Author Topic: Τακτική Γενική Συνέλευση Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007 || Βελλίδειο)  (Read 4575 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
25 EURO H AI8OYSA? MONO? H 25 EURO EKASTOS TON PARISTAMENON? YPO8ETO TO PROTO.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
25 ευρώ η αίθουσα..Αν θέλετε όντως να συναντηθείτε πριν κάντε αυτή την βδομάδα την πρώτη συνάντηση και ας μην είμαι εκεί..

Και κάνουμε μια δεύτερη μια μέρα πριν την συνέλευση..

Αλλά βασικά επειδή βλέπω ότι πάνε να ξεφύγουν κάποια πράγματα,θεωρώ ότι καλύτερα είναι να στηρίξουμε κάποια αίτηση,να μαζευτούμε και μια φορά να πούμε από 5 γνώμες γενικά,να μας πούνε και 5 γνώμες άτομα που δεν θα είναι στην συνέλευση και αυτά..
« Last Edit: May 15, 2007, 20:09:30 by logothetis »

Poet

• Guest
25 EURO H AI8OYSA? MONO? H 25 EURO EKASTOS TON PARISTAMENON? YPO8ETO TO PROTO.

25 Ευρώ η αίθουσα ... μόνο!!! Αυτοί θα έχουν κέρδος απο το μπάρ, καφέδες, ποτά κλπ.

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω ειμαι μεσα οποτεδηποτε το κανονισουμε
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
lipon molis vgikan oi imerominies gia to pote tha ginei i Geniki Sineleusi i proti imerominia einai 28/5 kai an den exei apartia (dedomeno) tha eginei 4/6 ara prepei mesa stin evdomada na kanoume to proto meeting...Organothite min to afisoume pali teleutea stigmi!!!!protino 3 atoma na analavoun tin organosi tou meeting dil to pou tha ginei ti ora mera ktl....kai emeis oloi oi simetexontes sto forum na dilosoume simexo an tha boroume na eimaste paron se ena tetio meeting...sti sigedrosi theloume nomizo kai mh melh tou AS giati kai autoi tha exoun mia gnomi...osoi perisoteroi toso to kalitero...ORGANOSI TORA
P.A.O.K

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
episis stin sineleusi tha bei  THEMA GIPEDOU ara tha exoume poli kouventa...
P.A.O.K

LoGotHeTiS

• Guest
Μια και αναφέρθηκε η Ημερομηνία κάτι που θεωρώ περίεργο είναι ότι η συνέλευση θα γίνει στο Βελλίδιο..Και όχι στο παλατάκι..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Proteino synanthsh thn erxomenh Trith 22/5 h Pempth24/5 ,vrady. To meros-analoga me to posoi 8a eimaste- 8a to ma8oyn mono me pm osoi 8a symmetexoyn, oi logoi eynohtoi.Isos kataferoyme kai deyterh synanthsh, thn me8epomenh evdomada

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
Στην πρώτη δεν θα είμαι..Στην δεύτερη αν γίνει,μάλλον ναι..

northeagle_4

• Guest
Λοιπον εγω θα ανεβω αυριο ξημερωματα για μια εβδομαδα περιπου με αδια,επειδη δεν θα εχω νετ εκει λεω να αφησω το τηλ. μου σε καποιο μελος του φορουμ που θα παει ωστε να με ενημερωσει εγκαιρως για το που και ποτε.αν παλι η συνελευση γινει τελικα αργοτερα θα προσπαθησω παλι εστω και για 2 μερες να ανεβω.

Offline diegito4

• Αλλαγή
tha ithela na simmetexo kai ego stin sinantisi-sizitisi sas mias kai den eimai eggegrameno melos tou A.S PAOK esto mono akoustika..
an yparxei provlima to katalavaino.
as me enimerosei kapoios me pm gia ton topo kai tin mera.

