Author Topic: Λάμπρος Βαγγελής  (Read 13542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Λάμπρος Βαγγελής
« Reply #480 on: June 03, 2009, 00:45:02 »
γιατι ο πας θα εχει ανταγωνισμο στην ενδεκαδα του

ο μόνος ανταγωνισμός που θα χει θα ναι με τον ελε για γκόμενες....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #481 on: June 04, 2009, 13:04:51 »
«Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ με στήριξε»

Ηρθε στον ΠΑΟΚ το 2003 με μακρύ μαλλί και πολλά όνειρα. Αποχώρησε πιο ώριμος (με χαραγμένο τατουάζ στο χέρι το όνομα Ιησούς) χωρίς να καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες του. Εφυγε από τον ΠΑΟΚ όπως λέει και ο ίδιος περισσότερο στενοχωρημένος παρά πικραμένος. Στενοχωρημένος γιατί ενώ όλοι συμφωνούν ότι ήταν ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του «δικέφαλου», δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Ούτε ο ίδιος μπορεί να δώσει πειστική απάντηση.

«Τι να πω; Οτι είχα ατυχία; Ναι. Ημουν άτυχος αφού είχα πολλούς τραυματισμούς. Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Πιστεύω ότι δεν είχα τη στήριξη που θα έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ».

- Από τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκες;

«Δεν θέλω να ρίξω το φταίξιμο σε άλλους. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ. Από την άλλη όμως δεν μου έδειξαν την εμπιστοσύνη που ίσως και να δικαιούμουν. Μισό παιχνίδι να έκανα μέτριο, έχανα τη θέση μου στην ενδεκάδα».

- Συνεργάστηκες με πολλούς προπονητές. Δεν ήταν μόνο ένας...

«Ναι, άλλαξαν πολλοί προπονητές. Κάτι που επηρέαζε και εμένα. Ξεκίνησα με τον Αναστασιάδη, έπαιξα αρκετά παιχνίδια και την επόμενη χρονιά απομακρύνθηκε. Με τον Καραγεωργίου το ίδιο. Ξεκίνησα να παίζω, απολύθηκε και αυτός. Ηρθε ο Παράσχος. Επαιξα παιχνίδια, πήγα καλά στην προετοιμασία, στα φιλικά. Με πίστευε και στην πρώτη αγωνιστική έφυγε».

- Με τον Σάντος;

«Ξεκίνησα καλά. Επαιξα συνεχόμενους αγώνες. Μετά όμως σταμάτησα να παίζω. Δεν θέλω να πω ότι φταίνε μόνο οι άλλοι. Το μοναδικό παράπονο που έχω φεύγοντας είναι ότι σε αυτήν την πολύ καλή ομάδα που είχαμε φέτος θα μπορούσα κι εγώ να βοηθήσω».

- Ο τραυματισμός σου στην αρχή της περιόδου ήταν που δεν σου επέτρεψε να βοηθήσεις;

«Λειτούργησε και ο τραυματισμός μου, αλλά μην ξεχνάς ότι εδώ και δύο μήνες περίπου ήμουν απολύτως έτοιμος».

- Πέρυσι, όταν έγινε η μεγάλη εκκαθάριση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για σένα δεν τέθηκε θέμα. Πιστεύεις ότι αν δεν είχες τον τραυματισμό, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά;

«Νομίζω ναι! Κι αυτό φάνηκε με ό,τι έγινε με άλλα παιδιά που πήραν ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκαν. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις. Ο,τι έγινε, έγινε...».

«Αξέχαστο το ντεμπούτο μου»

- Φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ τι είναι αυτό που παίρνεις μαζί σου;

«Την αγάπη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είναι μοναδικοί. Αυτός ο κόσμος, άλλωστε, ήταν που με στήριξε περισσότερο από όλους τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ».

- Εκανες πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ;

«Πάρα πολλούς. Αλλά να ξέρεις ότι με όποιον συμπαίκτη μου έκανα παρέα συνήθως έφευγε από την ομάδα. Εκανα παρέα με τον Σαλπιγγίδη, έφυγε, με τον Καρυπίδη, έφυγε. Εκανα παρέα με τον Μελίσση, έφυγε κι αυτός. Φέτος έκανα παρέα με τον Ηλιάδη (σ.σ.: μάλλον το μέλλον του Ηλιάδη στον ΠΑΟΚ είναι προδιαγεγραμμένο). Εκανα πολλούς φίλους στην ομάδα με τους οποίους συνέχισα να έχω καλές σχέσεις ακόμη κι όταν έφυγαν από τον ΠΑΟΚ».

- Οι καλύτερες στιγμές σου στον ΠΑΟΚ ποιες ήταν;

«Πολλές Αυτές που δεν θα ξεχάσω είναι η ημέρα που υπέγραψα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα σε γεμάτη Τούμπα, ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή και η πορεία που κάναμε με προπονητή τον Αγγελο Αναστασιάδη και καταφέραμε να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

- Στις άσχημες στιγμές να υπολογίσω τα παιχνίδια με τη Μακάμπι; Είχες παίξει στο δεύτερο αγώνα στο Ισραήλ...

«Ναι Αλλά λίγο πολύ, έπειτα από όσα είχαν γίνει με την υπόθεση του Λιάσου Λουκά, δεν είχαμε ελπίδες αφού έπρεπε να γυρίσουμε σκορ 3-0 σε βάρος μας, κάτι που ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο. Η περσινή χρονιά ήταν η πιο άσχημη περίοδος που πέρασα με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα δεν ήταν καλά, δεν μπορούσε να κερδίσει και γενικότερα ήταν πολύ άσχημη χρονιά για όλους μας».

Ανυπομονώ για την επιστροφή

- Στον ΠΑΟΚ πώς βρέθηκες;

«Ημουν στη Σιένα και τελείωνε το συμβόλαιό μου. Είχα φύγει από πολύ μικρός στην Ιταλία και ήμουν ήδη τέσσερα χρόνια στη Σιένα. Μου πρότειναν συμβόλαιο για ακόμη τέσσερα χρόνια, αλλά προέκυψε ο ΠΑΟΚ που είχε πάει στην Ιταλία για προετοιμασία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τον οποίο είχα γνωριστεί στην Εθνική Ελπίδων, είχε ενημερώσει τον Αγγελο Αναστασιάδη και πήγα να δοκιμαστώ. Τελικά, ο Αναστασιάδης άναψε το πράσινο φως και εγώ προτίμησα τον ΠΑΟΚ από τη Σιένα».

- Μετανιώνεις τώρα για την απόφασή σου αυτή;

«Είναι δύσκολο να πω. Ισως να βιάστηκα να την πάρω».

- Πώς περιμένεις την επιστροφή σου στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Να σου πω την αλήθεια, θέλω πολύ να παίξω στην Τούμπα, έστω και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα έχει πολύ κόσμο και θέλω πολύ να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

- Τι άλλαξε φέτος σε σχέση με πέρυσι;

«Πρώτα οι καλοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα και μετά το γεγονός ότι έμεινε ο Σάντος. Πήρε την πίστωση χρόνου που χρειαζόταν και πέρασε τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=2901468

δεν μας παρατας ρε βαγγελή που δεν πηρες και ευκαιριες....αντε στο καλο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #482 on: June 04, 2009, 13:36:57 »
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, Ο Mr παίζω τρία ματς τον χρόνο ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!

Τράβα ρε γούνα Βιζόν στα Γιάννενα κ πούλα παπά εκεί. Είσαι το απομεινάρι του οικτρού παρελθόντος, σε χαιρετώ με τα χέρια προτεταμμένα. Σε σχήμα μούτζας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #483 on: June 04, 2009, 15:01:39 »
Ένας από τους λόγους που δεν πρόκοψες ήταν και το ότι δεν έμαθες να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Ποτέ δεν είναι αργά.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #484 on: June 04, 2009, 15:13:04 »
Δεν μας χεζεις ρε "νταλαρα"....
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #485 on: June 04, 2009, 16:43:14 »
πολλά τζάμπα λεφτά έχουμε δώσει ρε παιδιά και πολλούς αχάριστους τους κάναμε ανθρώπους.

Diego-4

• Guest
« Reply #486 on: June 04, 2009, 18:33:14 »
«Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ με στήριξε»

- Ο τραυματισμός σου στην αρχή της περιόδου ήταν που δεν σου επέτρεψε να βοηθήσεις;

«Λειτούργησε και ο τραυματισμός μου, αλλά μην ξεχνάς ότι εδώ και δύο μήνες περίπου ήμουν απολύτως έτοιμος».

