Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 291142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Θέλουν εξασφαλισμένο μεροκάματο οι ραδιοφονικές προξενήτρες...

Offline alexisv

• Αλλαγή
P.A.O.K F.C Athletic Football Club, P.A.O.K P.A.E, Business Plan 2011-2013

Εγώ μέχρι τώρα γιατί νόμιζα πως συζητάν για 5ετές πλάνο και όχι διετίας ; ;     :gruebel:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
 Ασόβαρα πράγματα, θέλουν να αγοράσουν ντεμέκ ποδοσφαιρική ομάδα  και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν ράδιο, γήπεδο, να φέρουνα αόριστα προπονητή, αόριστα να μεινει πρόεδρος ο ζαγοράκης χωρίς μετοχές κι όλας για να είναι γλάστρα, πως θα διασφαλίσουν τα λεφτά που θα βάλουν μέχρι να κάνουν δικό τους διοικητικό συμβούλιο. Τελικά για την ανάπτυξη της ομάδα ούτε κουβέντα. Εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά με καμπάνη, σαβίδη και λοιπούς ανύπαρκτους που τους ενδιέφεραν όλα τα υπόλοιπα εκτός από τον ΠΑΟΚ. Μακρυά και αγαπημένοι. Αν έδειχναν σοβαροί δεν θα έλεγα όχι. Δηλαδή αν έλεγε το μπίζνες πλαν για απόκτηση ποδοσφαιριστών νεαρών ταλαντούχων από διάφορες χώρες, επένδυση στην δυναμική της ομάδας μέσα από συσταση δυνατής ομάδας μάρκετινγκ, επένδυση στο αθλητικό κέντρο και στις ακαδημίες, δημιουργία διεθνούς δικτύου σκάουτινγκ, αναδόμηση της ομάδα με προσλήψεις ανθρώπων στο αγωνιστικό τμήμα και ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ, τότε θα υπήρχε ένα ενδιαφέρον να περιμένω κάτι από αυτούς, τώρα είτε άραβες είναι, είτε καμπάνης ειναι, είτε σαββίδης τα ίδια πράγματα λέγανε και λένε, οπότε να πάνε να γαμηθούν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά μάλλον αυτά λέει tasoylis30, με πιο γενικόλογες εκφράσεις από ότι κατάλαβα.

γενικά πάντως σε ένα τεύχος BP δε ξέρω αν θα ήθελα να διαβάσω για ποδοσφαιριστές και δε ξέρω τι.
ας πάρουν προπονητή να τα σκεφτεί αυτός αυτά. οι συγκεκριμένοι στο BP καλά κάνουν και αναπτύσσουν το άλλο κομμάτι.
για τη σοβαρότητα βέβαια το αφήνω. και μόνο που συζητάμε για BP σκέτο νέτο (χωρίς μελέτες σκοπιμότητας, due diligence και λοιπά) η σοβαρότης πάει περίπατο.
« Last Edit: January 12, 2011, 15:37:04 by rabbitweed »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Παππας το ολο θεμα...Θα παει 20 του μηνος και θα παρει και αλλη παραταση εδω θα μαστε...Ξεφτιλα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
ενα εχω να πω..
ΤΕΛΟΣ με τους δηθεν επενδυτες
λαμογια ειναι
τετοιες προτασεις ακους μονο απο νοπιους μαυροπαραγοντες και τους εχουμε ξαναζησει
θα βαλουν 6-7 μυρια ,αλλα αυτοι θα πουν που θα πανε..
ΑΝ υπηρχε αραβας που ηθελε να αγορασει ομαδα στην Ελλαδα θα ελεγε βαζω 40 μυρια,παω για πρωταθλημα του χρονου και παιρνω 2-3 καλους παικτες τωρα να χτυπησω την Ευρωπη
εγγυησεις για χρηματα που θα μπουν στα ταμεια αφου παρουν τον ελεγχο για μενα = ΑΕΡΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ολοι να μιλησουμε πριν βρεθουμε προ τετελεσμενων

....................ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!..............

