Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 305134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aetopoulo

• Guest
re paidia den mporei kanenas apo kato na parei tilefono i na paei apo kei ston extra?
toso malakes einai auti oi dimosiografoi ekei ?
giati den tou kanou 5 kauta erotimata pou mas ta eprikse kai olo e e e e kai tha tha tha ?
mia apli erotisi
giati kurie kampani legate pos den sas endiaferi to gipedo kai twra tethike thema?
giati polla tha kai tha den plironete ?pou mas to dimosiopioisate apo tin arxi ?

giati den eksoflite ton salpi opos eipate pos tha kanate tin deutera ?
 ainte oust koproskulo

Offline arwstos

• Αλλαγή
προφανως, το σχεδιο ειναι καπως ετσι για μενα:
  oποιον ενδιαφερεται για τις μετοχες τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι Γουμενος, Παγωνης, Κατσαρης που πρεπει να υπογραψουν για να
ολοκληρωθει η μεταβιβαση του βαζουν ως απαραιτητο ορο να παραχωρηθει η εμπορικη εκμεταλευση του Γηπεδου της Τουμπας
σε ολους μαζι για 49 χρονια συμφωνα με το project plan για το οποιο τοσο μοχθησε η ευθυμη παρεα των παραπανω.
βαζουν δηλαδη ορο στο συμβολαιο της μεταβιβασης των μετοχων την παραχωρηση της Τουμπας.
αν αυτος ο ορος δεν γινει πραγματικοτητα, η μεταβιβαση δεν ολοκληρωνεται.
ε και ο υποψηφιος επενδυτης δεν ειναι χαζος να αρνηθει κατι τετοιο αφου και αυτος μονο κερδος θα εχει και μαλιστα τεραστιο.
ετσι κι αλλιως, αν δε δεχτει ο υποψηφιος επενδυτης αυτον τον ορο δε μπορει να παρει τη ΠΑΕ.

Η χθεσινοβραδινη ανακοινωση του Α.Σ. επιβεβαιωνει το παραπανω πραγμα.
το μονο διαφορετικο ειναι που βγαζει την ουρα του Κατσαρη απ'εξω κατι που ισως και να ισχυει ισως και οχι.
Η ανακοινωση παντως αυτη καθεαυτη του Α.Σ. (αν υποθεσουμε δηλαδη οτι ο Κατσαρης δεν λεει αλλα πραγματα
πισω απο τις κουρτινες, κομματακι απιθανο για μενα) ειναι σωστη.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
kai gia tous "xazous" san ki emena,
para8etw PM pou molis mou estalei , sxetika me thn tropologia ! ! !
Einai ayto pou leme : me 3ena kolyba khdeia....

η τροπολογία απαλλάσει τα μέλη διοίκησης πρωτοδικίου
από ευθύνες για χρέη των προηγούμενων διοικήσεων

αυτό σημαίνει οτι θα υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους
να μπούν στη διοίκηση, γιατί αλλιώς δεν θα έμπαινε κανένας

τώρα τουλάχιστον θα έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου για να μπορεί
να παρθούν κάποιες αποφάσεις

ΥΓ: ο καμπάνης αυτή τη στιγμή δίνει συνέντευξη και λιβανίζει
τον γούμενο και κράζει τον κατσαρή. λέει κάτι αυτό?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Dimitris69

• Guest
Telika o Savvidis itan poli pio "timios" se auta pou zitise apo tin arxi. Ithele o anthropos gipedo edo kai tora (aneksartita apo ta ipoloipa).
Auto to lamogio o arxidas o Ka..... mas eixe sto doulema eno den distase na proxorisei  se prosopikes epithesis tolmontas na arxisei katigories kai gia ton Zagoraki dimosios kai xoris na ton exei prokalesei kanenas. Fantasteite diladi ithos kai epeirimatiko daimonio. Apodixteike aisxros ekviastis pou den exei oute iero oute osio.
Tora an o Kabanis epireazetai apo ton Goumeno........kala o kirios aytodimiourgitos magas toso malakas einai kai agetai kai feretai apo enan Goumeno? Re mas douleuoyn oloi tous?

Offline Suicidal

• Βασικός

PainOfSalvation

• Guest
@billy an les gia ton savvidi
prin apo ligo diavasan anakoinwsh lykourezou pou leei oti dinei alles 48 wres
kai na tou poune pote 8a ginei g.s. na einai paron gia na tou anaferoun ti zhtane (profanws gia to ghpedo)

Offline agraf

• Αλλαγή
O Katsaris the ithele poli na dwsei to gipedo alla den mporei na to kanei amesa logw katastatikou. Apo ti meria tou mallon to pige to thema mehri ekei pou mporouse.
O goumenos den logodotei ston A.S. kai etsi ta leei opws thelei ston Kampani. Pistevw to kserei kai o goumenos oti tin Toumpa den mporei na tin parei kaneis hwris ta 2/3 twn psifwn. Apla paizei mehri telous to harti-apeili tis D Ethnikis kai elpizei oti tha mas ferei sto amin.
Ena erwtima pou akoma ehw einai giati den prohwraei o Kampanis stin agora tis pae opws (ipotithetai...) skeftotan  stin arhi?

Loipon, ehw mia apantisi alla me epifilaksi:

O Kampanis ksekinise siga-siga me to goumeno, mas eipe wraia logia gia na mas ftiaksei kai meta (enw parallila pernane oi meres...) mas leei:Hwris gipedo den pairnw tin pae. Pistevw oti den eihe kamia diathesi na parei tin pae PAOK hwris to gipedo alla den to eipe apo tin arhi gia na min kaei opws o Savvidis.

To tiri mas to petaksane, eftihws omws eidame kai ti faka...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

aetopoulo

• Guest
kati mou leei oti 8a akoustei ENTONOTATA shmera kapoio onoma ....gnwsto twra teleytaia.
ali8eia, apesire oristika kai episima to endiaferon tou ?
prin ligo anakoinothike i dueteri epistoli tou lukourezou billy.
sta grigora sou grafo.
zitise kai pali apantisi apo ton katsari se ola auta pou zitise kai prosfere
kai dilose episima oti o savvidis thelei na plirosi ton salpi parei den parei to PAOK.

aetopoulo

• Guest

Offline Suicidal

• Βασικός

Offline tsag

• Αλλαγή
Παιδιά μην αποπροσανατολιζόμαστε. Πρέπει να βρεθούν χρήματα μέσα σε 9 μέρες διαφορετικά χαθήκαμε. Αν ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ με τους όρους που λέμε (πρώτα ομάδα, προπονητήριο και μετά γήπεδο) έχει καλώς διαφορετικά τον πούλο. Εμείς οφείλουμε να βρούμε τα χρήματα πριν είανι αργά...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

Loipon, ehw mia apantisi alla me epifilaksi:

O Kampanis ksekinise siga-siga me to goumeno, mas eipe wraia logia gia na mas ftiaksei kai meta (enw parallila pernane oi meres...) mas leei:Hwris gipedo den pairnw tin pae. Pistevw oti den eihe kamia diathesi na parei tin pae PAOK hwris to gipedo alla den to eipe apo tin arhi gia na min kaei opws o Savvidis.

To tiri mas to petaksane, eftihws omws eidame kai ti faka...

Sa na pires aftes tis skepsis mesa apo to kefali mou re aderfe ! Den to elega pouthena dinata, ala apo tin proti stigmi pou emfanistike o skilopnihtis iha afto to senario sto mialo mou...

petran4

• Guest
kala re seis eipe o kanarakhs ston extra:

kampanh ela pare thn pae edw kai twra kai 8e exeis kai to gipedo?
8a trella8oume entelos twra?
Billy τετοια δηλωση εγινε και χθες το βραδυ στο μετροπολης αλλα δεν ξερω αν ηταν ο ιδιος.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ!!
Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣΚΥΛΑ!!!
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ!!!
8 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Υ.Γ.Βilly και Chris θελω ενα σχολιο για το κειμενο του βλαχοπαοκτση που εστελα πριν αν μπορεις!!

« Last Edit: June 22, 2006, 14:22:07 by petran4 »

PainOfSalvation

• Guest
Ο Γιάννης Καμπάνης μπορεί με έγγραφη ανακοίνωση να απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε όμως πριν από λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό `Extrasport` μάλλον άφησε ένα παράθυρο ανοικτό, πιέζοντας όμως το επιτελείο του ΑΣ να αλλάξει τακτική και να του παραχωρήσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του γηπέδου. Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ `Θύρα 4`, Τάσος Καναράκης, ο οποίος παρότρυνε τον Καμπάνη να αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ και μετά θα του δοθούν τα δικαιώματα του γηπέδου.

"Αν έκλεισε το κεφάλαιο Καμπάνης οριστικά και αμετάκλητα είναι κάτι σχετικό. Με ποια βάση μπορώ να ξεκινήσω όμως, αν δεν μου δοθούν τα δικαιώματα του γηπέδου; Τι μπορεί να γίνει όμως για να αλλάξουν τα δεδομένα. Με τον κ. Κατσαρή δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Πως όμως μπορεί να αλλάξει το θέμα μετά τα όσα είπε ο κ. Κατσαρής. Πώς να ξεκινήσω εγώ στον ΠΑΟΚ. Με ποια βάση; Πώς να συνεργαστώ με ανθρώπους που ουσιαστικά άφησαν να εννοηθεί ότι είμαι ψεύτης. Δεν μπορώ να προχωρήσω υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Πώς να γίνω ιδιοκτήτης της ομάδας από τη στιγμή που δεν μπορώ να συνεργαστώ με το επιτελείο του ερασιτέχνη; Μου είναι αδύνατο να έρθω στον ΠΑΟΚ και να έχω `Χ` τον ερασιτέχνη", είπε ο Γιάννης Καμπάνης.

Και πρόσθεσε. "Λυπάμαι πολύ που οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν μ` αφήνουν να βγάλω την αγάπη μου αλλά και το πείσμα μου για τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν, για να κάνουν μόνοι τους το γήπεδο και ότι ο κ. Κατσαρής θέλει να μετατρέψει τον ΑΣ σε εμπορική εταιρία. Αυτό κατάλαβα από τις δηλώσεις του. Δεν μπορώ να ασκήσω κριτική γιατί είμαι υπό την επήρεια της τεράστιας θλίψης. Παραλίγο να τρελαινόμουν. Και μου είχαν πει: Πρόσεχε γιατί αυτοί θα  σε τρελάνουν. Πρόσεχε τι πας να κάνει. Δεν βλέπεις τι καταστροφή έπαθαν όλοι όσοι ασχολήθηκαν στο παρελθόν;. Ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή τη βρώμα", ήταν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο Καμπάνης.

Ο εφοπλιστής αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Θοδωρή Ζαγοράκη. "Είναι ένας παίκτης που θαυμάζω και παίκτης στολίδι. Απλά οι πληροφορίες μου από Θεσσαλονίκη έλεγαν ότι πρέπει να τον προσέξω περισσότερο".

Ο Καμπάνης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. "Δεν έχω μετανιώσει καθόλου και θα είμαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ για ότι θελήσει πέρα όμως από προεδρία".

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη στην εκπομπή ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, ο οποίος είπε ότι "ο Γιάννης Καμπάνης ήταν ξεκάθαρος και υποπτεύομαι ότι οι άνθρωποι που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στο σημερινό ναυάγιο, οδήγησαν τη κατάσταση ηθελημένα σ` αυτή τη κατάσταση".

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ "Θύρα 4", Τάσος Καναράκης, ο οποίος προέτρεψε τον Γιάννη Καμπάνη να αγοράσει τον ΠΑΟΚ χωρίς ν` αποκτήσει πρώτα τα δικαιώματα του γηπέδου. "Πάρε τις μετοχές της ΠΑΕ κι εμείς θα σου δώσουμε το γήπεδο. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι το γήπεδο, αλλά η ΠΑΕ. Σώσε τον ΠΑΟΚ", του είπα χαρακτηριστικά, αλλά ο Γιάννης Καμπάνης δεν έδειξε διατεθειμένος να συμβιβαστεί με αυτές τις προοπτικές.

"Δεν μπορώ να προχωρήσω υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν έρθω στη Θεσσαλονίκη θα γίνει πόλεμος μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων κι εγώ δεν θέλω να προκαλέσω πόλεμο. Θα μετατραπεί η κατάσταση σε ζούγκλα κι δεν θέλω να αποτελέσω την αιτία. Ας μου εξασφαλίσουν τον τρόπο (μεταβίβαση του γηπέδου), αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως θα αλλάξουν οι προϋποθέσεις".

http://www.sport.gr/news/060622/football_kabanis2.asp

SALPARADISE

• Guest
Åëá ñå Darklord, ðáñå ëßãï ðáëéü êáé êáëü John Gou, ãéá íá ãåëÜóåéò.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=345291

Ç «áðÜíôçóç» Ãïýìåíïõ óôïí Á.Ó.
Online 14:34 22/6

Ï ÃéÜííçò Ãïýìåíïò îåêáèÜñéóå üôé äåí äéáðñáãìáôåýåôáé ïýôå êáí ôï ðáêÝôï ôùí ìåôï÷þí ôïõ, ðüóï ìÜëëïí ôçí ðåñéïõóßá ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç (ó.ó. Ôïýìðá), áðáíôþíôáò óôçí áíáêïßíùóç ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ.

Ç áíáêïßíùóç, üðùò äçìïóéåýèçêå ôçí ÐÝìðôç óôï åðßóçìï óÜéô ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, Ý÷åé ùò åîÞò:

«Õðåíèõìßæåôáé üôé ïé ìåãáëïìÝôï÷ïé ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, Ý÷ïõí Þäç ðáñáäþóåé, áðü ìáêñïý ÷ñüíïõ, ôéò ìåôï÷Ýò ôïõò óôç èåìáôïöõëáêÞ ôïõ Á.Ó. ìáæß ìå áíÝêêëçôï ðëçñåîïýóéï ãéá ôçí ðþëçóÞ ôïõò.

