Ξανά-μανά η ίδια ιστορία. Να χωρίσουμε πάλι τους ΠΑΟΚτσήδες σε καλούς και κακούς, σε αυτούς που κάνουνε επεισόδια και σε αυτούς που θα θέλαμε να μας φέρει η κόρη μας για γαμπρό, σε "αθώους" και "περαστικούς" που αδίκως συλλαμβάνονται και σε "ενόχους" που λερώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ και ξεφεύγουν. Και να καλούμε άλλους ΠΑΟΚτσήδες να μας ρουφιανέψουν ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν στα αλήθεια τα επεισόδια, για να σωθούν οι ίδιοι, οι "αθώοι" (ευτυχώς οι ίδιοι οι συλληφθέντες δεν σκέφτονται έτσι-επειδή ακριβώς είναι ΠΑΟΚ). Ησυχία, τάξη και ασφάλεια.
Και το λέω αυτό, παρόλο που προσωπικά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση αδερφό μου κάποιον μόνο και μόνο επειδή δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ.
Κι εμένα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα στη Λαμία (με την έννοια μόνο ότι εγώ θα τα έκανα αλλιώς, και όχι απαραίτητα τα "βίαια" που καταδικάζουν οι πολλοί), αλλά εγώ δεν πήγα στη Λαμία και δεν μπορώ να κρίνω όσους βρέθηκαν εκεί και πολέμησαν για τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όχι στη δημόσια σφαίρα, όπως είναι αυτό το φόρουμ. Ιδιωτικά και σε προσωπικό επίπεδο, ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει. Αυτός ο διαχωρισμός είναι πολύ σημαντικός.
Τα υπόλοιπα είναι για καναπεδάτους και δημοσιογράφους. Και για όσους ονειρεύονται την επιστροφή σε εποχές γεμάτες καταστολή, ρουφιανιά και "ασφάλεια".
Μπράβο και πάλι στους Κορδελιώτες.