Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6980 on: February 06, 2011, 23:44:04 »
Να μη βγάζετε γλώσσα γατιά γιατί σας έχει βάλει γκολ και στις 2 προκρίσεις μέχρι στιγμής....

μόνο που τότε δεν χρειαζόταν
και 0-0 περνούσαμε  γατάκι   ε  γατάκι

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #6981 on: February 06, 2011, 23:52:20 »
club εχεις δικαιο, αλλα μη χρησιμοποεις φωτο απο ματς της εθνικης, γιατι δεν ειναι σωστο. δημιουργει παρεξηγησεις.  ;) βαλε μια φωτο που ακουμπουσε σημερα στοργικα το κεφαλι του πανω στο τριφυλλι στην φυσουνα.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6982 on: February 06, 2011, 23:56:01 »
''Πουτάνας γιος άγιος κι'αν γενεί,σκατένια δόξα θα'χει''
Άσε ρε το παιδί ήσυχο...κομπλεξικέ...

makptol

• Guest
« Reply #6983 on: February 06, 2011, 23:57:22 »
ρε σαλπι δινεις τους καλοθελητες πατημα χασαμε χεστο στα αποδυτηρια κανε οτι θες .....μπες εδω στο φορουμ και δες κερδισουμε χασουμε καποιοι τα πρωττα ποσταρισματα τους δεν ειναι για την ομαδα αλλα για να σε κραξουν....αυτοι δεν θα αλλαξουν και 40 γκολ να βαλεις ........χεστον τον νινη ο club σε εχει την μπουκα ποτε χαμογελας ποτε οχι ποτε το ενα ποτε το αλλο  ;)......

northeagle_4

• Guest
« Reply #6984 on: February 07, 2011, 00:01:06 »
γαμω την μανα σου τραγικε κοντε,αμπαλλο κατσικι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #6985 on: February 07, 2011, 00:03:12 »
Να μη βγάζετε γλώσσα γατιά γιατί σας έχει βάλει γκολ και στις 2 προκρίσεις μέχρι στιγμής....

μόνο που τότε δεν χρειαζόταν
και 0-0 περνούσαμε  γατάκι   ε  γατάκι

για εμένα πήγαινε το γατάκι;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #6986 on: February 07, 2011, 00:03:41 »
ριξτου μπαν

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6987 on: February 07, 2011, 00:07:45 »
Οχι ρε συ τσακαλακι στον κοντο θα πηγαινε το γατακι φανταζομαι..

Το οτι εβαλε γκολ και στις 2 προκρισεις εγραψε και δεν ξεγραφει.. τα με 0-0 περνουσαμε ειναι επιχειρηματα δημοτικου..

Οσο για σημερα ηταν αλλου για αλλου.. και να παει να γαμηθει η εμφανιση εχει παιξει και χειροτερα.. αλλα ρε παλιοπουστα απο την αρχη μεχρι το τελος του ματς μου εισαι αγκαλιτσες και φιλακια με τους πουτανας γιους.. αντε σοβαρεψου ρε μισοχυσια μην μας γυρνας τα μυαλα!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6988 on: February 07, 2011, 01:13:06 »

καλη η πλακα με της δυο προκρισης αλλα να σου θυμησω και στα 2 ματς με 0-0 περνουσαμε!!!

ενα γκολ σε ντερμπυ που να μετρηση ποντους θα βαλει??

υγ=>παλι εκτος εαυτου με την παρτη σου καραγκιοζη!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6989 on: February 07, 2011, 03:56:37 »
αυτοι δεν θα αλλαξουν και 40 γκολ να βαλεις

NAI ρε φίλε, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα αλλάξουμε. Ό,τι έχει κάνει το μουνόπανο αυτό δεν ξεπλένονται όσα γκολ και αν βάλει...

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΡΕ! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6990 on: February 07, 2011, 04:49:24 »
πόσες βρισιές να χρησιμοποιήσει κανείς για το σημερινό; καταστροφέα του ΠΑΟΚ!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #6991 on: February 07, 2011, 08:23:18 »
Όχι, τώρα θα τον φάτε στη μάπα για να στρώσετε. Και δεν μιλάω για τους λοβοτομημένους που δεν ξέρουν δεν είδαν δεν άκουσαν, ή ήταν στο Διάστημα το 2006. Αυτοί στα αρχίδια μου, πουθενάδες ούτως ή άλλως.
Θα τον φάτε στη μάπα όμως κι εσείς που μυρίζετε από προδοσίες και τον βρίζατε κιόλας, αλλά λέγατε ότι "η αξία του αγωνιστικά δεν αμφισβητείται". Φάτε τον τώρα στη μάπα τον πουτάνας γιο, που ακόμα κι όταν σκοράρει είναι ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου. Φάτε τον στη μάπα και πάρτε το απόφαση ότι ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει μονίμως με 10 και ο αντίπαλος με 12.
ΑΜΠΑΛΟΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #6992 on: February 07, 2011, 11:40:14 »
Για ποιον αφησες τη μπαλα,ενω ησουν στο πεναλντι,και δεν σουταρες ρε μπασταρδε?Για το μουνί της μάνας σου?πουτανας γιε

