Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθεριου Κορδελιου www.paok-kordelio.gr  (Read 25376 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Μπραβο στο Κορδελιο  :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Δεν ταυτίζω τους συλληφθέντες με αυτούς που έκαναν τα επεισόδια.

ησουν εκει για να εχεις και γνωμη;ησουν μπροστα δλδ στα σκηνικα;σε εχουν κανει ποτε οι μπατσοι εστω και προσαγωγη ειτε σε αγωνα του ΠΑΟΚ ειτε οπουδηποτε αλλου;εχεις γενικα επιγνωση της σημερινης καταστασης με την αστυνομια;

επειδη ακομα και να μου πεις ναι εγω δεν θα σε πιστεψω(επειδη ετσι γουσταρω,οπως γουσταρεις κι εσυ να με τρελαινεις με αυτα που γραφεις) XXXXXXX σε πραγματα που δεν εχεις ιδεα τι ακριβως συμβαινει.ουτε κι εγω ξερω αλλα δεν γραφω δεν λεω δεν ζηταω κεφαλια...ποσο μαλλον οταν προκειται για ατομα που καθομαι καθε κυριακη μαζι τους...

τερμα ρε μαλακες το παραμυθι που τρωτε απο τους δημοσιογραφους...

σωστη η ανακοινωση του κορδελιου...γουσταρω που παιρνει την περιφρουρηση απο κει...και πραγματικα εχω την απορια να δω πως θα τα βγαλει περα η απουσα και ανιδεη παε(και το απουσα και το ανιδεη ειναι απορροια της φετινης συμπεριφορας της απεναντι σε συλληφθεντες οπαδους του ΠΑΟΚ) με το συγκεκριμενο σημειο οπου περιφρουρουσε το κορδελιο.....
« Last Edit: June 07, 2010, 17:57:30 by Capricorn »

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ρε παιδιά εγώ είμαι άσχετος με τα συνδεσμιακά. και χωρίς να θέλω να ακούσω τα σχολιανά μου θέλω να ρωτήσω κάτι. τα επεισόδια γίνανε. κάποιοι τα κάνανε, αυτοί που τα κάνανε πως νιώθουν που κάποιοι αθώοι ταλαιπωρηθήκαν σε κρατητήρια και δικαστήρια? αυτοί που τα κάνανε με ποιο δικαίωμα θα ξανααποκαλέσουν αδέλφια κάποιους που στιγματίστηκε η ζωή τους χωρίς να φταίνε.

πάντως έστω και με μισή καρδιά, και λέω με μισή γιατί το τελευταίο που θα ευχόμουν θα ήταν μια τέτοια διαφωνία μεταξύ διοίκησης και συνδέσμων, θα συμφωνήσω ότι έτσι όπως το θέτει το κορδελιό έχει το απόλυτο δίκιο, γιατί έτσι όπως τα λέει η παε στην ανακοίνωση της τους 50-100 "αλήτες" τους έδιωξε αυτή με δίκο της κόστος και τωρα βλέπω πως κάποιοι οπαδοι οικειοθελώς και για την τρέλα τους κάναν όλη την δουλεια και τελικά ουτε μπράβο ακούσαν ποτέ, ούτε είδαν ποτε την παε να τους στηρίζει.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
απο την αρχη θεωρουσα οτι ειναι λαθος να αναλαβουμε την περιφρουρηση της 4 καθως δεν ειναι τομεας ευθηνης μας και καθηκον μας,θα συμφωνουσα μονο αν περναμε ολη την 4 οι συνδεσμοι και ουτε ενα εισητηριο απο τα εκδοτηρια κι αφου δεν εγιναν απλα "περιφρουρουσαμε" απλα τα μελη μας που εχουμε και μεριδιο ευθυνης.
αλλοι θελησανε να μπουνε και τρεξανε ασχημα για να τα καταφερουνε και αντι να ακουσουνε ΕΝΑ ευχαριστω σε μια συναντηση που αλλοι ειχανε οδηγησει 5 ωρες πανε ελα απο τα μερη που ζουνε τα ακουσανε κι απο πανω χωρις να τους δοθει καν η ευκαιρια για διαλογο κι εκει ητανε που στραβωσα τελειως.
αυτα περι περιφουρησης.