LoGotHeTiS

• Guest
Βασικά αν και δεν είναι πολύ του παρόντος (αλλά και εγώ αν δεν μπορούσα να παραβρεθώ θα ήθελα να ενημερώνομαι) την μέρα της συνέλευσης ένας που θα είναι on-line ας μου δώσει το κινητό του για να του στέλνω μηνύματα και να τα δημοσιεύει στο forum με τις οποιεσδήποτε εξελίξεις..

Θα είναι χρήσιμο πιστεύω ιδιαίτερα δε για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού..

Offline arwstos

• Αλλαγή
Proteino synanthsh thn erxomenh Trith 22/5 h Pempth24/5 ,vrady. To meros-analoga me to posoi 8a eimaste- 8a to ma8oyn mono me pm osoi 8a symmetexoyn, oi logoi eynohtoi.Isos kataferoyme kai deyterh synanthsh, thn me8epomenh evdomada

αν και δε μου πεφτει λογος γιατι δε θα ειμαι παρων στη συναντηση
(βρισκομαι εκτος Θεσσαλονικης) θα σας προτεινα να συνταντηθειτε οσο
το δυνατον πιο νωρις (π.χ. τη Τριτη που λεει ο HOMO)
για να υπαρχει χρονος να υλοποιηθει καποια ιδεα-προταση
αν φυσικα αποφασιστει κατι...

αυτο με το Γηπεδο τι ειναι παλι που αναφερει το πρωτοσελιδο των Σπορ του Βορα;
θα υπαρχει επιπλεον θεμα για το Γηπεδο στη προσεχη συνελευση;

στη metrosport σημερα (που επεσε τυχαια στα χερια μου)
ειχε μια μικρη αναφορα για τη Συνελευση και δεν ανεφερε ουτε ωρα ουτε
μερος ουτε τα θεματα της ημερησιας διαταξης...
λογικα αυριο θα τα εχουν... (?)

για να δουμε θα βαλουν και την ανακοινωση στο site: http://www.paokas.gr/
ή καναμε το site απλως για να βρισκεται και να απανταμε στους επικριτες...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest

Λοιπόν συμφωνώ για την Τρίτη και εγώ ... λέω κατα τις 9-9.30 το βράδυ που θα έχουν κλείσει τα μαγαζιά ... Τί λέτε;

Επίσης να αποφασίσουμε για τον τόπο που θα κάνουμε την συνάντηση!!!

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
για τη συνάντηση είμαι κι εγώ μέσα... απλά θα σας παρακαλούσα να με πείτε όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να κανονίσω να την κάνω από τη δουλειά...

Offline babis36

• Αλλαγή

Λοιπόν συμφωνώ για την Τρίτη και εγώ ... λέω κατα τις 9-9.30 το βράδυ που θα έχουν κλείσει τα μαγαζιά ... Τί λέτε;

Επίσης να αποφασίσουμε για τον τόπο που θα κάνουμε την συνάντηση!!!

Κι εμενα με βολευει την Τριτη ανετα.Αλλα προφανως συζηταω και αλλες μερες επισης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline alexisv

• Αλλαγή
Den xero an ehei anaferthei k pio prin alla apo shetika empistes piges k me basi tin anakinosi pou etimazei na bgalei o AS, i imerominia tis GS tha einai i Deutera 4/6 k tha ginei efoson to epitrepoun oi sinthikes (an iparhei dld diathesimotita ktl) sto Belidio.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

LoGotHeTiS

• Guest
Και τα δύο αναφέρθηκαν  :P :

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς δε θα είμαι μαζί σας στην συνάντηση, πιστεύω όμως ότι είναι πολύ χρήσιμη. όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα, σίγουρα θα έρθω στην επόμενη,

γιατί όπως λέει και το άσμα

λίγες μέρες μείνανε, λελέ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
sth sunanthsh pou 8a kanete gia koinh grammh, oute egw 8a mporesw na parevre8w, 8a to palepsw omws gia tis 4 tou mhna.