωνιστικη..

εχεις κανει την καλυτερη πορεια στη συγχρονη ιστορια σου κ εχεις κ περισσοτερες απαιτησεις..

ναι φετος αν τελειωνε το πρωταθλημα κ δεν εβγαινε μεσα στις 3 πρωτες θεσεις να θεωρουσες κατι σαν αποτυχημενο το εργο..
ολα τα αλλα για αποτυχημενες αγωνιστικες χρονιες ειναι "παοκτσηδικες" μαγκιες που θα κανουν οποιον σοβαρο ασχολειται με την ομαδα να πηδαει απο το καραβι αφου του εχουν ασπρισει ολα τα μαλλια..

δεν ειναι τυχαιο οτι ιστορικοι συνδεσμοι δεν ασκησαν κριτικη στις αγωνιστικες επιδοσεις..μαλλον ομως αυτοι αλλαξαν νοοτροπια κ καταλαβαν κατι που ολοι εμεις δεν καταλαβαμε..δεν μιλησαν ποτε για αποτυχια στο αγωνιστικο παρα εκριναν στις ανακοινωσεις τους την αποδοση της ομαδας σε καθε παιχνιδι ξεχωριστα..

ο ΠΑΟΚ ποτε δεν ηταν μαθημενος να βγαινει πρωτος κ δευτερος κ ουτε μπορεις να εχεις τετοιες απαιτησεις στην 2η αγωνιστικη χρονια του ζαγορακη οταν παιζει με κουκια κ οι αλλοι με δισεκατομμυρια.
ετυχε κ στην ατυχη συγκυρια με τον πολυμετοχικο βαζελο και προσπαθησαν να τον βγαλουν αγωνιστικα απο τη μεση..

να τα βλεπουμε ολα.ολοι θελουμε πρωταθληματα κ εχουμε απαιτησεις στο αγωνιστικο αλλα εδω μιλαμε οτι η αρσεναλ κραταει προπονητη δεκαπεντε χρονια κ βλεπει ενα δυο πρωταθληματα κ εμεις ζηταμε απο εναν προεδρο πρωταθληματα κ τσ.λ. σε 2 χρονια εντατικης δουλειας οταν σε πηρε απο την αφανεια με τους βαγγεληδες κ τους ηλιαδηδες κ χιλιαδες πιστωτες.. τη στιγμη που στην ελλαδα υπαρχουν 2 μεγαλοι νταβαδες που κερδιζουν τα πεναλτυ και τις κοκκινες των αντιπαλων για πλακα κ δεν τρωνε ποτε κοκκινη οι ιδιοι..
μονο σκεψου ποσα παιχνιδια επαιξε περσυ ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης σου.
κ μη μου πεις να τα βαλει με το κατεστημενο,οποιος ειναι μαγκας ας γινει προεδρος να κοντραριστει εστω κ για μερα τους δυναστες του ελληνισμου..

ο θοδωρης τα πηγε πολυ καλα στο αγωνιστικο,οσο καλα δεν θα μπορουσε να παει κανενας αλλο που θα επαιρνε την ομαδα ενας χειλος πριν τον γκρεμο..

αν καθοταν δεκα χρονια στην προεδρεια κ δεν επαιρνε τπτ τοτε ναι να τον θεωρουσες κ αποτυχημενο..
αλλα σε 2 χρονια δεν μπορεις να το κανεις..

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ" ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ" Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

Ζαγορακη σε ευχαριστουμε γιατι πρωτα απο ολα εκανες τον ΠΑΟΚ μεγαλο αγωνιστικα κ αρχισαν κ παλι να τον φοβουνται εκει που τοσα χρονια τους ηταν αδιαφορος..

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Φίλε, liakos, είσαι το λιγότερο άδικος. Ο Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι δεν σου έταξαν πρωτάθλημα και ευρώπη. Σου υποσχέθηκαν σωστή διαχείρηση των "χρημάτων" σου και κατά δεύτερο λόγο αξιοπρεπή ομάδα. Και μάλλον έχουν πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα δύο. Συν ότι ένωσαν για πρώτη φορά τον κόσμο και του έδωσαν όραμα. Να είσαι δίκαιος απέναντι σ' όλους για να σε σέβονται και αυτοί. Και όλα αυτά σου τα λέω με μεγάλο σεβασμό στην άποψη σου.
Δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο διαφωνείς;
Εγώ πάντως δε διαφωνώ με αυτά που λες. Αλλά δεν αναιρούν σε κανένα σημείο αυτά που γράφω.
Με τη μόνη ένσταση ότι για φέτος πρωταθλητισμό μου είχαν τάξει

λιακο πανε γραψτα στο αλλο φορουμ ρε,ξες εσυ εκει που λετε για τον gayρο προεδρο μας,δεν θελουμε να γεμισουμε απο τωρα σπυρια εδω,αντε μπραβο.