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Μαλλον εχεις καταλαβει λαθος..
Για να παρουν οπως λες τον ελεγχο πρεπει να σταξουν 6,7μυρια
Οποτε δεν υπαρχει θεμα απο την πλευρα μας,σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
Μαλλον εχεις καταλαβει λαθος..
Για να παρουν οπως λες τον ελεγχο πρεπει να σταξουν 6,7μυρια
Οποτε δεν υπαρχει θεμα απο την πλευρα μας,σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5201

Δύο σημεία του δημοσιεύματος, έχουν ιδιαίτερη σημασία, που μπορεί να δείχνουν και πολλά...

.......
Δεύτερον, στην πλευρά των Αράβων γίνεται μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί ότι τα 6,7 εκατομμύρια, που λένε ότι θα βάλουν για το 51%, θα μείνουν στο τάμείο μέχρι να σχηματίσουν δική τους διοίκηση

τι δεν καταλαβες απο το "...θα μείνουν στο τάμείο μέχρι να σχηματίσουν δική τους διοίκηση"
ΑΡΑ αυτοι θα τα διαχειριστουνε ..το πως δεν μας ειπαν..
δηλαδη δωσαμε 3 μυρια για τον κοντο για να ερθει καποιος και να πει βαζω 6 και παιρνω την ομαδα και θα δω που θα τα δωσω? !

Offline babis36

• Αλλαγή
Ασόβαρα πράγματα, θέλουν να αγοράσουν ντεμέκ ποδοσφαιρική ομάδα  και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν ράδιο, γήπεδο, να φέρουνα αόριστα προπονητή, αόριστα να μεινει πρόεδρος ο ζαγοράκης χωρίς μετοχές κι όλας για να είναι γλάστρα, πως θα διασφαλίσουν τα λεφτά που θα βάλουν μέχρι να κάνουν δικό τους διοικητικό συμβούλιο. Τελικά για την ανάπτυξη της ομάδα ούτε κουβέντα. Εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά με καμπάνη, σαβίδη και λοιπούς ανύπαρκτους που τους ενδιέφεραν όλα τα υπόλοιπα εκτός από τον ΠΑΟΚ. Μακρυά και αγαπημένοι. Αν έδειχναν σοβαροί δεν θα έλεγα όχι. Δηλαδή αν έλεγε το μπίζνες πλαν για απόκτηση ποδοσφαιριστών νεαρών ταλαντούχων από διάφορες χώρες, επένδυση στην δυναμική της ομάδας μέσα από συσταση δυνατής ομάδας μάρκετινγκ, επένδυση στο αθλητικό κέντρο και στις ακαδημίες, δημιουργία διεθνούς δικτύου σκάουτινγκ, αναδόμηση της ομάδα με προσλήψεις ανθρώπων στο αγωνιστικό τμήμα και ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ, τότε θα υπήρχε ένα ενδιαφέρον να περιμένω κάτι από αυτούς, τώρα είτε άραβες είναι, είτε καμπάνης ειναι, είτε σαββίδης τα ίδια πράγματα λέγανε και λένε, οπότε να πάνε να γαμηθούν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δηλαδή μπάμπη
το διαβάσαμε εμείς οι ίδιοι το bp και βγάλαμε και συμπέρασμα...???
έλα ρε παιδιά δεν λέω ότι έινια κάτι σοβαρό αλλα μην κάνουμε και εμείς σαν χήρες....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline petrov

• Αλλαγή

Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
Ερμηνεία: Κατερίνα Κούκα
Στίχοι: petrov

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΣΕ ΛΕΩ
ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΑ 'ΧΑΝ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ,
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΠΑΠΑ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ
ΔΕ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΝΕ
ΑΣΠΡΕΣ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ
ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑΝΕ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑΑΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ
ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΗΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΕ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΡΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΕΕ

Δικό σας!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
P.A.O.K F.C Athletic Football Club, P.A.O.K P.A.E, Business Plan 2011-2013

Εγώ μέχρι τώρα γιατί νόμιζα πως συζητάν για 5ετές πλάνο και όχι διετίας ; ;     :gruebel:

στη διοίκηση επιχειρήσεων, χωρις να ειναι το αντικειμενο μου και να ειμαι απόλυτος, τα πλάνα είναι είτε 2ετίας είτε 5ετίας. Ουσιαστικά πάντα είναι 2ετίας γιατι τα 5ετη παντα χωρίζονται σε 2 μέρη, όπου το 2ο σχεδόν παντα αναθεωρείται. Δηλαδή αν ηταν 5ετες, 2011-2016 τοτε το πλανο θα διαμορφωνόταν ως εξης: α) πλάνο στόχων προτεραιότητας (2011-2013) και β) πλάνο μακροπρόθεσμων στόχων (2013-2016).

Για μένα άλλο είναι το ασόβαρο της υπόθεσης. Τα "πλάνα στρατηγικής", όπως συνηθίζεται να λέγονται, μιας εταιρίας, σχεδιάζονται, διαμορφώνονται και αξιολογούνται απο το δ.σ της εταιρίας και οχι απο τους ενδιαφερόμενους επενδυτές της. Δηλαδή είναι δουλειά του διοικητικού συμβούλιο να δημοσιέυσει τους σκοπούς της εταιρίας σε βάθος 2ετίας ή 5ετίας.
Τέτοιου είδους πλάνα, ίσως και καλύτερα, όπως των Αράβων κάνω και εγώ και ο lik όπου θα περιγράφουμε τις φιλοδοξίες και τα οράματά μας για κατι που σκοπεύουμε να αγοράσουμε.
Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ... καθολου σοβαρή εικόνα

Offline tsag

• Αλλαγή
Παιδιά όλα κι όλα. Δεν είναι παπάς η ιστορία!!! όχιιιιιιιι. Τσουκ. Ιμάμης είναι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=H2elu2w8IzU
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
Ερμηνεία: Κατερίνα Κούκα
Στίχοι: petrov

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΣΕ ΛΕΩ
ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΑ 'ΧΑΝ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ,
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΠΑΠΑ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ
ΔΕ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΝΕ
ΑΣΠΡΕΣ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ
ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑΝΕ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑΑΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ
ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΗΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΕ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΡΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΕΕ

Δικό σας!

θεος. ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
Αμα αυτό είναι το business plan των αράβων, εγώ είμαι ο μωάμεθ. 3 μέρες πριν από αγώνα πρωταθλήματος και 1 βδομάδα πριν αγώνα κυπέλλου, το να βγάζουν πως ο χάβος τελειώνει από προπονητής, είναι για να το πιστεύει η 1 χρόνου και 4 ημερών ανηψιά μου.

kostas4

• Guest
δεν υπαρχει business plan 12 σελιδες...και μονο αυτο τα λεει ολα.

ive4

• Guest
Να λοιπόν που φτάσαμε στα τελευταία στάδια ενός χιλιοπαιγμένου σίριαλ. Άλλος ένας λεφτάς, επικεφαλής διεθνούς φάντ (που ούτε σάιτ στο διαδίκτυο δεν έχει), ερωτεύτηκε τον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να βάλει <<τα λεφτά του>> (και του θείου του). Αυτός λοιπόν ο μεγαλοεπενδυτής κατόρθωσε μαζί με τον πετρελαιά θείο του να εξασφαλίσει το ΄΄υπέρογκο΄΄ ποσό των 6 ολόκληρων εκ. ευρώ. Ποσό που 11.000 μέτοχοι με εισοδήματα από 0 έως 700 ευρώ κατόρθωσαν πάνω κάτω να μαζέψουν σε μία ΑΜΚ.

Αν θυμηθεί κανείς τα 30 εκ. ευρώ που θα έβαζε ο μεγαλομέτοχος του Μασούτη και αγαπημένος βουλευτής της Δούμας, αν σκεφτεί τις ΑΜΚ σε γαύρο και βάζελο που (έστω και στα λόγια) έπεσαν από 40 εκ. ευρώ στην κάθε ομάδα από ξεφτίλες έλληνες μούσιες εφοπλιστές, αν σκεφτεί κανείς την περίφημη δήλωση του τρισπερήφανου εργοδότη του Μισέλ Γκομέζ ότι <<μπορώ αύριο να βάλω 6 εκ. ευρώ>>, τότε θα καταλάβει ότι ο εμίρης είναι πολύ τσιγκούνης ρε παιδάκι μου. Βέβαια θα μας χτίσει γήπεδο 50.000 θέσεων και θα μας χαρίσει και μία βραδιά στο φεγγάρι με λεοφορειοδιαστημόπλοιο της Νάσα-Έμιρειτς. Αυτό που το βάζεις ;

