Author Topic: Αυπνιες και αλλα...  (Read 346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αυπνιες και αλλα...
« on: November 15, 2006, 04:23:18 »
Ρε παιδια εδω και πολυ καιρο τωρα δεν μπορω να κλεισω ματι.

ΜΑ μενω αυπνος ΟΛΗ την μερα παω το βραδυ να κοιμηθω και αν κοιμηθω κατα τις 11 τοσο θα αντεξω ξυπναω στις 5 και μετα παλι κατα τις 3 ειμαι Dead

Ενω ΘΕΛΩ να κοιμηθω δεν μπορω ειμαι ανησυχος ολο το βραδυ στο κρεβατι.

Εχω βαρεθει να βλεπω Πρωτη γραμμη καθε πρωι.Να φανταστειτε βλεπω και μια εκπομπη ΤΑ βΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΙΝ την πρωτη γραμμη στην ΝΕΤ.

Αφου σκεφτομαι να στειλω ΠΜ στους Mods να διορθωνω ολα τα τοπικ εθελοντικα ολο το βραδυ.Να τα μεταφερω να τα Banaro να σας φτιαξω ολους απο ενα φακελο τα θετικα και τα αρνητικα που εχετε πει...

Τι να κανω να παω πιασω δουλεια σε μαγαζι να γινω ταξιτζης.ΟΧΙ τπτ αλλο αλλα εχω και πολυ τρεξιμο με πτυχιακη μαθηματα και λοιπα....Αλλα ειμαι ζωντανος νεκρος καθε μερα..

Μολις τελειωσα μια σεζον στο LOsT και το τελευταιο κεφαλαιο μιας βιογραφιας του Morisson

Ξερω Ξερω  αυτο ειναι φορουμ του ΠΑΟΚ και δεν ειναι για λοιπες μαλακιες να γραφουμε.Τουλαχιστον πειτε μου ενα αλλο φορουμ να παω να γραφτω γιατι δεν ΑΝΤΕΧΩ αλλο ΘΕΛΩ να κοιμηθω ρε γαμωτο...

Α και Btw Μανατζερ 2007 αρις-ΠΑΟΚ 0-5 αυτο στις 4.30 χθες...Εχω και Screen αλλα δεν ξερω πως να την βαλω ισως αυριο στις αυπνιες να διαβασω πως μπαινει η φωτο....Η μαλλον να διαβασω πως ανακαλυφθηκε η Φωτογραφια γενικότερα

ΕΛΕΟΣ τοσοι γιατροι ειστε δω......

« Last Edit: November 15, 2006, 04:28:01 by Davids4 »

panzer4

• Guest
Απ: Αυπνιες και αλλα...
« Reply #1 on: November 15, 2006, 04:49:14 »
Mia apo ta idia...Tragwdia. Sou proteinw pantws na alla3eis kanali. Mega mia wra prin kai mia kata th diarkeia twn "agelwn tou tsarly" exei polu kalo telemarketing. Gazele free style kai welle form sauna belt. Einai 3exwrista ta duo proionta alla ama pareis to gazelle sth dinoune dwro. Gamaei leme!! Oso gia manager 2007, prwth xronia prwta8lhma kai teliko kupellou den ante3e h omada ki exase ao gauro. Pantws to paixnidi 3ekinaei me goumeno "ready to listen to any offers" kai apo to noemvrio einai "happy to stay at the club" to mouni!! Se 2 sumperasmata katalhoume: a.milame einai poly realistiko to paixnidi kai b. oute sta paramu8ia de 8a fugei!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: November 15, 2006, 05:20:51 »
Εγω ακουσα οτι σχεδον παντα φευγει και μαλιστα ο παοκ γινεται φυτωριο μεγαλης ομαδας Ευρωπαικης Τσελσι Μπαρτσα

οσο για το αλλο συντονιζομαι αλλα τους γουσταρω τους αλλους ρε εχουνε γελιο...ΤΟυσ εχω στειλει και μυνηματα αλλα δεν τα λενε τα μουνια....

Τεσπα ΚΑλΗμερΑ...

panzer4

• Guest
« Reply #3 on: November 15, 2006, 05:28:30 »
Analoga pws paei h omada.Ama eisai malakas, kalh wra, kai pas kala, siga mh fugei. Oso gia to futorio, den isxuei apoluta.Ginesai affiliate me megalo club,px egw egina me th milan, xwris na me rwthsei fusika an h8ela, kai mporw na pairnw paiktes h na mou stelnei an 8elw
Zhthsa 2-3 daneikous, kati deuterantzes, alla me klasane. Den peirazei. To shkwsame kai xwris autous. Ase pou den th paw mia th milan

ive4

• Guest
« Reply #4 on: November 15, 2006, 08:22:43 »

Ενω ΘΕΛΩ να κοιμηθω δεν μπορω ειμαι ανησυχος ολο το βραδυ στο κρεβατι.

