Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5180 on: June 16, 2010, 19:29:24 »
thoma τραβα στο φρατελι με τους κολητους σου να ψησετε καμια πανσετα κ να πιειτε καμια λεμονιτα στην υγεια του μεγαλου αρχηγου κ ΠΑΟΚση και μη πουλας τρελα, πας να ανοιξεις κ τοπικ, δεν θα ανοιξει τοπικ ρε γιατι θα ναι παντα πουτανας γιος στους τρελους η τρελα δεν περναει...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5181 on: June 16, 2010, 19:32:16 »
και ελεγα οτι το ειχα χωνεψει...

δεν χωνευετε ευκολα το γαμιδι.

Οπως δεν χωνευοταν με τιποτα το πεναλτυ που βαρεσε στο οακα με τον βαζελο.

Μεχρι εκεινη την στιγμη ειχα προαισθημα οτι ο τοτε "σαλπι"  οντως ητανε αυτος που ολοι πιστεψαμε οτι ειναι και οτι καπως θα το διορθωνε.

Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος ο οποιος κυριολεκτικα παγωσε εκεινο το βραδυ.

Καλα στομαχια απο δω και μπρος. Για μενα η θεση του οπαδου ειναι στο γηπεδο ,ακομα και αν παιζεις με τον εργοτελη για νοκ αουτ αγωνα τριτης φασης του κυπελλου, με δανεικους απο τον βαζελο, χιονιζει και ο προεδρος της ομαδας σου λεει καλημερα και κοιταζεις εξω να σιγουρευτεις.

Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5182 on: June 16, 2010, 19:35:27 »
Για μένα μετά από τον πούστικο τρόπο που έφυγες ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ξένο σώμα σε αυτήν την μεγάλη και περήφανη οικογένεια. Λυπάμαι πολύ για τη διοίκηση. Με ξενέρωσαν απίστευτα. Διαρκείας φέτος γιοκ. Συγχαρητήρια. Ο,τι δεν κατάφεραν γουμενοπαγώνηδες το κατάφερε ένα υπόθετο!!! Να σκεφτώ αν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο. Κρατήστε τα νεοεκολλαπτώμενα φυτά και να δούμε όταν χρειαστείτε έμπρακτη βοήθεια πόσα από αυτά θα είναι δίπλα σας... Καλά τα φράγκα αλλά όταν έρθει η ώρα του δρόμου (που θα έρθει να είστε σίγουροι) θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Πάλι οι 1000-2000 γραφικοί θα τρέχουν!! Ναι αυτοί που σήμερα (και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά) γράψατε στα αρχίδια σας... Και εις ανώτερα.

Τέλος στο τόπικ και από μένα.

Υ.Γ.1 Ζαγοράκη να τον χαίρεσαι μαζί με τον κουμπάρο σου
Υ.Γ.2. Ζήση από σένα δεν το περίμενα ρε πστ μου. Με απογοήτευσες οικτρά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5183 on: June 16, 2010, 20:16:38 »
ìéá áíáêïéíùóç ðïõ èá åâãáéíå ðåñéðïõ åáí èõìáìáé êáëá ôïí Äåêåìâñç ôïõ 2009,ôï ðïéïé ðïóïé êáé ãéáôé äåí ôçí âãáëáíå äåí å÷åé óçìáóéá(âáóéêá äåí îåñù êéïëáò)
ðéóôåõù åéíáé åíäéáöåñïí íá ôçí äéáâáóåôå

ËÏÃÏÓ ÐÅÑÉ ÁÓÙÔÙÍ & «ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÉÁÓ»

