Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3620 on: January 09, 2010, 09:19:41 »
Από την πλευρά του, ο «Σάλπι» αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο και τον «έρανο» που είχε γίνει για να παραμείνει: «Είχα πληρωθεί όταν έγινε ο έρανος. Αναγνωρίζω την προσπάθεια που κάνατε τότε για να μείνω. Όμως δεν σας έχουν ενημερώσει σωστά. Τότε εγώ πληρώθηκα και δεν επέμεινα στην προσφυγή πολύ πριν μαζευτούν χρήματα από τον κόσμο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ στον ΠΑΟΚ μεγάλωσα. Δεν είχα σκοπό να φύγω, αλλά τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω, γιατί η τότε διοίκηση με τον τρόπο της με ανάγκασε να φύγω. Πριν πάω στον Παναθηναϊκό η τότε διοίκηση απέρριψε πρόταση της Φρανκφούρτης, μετά ήθελε να με στείλει στην Ουκρανία στη Μέταλουρκ και λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μου είπαν να πάω στον Παναθηναϊκό, γιατί αν έμενα στον ΠΑΟΚ, θα ήμουν μόνο εγώ πληρωμένος και όλοι οι άλλοι απλήρωτοι. Δεν άντεχα εκείνη την κατάσταση και έφυγα».

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8751&subid=2&pubid=2197258&tag=6112 

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #3621 on: January 09, 2010, 11:29:24 »
Αυτός τίποτα δεν ήξερε, ούτε για τον έρανο, ούτε για τις συναυλίες και τα sms, για ποιόν γίνονταν και τί θέλαμε να αποφύγουμε.

Άντε γα...σου Σαλπιγγίδη.

Σε σιχάθηκε η ψυχή μου.

North_pole

• Guest
« Reply #3622 on: January 09, 2010, 12:12:28 »

1. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μικρός όσο τον φαντάζεσαι για να είναι η όποια διοίκηση η τελευταία ευκαιρία του.
...
Η απάντηση 1 και για τον kissmyarrow και όλους που σκέφτονται σαν κι αυτόν. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ο φοβικός ΠΑΟΚτσής είναι όνειρο πολλών ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Πες σε όποια μαλακία σου σερβίρουν ναι, αλλιώς θα φύγουν και θα διαλύσει ο ΠΑΟΚ.
Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι καθόλου το μέλλον του ΠΑΟΚ με ή χωρίς Ζαγοράκη και άσχετα αν θέλω τη παρούσα διοίκηση να μείνει χρόνια, ούτε πρόκειται να φοβηθώ αν φύγουν και κυρίως δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να καταπιώ ότι μου σερβίρουν, μήπως χαλαστούν και φύγουν.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα αλλά το ίδιο πίστευα και παλιότερα. Το ίδιο πίστευα και επί Βουλινού, το ίδιο πίστευα και επί Γούμενου. Σ'αυτή λοιπόν την πολύ σωστή τοποθέτηση βάλε και τους "σωτήρες" του ΠΑΟΚ. Καμία επιτροπή, κανένας σύνδεσμος, κανένας οργανωμένος, δεν έσωσε ΠΟΤΕ τον ΠΑΟΚ. Αν θες να πεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ο καθένας από τη δικιά του πλευρά και με τις δικές του δυνάμεις, το δέχομαι, αλλά όταν το απομονώνεις σε κάποιους συγκεκριμένους τότε θα σου απαντήσω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μικρός για να περιμένει να σωθεί από μερικούς ρομαντικούς. Και αυτοί να φύγουν από τον ΠΑΟΚ θα έρθουν άλλοι να τους αντικαταστήσουν.
Τελικά για τον Σαλπιγγίδη δεν έχω να πω κάτι άλλο, κουράστηκα. Λυπάμαι μόνο για την καημένη τη μανούλα του, που ακούστηκε το όνομά της στην Τούμπα προχθές και κανείς δεν βγήκε να ζητήσει συγγνώμη.

kostas4

• Guest
« Reply #3623 on: January 09, 2010, 12:29:23 »
Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φούλαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγιδη. Οι Αγγλοι αναφέρουν οτι το γκολ του Σαλπιγγίδη σφράγισε την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής και τις θέσεις στις οποιες αγωνίζεται. Επιπλέον, αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίχτη και απο Μπερμιγχαμ και Στοουκ. Ο τίτλος του δημοσιεύματος... " Fulham target Panathinaikos winger Dimitris Salpigidi "
http://soccercosmos.blogspot.com/2010/01/blog-post_9974.html

το δημοσίευμα εδω:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1241732/Fulham-target-Panathinaikos-winger-Dimitris-Salpigidis.html

υπεγραψε ρε πουτανα

makptol

• Guest
« Reply #3624 on: January 09, 2010, 12:41:09 »

1. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μικρός όσο τον φαντάζεσαι για να είναι η όποια διοίκηση η τελευταία ευκαιρία του.
...
Η απάντηση 1 και για τον kissmyarrow και όλους που σκέφτονται σαν κι αυτόν. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ο φοβικός ΠΑΟΚτσής είναι όνειρο πολλών ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Πες σε όποια μαλακία σου σερβίρουν ναι, αλλιώς θα φύγουν και θα διαλύσει ο ΠΑΟΚ.
Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι καθόλου το μέλλον του ΠΑΟΚ με ή χωρίς Ζαγοράκη και άσχετα αν θέλω τη παρούσα διοίκηση να μείνει χρόνια, ούτε πρόκειται να φοβηθώ αν φύγουν και κυρίως δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να καταπιώ ότι μου σερβίρουν, μήπως χαλαστούν και φύγουν.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα αλλά το ίδιο πίστευα και παλιότερα. Το ίδιο πίστευα και επί Βουλινού, το ίδιο πίστευα και επί Γούμενου. Σ'αυτή λοιπόν την πολύ σωστή τοποθέτηση βάλε και τους "σωτήρες" του ΠΑΟΚ. Καμία επιτροπή, κανένας σύνδεσμος, κανένας οργανωμένος, δεν έσωσε ΠΟΤΕ τον ΠΑΟΚ. Αν θες να πεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ο καθένας από τη δικιά του πλευρά και με τις δικές του δυνάμεις, το δέχομαι, αλλά όταν το απομονώνεις σε κάποιους συγκεκριμένους τότε θα σου απαντήσω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μικρός για να περιμένει να σωθεί από μερικούς ρομαντικούς. Και αυτοί να φύγουν από τον ΠΑΟΚ θα έρθουν άλλοι να τους αντικαταστήσουν.
Τελικά για τον Σαλπιγγίδη δεν έχω να πω κάτι άλλο, κουράστηκα. Λυπάμαι μόνο για την καημένη τη μανούλα του, που ακούστηκε το όνομά της στην Τούμπα προχθές και κανείς δεν βγήκε να ζητήσει συγγνώμη.

η εναλλακτικη σε αυτην την διοικηση ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι ο ΜΕΛΒΑ και προεδρος ΠΑΕ ο γιαννης παπαδοπουλος εχει τελειωσει και χαρβαρντ και θα μας κανει τραπεζα ΠΑΟΚ ....μπορει ομως να γυρισει ο ορφανος
η το διδυμο βεζυρτζη-οικονομιδη....
φυσικα και ο ΠΑΟΚ δεν θα διαλυθει αν φυγει η διοικηση αλλα θα κανει παρα παρα πολλα βηματα πισω και θα ξενερωσει
παρα πολυς κοσμος φυσικα  θα ξεχασουμε τα 21.000 διαρκειας θα γυρισουμε παλι στα 3.600 διαρκειας θα ξεχασουμε τους χορηγους κλπ.......

kostas4

• Guest
« Reply #3625 on: January 09, 2010, 12:59:34 »
αυτοι οι 3600 που λες θα ειναι παντα εκει ομως.οι υπολοιποι θα ειναι στους καναπεδες τους για αυτο λιγο σεβασμος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3626 on: January 09, 2010, 13:33:08 »

...

η εναλλακτικη σε αυτην την διοικηση ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι ο ΜΕΛΒΑ και προεδρος ΠΑΕ ο γιαννης παπαδοπουλος εχει τελειωσει και χαρβαρντ και θα μας κανει τραπεζα ΠΑΟΚ ....μπορει ομως να γυρισει ο ορφανος
η το διδυμο βεζυρτζη-οικονομιδη....
φυσικα και ο ΠΑΟΚ δεν θα διαλυθει αν φυγει η διοικηση αλλα θα κανει παρα παρα πολλα βηματα πισω και θα ξενερωσει
παρα πολυς κοσμος φυσικα  θα ξεχασουμε τα 21.000 διαρκειας θα γυρισουμε παλι στα 3.600 διαρκειας θα ξεχασουμε τους χορηγους κλπ.......

Βγήκε και είπε κάποιος από τη διοίκηση πως άμα δεν έρθει ο κοντός θα φύγει; Γιατί βάζεις ψεύτικα διλήμματα πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου;

MeTaLLiuM-G4

• Guest
« Reply #3627 on: January 09, 2010, 13:53:15 »
Ας αναρωτηθούμε...

Αν όντως θέλει να γυρίσει (ξέρουμε όλοι μας αν θέλει, το βάζω για να μην σταθούμε εκεί), για ποιό λόγο το θέλει;

Δηλαδή, τι κερδίζει με τη πιθανή επιστροφή;

Θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ; Δεν νομίζω. Αν έχει κάποιο κόλλημα είναι με όσους δεν τον θέλουν και τον κατηγορούν, δεν νομίζω να θέλει να βλάψει την ομάδα. Οπάδος μπορεί να ΜΗΝ είναι, αλλά ούτε εχθρός νομίζω ότι είναι.
Θέλει να βγάλει τρελά λεφτά; Δεν νομίζω, είχε καλύτερη (-ες) προσφορές.
« Last Edit: January 09, 2010, 13:58:44 by MeTaLLiuM-G4 »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3628 on: January 09, 2010, 13:54:48 »
Κερδίζει το διχασμό του κόσμου του ΠΑΟΚ. Αλλά στα αρχίδια του κιόλας. Αυτός φράγκα βγάζει
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3629 on: January 09, 2010, 13:55:24 »
Ναι ρε, σου λέει ο Βρύζας χωρίς τον κοντό δεν μπορώ να κάνω ομάδα ανταγωνιστική, αδυνατώ, δεν το'χω... Άρα παραιτούμαι και διαλύεται και το έργο μας μέχρι τώρα. Χωρίς τον κοντό δεν έχει μέλλον αυτή η ομάδα, ώς άλλος μεσσίας θα έρθει και θα την αναστήσει από τις στάχτες της...  :tikitaka:

