Μου φαινονται τοσο αστεια αυτα που διαβαζω εδω μεσα ,μαλον σε αλλη φαση ειμαι
Ρε πια ηθικη λετε ετσι ευκολα ,
εδω βγηκε και μας ειπε εγω στην οικοδομη παω στον ΠΑΟΚ δεν ξαναπαιζω και το καταπιαμε
Και τωρα που ο ΠΑΟΚ παιρνει πανω απο 3 χαρτια κραζετε ,ενταξει δεν λεω να το πανυγηριζουμε κιολας (ειναι ντροπη ) αλλα τι κραζετε ρε θα τρελαθουμε εντελως
Δηλαδη αν κανει ο ΠΑΟΚ αθλητικο κεντρο και εχει και μια ανεση (σχετικη ) εσεις προτιματε αυτον που δεν θελει να μας βλεπει και εμεις να τον βλεπουμε ,τι βιτσια ειναι αυτα , εκτος εαν δεν εχετε εμπιστοσυνη και πιστευετε οτι η διοικηση θα βαλει τα λεφτα στην τσεπη οποτε τουμπεκιαζομαι .
Αυτη την να χαμε να λεγαμε ηθικη που ουτε στη ζωη σας την εφαρμοζεται, γιατι πρεπει να την εφαρμοσουμε εις βαρος του ΠΑΟΚ δεν καταλαβα
Το να μην θελω να πουληθει καποιος παικτης γιατι προσφερει Η γιατι ειναι ολος ο ΠΑΟΚ (οπως ητανε ο σαλπιγγιδης το καταλαβαινω) αλλα για αυτον που βριζει ολος ο κοσμος με το παραμικρο λαθος τοση επιμονη Η εχετε παρασυρθει (που αυτο πιστευω για τους περισσοτερους εδω μεσα ) Η εισαστε κακοπροαιρετοι
Η συμφωνια απο οτι λενε ειναι 2.2 ΜΕΤΡΗΤΑ και 1,600,000 ευρω χορηγια βγενοπουλου για 2 χρονια τωρα γιατι πειραζει μερικους εαν ειναι βγενοπουλου και δεν πειραζει οταν ειναι γλου Η οταν ειναι αγγελοπουλος Η οταν λενε μελισανιδης η οταν καποιοι μιλουσαν με τους γιανακοπουλους δεν ξερω