Author Topic: Δήμος Ντικούδης  (Read 1031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Δήμος Ντικούδης
« Reply #20 on: January 23, 2012, 14:25:18 »
Δεν σε επιασα.. τι εχωσε ακριβως?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #21 on: January 23, 2012, 14:35:36 »
όταν λέει πως πρέπει να παίζει διαφορετικά η ομάδα, εγώ καταλαβαίνω ότι είναι μομφή στον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού που επιλέγει για την ομάδα.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #22 on: February 20, 2012, 17:23:24 »
"Δε φεύγω από τον ΠΑΟΚ"

O Δήμος Ντικούδης, γύρω από το όνομα του οποίου ακούστηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδοχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα, με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πόλης έβαλε τα πράματα στη θέση τους...

Διαβάστε τι δήλωσε στα "Σπορ του Βορρά":

Για τα σενάρια που τον έφερναν να φεύγει από την ομάδα είπε: "Δεν έχω να πω τίποτα για αυτό το θέμα, γιατί απλούστατα δεν το σκέφτομαι καν.  Ακόμα και αν έχω πρόταση από αλλού, δεν σκέφτομαι να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση".

Και συνέχισε: "Ότι είχα να πω το είπα πριν από ένα μήνα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα επαναλαμβάνω. Το ότι συζητά με την διοίκηση ή τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας είναι καθαρά εσωτερικό μας θέμα".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Πρέπει να δείξουμε ότι πιστεύουμε στην 6η θέση γιατί μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες. Πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στα υπόλοιπα παιχνίδια και παραπάνω ακόμη για να επικρατήσουμε".
http://www.paokmania.gr/articles/basketball/rest-news/26356-de-feugw.html

Δεν το ήθελα στον ΠΑΟΚ γιατί δεν περίμενα να βοηθούσε την ομάδα(και για άλλους λόγους).Τώρα όμως με όσα έχω δει πραγματικά με έχει ταπώσει.Έχει κάνει φοβερές εμφανίσεις φέτος και ΠΡΕΠΕΙ να μείνει.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