Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7100 on: February 22, 2011, 23:09:43 »
Τα μυαλά μας πονάνε ρε πούστη μπιφτεκομούρη!!!!!!!!!!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #7101 on: February 22, 2011, 23:11:51 »
Ειμαι περηφανος για την εμφανιση. Για εμενα ευθυνη εχει 60% ο Ιβιτς και 40% ο Σαλπιγγιδης στην φαση του... δευτερου γκολ και φυσικα 100% ο Κρεσιτς για το πεναλτι που εκανε. Ειναι παο τις φασεις που πραγματικα δεν θελεις να πιστεψεις οτι θα βρεθει ο τερματοφυλακας που θα κανει πεναλτι. Οσο εβγαινε ο ρωσος, εψαχαν τον Κρεσιτς, που θα επρεπε ηδη να ειχε καθαρισει και οταν δεν τον ειδα καταλαβα τι θα γινει...
Τελειωνει το ονειρο του Δουβλινου, αλλα παραμενω περηφανος για την πορεια. Οσο καλη ηταν, αλλα τοσο ασημαντη θα ειναι αν του χρονου δεν μπουμε σε ομιλους, οντας ισχυροι... Τελειωνει λοιπον αυτο το κεφαλαιο και παμε στο επομενο:

ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010/2011

Ρε συ βαλτός είσαι; αβανταδόρος της διοκησης; τι προσπαθείς να μας ακόμα και εδώ πως φταίει ο Ιβιτς; έχεις επαφή με το περιβάλλον;

Κόψτε πλέον αυτό το παραμύθι με τον κοντοπίθαρο άντε γιατι μας έχετε πρίξει. Δεν είμαστε ζώα ξέρουμε απο μπάλλα αν δεν ξέρεις εσύ πάνε να μάθεις, τα παραμυθάκι των ραδιοφώνων και εδώ μέσα. όσο για το πέναλτι κοιταε που είναι ο λίνο και πως τον προσπερναει ο ρωσος για να καταλάβεις αν φταει ο κρεσιτς.

Αλλά ξέχασα ο χαλκιας θα ηταν καλυτερος, τελικα δεν προκειται να γινουμε καλα ΠΟΤΕ

Τωρα δεν ξερω αν θα επρεπε να σου απαντησω ειρωνικα ή βριζοντας. Τελικα θα σεβαστω οσους μπαινουν εδω μεσα και θα σου απαντησω κανονικα.
Μπες στο τοπικ του κοντου και δες τις αποψεις μου για αυτον. Αλλα εγω δεν θα κανω το λαθος να κρινω τα 90' λεπτα του απο το τι εχει στο παρελθον οπως κανουν εδω ολοι, αφου αν παιξει καλα το τοπικ του ειναι ανενεργο και αν οχι εχει 30 ποστς/δευτερολεπτο.
Η αποψη μου λοιπον ειναι αυτη και δεν αλλαζει. Ο Ιβιτς οφειλε να του δωσει την μπαλα στα ποδια και οχι ο Σαλπιγγιδης να φανταστει που θα του την δωσει. Σε αυτες τις φασεις, μονο στο Pro (και μαλιστα οχι το φετινο) βαζεις γκολ με προβολη. Οφειλε η μπαλα να του ερθει στα ποδια και να σουταρει ορθιος.
Αυτη ειναι η ποδοσφαιρικη αποψη μου. Για τα υπολοιπα στο τοπικ του Σαλπιγγιδη.

Τωρα τα υπολοιπα για Κρεσιτς κλπ, απλα απορω γιατι ενας τερματοφυλακας επιπεδου Φερναντες εχει αποκτησει τοσο ερεισμα στον κοσμο του ΠΑΟΚ. Απορω πραγματικα. Μιλαμε για εναν τερματοφυλακα που μαζι φυσικα και με αλλους παικτες μας κοστισε εναν αποκλεισμο με Αγιαξ, την ηττα με τον αρη, καμια 15αρια γκολ στον Α' γυρο και ηταν στους αρνητικους σημερα με αστοχη εξοδο.