κατα τα αλλα γαματη η ανακοινωση του κορδελιου

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Συγχαρητήρια στα Αλάνια του ΣΦ.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ive4

• Guest
ρε παιδιά εγώ είμαι άσχετος με τα συνδεσμιακά. και χωρίς να θέλω να ακούσω τα σχολιανά μου θέλω να ρωτήσω κάτι. τα επεισόδια γίνανε. κάποιοι τα κάνανε, αυτοί που τα κάνανε πως νιώθουν που κάποιοι αθώοι ταλαιπωρηθήκαν σε κρατητήρια και δικαστήρια? αυτοί που τα κάνανε με ποιο δικαίωμα θα ξανααποκαλέσουν αδέλφια κάποιους που στιγματίστηκε η ζωή τους χωρίς να φταίνε.

πάντως έστω και με μισή καρδιά, και λέω με μισή γιατί το τελευταίο που θα ευχόμουν θα ήταν μια τέτοια διαφωνία μεταξύ διοίκησης και συνδέσμων, θα συμφωνήσω ότι έτσι όπως το θέτει το κορδελιό έχει το απόλυτο δίκιο, γιατί έτσι όπως τα λέει η παε στην ανακοίνωση της τους 50-100 "αλήτες" τους έδιωξε αυτή με δίκο της κόστος και τωρα βλέπω πως κάποιοι οπαδοι οικειοθελώς και για την τρέλα τους κάναν όλη την δουλεια και τελικά ουτε μπράβο ακούσαν ποτέ, ούτε είδαν ποτε την παε να τους στηρίζει.

Γι΄ αυτούς τους κάποιους που τα κάνανε λέω κι εγώ. Έχουν ευθύνη και απέναντι στον ΠΑΟΚ (χαντμπολ και ποδόσφαιρο) και απέναντι σε όσους αθώους συνελήφθησαν.
Ας κοιτάξουμε να προστατεύσουμε τον ΠΑΟΚ από αυτόν που πέταξε τη μολότωφ στο κέντρο της Λαμίας (και όχι απλούς οπαδούς ή περαστικούς  που πιάνονται - για να το πω για 2323η φορά, μήπως και επιτέλους σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ). Αυτό δεν ακυρώνει την ευθύνη της αστυνομίας που συχνά συλλαμβάνει άσχετους για να δικαιολογήσει την παρουσία της και άρα είναι όχι μόνο άχρηστη, αλλά και επικίνδυνη.

Offline gagas

• Αλλαγή
Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στους συνταξιούχους και πνευματικά ανάπηρους που κυκλοφορούνε ολημερίς και ολονυχτίς στις ανοιχτές γραμμές των αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών της Θεσσαλονίκης. Η ημιμάθεια, η ασχετοσύνη, η άγνοια και η ευκολία με την οποία τσουβαλιάζουνε κόσμο έχει καταντήσει εκνευριστική και δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι. Τελευταία έχουν βρει συμπαραστάτες και στο ίντερνετ όπου διάφοροι τύποι, πίσω από την ανωνυμία και την ασφάλεια που τους παρέχει η οθόνη του υπολογιστή τους τολμάνε να αποδώσουν ψευδείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι άσχετοι των ραδιοφώνων και του ίντερνετ δημιουργούνε και καλλιεργούνε κλίμα και τους παίρνουν σοβαρά, την ώρα που θα έπρεπε να αγνοούνται παντελώς.