Ôïí ôåëåõôáßï êáéñü, ãéíüìáóôå äÝêôåò ðïëëþí äçìïóéåõìÜôùí, óõíÞèùò áíõðüãñáöùí, áëëÜ êáé ðïëëþí áíáöïñþí óôïí çëåêôñïíéêü (ñáäéüöùíá êáé internet site) êáé Ýíôõðï ôýðï, óýìöùíá ìå ôéò ïðïßåò, åðé÷åéñåßôáé äüëéá êáé åðéäåñìéêÜ áðü ôï ãíùóôü êáñêßíùìá ðïõ ëÝãåôáé «åíçìåñùôéêÞ äçìïóéïãñáößá» (ç ïðïßá ôåßíåé íá ìåôïíïìáóôåß óå «ðáñåëêõóôéêÞ ðñïðáãÜíäá áðï÷áýíùóçò» ) íá óõíäåèåß ï ìåãÜëïò Ð.Á.Ï.Ê. ìå èÝìáôá äÞèåí åðéóôñïöÞò ÐÑÙÇÍ ðáßêôç ôçò ïìÜäáò óôïí Óýëëïãï. Ðáñåêêëßíïõìå ìéá ôåëåõôáßá öïñÜ áðü ôï äüãìá ìáò íá ìçí ó÷ïëéÜæïõìå ôõ÷Üñðáóôåò ìåèüäïõò ðïõ óêïðü Ý÷ïõí íá áðïðñïóáíáôïëßóïõí ôïí êüóìï êáé êõñßùò íá åðéâÜëëïõí ìå ôïí ìüíï ôñüðï ðïõ ìðïñïýí, ÄÉ×ÁÓÌÏ êáé ôïðïèåôïýìáóôå ùò áðÜíôçóç óôçí ðñïêëçôéêüôçôÜ ôïõò. ÁðáíôÜìå äå, ãéáôß ãíùñßæïõìå, êáôáíïïýìå êáé óõìðáñáóôåêüìáóôå óôçí óùóôÞ êáé êáèáñÞ óôÜóç ôçò ÐÁÅ , íá ìçí äéáøåýäåé êÜèå ëßãï ôïí êéôñéíéóìü ôïõò êáé ôá ýðïõëá ðáé÷íßäéá óôéò ðëÜôåò ôçò êáé åðïìÝíùò, óôéò ðëÜôåò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê..