θα χανε το κοντρολ

νταρκ για την παρτη σου νομιζω οτι υποσυνειδητα οπως και σε πολυ κοσμο εχει περασει η ασυλια και η δικαιολογια για τον συμπαικτη των παικτων μας...no offence

οι γνωμες ειναι πολλες και διαφορες δεν προκειται να συμφωνησουμε ποσο μαλλον οταν εχει γινει τετοια πλυση εγκεφαλου...στην συγκεκριμενη φαση αν εχεις λιγη ψυχη μεσα σου αν νιωθεις λιγο απο ΠΑΟΚ αν εκεινη την ωρα φευγαλεα το μυαλο σου βρισκεται στους 700 μαλακες που καθονται στην γωνια στους -20 για παρτη σου...δεν κοιτας ουτε ποσες μοιρες γωνια εβαλε ο ιβιτς στην πασα ουτε ποση δυναμη ουτε τιποτα...

ΑΝ εισαι ολα αυτα εχεις μπει με την μπαλα μεσα στα διχτυα και ηδη εχεις φυγει στην γωνια

επειδη δεν ειναι τιποτα απο αυτα ο συμπαικτης των παικτων μας,επειδη ειναι λιγοψυχος οπως οταν εφυγε απο την πισω πορτα του αεροδρομιου εχασε το αχαστο...γνωμη μου....πλεον στο γηπεδο πρεπει να ξεκινησει πολεμος για την φυγη του...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #7102 on: February 22, 2011, 23:18:27 »
Αλλα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι με δικό του γκολ περάσαμε απο την Ντιναμό και με δικό του βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του κυπέλλου.

Επισης δεν πρεπει να τρωμε παραμυθι, και χωρις το γκολ του περνουσαμε!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #7103 on: February 22, 2011, 23:18:51 »
επειδη ειναι λιγοψυχος οπως οταν εφυγε απο την πισω πορτα του αεροδρομιου εχασε το αχαστο...γνωμη μου....πλεον στο γηπεδο πρεπει να ξεκινησει πολεμος για την φυγη του...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #7104 on: February 22, 2011, 23:27:42 »
μια απο τις πιο ομορφες επιθετικές προσπαθειες της ομάδας που εχω δει φέτος. λινο στον μουσλιμοβιτς, με τη μια στον γκαρσια και δινει καταπληκτικα στον ιβιτς. ο σερβος σου δινει μια χαρά πασα και ΣΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ αντι να σταθεις ορθιος στα σκατενια ποδια σου, ΟΡΘΙΟΣ, να πλασαρεις σαν φορ δ εθνικής πεφτεις σα μπρασκα σα κουραδα και βαρας τη μπαλα ...
μη μας τρελενετε ρε παιδια για τη πασα του ιβιτς...
δειτε αν αντεχουν τα ματια σας αλλη μια φορα τη φαση..

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ!!!

εντάξει θα ειναι σκανδαλο μεχρι να μπουλαρει η συμμετοχή του στη βασική 11δα

giannis80

• Guest
« Reply #7105 on: February 22, 2011, 23:32:49 »
Eντάξει, εγώ δεν θα καταραστώ, θέλω να είμαι ήρεμος. Ας μου εξηγήσει κάποιος που στήριζε την επιστροφή του, πως είναι δυνατόν να λέγεται το ''θα δώσει το εύκολο γκολ''. Μιλάμε, στην ευκαιρία απλά τρέχεις προς την μπάλα, στέκεσαι όρθιος και απλά σ.ουτάρεις. ΚΙ αυτός ρίχνει όλο του το σώμα προς τα πίσω και πέφτει σαν σκατό.Δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη πως κάνουν τα συμβολαία στο ποδόσφαιρο? Τι λεφτά τους δίνουν που δεν αξίζουν.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #7106 on: February 22, 2011, 23:42:34 »
όσα μέσα και να έχεις, οση προπαγανδα και να πληρωσεις πάντα θα ξεφτιλίζεσαι. Αυτό ούτε οι υποστηρικτες σου θα το ξεχασουν ποτε
ΑΧΡΗΣΤΕ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #7107 on: February 22, 2011, 23:49:30 »
darklord εσυ εδω μεσα γραφεις βαλτος δν ξερω απο που ομως. . .ακου εφταιγε ο ιβιτς γελαει ο κοσμος ρε.πουτανογενημα κοντε στα τσακιδια ρε λιγοψυχε δν εισαι αξιος να φορας την τιμημενη