Εχω βαρεθει να βλεπω Πρωτη γραμμη καθε πρωι.Να φανταστειτε βλεπω και μια εκπομπη ΤΑ βΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΙΝ την πρωτη γραμμη στην ΝΕΤ.

Μολις τελειωσα μια σεζον στο LOsT και το τελευταιο κεφαλαιο μιας βιογραφιας του Morisson

Ξερω Ξερω  αυτο ειναι φορουμ του ΠΑΟΚ και δεν ειναι για λοιπες μαλακιες να γραφουμε.Τουλαχιστον πειτε μου ενα αλλο φορουμ να παω να γραφτω γιατι δεν ΑΝΤΕΧΩ αλλο ΘΕΛΩ να κοιμηθω ρε γαμωτο...

Α και Btw Μανατζερ 2007 αρις-ΠΑΟΚ 0-5 αυτο στις 4.30 χθες...Εχω και Screen αλλα δεν ξερω πως να την βαλω ισως αυριο στις αυπνιες να διαβασω πως μπαινει η φωτο....Η μαλλον να διαβασω πως ανακαλυφθηκε η Φωτογραφια γενικότερα

ΕΛΕΟΣ τοσοι γιατροι ειστε δω......

πω ρε φίλε ζηλεύω, εγώ προσπαθώ να βγάλω μία χρονιά στο fm σε μία μέρα και δε μπορώ. Λιώνω στο fm και μακάρι να μη νύσταζα για να έπαιζα fm όλο το βράδυ! Εχουν και τα καλά τους οι αυπνίες!

xalllara4

• Guest
« Reply #5 on: November 15, 2006, 10:34:50 »
kati sxetiko/asxeto:

exw edw kai 1 mina kai kati pou kopsa to tsigaro kai exw apisteyti nevrikotita kai entasi (xalllara sou leei meta, telos pantwn...), se simeio pou paw na koimithw p.x. ta mesanixta kai ksipnaw stis 3 kai de mporw meta na kleisw mati.Kanw ta panta, paw toualeta, pinw nero, xtipw kammia fetoula marmelada, mexri kai lantza evala ena vradi giati de mporousa na koimithw me tpt...

gia na kataliksw , tha me parei o ipnos telika stis 5:30 - 06.00 gia na ksipnisw fisika stis 07:30...einai tragiki i katastasi!

@Davids4 file ki egw vlepw lost, pws einai dinaton na koimitheis me tetoia seira?

sou proteinw tis parakatw tainies kai ...o Morfeas mazi sou!

1.Village
2.Aviator
3.Coffee and Cigarettes
4.Green Mile

...kai kapoies alles pou mou diafevgoun. Tis prwtes dio eidika den katafera pote na tis dw mexri telous.

Ante kalimeres!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6 on: November 15, 2006, 10:45:24 »
Kala, eiste arrwstoi! Xaxaxaxa!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #7 on: November 15, 2006, 10:45:42 »
grapste sto video kanena paixnidi tou Fetinou (perisinou propersinou...)
PAO kai an den koimh8eite se 2 lepta .....emena na me ftysete...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

SHAQ4

• Guest
« Reply #8 on: November 15, 2006, 10:52:42 »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 2007, ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 10 ΓΚΟΛ, ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ(ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ).ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΚΟΓΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: November 15, 2006, 12:26:54 »
Λοιπον αφου εριξα εναν φοβερο υπνο (2 μιση ωρες)

Panzi ive kai shaq( μην γραφεις κεφαλαια ρε μαν)

Το Fm το σταματησα για λιγο ειμαι στα μεσα του δευτερου γυρου εχω χασει απο  gay με μαλακια  του Ντανι.ο γουμενος εχει παρει τα πανω του και δεν βλεπω να φευγει.Ειμαι δευτερος