ααααα και πριν το ξεχασω,μην νομιζεις και ελπιζεις πως ο ζησης θα βαδισει σε διαφορετικο δρομο απο τον ζαγορ!!!!(αλλα τι λεω,τα ξες αυτα)
απλα θα κανει τα πραματα με τον δικο του τροπο!!!
Αν σου έχουν παραχωρήσει το δικαίωμα να ορίζεις ποιος θα γράφει σε αυτό το φόρουμ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην ξαναγράψω. Απάντηση από τους μοντς περιμένω, όχι από σένα.
Σε άλλα φόρουμ να είσαι σίγουρος ότι δεν γράφω, ούτε καν διαβάζω.
Κατά τα λοιπά αν γράψεις με διαφορετικό ύφος, ίσως και να σου απαντήσω... Αν δεν γράψεις με άλλο ύφος, καλύτερα να μη γράψεις καθόλου. Συμβουλή, ε.

Offline gagas

• Αλλαγή
σε ειχαν ταξει???

πελατειακες σχεσεις εχουμε δηλαδη με την διοικηση που αγαπαμε?

τελειωσε το πρωταθλημα κ δεν καναμε πρωταθλητισμο???

moutsouris2

• Guest
Η διαφωνία μου φίλε Λιάκο είναι στο ότι μπερδεύεις το αγωνιστικό με το διοικητικό. Και ασφαλώς το αγωνιστικό εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το διοικητικό-οικονομικό κομμάτι, μην το ξεχνάμε αυτό. Ομάδα δεν φτιάχνεις έτσι απλά και με τα λόγια. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και μάλιστα από εμάς που είμαστε οι "αιμοδότες" της "καψούρας" μας. Ο Ζαγοράκης και το υπόλοιπο Δ.Σ. είναι απόλυτα σωστοί απέναντι μας, μην κάψουμε και το τελευταίο όραμα που έμεινε στην ομάδα μας και δεν είναι άλλο από τη συσπείρωση όλων μας γύρω από τα τέσσερα γράμματα που αγαπάμε. Και για να φιλοσοφίσω λίγο, όταν "αγαπάς" πολύ, ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Μα εγώ ακριβώς διαχωρίζω το αγωνιστικό από το διοικητικό.
Αντικειμενικά αγωνιστικά, για τα διαχρονικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, δεν πέτυχες πολλά πράγματα. Παρεμπιπτόντως δε χρησιμοποίησα τη λέξη "αποτυχία" εκτός από τον αποκλεισμό στο ουεφα.
Επειδή όμως το διαχώρισα από τη γενικότερη διοίκηση και επειδή την πίστεψα, στήριξα το Ζαγοράκη με περίπου 2 χιλιάρικα αυτά τα τρία χρόνια. Και ναι, απογοητεύτηκα από τον τρόπο και τη στιγμή που έφυγε.
Ειδικά αν έφυγε για τους λόγους που γράφουν μερικοί.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ποιος ειναι αυτός ο μαλακας που εμφανιστηκε σημερα και ζητάει απο τον ΠΑΟΚ 2 μυρια για διαφυγόντα κερδη, μαρεσει που κανενας δεν αποκαλύπτει το ονομα του απλα λενε ότι ειναι απο μια προηγούμενη διοικηση του ΠΑΟΚ.  επισης λενε και εχουνε δικιο οτι δεν μπορει να τα απαιτησει απο την παρουσα διοικηση μιας και ειναι πρωτοδικείου η οποία και δεν εφθυνεται για χρεη προηγουμενων διοικησεων.  ακομα και μετα απο τοσα χρονια μιας κυνηγανε ρε πουστη μου δεν ξερεις τι σου ξημερώνει