Ï õðïøéáóìÝíïò êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ ãíùñßæåé ôï ðáé÷íßäé ôïõò êáé Ý÷åé åãêáôáëåßøåé åäþ êáé êáéñü ôçí óõìöÝñïõóá ãé’ áõôïýò êáé ôá ó÷ÝäéÜ ôïõò óéùðÞ.  Ôéò ôåëåõôáßåò ìÝñåò åðéâåâáéþíåôáé ìå áõôÜ ðïõ âëÝðïõìå óôá ÌÌÅ, üôé ïëïêëçñþíåôáé Ýíá Ýñãï ðïõ îåêßíçóå 2 ÷ñüíéá ðñéí, áðü ïñéóìÝíïõò Üãéïõò ñåðüñôåñ ôçò ïìÜäáò ìáò. Áõôïýò ðïõ ðÜíôá óïõ ðïõëÜíå íïïôñïðßá êáé ìáèÞìáôá ùñéìüôçôáò ìå áôÜêåò ‘’Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ ÏËÁ ‘’ êáé ‘’ÔÏ ÊÁËÏ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ‘’ üôáí ãéá áõôïýò éó÷ýåé ‘’ Ç ÁÐÏÊËÅÉÓÔÉÊÏÔÇÔÁ ÐÁÍÙ ÁÐÏ ÏËÁ’’ êáé ‘’ Ç ÔÓÅÐÇ ÌÁÓ ÐÁÍÙ ÁÐÏ ÏËÁ’’ êáé ðÜíôá õðçñåôïýí ôï äéêü ôïõò ìüíï óõìöÝñïí áêüìá êáé áí Ýðñåðå íá ãëýöïõí  ãïýìåíïõò êáé ìðáôáôïýäçäåò. ÐïõëÜíå ìáèÞìáôá íïïôñïðßáò áõôïß ðïõ ÊÅÑÄÉÆÏÕÍ  áðü ôïí ÐÁÏÊ óå ìáò ðïõ ìüíï ÄÉÍÏÕÌÅ êáé Ý÷ïõí ôï èñÜóïò íá ìáò ëÝíå êáé ãéá ôï ôé èá Ý÷ïõìå Üðïøç. Ï Ð.Á.Ï.Ê. êáé ï êüóìïò ôïõ, óôï êáôþöëé ôïõ 2010, åíùìÝíïò êáé óõóðåéñùìÝíïò üóï ðïôÝ, äåí «ôñþåé» ôï øåõôïäßëçììá ðåñß áãùíéóôéêÞò áíáãêáéüôçôáò Þ åðéóôñïöÞò óôçí ãêñßíéá ôïõ ðáñåëèüíôïò. ÅíôÝ÷íùò êáé åíþ  ç ïìÜäá ðïëåìÜåé ãéá ôïõò óôü÷ïõò ðïõ áðÝìåéíáí (âñéóêüìåíç óå üëïõò ìÝóá) äïêéìÜæåôáé áðü ôïõò ãíùóôïýò áãíþóôïõò, ç ðáëëéíäñïìéêÞ óõó÷Ýôéóç ìå öáíôÜóìáôá, ïýôùò þóôå íá  ðëçãåß áõôü ðïõ ìå ôüóï êüðï ç äéïßêçóÞ ìáò êáôÜöåñå, áõôü ðïõ Üïêíá õðçñåôåßôáé áðü ôá åêáôïììýñéá ôùí ÐÁÏÊôóÞäùí åðß ãçò : H åíüôçôá ôïõ ëáïý ìáò.
Åðß ôçò ïõóßáò, ï åí ëüãù ðïäïóöáéñéóôÞò áðïôåëåß ïñéóôéêü ðáñåëèüí ãéá ôïí ÐÁÏÊ, áðü ôüôå ðïõ Ýôñå÷å íá êñõöôåß óôéò ðßóù ðüñôåò ôùí áåñïäñïìßùí, ãéá íá ìçí óõíáíôçèåß ìå áíèñþðïõò ðïõ ãéá Ýíá ïëüêëçñï êáëïêáßñé, ðáñÜôçóáí ôá ðÜíôá, ãéáôß ôïí áãáðïýóáí óáí ïéêïãÝíåéÜ ôïõò, ãéáôß Þèåëáí íá ôïí ðñïóôáôÝøïõí áðü ôçí êáôáäßêç ôçò Éóôïñßáò, ãéáôß Þèåëáí íá ôïí ðñïóôáôÝøïõí áðü ôï íá ãßíåé ìáëáêü õðïãÜóôñéï ôçò ôüôå åãêëçìáôéêÞò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ ðïõ ðïëåìÞèçêå ëõóóáëÝá áðü ôïí áðëü êáé óõíäåóìßôç ÐáïêôóÞ. Åßíáé ðáñåëèüí, ãéáôß Ýöôõóå êáôÜìïõôñá ôïõò áíèñþðïõò ðïõ Ýôñå÷áí íá ìáæÝøïõí ÷ñÞìáôá ãéá ôïí ßäéï, áõôïýò ðïõ ìå 700 åõñù ìéóèü  êáôÝèåôáí 200åõñá óå ëïãáñéáóìïýò êáé ‘óôåëíáí sms êëåøéÜò, ãéá íá ðåñéóþóïõí ôçí ôéìÞ ôïõò, ãéáôß äåí óåâÜóôçêå ôïõò ãïíõðåôåßò ïðáäïýò ðïõ ôïí éêÝôåõáí íá ìçí äþóåé óùóßâéï ðáñÜíïìïõ ðëïõôéóìïý åéò âÜñïò ôïõ Óõëëüãïõ ðïõ íôåìÝê áãáðïýóå ìå ôá ÷ñÞìáôá ôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ êáé íá êÜíåé 6 ìÞíåò õðïìïíÞ ãéá íá öýãåé êáèáñüò áðü ôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ íá æåé ãéá ðÜíôá åêåß ðïõ Þôáí: ìÝóá óôçí êáñäéÜ ìáò. Åßíáé ïñéóôéêü ðáñåëèüí, ãéáôß åß÷å ôï èñÜóïò íá æçôÞóåé ôçí ìðÜëá êáé íá óêïñÜñåé åíáíôßïí ôçò «ïìÜäáò ôçò êáñäéÜò ôïõ» óôçí ðñþôç ôïõ åðßóêåøç ùò áíôßðáëïò, åßíáé ïñéóôéêü ðáñåëèüí, ãéáôß áêüìá êáé óÞìåñá äåí Ý÷åé æçôÞóåé êáìßá óõãíþìç, åßíáé ïñéóôéêü ðáñåëèüí ãéáôß Ýäùóå ðáñÜôáóç æùÞò óôï êáñêßíùìá ãïýìåíïõ ðïõ äéÝëõóå ôçí ïìÜäá êáé áõôÞ ôçí ðáñÜôáóç óå ðüóá åêáôïììýñéá åõñþ ÷ñÝç áíôéóôïé÷åß, êáíåßò äåí îÝñåé, åßíáé ïñéóôéêÜ ðáñåëèüí  ãéáôß äåí áðÝóõñå ðïôÝ ôçí ðñïóöõãÞ ôïõ Üëëá ôçí Ýâáëå óôï áñ÷åßï, äéáôçñþíôáò åðïìÝíùò ôï äéêáßùìá íá ìåßíåé åëåýèåñïò êáôáèÝôïíôáò åê íÝïõ ôçí åðüìåíç ìÝñá, åßíáé ïñéóôéêÜ ðáñåëèüí, ãéáôß óå ðïëëÜ èÝìáôá ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé áíïé÷ôüìõáëïò êáé óõìâéâáóôéêüò, áëëÜ êáíåßò ðïôÝ äå èá ðáßîåé ìå ôçí çèéêÞ êáé éäåïëïãéêÞ ôïõ êáèáñüôçôá.
Ï Ð.Á.Ï.Ê. ôñáâÜåé ôïí äñüìï ôïõ….Äñüìï ðïõ ìáò ãåìßæåé ìå åëðßäá. Êáé Ý÷åé äéïßêçóç ðïõ ìå ôá ëåöôÜ ðïõ èá äéáèÝóåé üðùò áõôÞ íïìßæåé, ìðïñåß íá âñåé åðéèåôéêü ÷éëéÜäåò öïñÝò êáëýôåñï êáé åðéèõìçôü áðü ÏËÏÕÓ ÌÁÓ. Äåí Ý÷åé áíÜãêç íá éêáíïðïéÞóåé ôá êáöåäÜêéá, ôá êüñôå êáé ôéò óõìðëåãìáôéêÝò åðéèõìßåò êáíåíüò. ¼óïé êáé üðïéïé äçìéïõñãïýí êáé óõíôçñïýí êëßìá ãéá ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ êõñßïõ ìå êßíäõíï íá äéáôáñÜîïõí ôçí åíüôçôá ôïõ ëáïý ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. ôßèåíôáé Üìåóá áðÝíáíôé ôïõ êáé åßíáé å÷èñïß ôïõ ÐÁÏÊ. Ôï ßäéï éó÷ýåé êáé ãéá üóïõò ðáñáðëçñïöïñïýí ãéá ôá ãåãïíüôá ôïõ êáëïêáéñéïý ôïõ 2006.    ÅðéëÝãïõìå íá äçìïóéåýóïõìå ôçí ÜðïøÞ ìáò ôþñá, ðïõ ï ëáôñåìÝíïò ìáò Óýëëïãïò äåí Ý÷åé áãùíéóôéêÝò õðï÷ñåþóåéò, ãéá íá ìçí áðïðñïóáíáôïëßæïõìå ôïí ÐáïêôóÞ áðü ôï êáèÞêïí ôïõ íá âñßóêåôáé óôá ðÝôáëá åðß ãçò ãéá ôçí ëáôñåßá ôïõ óôï ÄéêÝöáëï.