Σε είδαμε με τους μικρους που δεν μπορούσες να αλλάξεις μπαλια στο 1 μέτρο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #487 on: June 04, 2009, 19:57:25 »

- Μετανιώνεις τώρα για την απόφασή σου αυτή;

Εμεις να δεις πως μετανοιωσαμε με την αποφαση σου αυτη. Οταν παρεις μπουλο απο το γιαννενο να πας στην καστορια, εχει παραδοση στις γουνες.

Υ.Γ. Προς mods: Μηπως να κλειναμε και κανενα τοπικ σιγα σιγα?  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

peja_4

• Guest
« Reply #488 on: June 04, 2009, 20:34:34 »
Ξεκολατε βρε μαλακες με το Βαγγελη.
Ελεος.
Φετος δεν επαιξε, τον βριζατε.
Δε δημιουργησε προβλημα, τον βριζατε.
Φευγει σαν φιλος απο την ομαδα, τον βριζετε.
Ξεκοληστε επιτελους.
Εφυγε τελειωσε δεν κερδιζουμε τιποτα να ασχολουμαστε αλλο.
Εγω προσωπικα θα τον χειροκροτησω οταν ερθει με τον ΠΑΣ
εσεις καντε οτι νομιζετε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #489 on: June 04, 2009, 22:26:02 »
παντα δημιουργουσε προβλημα.πληρωνοτανε και αραζε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #490 on: June 05, 2009, 02:19:19 »
Ξεκολατε βρε μαλακες με το Βαγγελη.
Ελεος.
Φετος δεν επαιξε, τον βριζατε.
Δε δημιουργησε προβλημα, τον βριζατε.
Φευγει σαν φιλος απο την ομαδα, τον βριζετε.
Ξεκοληστε επιτελους.
Εφυγε τελειωσε δεν κερδιζουμε τιποτα να ασχολουμαστε αλλο.
Εγω προσωπικα θα τον χειροκροτησω οταν ερθει με τον ΠΑΣ
εσεις καντε οτι νομιζετε.

+100000000000

SALPARADISE

• Guest
« Reply #491 on: June 05, 2009, 02:34:58 »
+1

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #492 on: July 11, 2009, 20:44:13 »
...Εγινε και αυτό. Φίλαθλος (προφανώς του ΠΑΟΚ) σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από το γήπεδο στο οποίο έκανε προπόνηση ο ΠΑΣ. Εβαλε όλη τη δύναμή του, φώναξε «Βαγγελής, για πάντα ΠΑΟΚτζής» και κατόπιν αποχώρησε. Ουδεμία αντίδραση υπήρξε από τον Ελληνα μέσο.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PASGiannina/244633.html

:P

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #493 on: July 11, 2009, 21:32:16 »
Μην ξύνετε πληγές...Έφυγε το πουλέν.
Θα μας χαλούσε να είχαμε 10αρι τον Βαγγελή να βγάζει καμιά μπαλιά της προκοπής; Ποιός θα βγάζει κάθετες μπαλιές στους επιθετικούς μας; Πάλι από τον Βερόν θα τα περιμένουμε όλα.

Δείτε πώς βάζουν γκολ οι μεγάλοι παίκτες, και πείτε μου την τελευταία φορά που είδαμε τέτοιο γκολ από παίκτη του ΠΑΟΚ με σουτ έξω από την περιοχή με το "λάθος" πόδι  με την μπάλα εν κινήσει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #494 on: July 11, 2009, 21:37:06 »
Ο Βαγγελης μπορει να ειχε ποιοτητα αλλα οταν ειχε πανω απο 7 μποφωρ παθαινε διαστρεμμα.

Καλη πορεια στον ΠΑΣ λαμπρο και μακρια απο τραυματισμους (και απο μποφωρ)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
« Reply #495 on: July 11, 2009, 21:51:26 »
φωτακης βγαζει και καθετες και εχει σουτ φωτοβολιδα.......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #496 on: July 12, 2009, 01:42:07 »
agraf δες και ποιος πουλάει την μπάλλα στο κέντρο στο πρώτο γκολ που τρώμε... ;)

Καλή επιτυχία στον πας λάμπρο, ο ΠΑΟΚ (ξανα)μεγάλωσε πολύ για παίχτες σαν κ σένα..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #497 on: July 17, 2009, 13:56:47 »
Μην ξύνετε πληγές...Έφυγε το πουλέν.
Θα μας χαλούσε να είχαμε 10αρι τον Βαγγελή να βγάζει καμιά μπαλιά της προκοπής;
παρα πολυ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!