Παντελιαδης.Τον θυμαστε?Εκπροσωπος ΠΑΟΚ σε κληρωσεις, δικαστηρια κλπ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Πολύ πρόσφατα, ήρθε να τσακίσει, στην κυριολεξία, το ηθικό του ένα καθαρά προσωπικό πρόβλημα, το οποίο λογικό θα είναι αν τελικά αποδειχθεί ότι έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του ώστε να αποφασίσει να απαγκιστρωθεί από τον ΠΑΟΚ για να ασχοληθεί με τα «δικά» του. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι ένα από τα πολλά "θύματα" του "λουκέτου" των δύο εταιριών της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, καθώς είχε επενδύσει, σε διάφορα προγράμματα, ένα συνολικό ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η περιπέτεια αυτή και η αβεβαιότητα σχετικά με την τύχη των χρημάτων των επενδυτών, τον έχουν κουράσει αφόρητα.

http://dikisports.blogspot.com/2009/10/blog-post_09.html

Είχε και σε προσωπικό επίπεδο πλήγματα και ίσως αυτά να έπαιξαν τελικά καθοριστικό ρόλο τους ώστε να αποφασίσει να απαγκιστρωθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, όπως λέγεται στην Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πολλά... θύματα" του "λουκέτου" των εταιριών της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Ο «Τεό» είχε επενδύσει, σε διάφορα προγράμματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό.

http://www.gazzetta.gr/content/view/49906/3/

Φήμες που δεν επιβεβαιώνονται

Το γεγονός ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ δημιούργησαν πολλά σενάρια. Μάλιστα έκαναν περισσότερο έντονες τις φήμες, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που εμφανώς δεν ήταν στα «καλύτερά του» τις τελευταίες ημέρες, έχει πάθει σημαντική οικονομική ζημία από την πρόσφατη χρεοκοπία της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, όπου σύμφωνα με τις φήμες αυτές είχε επενδύσει αρκετά χρήματα λόγω της σχέσης που είχε με τον Παύλο Ψωμιάδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε ταξιδέψει στην Αθήνα σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί και να περιορίσει τη ζημιά. Αυτά ακούγονται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=4883709

moutsouris2

• Guest
Ποιά είναι τα διαχρονικά δεδομένα της ομάδας μας? Πάω στην Τούμπα από το 1980. Πόσες φορές είδα την ομάδα μου δεύτερη στην κανονική περίοδο? Και το τονίζω κανονική περίοδο γιατί στα πλέυ-οφ ναι βγήκα τέταρτος. Βρες από μόνος και πόσες φορές έχουμε βγει τέταρτη. Εγώ θα είμαι εκεί, εσύ?
Μάλλον θα είσαι γιατί δεν αμφισβητώ την αγάπη σου για την ομάδα. Οπότε η διαφωνία μας ας μείνει εδώ μέσα στο forum και μόνο εδώ. Στην κερκίδα δεν έχω σκοπό να διαφωνήσω με κανέναν που είναι ΠΑΡΟΝ.

Offline gagas

• Αλλαγή
Μα εγώ ακριβώς διαχωρίζω το αγωνιστικό από το διοικητικό.
Αντικειμενικά αγωνιστικά, για τα διαχρονικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, δεν πέτυχες πολλά πράγματα. Παρεμπιπτόντως δε χρησιμοποίησα τη λέξη "αποτυχία" εκτός από τον αποκλεισμό στο ουεφα.
Επειδή όμως το διαχώρισα από τη γενικότερη διοίκηση και επειδή την πίστεψα, στήριξα το Ζαγοράκη με περίπου 2 χιλιάρικα αυτά τα τρία χρόνια. Και ναι, απογοητεύτηκα από τον τρόπο και τη στιγμή που έφυγε.
Ειδικά αν έφυγε για τους λόγους που γράφουν μερικοί.

ναι φιλε μου,για το τελευταιο δεν μπορω να σου δωσω αδικο,
αλλα δεν μπορεις να λες δεν πετυχε πολλα..
ολοι μας δωσαμε πολυ μεγαλα ποσα για να στηριξουμε αλλα οχι κ να λεμε οτι δεν πετυχε αγωνιστικα.
τι μπορεις να περιμενεις σε δυο χρονια απο εναν προεδρο μιας ομαδας με τοσα χρεη?φετος ασχοληθηκε πιο εντονα με το σαγωνιστικο,φετος πηρε εμπειριες..
οι αλλοι διοικουν δεκαπεντε εικοσι χρονια με τρελα μπατζετ κ δεν εχουν φτασει σε υψηλα αγωνιστικα στανταρ..
ας τα βλεπουμε πιο σφαιρκα τα πραγματα..δεν μπορεις να απομονωνεις το αγωνιστικο απο τα υπολοιπα..
ποναει χερι,ποναει κ μυαλο..ζωντανος οργανισμος..ποιος σου λεει οτι αν δεν γινοταν το καλοκαιρι η μαλακια με την εγνατια δεν θα εσκαγε αλλα 400 για εναν παικταρα?