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #5184 on: June 16, 2010, 20:26:48 »
Ζαγορακη φερε μας και τον Φασουλα για δημαρχο Θεσσαλονικης.

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

MAYROS

• Guest
« Reply #5185 on: June 16, 2010, 20:27:27 »
Νομίζω ότι το να μην πάρει κάποιος διαρκείας δε χρειάζεται να το διαφημίζει κιόλας , όπως και
κάποιος που παίρνει διαρκείας επίσης το ίδιο, όσο για την αντιπαράθεση που πάτε να περάσετε
μέσα στο τόπικ σε Σαλπιγγιδικούς και Αντισαλπιγγιδικούς, έχω να πω ότι εμένα προσωπικά δε με
ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας αν θα ξαναπάει στο γήπεδο, αν θα χοροπηδάει στα γκολ του Σαλπιγγίδη
ο ΠΑΟΚ δεν είναι ζαχαροπλαστείο να κάτσετε να φάτε καμιά πάστα, η είσαι ΠΑΟΚ ή δεν είσαι, αν είσαι ΠΑΟΚ
υποστήριξε την ομάδα, αν δεν είσαι κάτσε σπίτι, δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει και ένα διαφορετικό
χαλβά για τον κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ, συνέχεια ακούμε στο φόρουμ εγώ δεν θέλω, εγώ δεν κάνω εγώ, εγώ!!!
Αν κάποιος πάρει την απόφαση να αποσυρθεί οπαδικά δε χρειάζεται να να το διατυμπανίσει κιόλας, μπορεί
να βρει και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή δεν μπορεί όμως να ζυγίζει τη ζωή του με τα τεκταινόμενα
στον ΠΑΟΚ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5186 on: June 16, 2010, 20:59:37 »
καλως ηρθες δημητρακη...αντε και προεδρος μας αξιζεις....στο λαο της κωλοτουμπας και του παραμυθιασματος δεν αξιζει τιποτα περισσοτερο(εμείς οι πρεζάκηδες και όπως μας λένε τη φταίμε?  ;D αλλα δεν γαμεις-περαστικοι ειναι και αυτοι που τρωνε το παραμυθη και οι προδοτες και οι προεδροι-ας ελπισουμε οταν θα εφαφανιστουν απο τον ΠΑΟΚ, οι πληγες του δικεφαλου να μπορουν να γιατρευτουν)...παμε ολοι μαζι προσεχτικα

« Last Edit: June 16, 2010, 21:05:24 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5187 on: June 16, 2010, 21:58:22 »
Καλώς ήρθες πίσω ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!

http://olapaok.gr/podosfairo/Salpiggidis/antapedwse_to_eyxaristw_ston_panathhnaiko_o_salpiggidhs.190490.html

Ανταπέδωσε το ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό ο Σαλπιγγίδης

Γραπτή δήλωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Μπορώ να σας κοιτώ όλους στα μάτια". Με αυτή την πρόταση κλείνει την γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ανταποδώσει το "ευχαριστώ" στη διοίκηση των "πρασίνων" για την ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά η γραπτή δήλωσή του:

«Μετά από τέσσερα ωραία χρόνια, με ένα νταμπλ και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, ένας κύκλος της καριέρας μου, κλείνει. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους, που αυτά τα τέσσερα χρόνια, με βοήθησαν να αισθανθώ ότι βρίσκομαι σ΄ ένα οικείο περιβάλλον. Σ΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια ουδέποτε αισθάνθηκα ξένος.

Σε όλες τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού, ειδικά στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος μαζί με τον κ. Σπύρο Λιβαθηνό και τον κ. Αργύρη Μήτσου, μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και κυρίως στον κ. Νίκο Πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε με μεγάλη κατανόηση και στήριξε τις επιλογές μου, ακόμη κι όταν αρνήθηκα μία οικονομική πρόταση, την οποία ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να βρω πουθενά.

Σε όλους τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα, προσπαθώντας να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, σ΄ οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητούσαν να αγωνιστώ και βέβαια στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους προσπαθήσαμε μαζί, πανηγυρίσαμε επιτυχίες και μείναμε ενωμένοι στις αποτυχίες.

Και φυσικά, στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκό, που μου χάρισε ωραία συναισθήματα, μου πρόσφερε μεγάλη αγάπη, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ΄ ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Προσπάθησα πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ήθελα πάντα να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους. Φεύγω με την αίσθηση ότι μπορώ να σας κοιτώ όλους στα μάτια».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΤΙΣΜΑ!

