ενταξει το παιδι εχει πολλες αδυναμιες αλλα ολα διορθωνονται με δουλεια........το θεμα ειναι οτι στον βαζελο δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι του......παντως εγω δεν τον θεωρω τοσο ταλεντο οσο ηταν σε αυτη την ηλικια ο βασιλοπουλος,ο βασιλειαδης και ο μαυροκεφαλιδης......σαν ταλεντο στα 20 ειναι κατωτερος απο οτι ηταν ατοι τοτε........παντως οπως εχω ξαναγραψει εκανε βλακεια που εφυγε τωρα που αρχισαν τα πραγματα να στρωνουν στην ομαδα.....και διαφωνω με εναν φιλο που εγραψε οτι δεν ειχε θεση στον φετινο ΠΑΟΚ........θα μπορουσε να παιζει πισω απο καυκη και χαριση 3-4 λεπτα σε καθε ματς.......στον βαζελο δεν θα ειναι ουτε 12αδα..........τελοσπαντων........παντως μην του θυμωνετε του παιδιου που ειπε μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα τον βαζελο......το παιδι ειναι μολις 20 και επι 10 χρονια βλεπεις αυτους να παιρνουν πρωταθλημα......τι να πει;.......τα μεγαλεια του ΠΑΟΚ μονο ως ιστορια τα ξερει.....δεν τα εχει δει........γι'αυτο μην το βριζετε δεν υπαρχει λογος........παντως να πω την αληθεια μου δεν στεναχωρηθηκα κιολας που εφυγε σε αντιθεση με την γνωστη 3αδα που ανεφερα πιο πανω.........δεν θα μου λειψει.......