Εγω πουλησα τον Μιετσελ αφου στα 31 δεν μπορω να βλεπω παικτη πουλησα στην γρια τον χασιωτη και τον Γιασεμακη που ουτε στο μανατζερ βλεπει τερμα.Πηρα ελευθερο κοναφη αμυντικο που τον θυμαμαι απο το περσινο εναν ελευθερο παλι Fabinho αρ μπακ χαφ με καλο ποδι.Με το 1 μυριο του Μιετσελ πηρα ενα Liybjanic καπως ετσι βοσνιο με φαινεται 23 χρονο πρωτο σκορερ Γκαλιτσιο Σανμαρτεαν ταραλιδη και κανα 5αρι απο εθνικη παιδων.Ο καλυτερος ειναι ενας Κουκουτσελας που μου τον ζητανε ολο το ΠΟΚ χωρις να τον εχω βαλει να παιξει στην μεγαλη.Βαλτε Target man to head τον τοργκελε για να σπαει με το κεφαλι να δειτε τι κανει....ο Ογιος ξερει......0 5 το σκουλικι χοχοχοχ....

xalllara4

Εγω καπνιζω κανονικα και πινω καφεδες ισως να φταιει και αυτο δεν ξερω.Και πιατα εχω πλυνει και πλυντηρια εχω βαλει αλλα τπτ....Εννοειται αν δω Lost τελειωσε ματι γαριδα αλλα το φτασα στην 3 σαιζον και δεν εχω αλλο ...Οπως ειπα τωρα διαβαζω κανα βιβλιο πηρα ενα που λεγεται "Ημουν και γω εκει" και μιλαει για τις ιστορικοτερες συναυλιες που εχουν γινει απο τζαζιες του 50 Χεντριξ beatles το πρωτο μαγαζι που παιξανε woodstock Doors ολα τα μπαχαλα που κανανε μεχρι σε nirvana και U2.
Βιβλιο που αξιζει και ξερω οτι εδω ολοι θα το γουσταρουν (δεν εχει Sabbath βεβαια).

Τωρα δεν εχω δει το Coffe and cigarettes μονο αλλα και του Αγγελακα ο χαμενος ειναι για φουντο θα κοιταξω στο Οn line βιντεοκασεταδικο  ::) για καμια πολυ βαρετη...

Capricorn ηδη ψαχνω Αεκ - ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ - κερκυρα...

Τις καλημερες μου

panzer4

• Guest
« Reply #10 on: November 15, 2006, 13:39:58 »
Osoi...aupnoi prosel8ete. To mail mou einai panzer04@hotmail.com. Kante add o enas ton allo sto msn na pernaei "dhmiourgika" h wra. Afou den koimomaste pou den koimomaste, as poume kamia malakia!

xalllara4

• Guest
« Reply #11 on: November 15, 2006, 17:06:45 »

xalllara4

Εγω καπνιζω κανονικα και πινω καφεδες ισως να φταιει και αυτο δεν ξερω.Και πιατα εχω πλυνει και πλυντηρια εχω βαλει αλλα τπτ....Εννοειται αν δω Lost τελειωσε ματι γαριδα αλλα το φτασα στην 3 σαιζον και δεν εχω αλλο ...Οπως ειπα τωρα διαβαζω κανα βιβλιο πηρα ενα που λεγεται "Ημουν και γω εκει" και μιλαει για τις ιστορικοτερες συναυλιες που εχουν γινει απο τζαζιες του 50 Χεντριξ beatles το πρωτο μαγαζι που παιξανε woodstock Doors ολα τα μπαχαλα που κανανε μεχρι σε nirvana και U2.
Βιβλιο που αξιζει και ξερω οτι εδω ολοι θα το γουσταρουν (δεν εχει Sabbath βεβαια).

Τωρα δεν εχω δει το Coffe and cigarettes μονο αλλα και του Αγγελακα ο χαμενος ειναι για φουντο θα κοιταξω στο Οn line βιντεοκασεταδικο  ::) για καμια πολυ βαρετη...

Τις καλημερες μου

episis zesto galataki me meli...akougetai poli flwriko kai mwroudistiko, alla (lene oti) voithaei

nomercy4

• Guest
« Reply #12 on: November 15, 2006, 17:28:15 »
to galataki me meli toulaxiston emena opote eixa auto to provlima voithise.

an kai pleon den exw aipnies alla kai pali kana 4wrp-5wro koimamai logw douleias.:(

FM kai kamia 6ara mpires kai se kamia writsa tha sernesai gia krevati i alli lisi :P

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: November 15, 2006, 18:28:28 »

nomercy4

• Guest
« Reply #14 on: November 15, 2006, 19:08:20 »
xaxaxa swstos kai ola tha einai mia xara....  :tsigaro: