Den tha ekane loipon lamogies me ton PAOK pou paizei me dis kai perivalete apo ena karo malakes, asxetous kai sxetikous, dimosigrafiskous pou peinane sinexws kai me enan lao pou to paramithei to trwei san to pasatempo?
gia mena- pu eixa ekfrasei KSEKA8ARA APO TON IOUNH tis enstaseis mu gia thn gumeno/pagida..KAI sto en logw TOPIC tu @tiore1-2-3..apo T-O-T-E.. ARA
twra MPORW na milaw- to MEGISTO POSOSTO EF8HNHS gia thn diamorfo8hsa katastash to exei OLOS AFTOS O KOSMOS PU EFAGE TO PARAMY8I .
olos aftos o ASKEFTOS KOSMOS.
olos aftos O XAXANULHS kosmos.
olos aftos o PNEVMATIKA AKROTIRIASMENOS KOSMOS.
olos aftos o FYTOPOIHMENOS KOSMOS.
olos aftos O PARAPLANHMENOS KOSMOS.
olos aftos O ASKEFTOS KOSMOS.
olos aftos O BIASTIKOS KOSMOS.
DEN ftaine OUTE oi dhmosiografoi
DEN ftaine OUTE ta lamogia
DEN ftaine OUTE ta radia
DEN ftaine OUTE oi efhmerides
BRISKAN - BRISKOUN - KAI 8A BRISKOUN na kanun oti KANUN giati o parapanw KOSMOS? tus dinei AFTO to diakaiwma.
1000eipwmena omws afta ta pragmata.
TWRA ti 8a KANEI olos aftos o KOSMOS pu periegrapsa parapanw[ektos bebaia apo to "sternh mu gnwsh na se eixa prwta"]
8a SYNEXISEI na xtypaei 10-10 ta post sto INTERNET?
8a SYNEXISEI na pernei 10-10 ta thlefwna sta RADIA?
KAI DEN! 8A KANEI TI-PO-TA ALLO?
Y.G.logw kapoiwn "anadiorganwsewn" pu kanw syxna-pykna sto forum..tis proales koitusa ekeina ta POST ekeinhs ths periodou[maiou-avgustu 2004]
..kapou sto 10-15% peripou apo OSOUS grafane TOTE eixan myristei thn "gumeno/pagida".TRAGIKO pososto ,gia afto allwste kai h PIKRA mu an? diafenetai gia AFTON TON KOSMO.einai TRAGIKO to pososto[oso kai an milaw gia ena aplo forum..einai mia endeiksh..estw mikrh.]
..kai AS TA LEGANE APO T-O-T-E oi organwmenoi opadoi mas..as ta legane..me anakoinwseis..me tis ekpompes tus..ktl
TO 8EMA einai oti TOTE olos aftos o ASKEFTOS KOSMOS ekane TIS EPILOGES TU KAI TIS KRISEIS TU.
TWRA..APO DW KAI PERA.. TI EPILOGES 8A KANEI KAI POSO SOBARES K SYGROTHMENES 8A EINAI OI KRISEIS TU?<--AFTO einai to 8EMA gia mena.