Απο ανακοινωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ

Offline Català

• Αλλαγή
Ξανά-μανά η ίδια ιστορία. Να χωρίσουμε πάλι τους ΠΑΟΚτσήδες σε καλούς και κακούς, σε αυτούς που κάνουνε επεισόδια και σε αυτούς που θα θέλαμε να μας φέρει η κόρη μας για γαμπρό, σε "αθώους" και "περαστικούς" που αδίκως συλλαμβάνονται και σε "ενόχους" που λερώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ και ξεφεύγουν. Και να καλούμε άλλους ΠΑΟΚτσήδες να μας ρουφιανέψουν ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν στα αλήθεια τα επεισόδια, για να σωθούν οι ίδιοι, οι "αθώοι" (ευτυχώς οι ίδιοι οι συλληφθέντες δεν σκέφτονται έτσι-επειδή ακριβώς είναι ΠΑΟΚ). Ησυχία, τάξη και ασφάλεια.
Και το λέω αυτό, παρόλο που προσωπικά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση αδερφό μου κάποιον μόνο και μόνο επειδή δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ.
Κι εμένα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα στη Λαμία (με την έννοια μόνο ότι εγώ θα τα έκανα αλλιώς, και όχι απαραίτητα τα "βίαια" που καταδικάζουν οι πολλοί), αλλά εγώ δεν πήγα στη Λαμία και δεν μπορώ να κρίνω όσους βρέθηκαν εκεί και πολέμησαν για τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όχι στη δημόσια σφαίρα, όπως είναι αυτό το φόρουμ. Ιδιωτικά και σε προσωπικό επίπεδο, ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει. Αυτός ο διαχωρισμός είναι πολύ σημαντικός.
Τα υπόλοιπα είναι για καναπεδάτους και δημοσιογράφους. Και για όσους ονειρεύονται την επιστροφή σε εποχές γεμάτες καταστολή, ρουφιανιά και "ασφάλεια".
Μπράβο και πάλι στους Κορδελιώτες.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..

Offline savage republic

• Βασικός
Σωστό το Κορδελιό, δυστυχώς.

Offline lik4

• Αλλαγή
http://paok-kordelio.gr/Boutique/Kontomanikes/kontomanikh%20PAOK%202010.html

ετοιμες σε λιγες μερες οπως λεει στην νεα σελιδα στο fb http://www.facebook.com/pages/PAOK-KORDELIOGR/128698473817836

baron

• Guest
Lik

ποιος κάνει τα μπλουζάκια στο κορδελιό τώρα ρε?

PM

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ-Fenerbahce 1-0 (αντί για 3-0..)

Σε μια πύρινη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα μπορσούσε να είχε τελειώσει απο το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ο δικέφαλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και προηγήθηκε στο 19' με γκολ του τρομερόυ Βιερίνια. Στο 45' και στο 92' ο Μούσλι και ο Παπάζογλου έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Επόμενο ραντεβού στην γενέτειρα πόλη του ΠΑΟΚ μας με 2.500 κομμάντος. ΠΑΟΚ ΕΣΥ.. ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ.. (φωτογραφίες)

http://www.paok-kordelio.gr/index2.html

http://www.paok-kordelio.gr/Themata/PAOK%20-%20Fenerbahce%20Prokr.%20Europa%20%20League%2019-8-2010/index.htm

Offline tool4a

• Αλλαγή
Η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ ξεκινάει απο τον ναό μας. Αυτούς τους αγώνες τους κερδίζει ο λαός.. Πέμπτη η Dinamo Zagreb και Κυριακή ο Αris Tel-aviv (Made in Gria..).
Για τους δύο αυτούς αγώνες ο λαός του ΠΑΟΚ ετοιμάζει φοβερές κερκίδες όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει και οι άλλοι απλά ακολουθούν και αντιγράφουν..
 Όπως γνωρίζετε στους ευρωπαικούς αγώνες δεν επιτρέπονται κροτίδες, πυρσοί κτλ γι'αυτό όλοι με μια σημαία ή ένα πλακάτ και με ατελείωτη φωνή να λιώσουμε τους Κροάτες..
Για την Κυριακή τα πράγματα είναι πιο απλά.. Θα έρθουν οι ρουφιάνοι ραβίνοι και μειονότητα της πόλης και θα φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο και με πολλά παράπονα για διαιτησία, χορτάρι, επίσημα, δοκάρια και ότι άλλο σκεφτεί το μυαλό τους εκείνη την ώρα (όσο διαθέτουν τελος πάντων..).

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ..

http://www.paok-kordelio.gr/index2.html
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

northeagle_4

• Guest
Σουπερ.Ειδικα το μπροστα σπερνει.