Και εγω μαγκες εχω εντοπισει λαθη (κατα την γνωμη μου παντα, δηλαδη ενος απλου οπαδου) αλλα απο την αλλη να μην κρυβομαστε το εμψυχο δυναμικο της ομαδας ειναι για 4-5μπτοι και Κυπελλο με τιποτα! Αν γινει κανενα τρελο και το παρουμε θα εχει απλα κοιμηθει ο Θεος και θα εχει ουσιαστικα για μια ακομα φορα παιξει μπαλα ο κοσμος μας. Κατα την γνωμη μου ο Βουκοτιτς δεν ηταν ο χειροτερος αλλα και σιγουρα οχι ο καλυτερος. Τα δυο ουσιαστικα του προβληματα ηταν η ατολμια (που μπορει να προερχεται απο την ποιοτητα αλλα και την κακη φυσικη κατασταση των παικτων) και το οτι ακουγονταν μιζερος στις συνεντευξεις τυπου. Ομως απλα ελεγε αυτο που πιστευε. Δηλαδη με Ηλιαδη, Μπαλαφα, Χαραλαμπους, Τοργκελε, Αραμπατζη, Κωνσταντινιδη και μαλιστα απροπονητους και απληρωτους δεν πας μακρια. Δεν ξερω ρε μαγκες προσωπικα θα ειμαι ευτυχισμενος αν τον καλοκαιρι δω την ομαδα να κραταει τον κυριο κορμο της, χτυπησει χορηγιες αξιοπρεπεις, ειναι στο ουεφα και ρυθμισει σε αξιοπρεποι επιπεδα το χρεος. Αυτοι για μενα ειναι τεραστιοι στοχοι και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος οτι θα τους πετυχουμε.