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τα διαχρονικά δεδομένα φίλε μου είναι το ΟΥΕΦΑ. Γιατί εν τέλει αυτό κατάφερες. Το παραπάνω θα ήταν να διεκδικήσεις πρωτάθλημα. Δεν το κατάφερες.
Υπάρχουν πράγματι λόγοι, όπως τους αναλύει ο gagas, που δεν το κατάφερες. Κι εγώ δε χαρακτήρισα τη διοίκηση αποτυχημένη επειδή δεν τους πέτυχε.
Αναγνωρίζω προσφορά στη διοίκηση με σημαντικότερη αυτό που γράφω στο αρχικό μου σχόλιο
Η μεγαλύτερη προσφορά του ήταν ότι μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε το μέγεθος αυτής της ομάδας.
Και δεν είναι λίγο αυτό. Ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε σύντομα.

Στην κερκίδα δεν έχω διαφωνήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Δε χρειάζεται να το αναφέρεις καν. Και ούτε διαπίστωσα σοβαρές διαφωνίες αυτά τα 2,5 χρόνια παρά τις αρκετές αφορμές για διαφωνία

guest4

• Guest
Όλη η αλήθεια είναι εδώ γραμένη από τον Π. Δήμα:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10457&subid=2&pubid=4911727

Προσωπικά πιστεύω είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνεται σ' αυτό τον
ταλαιπωρημένο σύλογο. Οι πιθανότητες να επιβιώσει και ο Ζήσης είναι
ελάχιστες.
Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία.

Offline gagas

• Αλλαγή
κ λεει...

"Δυστυχώς, ο Ζαγοράκης δεν κατάφερε να απαλλάξει τον ΠΑΟΚ από αυτήν την παράλογη πίεση που ασκεί ο κόσμος της ομάδας. Πρόκειται για τον κόσμο που, μην έχοντας τίτλους και διακρίσεις να πανηγυρίσει, αποθεώνει τον εαυτό του. Είναι ο κόσμος που θεωρεί ότι όχι μόνο είναι το αφεντικό και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αλλά γνωρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους και το τι πρέπει να συμβεί. Είναι το κομμάτι του κόσμου που μεταφέρει στον ΠΑΟΚ όλα εκείνα τα στοιχεία γκρίνιας, μιζέριας και εσωστρέφειας που ταλαιπωρούν ολόκληρη την πόλη. Είναι τέλος ο κόσμος που δεν δέχεται ότι, πέρα από το συναίσθημα, το ποδόσφαιρο είναι κυρίως παιχνίδι και αφορμή για διασκέδαση."

αληθεια αυτο πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε ζωντας σε αυτην την πολη? δυσκολο..

κ το ζουμι..ή η συμβουλη..

"Ο Ζαγοράκης, λοιπόν, δεν άντεξε. Πώς είναι δυνατόν να αντέξει ο Βρύζας; Νομίζω πως το μόνο που μένει στον ΠΑΟΚ είναι να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θυσία του Ζαγοράκη. Πώς; Δεν πρέπει κανένας να χαϊδέψει τα αυτιά των οπαδών. Πρέπει να τους εξηγηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η τεράστια πίεση και οι ακρότητες ήταν οι αιτίες για την αποχώρηση του φυσικού αρχηγού της ομάδας. Επιτέλους, η θυσία του Θοδωρή ας γίνει αφορμή για να καταλάβουν όλοι στον ΠΑΟΚ ότι βγάζουν μόνοι τα μάτια τους, ότι δεν τους φταίει κανένα κατεστημένο, ότι δεν υπάρχει κανένα κρυφό σύστημα που θέλει να βλάψει τον ΠΑΟΚ. Είναι εξωφρενικό και μόνο που το λέω, αλλά αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι του κόσμου του. Τι κρίμα..."

ας καταλαβουν ολα τα παιδια που κανουν συνεχη κριτικη οτι κατανταει μιζερο ολο αυτο πραγμα..ας αφησουμε τους ανθρωπους να δουλεψουν οπως θελουν,ας στηριξουμε, κ θα ερθει το πληρωμα του χρονου που θα κανουμε κριτικη..θα το καταλαβουμε μονοι μας τοτε κ η κριτικη θα εχει κ λογο να γινεται αλλα κ ουσια..