Μακπτολ αυτά που ώρες-ώρες γράφεις εδώ μέσα δεν αρμόζουν καταρχήν στην ηλικία σου,XXXXXXXXXXXXX

Να δω τι άλλη μαλακία θα βγάλετε για να υπερασπιστείτε τον κοντό, ότι π.χ. αν φύγει ο Μουν θα παραιτηθεί η διοίκηση; Ικανούς σας έχω...
« Last Edit: January 09, 2010, 16:22:01 by Capricorn »

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3630 on: January 09, 2010, 14:04:06 »
η ομαδα παιζει σημερα σε μπαλα και μπασκετ, οι μπατσοι στρατοπεδευσαν εξω απο τους συνδεσμους και προσπαθησαν να συλλαβουν οποιον βρουν μπροστα τους, οπαδους, οδηγους, οτι να ναι...μιλαμε για πολεμο των σκατομπατσων στο συνδεσμικο κινημα του ΠΑΟΚ με τα περιστατικα να γινονται (μετα απο αυτα στα τρικαλα) ολο και πιο τραγελαφικα. κ σεις ασχολειστε ακομα με το γιδι κ το 'υψιστης σημασιας θεμα' για το μελλον της ιδεολογιας του ΠΑΟΚ κ αλλα τετοια τραβηγμενα απο τα μαλλια....

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!11

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3631 on: January 09, 2010, 14:06:52 »
Ναι, ο πόλεμος αυτός απέναντι στο λαό του ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα το πρωί, στις 8.30 π.μ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3632 on: January 09, 2010, 14:10:30 »
ρε φιλε πλακα μας κανεις?? κατσε κ ασχολεισου με το παοκμανια σου χαλασα και τον οιστρο...επειδη δεν ειναι καινουριος δλδ ο πολεμος δε σε εξαγριωνει? αυτες τις μερες θες παοκμανια μαλλον για να 'φτιαχτεις'....συνεχισε...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3633 on: January 09, 2010, 14:40:25 »
Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φούλαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγιδη. Οι Αγγλοι αναφέρουν οτι το γκολ του Σαλπιγγίδη σφράγισε την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής και τις θέσεις στις οποιες αγωνίζεται. Επιπλέον, αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίχτη και απο Μπερμιγχαμ και Στοουκ. Ο τίτλος του δημοσιεύματος... " Fulham target Panathinaikos winger Dimitris Salpigidi "
http://soccercosmos.blogspot.com/2010/01/blog-post_9974.html
το δημοσίευμα εδω:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1241732/Fulham-target-Panathinaikos-winger-Dimitris-Salpigidis.html
υπεγραψε ρε πουτανα

Υπεγραψε ρε δεκανικι του γουμενου και φυγε απο την ζωη μας!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3634 on: January 09, 2010, 16:24:46 »
Ναι, ο πόλεμος αυτός απέναντι στο λαό του ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα το πρωί, στις 8.30 π.μ.

ηρεμησε λιγο,καλα λεει
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3635 on: January 09, 2010, 17:18:51 »
γιατι τον ειρωνευεσαι ενω εχει δικιο για ενα τοσο σημαντικο θεμα?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #3636 on: January 09, 2010, 18:23:17 »
Βλέποντας τη αποθέωση του σαλπιγίδη από τους βάζελους την ώρα της αλλαγής του με το ίδιο σύνθημα που φώναξε μερίδα του δικού μας κόσμου καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο κοντός μπορεί να διχάζσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, πράγμα όχι δύσκολο αλλά από την άλλη ενώνει το λαό του βάζελου με αυτό του ΠΑΟΚ, πράγμα που δεν κατάφερε κανένας πριν.

Όχι και άσχημα για το μπόι του

bobirasRE4

• Guest
« Reply #3637 on: January 10, 2010, 03:49:58 »
Όλος αυτός ο ντόρος για το τρολ. Μπράβο σε όλους σας δώστε του κι άλλη αξία. Η διοίκηση δεν είναι χαζή ούτε αόματη ξέρει τι θα γίνει αν τον φέρει οπότε το κρίμα στο λαιμό της.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3638 on: January 10, 2010, 04:44:44 »
Toν φερνουν με την ληξη του πρωταθληματος τζαμπα, κανει ενα καλο μουντιαλ και τον μοσχοπουλαμε μια μερα πριν την αρχη της προετοιμασιας (ωστε να μην ξαναβαλει τα ασπρομαυρα ο ρουφιανος)! Καλο ε? :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

SALPARADISE

• Guest
« Reply #3639 on: January 10, 2010, 07:31:35 »
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!