Πλεον μετρανε μονο οι νικες και αυτο εκανε η ομαδα.Κατα διαστηματα μονο μπαλα δεν βλεπαμε(ο γνωστος ΠΑΟΚ δηλαδη) αλλα για 20-30 λεπτα η ομαδα σε ολες τις γραμμες ηταν καλη.
Η επιστροφες των Τεο,Σβουρα και Χαραλαμπους εδειξαν ποσο αναγκη τους εχει η ομαδα.ο τελευταιος το εχω πει επανελλειμενα για μενα ειναι ενα μετριο και σταθερο αριστερο μπακ που στην ελλαδα ειναι σπανια.Στον ΠΑΟΚ ομως τετοιοι παικτες φετος ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητοι.Ελπιζω με την επιστροφη Ηλιαδη να παμε ακομα καλυτερα στην συνεχεια.
Ειδαμε και 3 μπαλιες που σπανια βλεπουμε φετος απο Τεο,Μουμιν και οικοδομο.
Ο Λαζαρος εχει φοβερα προσοντα αλλα ειναι πολυ ανετοιμος εκανε 3-4 πολυ καλες ατομικες ενεργειες και αλλες τοσα λαθη που οφειλωνται κατα την γνωμη μου στην μαλακια που τον δερνει και εμεινε εκτος 6 μηνες.
Για τον σαντορ τι να πω

φιλοτιμο με το παραπανω αλλα πλεον σου προκαλει οικτο ειναι που ειναι αμπαλος εχει και γκαντεμια παντως στο δυνατο παιχνιδι τον αδικουν και του σφυριζουν πολλα φαουλ.
Και τελευταιος η μεγαλη μου αγαπη Κασναφερης......αυτος ο τυπος ακομα και σε ευκολα ματς με σκορ ασφαλειας καταφερνει να σε εκνευρισει,ευχομαι να μην μας ξανασφυριξει το αρχιδι....
Καλες και ευστοχες και οι 2 αλλαγες Παρασχου (1η και 3η)