ας συνεχισουμε ολοι μαζι ενωμενοι κ αυτους τους λιγους ας τους απομονωσουμε..
εως τωρα το μονο που καναμε ηταν να λεμε οτι ειναι λιγοι κ να μην τους δινουμε σημασια..δεν επιασε ομως..
χρειαζεται μεγαλυτερη εγρηγορση..

Offline Vorious

• Αλλαγή
αντε παλι "αυτη η μεριδα κοσμου" που προκαλει ολα τα δεινα στον ΠΑΟΚ!

κατι λιγοτερο ευκολο θα σκεφτει κανεις να γραψει?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gagas

• Αλλαγή
οσο θα τη λεμε μικρη τοσο πιο πολλα δεινα θα προκαλει..

makptol

• Guest
παλι γαργαρα κανεις την δευτερη θεση περσυ ....γιατι δεν ειστε μερικοι αντικειμενικοι δεν μπορω να το καταλαβω αδυναμια
τα ντερμπυ σωστα αλλα σε 30 αγωνες να τελειωσεις δευτερος δεν το κανεις καθε χρονο ουτε καθε 10 χρονια....
μετα λεμε οτι μιζεροι ειναι καποιοι εδω εσυ για να ανεβασεις καποιον(τον γνωστο)  μηδενιζεις την περσινη πορεια τι να πω......

Φιλαράκο έχω την πολυτέλεια να κρίνω εκ του αποτελέσματος.
Και λέω ότι αγωνιστικά δύο χρόνια πέτυχες λίγα πράγματα. Ενώ και φέτος έχεις ήδη αποτύχει σε ένα στόχο, και δεν τα πας και πολύ καλά στον άλλο. Εγώ δε νιώθω ότι έχω ανέβει αγωνιστικά στο επίπεδο να διεκδικώ πρωτάθλημα. Εσύ πες ότι το νιώθεις...
Η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσ.Λ., εσύ έπαιξες ΟΥΕΦΑ. Αν αναγνωρίσω επιτυχία τη 2η θέση, θα πρέπει να θεωρήσω διασυρμό τα πλει οφ. Εγώ θεωρώ συνολικά αδιάφορη το περσινό αγωνιστικό αποτέλεσμα. Μην αρχίσουμε την ίδια συζήτηση.

Επιπλέον σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα... Η εμμονή (θετικά ή αρνητικά) σε ένα πρόσωπο είναι μιζέρια...

ποιος εχει εμμονη και με  ποιον ..... ;D ;D ;D ;D

BIANCONERO

• Guest
Συνεχιζω να ακουω για αγωνιστικους στοχους, επιτυχεις η αποτυχημενους επι Ζαγορακη.......

Οσοι εστιαζετε ακομα εκει προφανως δεν νιωσατε ΤΙΠΟΤΑ τα τελευταια 2 χρονια και, λυπαμαι που το λεω, αν δε νιωσατε ΤΩΡΑ δε θα νιωσετε ΠΟΤΕ!!
Αν ελπιζετε σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΟΚ στο ελληνικο ποδοσφαιρο με αυτον τον καυμο θα πεθανετε!
ο ΠΑΟΚ περσυ εκανε μια ονειρικη χρονια....για καποιους απο μας τα τελευταια 2 χρονια (ακομα και η τραγικη-αγωνιστικα κ μονο πρωτη χρονια) ηταν ενα διαρκες χαμογελο ζωγραφισμενο στα χειλη μας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και μια ευκαιρια για ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

Οσοι το ζησατε αυτο, καταλαβαινετε............οσοι δεν το ζησατε αλλαξτε ομαδα η παψτε να ασχολειστε ΣΗΜΕΡΑ! Γιατι αυτη η ομαδα μονο θα σας μιζεριαζει....αφηστε τη τουλαχιστον να τη χαιρομαστε εμεις.
(οχι, βγηκα 4ος, οχι μου ταξαν γλυφιτζουρι και πρωταθλημα, οχι ο Κονσεισαο, οχι το ενα, οχι το αλλο.....ΝΙΣΑΦΙ!)
Για τα γουστα σας υπαρχει ομαδα . Ποτε δεν ειναι αργα....
βαλτε και μια κοκκινη καλτσα στο πλυντηριο μαζι με τη μαυροασπρη φανελα και η μεταλλαξη ολοκληρωνεται στους 90 βαθμους χωρις προπλυση.