ΥΓ: Νομίζω από δω και μπρος τέλος το "κοντός" και το "προδότης". Μπορούμε να τον λέμε "Πάπα", "αλάνθαστο", "τίμιο" και "όπου πάω με αγαπάνε γιατί είμαι καλό παιδί (σαν τον Γιάννη Πλούταρχο ή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα πράμα) και μπορώ να σας κοιτάω όλους στα μάτια".
Πώς το λέγαμε εκείνο το σύνθημα το 2004; "και τι ωραία που θά'στε μόνοι μες στην Τού, μες στην Τούμπα του Παγώνη". Κάπως έτσι δεν πήγαινε;

papas4

• Guest
« Reply #5188 on: June 16, 2010, 22:23:44 »
αψογος επαγγελματιας!επιτελους επιβαλλεται να διωξουμε τον αρνητισμο που εχουμε για καθε τι!οσοι πιστοι προσελθουν στην τουμπα φιλε!δεν θελουμε θλιμενους στη γιορτη μας!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5189 on: June 16, 2010, 22:26:57 »
ασε ρε παπατζη που δεν θες κ θλιμενους στην γιορτη σας, ρε τι αλλο θα ακουσουμε..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5190 on: June 16, 2010, 22:30:28 »
βγαλτην μασκα...κουρασες

papas4

• Guest
« Reply #5191 on: June 16, 2010, 22:30:40 »
εγω να δω τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα!που βαζετε ολοι ενα προσωπο πανω απο την τρελα σας για τον ΠΑΟΚ!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5192 on: June 16, 2010, 22:36:14 »
...και εσυ μας εχεις πρηξει τους ορχεις με την θλιψη και την γιορτη σου. καλα σου λεει ο αλλος βγαλε την μασκα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

papas4

• Guest
« Reply #5193 on: June 16, 2010, 22:41:20 »
οποιος δεν αντεχει αλλου!σου πρηξα και τ'αρχιδια ε?παγο να ξεπρηστουν!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5194 on: June 16, 2010, 22:51:41 »
εγω να δω τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα!που βαζετε ολοι ενα προσωπο πανω απο την τρελα σας για τον ΠΑΟΚ!

παπατζη δεν ειναι ενα απλο προσωπο ειναι ενα αγελαδινο προσωπο που ακομη κ τωρα μετα απο 4 χρονια συνεχιζει να λεει ψεματα και να λεει χιλιες δυο δικαιολογιες του κολου λες και ημαστε μαλακες εμεις κ ζουμε σε αλλο κοσμο ειναι ο πρωτος ανθρωπος που εχει γενηθει χωρις αρχιδια

papas4

• Guest
« Reply #5195 on: June 16, 2010, 23:10:04 »
εχει κουρασει πολυ το θεμα!ο ποδοσφαιριστης πλεον ειναι στον ΠΑΟΚ μας αρεσει δεν μας αρεσει!τωρα αν θελετε πολεμο εσεις γι'αυτο το λογο καντε τον!στ'αρχιδια μου κιολας εμενα!εγω τον ΠΑΟΚ  δεν τον μικραινω ουτε τον απαξιωνω για κανεναν!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5196 on: June 16, 2010, 23:28:07 »
οποιος δεν αντεχει αλλου!σου πρηξα και τ'αρχιδια ε?παγο να ξεπρηστουν!

O παγος δεν ξεπριζει, φυτομανια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5197 on: June 16, 2010, 23:29:03 »
έλα τέλος λέμε.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kouzos

• Guest
« Reply #5198 on: June 16, 2010, 23:32:55 »
Έκατσα κ διάβασα κάποιες σελίδες κ έχω. Να σας πω ... Κάποιοι είστε παρα πολύ υπερβολικοί .. Λέτε δε περνώ διαρκείας μαλακά ζαγορακης . Κ αλλά τέτοια ... Ρε παιδιά ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να κόψετε έτσι απλά το γήπεδο για ένα παίχτης η πως να απαξιωνουμε το ζαγορ η το βρυζα επειδή τον έφεραν ... Αυτοί έχουν στο μυαλό τους μόνο το καλό του ΠΑΟΚ άσχετα αν μας αρέσει. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ αλλά το γήπεδο σε μπορωνα το κοψω , διαρκείας δε γίνετε ν μην πάρω γιατί θέλω να βλέπω συνέχεια την ομάδα μου... Αυτααα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5199 on: June 17, 2010, 00:06:55 »
Πούστη κοντέ, δεν θα μας κόψεις τον ΠΑΟΚ μας. Και στα φιλικά θα την καταλάβεις καλά. Ο Ίγκι δείχνει τι θα πάρεις, γιατί θέλουμε να ζήσουμε ΠΑΟΚ, καραγκιοζάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=2iQonNrfzzY&feature=related (Embedding disabled, limit reached)