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7108 on: February 23, 2011, 00:00:15 »
σαλπιγγιδη πουσταριο μας στερησες το ονειρο,παρεμεινες πουτανας γιος ανεπιθυμητος.....
κ μην ξεχναμε,τις προκρισεις με γαυρο και ντιναμο τις περναμε κ χωρις τα γκολ του....
λιγε,ανικανε,μισθοφορε,αδιαφορε κ κολλητε των δημοσιογραφων επιθετικε παρε τον μπουλο απο τον ΠΑΟΚ μας....

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #7109 on: February 23, 2011, 00:03:36 »
http://www.dailymotion.com/video/xh5ml5_cska-paok-megali-eukairia-salpi

μια χαρουλα την εκανε την πασα ο ιβιτς,απλα το καθυστερημενο(να με συγχωρησουν τα καθυστερημενα,δε μου φταινε σε τιποτα και τους βαζω στην ιδια κατηγορια με τον κοντο) σταματαει διχως κανεναν λογο λιγο πριν την πασα ενω την ιδια στιγμη ο αμυντικος που τον μαρκαρει τραβιεται στον ιβιτς και του την γυρναει παραλληλα.
πιο απλη κινηση στο ποσοσφαιρο πλεον ξεφτιλιζει το αθλημα.

κοντε γαμω τα παντα σου.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #7110 on: February 23, 2011, 00:12:16 »
darklord εσυ εδω μεσα γραφεις βαλτος δν ξερω απο που ομως. . .ακου εφταιγε ο ιβιτς γελαει ο κοσμος ρε.πουτανογενημα κοντε στα τσακιδια ρε λιγοψυχε δν εισαι αξιος να φορας την τιμημενη

:D Φιλαρακι αποφασισε, ασφαλιτης ή βαλτος; Μπαινε λιγο πιο συχνα στο φορουμ γιατι ξεχνιεσαι κιολας  :D
Ακου βαλτος γιατι εγραψα την αποψη μου που τυγχανει να ειναι διαφορετικη. Εσυ εισαι βαλτος, ουυυ 6 6 6 !
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
« Reply #7111 on: February 23, 2011, 00:13:38 »
Όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος να την ακούει ο dark, άποψή του. Για μένα πάντως dark η πάσα του Ίβιτς είναι τέλεια, δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7112 on: February 23, 2011, 00:18:31 »
Ειδα τη φαση καμια 5-6 φορες ξανα μπας και συνειδητοποιησω πως ειναι δυνατον να χαθηκε αυτο το γκολ και σφιγγεται η καρδια μου ρε πουστη...Παει να σπασει...Δεν γινεται αυτο, δεν χανεται ρε πουστη...Τουλαχιστον στειλτην στο τερμα και ας παει πανω στον τερματα...Ουτε καν την προλαβες..!!

Η πασα μια χαρα ηταν, ο κοντος εχασε το βηματισμο, τον προσανατολισμο και τα αυγα και τα πασχαλια στη φαση απλα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #7113 on: February 23, 2011, 00:22:41 »
Πούστη κοντέ γαμώ το σπίτι σου μας έκοψες την Τούμπα μας στερείς και τις εκδρομές ρε γαμημένε να πεθάνεις

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7114 on: February 23, 2011, 00:31:27 »
Όλη η σημερινή βραδιά, όλο το μακρινό ταξίδι του ηρωικού λαού μας, όλη η τριήμερη παραμονή και προετοιμασία της ομάδας στους -20, όλο το πρεστίζ που θα προσέφερε μια παλικαρίσια πρόκριση μέσα στη μόσχα, όλος ο ευρωπαικός απόηχος και η δόξα που θα γνώριζε ο λαός και το όνομα ΠΑΟΚ από αύριο, όλη η 90λεπτη προσπάθεια των παικτών, όλα ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ από μία μόνο γαμημένη στιγμή, τη στιγμή που άμπαλε και ανίκανε γαμώσπιτε χέστηκες να ακουμπήσεις σωστά τη μπάλα. 
Ήρθες και έφερες μαζί σου μόνο συμφορές για τον ΠΑΟΚ. Σκατά σε όλους τους ιθύνοντες της επιστροφής σου.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #7115 on: February 23, 2011, 00:32:11 »
Ειδα τη φαση καμια 5-6 φορες ξανα μπας και συνειδητοποιησω πως ειναι δυνατον να χαθηκε αυτο το γκολ και σφιγγεται η καρδια μου ρε πουστη...Παει να σπασει...Δεν γινεται αυτο, δεν χανεται ρε πουστη...Τουλαχιστον στειλτην στο τερμα και ας παει πανω στον τερματα...Ουτε καν την προλαβες..!!

Η πασα μια χαρα ηταν, ο κοντος εχασε το βηματισμο, τον προσανατολισμο και τα αυγα και τα πασχαλια στη φαση απλα...

Και εγω την εχω δει πανω απο 10 φορες... Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο κοντος μολις καταλαβαινει οτι εχει ευθυνη πανω του τοτε χανει τα αυγα και τα πασχαλια και το εχει δειξει σε απειρες φασεις φετος. Οποτε νιωθει οτι "τωρα πρεπει να το βαλω γιατι θεωρουμε τοπ επιθετικος και παιρνω 900.000" δειχνει και το μεγεθος της αμπαλοσυνης του.
Στην συγκεκριμενη φαση πιστευω οτι ηταν μια μιξη ελπιδας οτι δεν θα του δωσει πασα ο Ιβιτς, για αυτο κ δεν πολυ ακολουθησε την φαση.
Με κινδυνο να γινω κουραστικος λοιπον, λεω για τελευταια φορα την αποψη μου, οτι αυτος οντας αμπαλος και χωρις αρχιδια δεν κυνηγησε την φαση ωστε "να μπει μεσα στα δυχτια" γιατι φοβηθηκε την ευθυνη (ο Μουσλι για παραδειγμα θα εμπαινε μεσα στα δυχτια) και ο Ιβιτς δεν του εδωσε την μπαλα στα ποδια για να μπορει να κανει το πλασε στην κινηση που ολοι κανουμε στα 5x5.
Καλο βραδυ μαγκες... αν και ολοι ξερουμε πανω κατω πως θα ειναι για εμας, και ειδικα πως θα ειναι το πρωινο ξυπνημα μας...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #7116 on: February 23, 2011, 00:34:46 »
Αυτη η φαση θα με στοιχειωσει για παντα, οπως η Ναντ και το πεναλτυ του Μαλιουφα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #7117 on: February 23, 2011, 00:39:07 »
σαλπιγγιδη πουσταριο μας στερησες το ονειρο,παρεμεινες πουτανας γιος ανεπιθυμητος.....
κ μην ξεχναμε,τις προκρισεις με γαυρο και ντιναμο τις περναμε κ χωρις τα γκολ του....
λιγε,ανικανε,μισθοφορε,αδιαφορε κ κολλητε των δημοσιογραφων επιθετικε παρε τον μπουλο απο τον ΠΑΟΚ μας....

+1926
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #7118 on: February 23, 2011, 00:40:41 »
Μια του κλεφτη(Κωνσταντινουπολη) δυο του κλεφτη(σημερα) τρεις και το μουνι που σε ξερναγε καριολη!

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #7119 on: February 23, 2011, 00:46:19 »
πραγματικα σου ευχομαι να παθεις οτι χειροτερο μπορεις στον αθλητισμο... φυγε ρε λιμο απο τον ΠΑΟΚ... θεμροσιφωνα με ποδια