"Êáé áöïý óôåñïýíôáé Þäç ôïõ äéêáéþìáôïò íá äéáðñáãìáôåõèïýí ôéò ìåôï÷Ýò ôïõò (ðïõ ôõðéêÜ êáé ìüíï ôïõò áíÞêïõí), ðþò èá ìðïñïýóáí Üñáãå íá äéáðñáãìáôåõèïýí ôçí ðåñéïõóßá ôïõ Á.Ó.; Ç ðáñïõóßá åîÜëëïõ, óõæÞôçóç êáé äéáðñáãìÜôåõóç ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ Á.Ó. êáé óôï êüôåñï ôïõ ê. É.ÊáìðÜíç áðïäåéêíýåé ôïõ ëüãïõ ôï áëçèÝò".

Õðåíèõìßæåôáé üôé ìÝ÷ñé óÞìåñá êáììßá (Ýóôù êáé ìç áîéüëïãç) ðñüôáóç ãéá õðïøÞöéï åðåíäõôÞ õðåâëÞèç áðü ôïí Á.Ó. ¸ôóé ïé âáóéêïß ìÝôï÷ïé ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óõíå÷ßæïõí, ÷ùñßò ðñïóäïêßá ïöÝëïõò íá ðáó÷ßæïõí (ùò ÐÁÏÊôóÞäåò êáé ìüíï) ãéá ôç ìåôáâßâáóç ôùí ìåôï÷þí ôïõò. Ôï ôßìçìá ðïõ áîéþíåôáé åßíáé ìçäåíéêü. Äåí äßóôáóáí åíôïýôïéò íá ðáñÜó÷ïõí ðñïóùðéêÝò åããõÞóåéò ýøïõò 6 åê. € ãéá ôçí ðñüóöáôç Ýêäïóç ôùí åããõçôéêþí åðéóôïëþí áðü ôçí ÅèíéêÞ ÔñÜðåæá (äåí èõìüìáóôå åíôïýôïéò êáíÝíáí áðü åêåßíïõò ìå ôéò ìåãáëüóôïìåò äéáêçñýîåéò íá Ý÷ïõí ðáñÜó÷åé áíôßóôïé÷åò åããõÞóåéò).

¸÷åé äéáëÜèåé åíäå÷ïìÝíùò ôçò ðñïóï÷Þò ïñéóìÝíùí üôé åßíáé ðéåóôéêÞ áíÜãêç ãéá ôçí áíåýñåóç åðåíäõôÞ. Áõôü ôï ïðïßï áðáéôåßôáé åßíáé ç åãñÞãïñóç üëùí ìáò êáé ü÷é ç ðñïóðÜèåéá óõãêÜëõøçò ôçò áäñÜíåéÜò ìáò. Ïé ìåãáëüóôïìåò äéáêçñýîåéò êáé äçëþóåéò ðëÝïí äåí áñêïýí.

ÃéÜííçò Ãïýìåíïò
ÕÃ: Õðåíèõìßæïõìå, ôÝëïò, üôé ç ðáñáßôçóÞ ìáò áðü ôï ÄÓ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ åßíáé ðÜíôá äéáèÝóéìç».

IronEagle

• Guest
H meria Savvidis (meso Likourezou) perimenei akoma na parei grapti apantisei stro proto mnimonio pou esteile ston A.S. (katsari) !!!!
Ostoso , simera , meta tin arnitiki apantisi tou kampani, stelnei deytero mnimonio (kai pali o Likourezos) kai protrepei ton katsari na apantisei graptos ston kyrio Savvidi 'H esto kai ston Likourezo (esto kai an i apantisi tou katsari einai arntiki) !!!!

Me liga logia PARAKALAEI AKOMA na agorasei ton PAOK !!!!
(Kai kata tin tapeini mou gnomi mou, itan kai einai o monadikos "sobaros epixeirimatias" pou emplekete edo kai poli kairo me ton PODOSFAIRKO PAOK !!!!!)

Akomi.....,
Desmeytike o -kata emas lamogio- papadopoulos na pliro8ei AKOMA KAI TORA O SALPIGIDIS , sinomilise se radiofoniko sta8mo me ton manager tou paixti o opoios dilose oti DEN GINONTE ETSI AYTES OI DOULEIES      ???       !!!!!

Ayrio paraskeyi, ligei i prosfigi tou Salpigidi kai tin epomeni paraskeyi ligei i pro8esmia tis EPO !!!!
« Last Edit: June 22, 2006, 15:40:22 by IronEagle »