Author Topic: PLAY OFF 3o ματς Μαρούσι_Π.Α.Ο.Κ( - ) Στο γνωστο πεταλο και γρηγορα για προμηθεια εισητηριων  (Read 1769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
να πω και εγω την εκτιμηση μου. ο ΠΑΟΚ δυστυχως εκανε την υπερβαση για φετος. δυστυχως που το γραφω αλλα ετσι ειναι .οσοι μιλανε για το μαρουσακι οπως το λενε να ξερουν οτι απο το 2000 εχει ενα σταθερο κορμο πολυ δεμενη και προπονημενη ομαδα πολυ αθλητικα κορμια με παικτες κλειδια σε καθε θεση  γενικα πολυ δουλεμενη ομαδα. ειναι τρεις φορες συνεχομενες στους 4 τις 2 στον τελικο πηγε τελικο κυπελλου φετος οπως και αλλες 3 την τελευταια 5 ετια εχει παρει το σαπορτακαι εχει πολυ καλυτερες σεζον και επιτυχιες απο εμας. αν αναλογιστειτε οτι στο μπασκετ φτιαχνεις πιο ευκολα ομαδα απο οτι στο ποδοσφαιρο και εχεις ενα προεδρο σαν το βωβο που του ανηκουν ολα τα βορεια προαστια στην αττικη τοτε ευκολα καταλαβαινεις το γιατι. τα μαρουσακια κλπ τα κοβετε γιατι μαλον δεν ξερετε μπασκετ. η δικη μας ομαδα πρωτη φορα κατεθεσε τετοια ψυχη ,δεν την ιχα δει ουτε στην καλη ομαδα. βλεπω μπασκετ 25 χρονια τον ΠΑΟΚ τετοια ψυχη δεν εχω ξαναδει . επειδη καποιοι ειρωνευτηκατε να σας πω και εγω οτι αν ειχαμε τετοια ψυχη καποτε δεν θα χαναμε το ματς στο σεφ το 1993 με την μπενετον που εκει ηταν κοτες  , ουτε τα ματς με τον ρουλη  των τελευταιων δευτερολεπτων. τσπ . η κριτικη τσαμπα ειναι .
το να κλαινε παικτες ακομη και 20 λεπτα μετα το ματς λεει κατι . το να βλεπεις κουτσο τον αλλον να τρεχει λεει κατι. οι παικτες του αμαρουσιου ηρθαν και χειροκροτησαν πρωτα εμας και μετα πηγαν στον κοσμο τους. λεει κατι . απιστευτη κερκιδα ,κυριολεκτικα δεν σταματησε δευτερολεπτο  . τουλαχιστον 250 ατομα μπορει 300  μονο ο πυρηνας . το 80% μπασκετικο κοινο μαλον ,πολυ παθος απιστευτο. εχω χρονια στην αθηνα να ευχαριστηθω τετοια κερκιδα.
για το ματς τωρα ειμασταν καλοι ,ισως μερικες μπαλες παραπανω επρεπε να παρει ο σιμονς ο οποιος οτι σουταρε πηγε μεσα. γαμω ομως τον μαστραφτση κασι τον κορομηλα που θυμαμαι προχειρα τουλαχιστον 10 φασεις αναποδες με αποκορυφωμα το επιθετικο του γκαγκα 3 λεπτα πριον το τελος .οτι εκανε καποτε ο ιωαννιδης που ειχε το κυκλωμα των θεσ/κιων διαιτητων το κανει τωρα ο γιαννακης αλλα με την διαφορα οτι τους εχει ολους. μαζι και ο βασιλακοπουλος . επισης το σκουλικι λογικα θα ειναι στην ευρωλιγκα γιατι η δηλωση του βωβου οτι δεν μας ενδιαφερει η ευρωλιγκα τα λεει ολα. ολα θα τα δωσουνε οπως κανανε και στην κανονικη διαρκεια πριν 15 μερες που το δωσανε με 20 ποντους για να βγει ο ρουλης 4ος πρεπι να γινουμε δυνατοι και εξωαγωνιστικα που δεν το καναμε ουτε με εποχες μεγαλης ομαδος.
δυο συνθηματα γελιου.  -πουτ..γιε ομοσπονδιακε -   και γιατην μασκοτ του αμαρουσιου αλεπου ηταν δεν ξερω εγω τι  το - κοπροοοσυλοο - .επισης τα της τσιμισκη στα βαζελια και για τον χοντρο της κερκιδας τους .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ó.Ö ÄÕÔÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ

• Guest
edit by chris=sorry alla OLA ta epomena post su 8a ta sbhnume an synexisoun na einai ola me KEFALAIA grammata.
sto ksanapame

DEN! grafume me:KEFALAIA,bold,xromata,me ENTER sta post ektos...diefkrinhseis gia Greeklish h Ελληνικα k alla
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3458.0.html
« Last Edit: May 15, 2006, 16:10:53 by chris »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Φιλαράκι αν απευθύνεσε σε μένα να σου πω πως δεν γ....ω και δέρνω κανένα θεώρησα ύποπτη την ερώτηση του σε συνδιασμό του προφίλ και επειδή οι καιροί είναι ύποπτοι, Αθηναίος είσαι και ξέρεις τι εννοώ τον ορμήξαμε είναι η αλήθεια στην αρχή. Τώρα αν είναι δικό μας το παλικάρι δεν τρέχει και τίποτα, να είναι καλά και θα τα ξανα πούμε αλλά αυτός μας έβρισε και εγώ του απάντησα ας καταλαβαίνει και κάποια πράγματα δεν είναι κακό.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

den_pame_kala

• Guest
1.συγνωμη για τα γραμματα τα κεφαλαια
2.συγνωμη αν εβρισα ( αλλα τρελαθηκα οταν μου την μπηκαν τα παληκαρια)
3.ειμαι νεο μελοσ και ισωσ εκανα λαθοσ debuto στο forum αλλα ηταν πεμπτη βραδυ το πρωι δουλευα και στα καπακια εφευγα για αθηνα και επρεπε να μαθω γρηγορα οσο γινοταν πωσ θα πηγαινα κατω αλλα και παλι δεν δικαιολογει την σταση ορισμενων εδω μεσα τελοσ παντων.
4.οσο για το φυλο που λεγατε οπωσ ειπα και παραπανω βιαζομουν να μαθω και δεν ασχολειτηικα με το προφιλ απλα εριξα μια γρηγορη ματια εκει και μαλλον πηγε το γαμη..νο το mouse εκει.
5.εν κατακλειδι αν ακομη πιστευεται οτι ειμαι αλλοθρησκοσ ειναι πλεον δικο σασ προβλημα και οχι δικο μου αποδειξεισ οτι ημουν στο γηπεδο εχω τοοτι ειμαι παοκτσησ δεν χρειαζομαι και δεν χρειαζεται να το αποδεικνυω αλλωστε το ποσο παοκτσησ ειναι καποιοσ δεν μετριεται με τα posts που εχεισ γραψει.

αγωνιστικουσ χαιρετισμουσ στα αδερφια στην καταληψη και ολα να πανε ασπρομαυρα

den_pame_kala

• Guest
κανε αποθηκευση την φωτο τησ μαριασ κανε full screen και ψαξε να με βρεισ χθεσ σου ειπα τι φαραγα και αν ακομα πιστευεισ τισ ιστοριεσ με τα φαντασματα περι κατασκοπων κτλ με γεια σου με χαρα σου ( προσ τσακαλακι)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
thnx maria nomizw opoios htan mesa eide ton eyato tou  :P
kai gamw tiw kerkides kaname.. oloi arrwstoi me ton PAOK

Offline maria-mtb

• Βασικός