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #6993 on: February 07, 2011, 12:39:28 »
χωρισ εμπαθεια φανηκε πολυ γελιο αυτο που πηγε να κανει οταν αφησε την μπαλα....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6994 on: February 07, 2011, 13:14:33 »
Εγώ δεν τον έχω για άμπαλο. Τον έχω όμως για τρύπιο. Οπότε το χθεσινό ματς το κρατάω μέσα μου για να το συγκρίνω με κάθε ματς στο μέλλον με το βάζελο. Έτσι για να δω αν έτυχε ή αν πέτυχε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #6995 on: February 07, 2011, 13:26:10 »
ρε σαλπι δινεις τους καλοθελητες πατημα χασαμε χεστο στα αποδυτηρια κανε οτι θες .....μπες εδω στο φορουμ και δες κερδισουμε χασουμε καποιοι τα πρωττα ποσταρισματα τους δεν ειναι για την ομαδα αλλα για να σε κραξουν....αυτοι δεν θα αλλαξουν και 40 γκολ να βαλεις ........χεστον τον νινη ο club σε εχει την μπουκα ποτε χαμογελας ποτε οχι ποτε το ενα ποτε το αλλο  ;)......

Αν και σοβαρα μαζι σου, δυσκολα μπορεις να μιλησεις, θα κανω την προσπαθεια να σε ρωτησω τι καλο εκανε στα 2 τελευταια ματς ο συγκεκριμενος.
Εκτος απο το γκολ με τον γκευ, στο οποιο κοντρολαρε με το πιγουνι και σουταρε με το καλαμι.

Θελω να μου πεις 1 σωστη ενεργεια και στα 2 ματς.
Παρακαλω...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6996 on: February 07, 2011, 14:53:03 »
Εγώ δεν τον έχω για άμπαλο. Τον έχω όμως για τρύπιο.

εγώ τον έχω και για άμπαλο και για τρύπιο.

το θέμα είναι ότι το καλύτερο CF από όσα έχεις είναι άμπαλο και τρύπιο... πάνε βρες τώρα γιατί χάνουμε χωρίς να μπορούμε να σκοράρουν οι CF μας.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #6997 on: February 07, 2011, 15:09:48 »
Το καλύτερο σέντερ φορ που έχεις, εχθές μπήκε ως αλλαγή στο 59'
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6998 on: February 07, 2011, 19:57:18 »
Παντως ρε παιδια ειστε ολιγον τι αδικοι οσον αφορα τα χαριεντισματα της κοντης μαιμους με χαμηλο κωλο με τους παικτες της πιο πουστικης ομαδας. Τεσσερα πρωταθληματα επαιξε με τους λαγους. Τι θελατε δλδ να παει και να τους φτυνει στα μουτρα; Τα κλασικα εκανε που κανει ο καθενας που αλλαζει ομαδα.
Οποιος εχει παιξει ποδοσφαιρο καταλαβαινει ισως καλυτερα.

Τωρα οτι ειναι αμπαλος δεν χρειαζεται περιτερω αναλυση. Οσο για το τρυπημα που λετε μερικοι, θα περιμενω να δω τι θα κανει στα πλαιυ-ωχ!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #6999 on: February 07, 2011, 20:53:14 »
οσο παλαιομοδίτικο κι αν ακουγεται Matador να αφησει τις χαιρετούρες για τα αποδυτήρια. να παει στα αποδυτήρια του λαγου και να χαιρετηθεί και να φιληθεί και να πηδηχτει αν θελει με τους παλιούς συμπαίχτες και φίλους (ευτυχώς που έλειπε και ο άλλος ο κολλητός του ο βυντρα, ισως να τον έπαιρναν μια παρτουζιτσα μεσα στο χορταρι).
Να τα αφήσει για εκει! Αν δεν άντεχε να περιμένει τουλάχιστον στη φυσούνα.
Μη προκαλείς όμως ρε κωλόπαιδο, αμέσως μετά στο σφύριγμα και αφου εχεις κανει τελείως αθλια εμφάνηση, αρχίζεις τα γελάκια τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια γαμω τη μανα σου.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ!
Δε λέω να σεβαστεί τους 100-200 που του εύχονται ψόφο κτλ. και ουτε πιστευω προκειται αυτοι οι 100-200 να του το ζητήσουν.
Σεβάσου τουλάχιστον αυτούς που σε δέχτηκαν με πετρωμένη καρδιά.
Είναι σίχαμα...
δε θελω να γραφω στο τοπικ του...
προσπαθώ να το αποφεύγω αλλα δε το καταφερνω παντα...