Απογευμα, "νεκρή" ώρα και γω να βρίσκομαι σε φιλικό σπίτι κάνοντας ζάπινγκ στην Νόβα. Τι να λέμε, στην δορυφορική μπορείς να κάνεις ζάπιγκ επί μιαμιση ώρα, εκεί που γύριζα λοιπόν κανάλια πέφτω που αλλού.... ΜΑΤΖΙΚ ΤΙ ΒΙ. Εβαλε και ο διάολος το ποδάρι του και ήτανε η εκπομπή του..... Τάκη Τσουκαλά!
Η μόνη επαφή που είχα με τον τύπο είναι οι εκπομπές του Μητσικώστα. Και τολμώ να πω ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο γελοίος!
Παίρνει πρώτος ακροατης και λέει " Ελα Τάκη, είμαστε καμμια 10αρια άτομα εδώ παρέα και κάνουμε πάρτυ..."
"Ε και τι θες να σου κάνω εγώ" του λέει ο Τσουκαλάς με ψευτοτραμπούκικο ύφος
"Να πεις τη μάνα σου να ρθει να γουσταρουμε"
Οπότε αρχίζουνε εκεί τα "άντε γεια" με ένα ύφος που δεν γίνεται να μεταφερθεί μέσω φόρουμ

χέρια πόδια ψηλά, να κοκκινίζει, και κείνος ο βλάκας που είναι δίπλα του να του λέει "Τάκη μη βρίζεις"

Παίρνει δεύτερος (γαύρος αυτή τη φορά) και ρωτάει αυτόν που κάθεται δίπλα στον Τσουκαλά (με τη φανέλα του Ολυμπιακού)
"Γεια σας παιδιά, είμαι Ολυμπιακάρα και ήθελα να σας πω συγχαρητήρια. Να σου πω ρε Μπάμπη αυτή η φανέλα που φοράς είναι της καινούριας σαιζόν;"
"Ναι ναι φιλαρακι" του λέει περιχαρής ο γαύρος παρουσιαστής
"Ρε συ κυκλοφόρησαν; Θέλω να πάρω και γω! Πόσο την πήρες;"
Κοκκινίζει, πρασινίζει, κιτρινίζει ο συμπαρουσιαστής, και μετά από κανένα λεπτάκι λέει "Είναι δωρεά αδερφέ η φανέλα"------------
ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΑΚΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