Author Topic: τα χανουμάκια - οι γενίτσαροι της Θεσσαλονίκης  (Read 2496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

goudas4

• Guest
th rastonh thn exoune skoulikia(nomizo superades) k polu sixna meta ta mats tou erpetou skane me mplouzes kai kaskol..tous eixa petuxei meta to arhs-olimpiakos

o anapiros einai enas karaflos me kati mikres tsives?an einai aytos ..ton eixe kopanhsei enas dikos mas<poso malakas mporei na eisai arage gia na thn peseis se anapeiro?!

ps:respect ston crass.do they owe us a living?of course they do of course they do!!

Panoramix ki egw mia fora pou perimena kati gnwstous mou eksw apo ti rastwni fetos eixan skasei miti 2 superades me mpoufan super33 alla den me epairne na kanw malakia ekei! Vevaia otan vgikan apo magazi argotera eixan valei kai oi dyo tous allo mpoufan apo panw gia na fygoune...
Ekei paw arketa syxna alla den mou exei tyxei na dw pote allothrisko ektos apo tote pou eida tous superades.

Kala auto pou lete gia tous genitsarous sti thessaloniki prepei na to prosexoume pantws! Persy eixame petixei konta stin kamara ena skatoflwro vazelo me mplouza alla amesws efage kati mapes kai efige me to fanelaki!
Eleos re seis pou tha kykloforoun kai anenoxlitoi mes ti thessaloniki me mplouzes...

Oso gia ton anapiro to xanoumi nomizw einai autos pou les panoramix. Egw pantws otan ton eixa dei eixe konto malaki kai kathotan sto mikro mple mazi me alla 2-3 mastouria. Twra an kapoios ton varese auto ton anthrwpo tote ti na pw. Einai apla tragikos autos pou to ekane...

sto pamak imoun mexri perrsi k gia 4.5 xronia. de kikloforouse oute enas me mplouza kati omadas h den etixe ego na do. ego forousa mplouzes paok  k mia fora eixa dei enan me mplouzaki aek original apo kapio meror.den asxolithika giati itan paidaki k meta apo kairo se ena mats paok aek stin toumpa ton eixan kanei sikoto exo apo to pamak kati paoktsides pou ton piran grammi oti itan xanoumi perimene leoforeio ekei sti stasi koukoulomenos mexri to laimo k ton eipan re megale mpas k eisai xanoumi k kribesai etsi k ton eipan anoixe to mpoufan k tote eidan mplouza aek eixe paei toumpa o blakas k ton ekanan sikoto ton skisan mplouzes gialia moutra eixa akousei ton xalase poli k ekane na emfanistei ena mina sto pamak giati i mapa tou eixe ginei kapos. tespa pantos apo tou xronou pali pamak tha eimai gia metaptixiako mallon, na gnoristoume merrikoi metaxi mas na analaboume drasi giati de goustaro oute pitsirikia na akouo ael, oute kiprious na lene gia kipriakies omades k paparies oute na petixo kamia mera opos esi bazelo. ante giati ta paidakia simera me to na bazoun miso kilo zele sto malli tous k na kikloforoun me ta akoustika k na akoun oli mera house klp klp den asxolountai katholou me ton paok. eleos gamo ti simerini neolaia.skatoflora

Sto Pamak pantws fetos pou piga ton Ianouario gia mia enimerwsi to mono pou eida einai mia parea 3 atoma me kaskol kai palaistiniaka tou PAOK kai enan typa me forma tou PAOK! Den nomizw na kykloforoun ta foititopaida toso eukola mes ti thessaloniki me mplouzakia tou pok!!
O ksaderfos mou apo ti Preveza pantws pou spoudazei sti sindo einai vazelos alla pote den exei dianoithei na foresei mplouzaki tou vazelou...