Δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω ότι δήλωσε ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί, και να το έκανε πάντως δεν νομίζω πως του ταιριάζει στυλιστικά. Εμένα πάντως μου φάνηκε ότι είναι ο ορισμός του "μισθοφόρου", μη σου πω "έρχομαι παρά τη θελησή μου" παίκτη. Και μόνο ο ερχομός των παικτών αυτών στην ομάδα το καλοκαίρι ήταν πλήγμα στο γόητρο της ΠΑΕ, οπότε ο,τι δηλώσεις και να κάνει αυτό το ξένο σώμα στον κορμό του ΠΑΟΚ είναι λίγο πολύ αδιάφορες. Το θέμα είναι πως ξεφτιλίζεσαι από τη στιγμή που όχι μόνο δίνεις φανέλα στο άτομο που ονομάζεται Τσίγκας, αλλά βασίζεις επάνω του ελπίδες αγωνιστικές. Το σκοτεινό καθεστώς κάτω από το οποίο ήρθαν οι Τόργκελε-Τσίγκας-Χαραλαμπίδης στον ΠΑΟΚ θα φανεί εν καιρώ. Πάντως η όλη φάση με τον Τσίγκα δεν περιορίζεται εδώ. Είναι γενικό θέμα δημοσιογραφικής παιδείας. Από τη στιγμή που το πρώτο πράγμα που ρωτάει ο δημοσιογράφος τον παίκτη είναι : "είσαι ΠΑΟΚ;", και επιλέγει να μην ρωτήσει άλλα πράγματα όπως "πως ήρθες; σε ποια ομάδα ανήκεις; πως βλέπεις το κεφάλαιο ΠΑΟΚ στην καριέρα σου;" το μόνο σίγουρο είναι οτι θα λάβει την απάντηση "από μικρός ΠΑΟΚ", "ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί". Αυτό φυσικά οδηγεί και στην παραγωγή φασόν πρωτοσέλλιδων και συνεντέυξεων, τις οποίες όταν διαβάζεις σε δημιουργείται η εντύπωση ότι βλέπεις συνέχεια το ίδιο πράγμα.