Αυτός ο τόσο βαθύπλουτος επενδυτής που τόοοοοοοοοοοσο πολύ σκέφτεται να πάρει τον ΠΑΟΚ τους τελευταίους 6 μήνες κατάφερε στις 25 Δεκεμβρίου που έληγε η ΑΜΚ να έχει κάτι δουλειές, δε βρήκε και εύκαιρο τον θείο του για ένα ραντεβού και ανέβαλε την αγορά του ΠΑΟΚ. Ενδιαφερόταν πολύ όμως και έδωσε ραντεβού στις 8 Ιανουαρίου να έρθει Σαλονίκη και να τελειώσει το θέμα. Και πάλι, (τι ατυχία) του έτυχε κάτι και δε μπορούσε να έρθει και έμεινε κενή η βιπ θέση στην πτήση της Έμιρέιτς. (Εγώ τον συμπονώ για τα τόσα έξοδά του για τον ΠΑΟΚ και προτείνω να του πληρώσουμε το εισητήριο, γιατί δε ξέρεις τι γίνεται μπορεί σε 3 χρόνια να εμφανιστεί κανένα τιμολόγιο στην ΠΑΕ). Μιλάμε για τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πρώτη του προτεραιότητα. Το μόνο δε, που είχε να πει τόσο καιρό που με αγωνία προετοίμαζε την μεγαλοφυή επένδυσή του, ήταν ευχές για το νέο έτος.. Και - ω ναι! - μόλις λίγες μέρες πέρασαν και φάνηκε το πραγματικό του ενδιαφέρον για την ομάδα : Ένα απίστευτο businness plan για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος! 12 ολόκληρες σελίδες γεμάτες όνειρα και συγκεκριμενότατες ιδέες για τον ΠΑΟΚ. Ένα 12σέλιδο μνημείο ιδεών και συγκεκριμένων στοιχείων. Προσέχτε ε : Θα πάρουμε μεγάλο ευρωπαίο προπονητή (κι εγώ ο μισμίζης περίμενα να δω τον πολυεκατομμυριούχο Εμίρη να παρακαλάει τον Γιάννη Ματζουράκη ή τον Στάθη Σταθόπουλο να αναλάβει την ομάδα). Θα έχουμε το ΠΑΟΚ ΦΜ (αλήθεια θα μεταδίδει και τα παιχνίδια της Μάλαγα ;). Θα κάνουμε μουσείο (τι μυαλό έχει ο πστης, ούτε η Ρεάλ δε το είχε σκεφτεί). Όλα αυτά σκέφτηκε στα τόσα χρόνια αγάπης για τον ΠΑΟΚ ο χαλίφης και τα κατέγραψε στο πολυσέλιδο businness plan. 12 σελίδες γεμάτες ΠΑΟΚ, σαν το 12φυλλο έντυπο που συνοδεύει το νέο cd των Mazoo and the Zoo. Παρεπιπτόντως, πως και δε σκέφτηκε να κάνουμε σαν ύμνο μας το <<Είναι μια καμήλα, είναι μια καμήλα, μια καμήλα όμορφη που μασάει μήλα>> ;

Τα δικά μας όνειρα για τον ΠΑΟΚ όμως δε χωράνε σε 12 σελίδες και μεγάλα λόγια, ανηλλειμμένες υποχρεώσεις σε άλλες δουλειές, ραντεβού με θείους και αναβολές.
Δείχτε μας 12 φωτογραφίες σελίδες επιτυχίες και τίτλους και θα γίνουμε ασσασσίνοι για τον ΠΑΟΚ. Αλλιώς ουστ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
12 σελίδες γεμάτες ΠΑΟΚ, σαν το 12φυλλο έντυπο που συνοδεύει το νέο cd των Mazoo and the Zoo. Παρεπιπτόντως, πως και δε σκέφτηκε να κάνουμε σαν ύμνο μας το <<Είναι μια καμήλα, είναι μια καμήλα, μια καμήλα όμορφη που μασάει μήλα>> ;

ρε συ perseas4 πλακα μας κανεις??το τραγουδι λεει μια καμηλα ομορφη που μασαει φυλλα!  τστστστστσ!
 ;D ;D ;D
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα