Οι οπαδοι του '70 παρεδωσαν σε αυτους του '80 μια ομαδα που παραμιλουσε ολη Ελλαδα, το '80
καπως αρχισε να ξεθωριαζει αυτο αλλα ο ΠΑΟΚ, παρεμενε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ που διεκδικουσε,
ο ΠΑΟΚ που προσπαθουσε και κατω απο την 4 θεση σπανια επεφτε, το '90 ηρθε η παρακμη,ο βουλινος
και η μιζερια, φτασαμε να ειμαστε ευχαριστημενοι με την 4η θεση που εγινε συνηθεια και ξεχασαμε
τα πιο παλια, τι ηταν Ο ΠΑΟΚ και ποιους στοχους ειχε και τι απαιτησεις ειχαν τοτε οι οπαδοι.
Τωρα φτασουμε στο 2000 που η λεξη υπομονη καθιερωθηκε και η υπομονη εγινε συνηθεια και οι
στοχοι ολο και πιο κατω και οι απαιτησεις ολο και πιο μικρες, ο αλλος θελει υπομονη 4-5 χρονια να
παρουμε μικρους και να κανουμε ομαδα

Δηλαδη κι αλλο υπομονη, ημαρτον ρε πουστη μου.
Πρωτα ηταν οι τρεις της Αθηνας και ο ΠΑΟΚ, μετα εγινε οι τρεις της Αθηνας μετα ο 4ος ΠΑΟΚ
και μετα το χαος ( πανιωνιος, ηρακλης, αρης...)
Τωρα πλεον παει να γινει οι τρεις της Αθηνας και μετα το χαος ( ΠΑΟΚ, πανιωνιος, οφη, ηρακλης...)
και αυτο ο κοσμος του ΠΑΟΚ το δεχετε

και ζηταει υπομονη, υπομονη........ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
Οχι αλλο υπομονη γιατι αντι για τη λεμονια ανθιζουν ατον ΠΑΟΚ τα φυτα, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ.....
Και δεν με νοιαζει ρε αν χρωσταω, που γιναμε ολοι οικονομολογοι, ξερετε ρε τι χρωστουσε το αεκακι,
ολα θα γινουν και στον ΠΑΟΚ ρε, θα ρυθμιστουν τα χρεη θα μπουνε ολα σε μια σειρα, αλλα ΠΑΟΚ ειμαι
και δεν θα σ κεφτομαι οχι μεταγραφες μην χρεωθουμε, οχι το ενα, οχι το αλλο, θελω διοικηση με ΑΡΧΙΔΙΑ
και οχι αρχιδια διοικηση, ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, δεν παει
αλλο ρε, αυτοι να κοψουν το κωλο τους, ΟΧΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ σαν οπαδος αυτης
της μεγαλης ομαδος που λεγετε ΠΑΟΚ. και οχι παοκ ΠΑΟΚ ΡΕ . Π. Α . Ο . Κ.
Χανουμε απο το γαβρο και ΠΑΟΚ ελα στο λαο σου, ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ......
που πηγε αυτο ρε?Μαλακες ηταν αυτοι που το εβγαλαν, καπου θελει και κραξιμο η υποθεση.
Τελος, δεν ξερω χαλαστηκα πολυ ασχημα, η ουσια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ και οχι παοκ,
δηλαδη οι διοικησεις να πανε και να γαμηθουνε, οι παιχτες να κοψουν το κωλο τους και να
με βγαλουν τεταρτο ετσι για πλακα κυριε παρασχο και οχι πεμπτο και εγω παλι θα φωναζω
γιατι ρε ειμαι ΠΑΟΚ και οχι παοκ, ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, οχι αλλο υπομονη.
ΥΓ Δειτε την αεκ, εχασε απο την γρια και ολοι ειναι ετοιμοι για λαικα δικαστηρια,γιατι θα χασουν
το πρωταθλημα

Το αεκακι 44 που λεμε, που χρωστουσε 120 μυρια και οχι 20, γιατι οι
οπαδοι τους δεν συμβιβαστηκαν ποτε, γιατι εχουν απαιτησεις. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ?
ΥΓ Αυτα για καποιους που ξεχνανε και θα με κανουν να παρω ασπιρινες γιατι πονανε τα μυαλα μου.
ΥΓ ο μαντζιος ρε μολις δηλωσε οτι θα περασουμε απο τη ΤΟΥΜΠΑ, και τι ειναι ρε η μαλακα η ΤΟΥΜΠΑ,
εκτος αν χασουμε και χειροκροτησουμε παλι, γιατι η υπομονη εγινε συνηθεια.
ΥΓ ο καφες το μουνοπανο εκλεισε στην αεκ, αν συτεψει καλα 33-34 θα γυρισει λεει, η νεα γενια
των οπαδων του ΠΑΟΚ ας τον χειροκροτησει και αυτον.....
ΥΓ Συγνωμη αν ειμαι off topiκ, καντε το μεταφορα γιατι δεν κατεχω και δεν ειμαι καλα, καληνυχτα.